Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

ahoj

(Lenička, 21. 5. 2009 12:26)

k syrečkům- já je nejedla, smrdí mi to moc i na ochutnání) ale na dietu jsou prý dobrý, neměl by být problém, co Evi?tuku minimum a hodně cenných látek mají ....držte se hubnulky)já jdu dnes na masáž tak se těším) moje váha od ledna s přestávkama, jsem rebel, jak jsem psala), z 81,2 na zatím 72,9)a to vážně lajdačím)Evičce bych tedy reklamu dělat nemohla, nebot kdbych se držela jejich jídelníčků mám už dávno svou vysněnou váhu a nepatlám se kolem 73kil už dva měsíce((( ale hlava mi sepla teprv nedávno)no a je to skvělé, jak jinak člověk uvažuje)pa všechny milé dámy)a chci se zeptat-po Ivetce se slehla zem???(((

Syrečky

(Dáša, 21. 5. 2009 12:20)

Dobrý den paní Evo, jaký máte názor na syrečky. Mám je ráda a četla jsem že obsahují hodně bílkovin a žádné tuky a že jsou v podstatě vhodné ke konzumaci při dietě.Zajímal by mě názor a zkušenosti i ostatních žen.

Dáše

(Lenka B., 21. 5. 2009 11:19)

Šmakoun je čistá bílkovina,chutí připomíná hodně tuhý vaječný bílek bez chuti.Dá se přidat do salátu,nahradit jím sýr nebo maso,přikusovat jen tak k zelenině.Možné je ho ochutit.Prodává se i ochucený nebo v salátech,ale lepší je udělat si salát sama.

"Je nespravedlivé, že jídlo zůstává v ústech dvě minuty, v žaludku dvě hodiny a na bocích tři měsíce." - Christian Dior

Díky všem za přání

(Eva, 21. 5. 2009 6:42)

Prostě roky letí a přeji všem, aby se s tím smířili ve zdraví a dobré náladě. Já jsem se tomu pokusila vzepřít změnou životního postije, ale jsem ráda, že nejsem taková jako před dvěma lety. Tenkrát jsem se cítila na šedesát, neměla smysl pro radosti života, jen jsem se stále cítila unavená a rezignovaná. Vlastně ani nelituji, že jsem zase o kousek starší, protože se cítím mnohem šťastnější a zdravější než tehdy. Znovuobjevená krása pohybu, přírody a nové možnosti činností, když se nevalím jako sud, mne úplně uchvátily.

Evičce

(Diana, 20. 5. 2009 23:52)

Evi,vše nejlepší k narozeninám,hlavně hodně zdraví!

adresa

(Věra, 20. 5. 2009 21:57)

To hlavní jsem nakonec nenapsala. Takže: www.aerobicstudio.cz. Akce s aerobicem, Fit víkendy, Bystré

Fit víkend

(Věra, 20. 5. 2009 21:54)

Dobrý večer všem, nejsem pravidelným pisatelem, ale pravidelným čitatelem. Na každý pád jsem jedna z vás. Rozhodla jsem se vám nabídnout možnost prožítí intenzivního a zároveň relaxačního víkendu. Narazila jsem na stránky náhodou, Já o tom uvažuji. Četla jsem, že jsou mezi námi i děvčata z Brna. Já z Brna přímo nejsem, ale v Brně pracuji, takže bych z Brna určitě jela, ale bohužel autobusem. Tak zkuste, jetli vás to nebude inspirovat. Dobrou noc a hubnutí zdar

Evičce

(Lenička, 20. 5. 2009 21:10)

Všechno jen to nejlepší,hlavně zdraví aby bylo a nic tě už netrápilo ,děláš pro nás tolik že se to nedá ani popsat tak děkuji za vše a bud pořád taková jaká jsi!!!!!Naše!!!!)))))))))))))))))))))))

ahoj všem)

(Lenička, 20. 5. 2009 21:08)

ahoj všem hubnulkám, tak zas po nějakém čase píšu) no manžel si vzal na starost dozor a asi mu to jde nebot váha si dala říct a klesá) teda ted možná zas stoupne , jelikož cvičím, hýbu se, děláme dlouhý procházky ostřejší chůzí s kočárkem takže budou svaly)uvidíme, na váze se ukáže kolik čeho je, naštěstí)jinak se držte a nebojte , my to zvládnem a budem krásný a hlavně štastný)))a zdravý samozřejmě)ke šmakounovi- je to dobrý, bílkovina na pochodu) akorát bych to vždycky víc okořenila, ale ty saláty co z něj prodávají jsou ok)tam bych zas přidala trochu zeleniny, no jak kdy)mějte se všechny krásně a držme se)))

Šmakoun

(Dáša, 20. 5. 2009 18:08)

Ahoj mám další dotaz, jaký je ten šmakouna k čemu bych ho měla přirovnat?

Zvrhlice

(Eva, 20. 5. 2009 15:53)

Tak jsem doma a i ve svém pokročilém věku jsem si za 250 Kč u šikmookého spoluobčana zakoupila riflovou minisukni, stavila jsem se v ní k Radce / švadlena - psala kdysi o mých změnách mír/, aby řekla, jestli v tom mohu chodit nebo né. Řekla , že mohu, já sama bych se neodvážila, to ona mne naočkovala. Do práce v tom asi nevyrazím, ale představte si, po těch letech mám na sobě minisukni číslo 29 a sedí mi, no křečáky nemám, tak o dovolené si ji doufám užiji.
Přeji všem také takovou radost, když si pořídí něco, co už dlouho nemohly kvůli postavě nosit, na tom, že to je levné nezáleží, hlavně , že si to můžeme obléct.E

Semínka

(Eva, 20. 5. 2009 15:48)

Podívej se do oddílu "Pochutiny a jiné nebezpečné dobrůtky"

semínka

(Kmoška, 20. 5. 2009 14:44)

Evi, jak jsou na tom v této redukční aktivitě semínka a ořechy? Když jsem v dobách minulých trpěla při dietách, tak mi z hladu pomohla hrstička směsi oříšků a suš. ovoce.Kmoška

Parní hrnec

(Eva, 20. 5. 2009 14:18)

Tak to složité jednání skončilo a mám hlavu jak škopek, tak píši raději o hrnci.
No vařím v něm hlavně brambory a rýži, byla u něj knížečka s časy vaření, tak s tím řídím, taky v něm dělám brokolici a květák, není to pak oslizlé a má to barvu, ingredience vždy rochu posolím a popráším gr. kořením, před dokončením na květák a brokolici pokládám plátky uzeného sýra, taky je tam dobrá mražená zelenina, dochucuji stejně. Pangasius neboli pangas je z něho šťavnatější než po upečení v troubě, kromě dalších ryb jsem v něm maso nedělala.

Parní hrnec

(Dáša, 20. 5. 2009 14:13)

Ahoj holky, předem gratuluji všem co už to zvládli a zhubli. Já jsem ještě na začátku a chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenosti s parním hrncem a vaří si v něm. Děkuji

Milena K z fotogalerie

(Milena K, 20. 5. 2009 12:46)

Ahojky Evičko,někdy cvičím,někdy jezdím s dětma na kole-to teda v poslední době často a makám na zahradě!Když je ošklivo,cvičím doma a je to super!Manžel mi už nadává,ať toho nechám,že prý jsem jak vyzáblina,ale já si to nemyslím a ty necelé 2 kilíčka ještě dolů dám a pak už budu jenom udržovat.Dnes ráno váha 61,4.

oblečení

(Jiřka 54let, 20. 5. 2009 10:28)

Dobrý den.
Také jsem si včera koupila něco na sebe.Byla to halenka,která mi hned padla do oka,že by mi i mohla být.Po vyzkoušení,jsem si ji koupila a až doma zjistila velikost 42-44.Málem jsem padla na zadek,jaké mi stačí číslo.Toto je totiž číslování z ciziny,z našeho si musím kupovat velikost 52-54.To co se u nás prodává je snad na trpaslíky.Jiřka

Pozdrav

(Simona H, 20. 5. 2009 6:52)

Dobrý den Evi, zdravím zase po čase. Váhu si udržuji, vše je OK ! Jsem velmi spokojená, držím se Vašich rad a je mě moc fajn. Užívám si nakupování nového šatníku, je to náááááádhera vejít se do velikosti 40-42. Každý den si čtu co je zde nového, prohlížím fotky a fandím všem hubnulkám. Jak jsem se dočetla- jste také "májové kotě" jako já a máte narozky, tak Vám přeju hlavně zdraví, pohodu a stále více hubnoucích kamarádek, úspěšné dokončení knihy - prostě - ať se Vám daří co nejlépe. Moc vám fandím a mějte se hezky. S

Děkuji za přání,

(Eva, 19. 5. 2009 22:06)

Myslím, že Vy mi taky dodáváte chuť do života a pocit, že všechno to zkoušení jídelníčků mělo nějaký smysl.E

blahopřání

(Zdeňka, 19. 5. 2009 14:25)

Díky Jani už jsem Evičce poslala blahopřání i poděkování,Evi drž se,potřebujeme tě a ještě jednou díky pa Zdeňka


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »