Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

PŘÁNÍ

(Jana Z, 19. 5. 2009 13:43)

Za dva dny oslaví Evča narozeniny a chtěla bych/ a to určitě nejen svým jménem/ jí popřát hlavně zdravíčko, lásku, štěstí a ať má stále dostatek energie, aby mohla pomáhat všem v dosažení vysněné hmotnosti. Evi, měj kolem sebe prima lidi, užívej života a měj se prostě krásně. Moc děkuji. Jana Z

přílohy Renče

(Eva, 18. 5. 2009 20:13)

Nedávej si přílohy víc než polovinu, ale úplně ji nevynechávej, těstoviny jsou víc na tloustnutí.

dotaz na Evičku

(renča v, 18. 5. 2009 12:38)

Evi,je lepší si dát na oběd v jidelně např. kuřeci s těstovinou,nebo kuřecí s ryži- na korejské kuchyni - byva velmi ostré+kimči(pikantní nakvašené zeli),nebo zeleninovy talíř,který býva ruzný- paštika,uzené,hermelin,salam,ruzne salaty.salat si samozdřejmě nemohu vybrat,každy den je jiny,nebo jen polévku dle nabídky a celozr,chleba a druhé vzít domů v krabičce?

díky za podporu

(kristýna, 18. 5. 2009 11:06)

tak dneska jsem byla na pojišťovně a pokud mám hlou nápravu , máme to rovnou zhodit ze skáli ,ale podrobnosti se dozvím zítra , jinak budu všude jezdit na kole HAHAHA děti si dám na záda hahaha, jela jsem dneska mamka mi půjčila auto po úřadech a každý den je to lepšíííí, ale váha ta potvora od doby nasazení antikoncepce nicA TO JSEM ANI NEZDLÁBLA KOUSÍČEK ČOKOLÁDY Z TOHO NEZDARU - VADRŽELE JSEM , ani dolů , ani nahoru-to bych ji nedoporučovala , aspoň vím jak a co až budu chtít váhu pouze udržet... jinak už se těším večer na kola, je to rytuál na který jsem si sakra zvykla, moc všechny zdravím a ještě Verce- moc gratuluju, že jsi vydržela , super.... teď to pojede...

oslava

(Jiřka 54let, 18. 5. 2009 9:29)

Krásný den.
Tak jsem v sobotu byla na oslavě narozenin a narození páté vnučky.S jídlem to byla pohoda,dvakrát sousto grilovaného masa,ale alkohol tekl proudem,šampaňské a k ránu 3x whiska.
Dneska váha-1/2kg nahoře a cvičení jsem nestihla,protože jsem zaspala.Takže hodně dlouho žádná oslava nebude,i když u nás to není jednoduché,jsme veliká rodina,kde se vše slaví společně.

KONECNE

(Verka, 21, 18. 5. 2009 9:18)

Prvni kilco dole ! :) sice po mesici, ale je pryc, tak treba uz to pujde. Dekuju pani Evicce za rady :)

Mileně

(Kmoška, 18. 5. 2009 9:01)

To víš, že už to do pusy příště nedám, ale ta chuť na něco ostřejšího byla nezvladatelná. Jinak se cítím fajn a chutě si myslím máme každá, jen se s tín některá popereme líp a některá hůř.

konec dvou měsící

(Andrea N., 18. 5. 2009 8:55)

Ahoj holky tak dneska jsem skončila druhej měsíc.
začínala jsem 23.3.2009

váha: 81.9 kg po 71,1 kg -10,8 kg
prsa: 92 cm po 83 cm - 9 cm
pas: 89 cm po 78 cm - 11 cm
břicho:103 cm po 92 cm - 11 cm
boky: 116 cm po 104 cm - 13 cm
stehna 68 cm po 59 cm - 9 cm

A jelikož to není ještě moje vysněná váha pokračuju znovu prvním měsícem. Tak držím všem palce a ať se vám daří přesně tak jak si představujete.

Kristě

(Andrea N., 18. 5. 2009 8:43)

Tak tohle taky znám. Jeli jsme se švárou a předjížděli trabanta, když se pán rohodl odbočit a narazil do nás. My už nestaličili auto stočit na cestu kam měl pán namířeno projeli jsme škarpou, plotem a rozložili pomník k 68. Auto nám kompletně shořelo a pán měl velkej problém, že si urval ruční brzdu. Taky jsem měla problém asi dva roky sednout za volant. Vyřešil to až můj manžel když mi koupil nový auto a pěkně po hlavě mě do toho hodil
( potřebuješ se někam dopravit ? máš auto musíš sama )bylo to to nejlepší co pro mě mohl udělat. A jak psala Eva - jezdím daleko opatrněji a snažím se předvídat i za ostatní.Tak se drž ono se to časem zase srovná :-))))

Kristě

(Eva, 17. 5. 2009 22:08)

Já , když pak jela, stálemne nějak oči přitahovala okolo běžící tráva a dělalo se mi na zvracení, nic příjemného.Třeba pak budeš mít auto ještě pěknější, nech vyměnit co nejvíc součástek, domluv se v servisu, paní za chybu zaplatí stejně z ručení.

evči

(kristýna, 17. 5. 2009 21:40)

nakonec jsme ten odtah usmlouvali s pojišťovnou a nakonec i zhodou náhod padlo, že paní je poněkud z bohadší rodiny ... takže není nic prpblém , ale mozek a svědomí si nekopíš a co teprve srdíčko, co??? taa mi ale dala, mrcha...

Kristě

(Eva, 17. 5. 2009 20:42)

Hele, já jednou visela kvůli nějakým lidem s autem na hrušce a modlila se, ab nás větve udržely a neletěly jsme s mamkou ze srázu, nakonec jsme z auta vylezly, ti lidi ujeli a vůbec se nestarali o nic, dlouho jsem při řízení měla strašné pocuty, ale po dvou letech to nějak odeznělo, tenkrát při nás stály dobré síly a auto stálo oprava jen dvacet tisíc. Je to součást života, takové hnusa nás zocelují, ale jezdím od té doby daleko opatrněji, třeba Ti vyšší spravedlnost chtěla říct, dávej si pozor, všechno zlé bývá časem na něco dobré. Paní je kráva,asi byla taky v šoku, ale ať to zaplatí a autíčko bude jako nové, mohla bys ji zažalovat o náhradu škody i za ten odtah.E

VÍKEND SE VYDAŘIL

(kristýna, 17. 5. 2009 20:22)

AHOJ HOLKY , ANI NEVÍM ZDA BREČET , NEBO BÝT RÁDA JAK TO DOPADLO , ASI PŘED 3 MĚCÍCI JSEM SI ZAMLUVILA POBYT V KRKONOŠÍCH A PLETENÍ KOŠÍKU, TEŠILA JSEM SE CESTA JE TO PRO MĚ DALEKÁ CCA 190km, ALE O DĚTI SE POSTARÁ MANŽEL , KÁMOŠKA JELA SE MNOU , SVÁČI JSME NADĚLALI A JELI SI UŽÍT, CESTA SUPER , PODLE MAP JSME ZVLÁDLI VELKÝ MĚSTA , SUPER ČAS PŘÍJEZDU DO CÍLE ASI 23km A V TOM PANÍ Z VEDLEJŠÍ NEDALA PŘEDNOST , RÁÁÁNA JAKO Z DĚLA , AUTO NA ODPIS , JEŠTĚ, ŽE JSME SE PŘIPOUTALY , JEN POBITÝ , ALE JAK DOM , KLEPALA JSEM SE JAK RATL, HASIČI- BYLY TAM KLUCI V CIVILU , JELI KOLEM A POLICIE ---SUPER... PORADILI, POMOHLI, NAKONEC JSME SEHNALI ODTAH A KDYŽ MI ŘEKL 7.500Kč , MÁLE JSEM ŘVLA JAKO MALEJ FAKAN, ALE NAKONEC TO PŮJDE Z POJISTKY PANÍ, CO JE MAZEC---PANÍ SE ANI NEOMLUVILA,ANI SE NEZEPTALA ZDA VPOHO A JESTLI NÁM MŮŽE NĚJAK POMOCT... MĚLA HOLČIČKU ASI 5 LET A PRVNĚ ŠLA ZKONTROLOVAT AUTO A JEŠTĚ LITOVALA , ŽE SI CHTĚLA KOUPIT AUTO , ALE TAKHLE BUDE MUSET SPLATIT TATÍNKOVO TOHLE, , PO TŘECH A PŮL HODINÁCH CESTY ODTAHOVKOU JSME BYLI KONEČNĚ DOMA A MĚ TEPRVE TEĎ DOCHÁZÍ , ŽE JSEM MĚLA PANÍ ŘÍCT , ŽE JE ÚPLNÁ KRÁVA A NEJLÍP JI ZABÍT , ZA TO JAKÁ JE...TOHLE FAKT NIKDY NEPOCHOPÍM...ZÍTRA JDU ZJISTIT CO A JAK S AUTEM , JSEM RÁDA , ŽE JE MOJE KAMARÁDKA JAKŽ TAKŽ V POHO, ZA VOLANTEM SE KLEPU , ASI JEŠTĚ NĚJAKOU DOBU BUDU, CHCE SE MI ŘVÁT , TAK JSEM TO ŠLA VYJEZDIT NA KOLE , ALE ASI TO ÚPNĚ NEFUNGUJE, CHTĚLO BY TO ČOKOLÁDU -ASI...NO HNUS,
MOC SE OMLOUVÁM MUSELA JSEM SE Z TOHO VYPSAT- DOMA JSEM HRDINA, PŘED HOLKAMA NEMŮŽU BREČET , ANI ŘVÁT-ASI BY SE MAMINKY BÁLY... DÍKY

Jen tak..

(Olinka, 17. 5. 2009 19:42)

Ahoj holky, dlouho jsem sem nic nenapsala, ale chodím sem několikrát denně. Jedeme s mamkou od začátku první měsíc, váha si s námi trošičku hraje, ale pomalinku klesá. Od zítřka dáváme proto rybí týden, tak jsem zvědavá na pokles váhy:-).Jinak je vše OK, nástrahám v okolí odoláváme, na sladké chuť není..Já dnes 89,7kg (28.1. 106) a mamka 75,3kg (28.1. 93,8).papa

Oběd pro mne i pro 3 chlapce

(Eva, 17. 5. 2009 13:25)

Tak základem bylo minimum tuku. Tak do parního jrnce jsem dala zeleninu mraženou mexickou s kukuřicí, do vrchního patra a do spodního kousek lososa, obojí posolila a trochu ochutila gr.kořením, doba dělání půl hodiny.
Dp trouby jsem dala kuřecí řízky zatažené na trošince ol.oleje na pánvi, na každý kousek jsem dala chlapcům plátek šunky a kolečko ananasu, po dvacetipěti minutách pečení jsem přidala ještě strouhaný eidam 20% a pekla dalších deset minut.
V hrnci jsem podusila deset minut listavý šlenát, ke konci přidala pol. lžíci smetany a jednu můéka a ješte chvilku dusila, pak dochutila sójovou omáčkou a solí.
Ve té nové fritéze se mi dělaly hranolky bez tuku pro chlapce.
No a výsledek.
Můj talíř: losos, dušený špenát a dušená zelenina s kukuřicí, aby tam nechyběly sacharidy.
Talíř chlapců : zapačený kuřecí řízek s ananasem a sýrem, hranolky dělané bez tuku, dušená zelenina a dušený špenát.
Všichni se olizovali a doba celkového vaření asi hodinu a půl.
Fotku toho svého talíře vložím do fotogalerie "Dietní nápady".

Pochvala

(Eva, 17. 5. 2009 10:46)

Tak se skláním před děvčaty, která pochopila, přijala to jako životní způsob a cítí se bezva, jídlo má sloužit jako zdroj živin a emergie a ne jako berlička.

Ještě dodatek ke včeřejšímu povídání

(Eva, 17. 5. 2009 10:44)

Když si to přečtete, pochopíte paradox našeho zdravotnictví, léčí druhotné příznaky, následky, nemoci, lékaři nařizují diety , když v těle něco nefunguje, ale proč někdo lidem ještě před nemocemi nějak lidsky nevysvětlí, jak si zničí tělo a orgány neznalostí o jídle a přecpáváním, proč někdo neřekne rodičům, že když přecpávají děti nezdravě, pokazí jim metabolismus a udělají z nich skoro nemocné lidi, kteří pak doslava tloustnou i z vody. Není skoro žádná predispozice rodu, jen špatné návyky, co se předávají po generace z neznalosti věci.

Petře

(Eva, 17. 5. 2009 10:14)

Ta druhá varianta je trochu dražší, ale lepší.

chutě

(Petra Ř., 17. 5. 2009 8:44)

Jak jste měli to téma na chutě - tak já sem na tom stějně jako ty co mají chutě spíš na uzeninu s něčím.Mě ani netrápí chuť na sladké, to opravdu nemám - ale někdy bych úplně pořád jedla maso a uzeninu:o)Ale snažím se vydržet jako vy všichni:o) chtěla sem se ještě zeptat - mám rotoped ale už dosluhuje a chtěla bych si kupovat nový - myslíte si že si mám koupit znovu rotoped a nebo je lepší jiný přístoj - třeba ten orbitrek???

Soutěž

(Petra Ř., 17. 5. 2009 8:39)

Všechny Vás moc zdravím a přeju krásnou neděli. Mám takový dotaz - chtěla sem se zúčastnit soutěže,ale vůbec mi nejde najet na ty stránky kde mám hledat odpovědi - pořád mě to hází jinam - mám jenom já takový problém nebo Vám to taky nejde???


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »