Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Evičce

(Lenička, 1. 6. 2009 22:07)

samozřejmě, to nespěchá)brou noc)

Leničce

(Eva, 1. 6. 2009 21:39)

Leni, zítra budu mít na vše víc času, tak to probereme zítra večer, jo?

Evičce

(Lenička, 1. 6. 2009 21:32)

pokud jsem dobře slyšela měla něco přes 160 kil(taky jsem se jala trochu cvičit, jak jsem to viděla, to je motivace panečku)Evi zkusím ti napsat mailíkem tu mou vizi, jak bych si to představovala s tím hubnulkovým klubkem)a všem přeju dobrou noc a ráno pohodovou váhu i náladu)já to neřeším, ted mám na váze 74, ráno bylo 72,5,tak nevím, nechápu a nevadí, důležitý je že se cítím líp a líp)a nezadýchávám se cestou do ložnice v patře)heč))držme se všechny)

Souboj v těžké váze

(Eva, 1. 6. 2009 20:55)

Nyní jsem tam makala půl hodiny a tom eklyptikalu a ještě jsem byla na vycházce asi hodinu a půl a na té se taky zapotila, nelituji, když vidím tu paní Margitu, jsem fakt ráda, že jsem zhubla a budu se držet seč budu moct, nechtěla bych dopadnout jako ona, neslyšela jsem na začátku kolik vážila , ale musí to být hodně, musí trpět chudák při každém kroku.

To není pravda

(Eva, 1. 6. 2009 20:51)

Je to kočka od přírody.

Děkuji

(Jana M., 1. 6. 2009 20:26)

Ahoj Ievetko a ostatní holky, moc vám děkuji, že jste na mě táááááák myslely! :o) Já mám také pocit, že mám toho nejskvělejšího chlapa pod sluncem :o) Během těch pěti let, jsme se doopravdy pohádali jen jednou a to bylo hned na začátku vztahu. Jinak pro mě nejenom manžel, ale především můj nejlepší kamarád, kterému se se vším svěřuji a se vším radím....Manželství pro nás byla už jen formalita :o) Ještě jednou všem děkuji, jste moc hodné.....A za to, že mě to slušelo vděčím především Evičce!!!

Jdu cvičit

(Eva, 1. 6. 2009 20:09)

Jdu cvičit na ten ekl., u souboje v těžké váze to bude motivace.

Tak jo

(Eva, 1. 6. 2009 19:56)

Tak jo

Evičce

(Lenička, 1. 6. 2009 18:28)

no já bych to dala jinam,ne na tuhletu sranku uplně nahoře....je to ale opravdu děsný( jako odstrašující příklad dobrý, ale já z toho nemám dobrý pocit nahoře)můj osobní názor, možná nesouhlasíte)

Zítra to udělám

(Eva, 1. 6. 2009 18:19)

Zítra to udělám, chvilku to tam nechám, abych večer neměla choutkky.

Fotka nahoře

(Olinka 25, 1. 6. 2009 18:12)

Já bych to vymazala...ale záleží na Tobě.

I přes déšť jsme grilovali

(Lída T, 1. 6. 2009 17:59)

Přítel vepřové ražniči - je jako lunt
Já :
ŠPÍZ Z TRESKY
400g filetů z tresky, 100g kuřecí šunky, 200g cherry rajčátek, citronový nebo barevný pepř, sůl.
Z rozmrazených filetů nakrájíme proužky, solíme, okořeníme a s plátky šunky stočíme. Roládky napichujeme střídavě s rajčaty na jehlu nebo na špejli a grilujeme ze všech stran. Během grilování můžeme ochutit kořením.

Fotka nahoře

(Eva, 1. 6. 2009 17:51)

Mám to tam nechat chvíli nebo vymazat?

Fotka nahoře

(Olinka 25, 1. 6. 2009 17:13)

Evi, to je hnus, to je fakt odstrašující případ :-(

jo jo

(Lenička, 1. 6. 2009 14:34)

beru jako námět první schůzky, ještě ovšem sehnat ty lidičky, že, pár se ozvalo, uvidíme dál) průběžně budu informovat jak se věc vyvíjí)

Thermomix

(Hanule, 1. 6. 2009 14:15)

Holky,
jsem sice technik, ale ten přístroj se fakt nedá stručně popsat, opravdu by to chtělo předváděčku. Vím, že ho má hodně lidí, ale moc jej nevyužíva, protože prostě neumí nebo se jim nechce.
Maminky, jen si představte, že děláte zeleninové polívečky, krupicové kašičky, pudinky, přesnídánky, mixované ovoce, kokteily, marmelády v jedné nádobě a bez jediného zamíchání a nepřipálí se?? Pak tam rozmixujete brokolici a uvaříte skvělou brokolicovou polévku za 12 min., vaření na páře je taky skvělé od zeleniny až po kynuté knedlíky. Kromě pečení - umí všechno! Měla jsem ho na splátky, takže tím byl trochu dražší(cca 33 000 Kč). Vím, že by za to mohla být dovolená někde na "Kanárech...", ale opravdu už mi slouží spolehlivě několik let a používám ho téměř denně. Není to žádný robot (souprava tisíce hebel...), jen jedna nádoba s nožem, usazená v přístroji s přídavkem pro vaření na páře a s metlou na piškotová těsta a šlehané pomazánky). Mějte se pěkně.

to pro Lenku i Hanku bylo do Báry M.

(Bára, 1. 6. 2009 13:47)

pro Lenku i Hanku

(Thermomix, 1. 6. 2009 13:46)

Už jsem o něm slyšela, snažila se ho prodávat (neúspěšně) švagrová mojí sestry. Bylo by fajn objendat předvádečku třeba zrovan na první sraz v Brně.
Když jsem si teď přečetla co vše umí, líbil by se mi. Kolik za něj chtějí?

Evině

(Hanule, 1. 6. 2009 13:27)

Ahoj Evinko,
já Thermomix mám, a už hodně dlouho. Je to můj nejzamilovanější spotřebič !! Jinak mě vše něčím zklamalo včetně myčkyna nádobí, fritézy, atd. Mám čtyři děti a některé z mých dětí už mají své přátele, takže neustále vařím tak pro sedm až devět lidí a bez tohoto pomocníka bych byla vyřízená. Je prostě geniální! Od těst(i kynutá) přes omáčky, vaření na páře, mixování zeleniny, strouhanky, ořechů ..(téměř všeho i ledové tříšti) až po výrobu marmelády, těst na vánoční cukroví, co si jen vzpomeneš. Opravdu to nebyly vyhozené peníze. Teď ho používám na i zeleninové saláty, pomazánky, ale neustále v něm vařím. To je moje zkušenost.Pa

ahoj

(Lenička, 1. 6. 2009 11:44)

ahoj všem, tak dnes váha o půl kila víc, přitom jsem nijak víc než jedním párkem neporušilam jenže se nehýbu jak minulý týden, nebot nejsem nepromokavá a déšt mi fakt vadí)takže pohyb jen doma a je to asi ono)nevadí, není kam spěchat) koukala jsem na ten thermomix, ukázka je možná i domů tak si to objednejte a bude hned jasný co a jak, je to myslím na vorwar.cz nebo tak nějak...kdyby fungoval již náš hubnoucí kroužek objednala bych prezentaci hned)je to nezávazné tak co) a vypadá to skvěle, jenže já si ted vzala zbožíčko jiné od wsinternational,nádobí eurolux-doporučuji ale není levné asi jako ten thermomix...dá se na tom péct i na sporáku, bez trouby a ta chut lidi) vše naráz se dělá,jedna chut)ham nam)jo připomínám adresu mailíku pro hubnulky od brna-markylenka@seznam.cz- dávám zrovna inzerátky a tak...info na mailu, Evičce pošlu bližší info k večeru, bude snad větší klid)jinak Evi zdravím a doufám ,že nepřestaneš s tím co pro nás děláš, jelikož bysme bez tebe už nepřežili)pak písnu...držme se všechny dámy i nedámy)jdu se najíst, zas nějak zapomínám jíst(


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »