Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Večer se ozvu

(Karla , 7. 6. 2009 14:27)

Ještě si všechno musím promyslet, zajímaly by mne i nárory holek, co už hubnou, je fakt, že po jídle si většinou chvíli lehnu, je mi těžko. Když si odpočinu, zadýchávám se potom míň. Večer se ještě asi na něco zeptám.

Snídaně a sýry

(Eva, 7. 6. 2009 14:24)

Neberte to, prosím, jako nějakou kritiku, ale pokud snídáte dva rohlíky naráz, máte asi dost roztažený žaludek, raději si dejte méně a celozrnnou formu pečiva, není sice tak křupavá, ale mnohem zdravější a také po ní nebudete mít tak brzy hlad.
Tučných sýrů se zbavte rovnou - nahraďte je sýrem cottage, 20 - 30% eidamem, olomouckými tvarůžky, nízkotučným žervé či 10% light sýrem Lučina a zkuste i kozí výrobky, které mají pro organismus dobré účinky. Dokonce i balkánským sýrem do salátu spíš pošetřuji.

No a jaké sýry byste doporučila?

(Karla , 7. 6. 2009 14:15)

Mám ráda sýry a křupavé rohlíčky k snídani, snídám tak dva rohlíky a jeden sýr.

Tak jo

(Eva, 7. 6. 2009 14:07)

No už jsem tady, nádobí umyto a kuchyň uklizená, než půjdu ven žehlit, tak odepisuji a přímou výzvu.
Je to otázka, jak se cítíte Vy osobně. Mně nadváha vadila i zdraví už ledacos ukazovalo, cítila jsem se unavená a pokud jsem si dopřála vše podle chti a nálady, byla jsem zničená a unavená fyzicky i psychicky, protože jsem si to ještě vyčítala.
Takže žravost střídala depresi a hladovku, to asi všechni už znají.
Když se člověk "překrmuje" a pak relaxuje na gaučíku, poddá se svým chutím, tak je jako některá zvířátka, která ukládají zádsoby, přece míša, než se uloží k zimnímu spánku, hodně jí, proč vyhledává i med, traduje se, že ho má rád, ale příroda ho vede k medu, aby zvýšená hladina krevního cukru otvírala co nejvíc tukové buňky pro ukládání zásob na spánek, jenže míša to přes zimu vypotřebuje, ale nás takové přejídání žene pomalu ke smrti.
Když zemědělci vykrmují prasátka, tak jim také omezují pohyb a zvyšují vylučování inzulinu šrotem a btamborami , pak zvýšeně ukládají přírůstky do tuku i do masa, tak až budete papat vepřové, vzpomeňte si na to, že papáte ty zásoby tuku, co se zkrmenému prasátku ukládaly do buněk a je to tuk hodně složením podobný našemu, rychle se tedy taky ukládá do našich zásob, takže proto doporučuji třeba u masa raději použít kuře, králíka, krůtu nebo rybu.
Když člověk trochu upraví svůj metabolismus vhodnám jídelníčkem, tělo začne všechny přijímané živiny lépe využívat, pohyb, který doporučuji přidávat, vede k lepšímu prokrvování těla a vytváření svalů, třeba jen procházky tělo osvěží a ozdraví.
Tak se opakuji, žáleží na Vás, většina děvčat si pochvalovala, že se cítí lépe, pokud byl někdo unavený, některé potraviny jsme navýšili, ale hlady tedy nikdo neumíral, to není vůbec smyslem tohoto jídelníčku.Za ty dva měsíce si dámy vypěstovaly určité návyky a rámcově se pak jimi řídí i dál a jsou spokojené.Je to ovšem časově trochu náročné, co se ukládalo léta, do měsíce nezmizí.

Čekám na odpověď i od Evy

(Karla , 7. 6. 2009 13:43)

Nadváhu mám velkou, ale mám taky strach z hladu a onezování.

Karle

(Věra C., 7. 6. 2009 13:41)

Zkuste to a uvidíte. Pokud ale nadváhu nemáte, můžete sníst vše, co hrdlo ráčí a nic to nedělá s vaší postavou, jste šťastná žena, máte kvalitní spalování a proto se nemusíte omezovat. Pak ale nejsou tyto stránky určeny pro vás. Přeju i nadále pevné zdraví. Obezita je totiž nemoc.

Co mi to chcete namluvit?

(Karla , 7. 6. 2009 13:13)

Snad mi nechcete namluvit, že když budu nějak řídit příjem tuků, cukrů a bílkovin, budu se cítit svěžejší, než když si dopřeji všeho, co hrdlo ráčí?

Ivetě

(kmoška, 7. 6. 2009 9:01)

Díky, ale dalo mi to hodně práce, ještě že tu byl synovec a zbytek jich splivnul, protože kdyby zbyly, tak to bych jistě neodolala. Já prostě ujíždím na sladkém. Dáš přede mne řízek a indiánka, a co myslíš, že zmizí? indiánek. Raději ani nikam nechodím na oslavy, protože to by byl můj konec.

Odpověď na dotaz

(Eva, 7. 6. 2009 8:25)

Jakmile začnu jíst, nevím kdy přestat. Takže třeba pět dní se držím, šestý se přejím. Jak to udělat, aby to nebylo o víkendech?

Záleží na každém z nás - když někdo jí po celý týden zdravě, je docela běžné, že ho občas "chytí mlsná". Mně se to stává také. Proč ne? Není to nic neobvyklého. Záleží ale na tom, jak se dokážete držet. Když si jednou za týden dopřejte "horší" jídlo, ale snažíte se sníst menší porci, nemůže vám uškodit. Když už vím, že o víkendech mívám krizi, je možné použít ty naše fágle s Lepicolem - vlákninou nebo s nízkotučným jogurtem a bebe oplatkou již preventivně, také dost pít a nakrájet si na stůl zeleninu a uždibovat ji průběžně, abych neměla ani pomyšlení na hlad.

Odpověď na dotaz

(Eva, 7. 6. 2009 8:09)

Vždycky začnu hubnout, ale po pár kilech i týdnech se to zastaví a já to vzdám. S vámi jsem zatím zhubla skoto osm kg, ale také jsem Vám musela několikrát psát o radu na rozhýbání.Kde asi dělám chybu?

Podobné zastavení se v hubnutí je normální, je důležité nepolevit. Za pár dní, nejpozději za týden by váha měla začít zase klesat. Je ale možné, že pokud byste třeba chtěli zhubnout deset kilo a povedlo se vám shodit pět a již jste na hodnotě Vaše výška mínus sto, narazili jste už na hranici, za kterou vás vaše tělo nepustí, jen když ho budete opravdu hodně omezovat a to není dobré.

kmošce

(Iveta,42 let, 6. 6. 2009 22:20)

Teda smekám před tebou,já bych se teda neovládla.

Konec pro dnešek

(Eva, 6. 6. 2009 21:52)

tak jsem dodělala jídelníčky, co mám v pondělí posílat a jdu jásat do obýváku, mám toho dneska dost. Milenko, galerku Ti obnovím zítra, jo? Ne emaily asi tky odpovím ráno, papa.

knedle

(kmoška, 6. 6. 2009 19:55)

Ahoj děvčičky, já od čtvrtka nebyla, syn měl slavnostní vyřazení ze školy, pak jsem byla u lékaře a nějak mi nezbyl čas se sem podívat. Před všemi smekám!!! Jste úplně úžasné!! já zápolím s pokušením. Vždycky víkend je pro mne očistec. Vařila jsem chlapům jahůdkové knedlíky, odolala jsem,nezobla jsem ani sousto, ale je to fuška!! Strčila jsem do své nenechavé papuly alespoň nožku párečku. Jsem čuník. Dneska se kluci slitovali a ani nechtěli abych jim něco upekla. Dceruška o tomto víkendu má poznávací výlet do Paříže. Ve skrytu duše jí závidím, ale jinak jsou to strachy, aby se mi v pořádku vrátila. Dneska je venku hnusně a zima. Zítra pořádáme dětský den, tak snad bude lépe a i ten pohyb bude stát alespoň za něco. Dneska orbitrek a posilovačka na balónu. Nepřipadá vám, že na tom míči je to cvičení účinnějši?Mějte všechny hezký zbytek víkendu.

Nebo sem a já to pak vymažu

(Eva, 6. 6. 2009 15:57)

Až ho budeš mít, tak dej, Ivetko, vědět a já ho pak vymužu.

Katce B

(Iveta,42 let, 6. 6. 2009 15:45)

Katko,prosímtě napiš Evičce,ať mi pošle tvůj mejlík.Ona má moře lidí a nevěděla,kterou chci.Byla jsem bez internetu,tak jsem se neozvala.Budu se těšit na emajlík od tebe.Drž se.

Odpověď na dotaz

(Eva, 6. 6. 2009 15:39)

Pokud jde o jídlo před cvičením, mělo by být lehčí, s menším podílem bílkovin a nepříliš vysokým obsahem vlánkniny. Může to být obilná kaše, musli s jogurtem atd. Po cvičení je nutné organisku dodat energii a živiny pro regeneraci. Optimální je netučné drůbeží rizoto, těstoviny s tuňákem či plátek kvalitního masa s malou přílohou. I příjem bílkovin však musí být omezen objemy Vašeho těla, aby nedocházelo u Vás, jako u ženy k nadměrnému zvětšení svalové hmoty jako u kulturistů.

Jak mám jíst, když cvičím?

(Marie F, 6. 6. 2009 15:29)

Jak mám jíst, když cvičím? Poraďte, prosím, aspoň rámcově.

Jen tak

(Eva, 6. 6. 2009 11:48)

Tak Katku moc zdraví, Také tělo je menší , dávej každý čtvrtá automaticky mimoř., hele byla jsem nyní u voleb, holky tam říkaly, že účast je asi 25%, nenapíši koho jsem volila, ale jsem zvědavá, jak to dopadne.Byli jste tam?E

ahoj všem

(Katka B, už 30let, 6. 6. 2009 11:11)

Ahoj holky, moc sem nepíšu, ale jsem tu minimálně 2x denně. Hubnu od ledna, první 2 měsíce to šlo krásně, 12.1. 66,6 kg a 12.3. 59,1 kg. Pak už to bylo jak na houpačce, 12.4. 57,1 kg, 12.5.57,9, ale k dnešnímu dni se musím pochválit, mám 56,6 kg, což je přesně 10 kilo dolů, hurá. Chtěla bych tak 55, ale při mé vůli to potrvá ten měsíc určitě. Navíc máme dnes oslavu narozenin, já i přítel 30tiny a bohužel na oslavách neodolám. Nejdřív jsem na takové akce chodila s tím, že si prostě nic nevezmu, ale potom jsem tam jedla o to víc. Takže jsem smířená s tím, že si prostě něco vezmu, ale mám vyzkoušené, že pak stačí 2 mimořádné dny a jsem zpět. Tak holky, držme se a pevnou vůli všem.

Vypravte se na Hypernovu

(Eva, 6. 6. 2009 11:11)

Vypravte se na Hypernovu, mají tam dvě kuřata za 77Kč, kuřecí masíčko se nám na dietu hodí.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »