Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Taky preferuji děti

(Eva, 4. 6. 2009 9:08)

No a já musím koupit synovi nějaké drobné věci na vodácký kurz,co nám ještě chybí, snad se oteplí, nebo mi mládě zmrzne.

oblečky

(Kmoška, 4. 6. 2009 9:04)

hoj,já taky řeším co na sebe odít. 10kg je fuč a co si vzít na sebe? 14.6. odlétám do Bulharska a budu tam asi nahaťoučká. Ne, tak plavky jsem si ještě nezkusila, snad ze mně nespadnou. Ostatní pokryju asi ze starých zásob. jestli bude hezky, tak toho nebudu potřebovat moc. Nechci moc obměňovat šatník, když chci jít pořád dolů. Manžel nic nenamítá, spíš mi vyčítá proč si něco nekoupím, když se mi to líbí. Já si zase říkám, že to tak moooc zase nepotřebuji a že děti jsou potřebnější než já. Pak to dopadne tak, že jsem na sebe sama naštvaná, že si nedokážu udělat radost. Ale udělám, udělám až to bude pěkně vidět.

Nádobí

(Eva, 4. 6. 2009 8:55)

Jen modré, spíš tmavé, to funguje.E

Modré nádobí

(Lenka B., 4. 6. 2009 8:54)

To nádobí nevím.Mám bílé talíře s tmavě modrými květy (celou sadu,včetně pol.mísy,hrnečků aj.)a že by to fungovalo se mi nezdá. Leda,že by musely být jen modré?
Na to vyprazdňování je dobré použít prostředek na vyčeštění střev.Mám vyzkoušený od drnatura.cz

Jenom takový fígl

(Eva, 4. 6. 2009 8:09)

Dejte si na dva talířky jídlo, normální a jeden středně až tmavě modrý, ten druhý chuti k jídlu nedodá, lidská hlava si tmavě modrou nespojuje s žádnou výtaznou chutí a sníte toho mnohem méně, nelitulte koruny a kupte si takové dva modré talířky pro sebe, tlumí chuť k jídlu.

Fotky z Vysočiny a z Kroměříže

(Eva, 3. 6. 2009 22:45)

Udělala jsem to samostatně, najdete mezi fotogaleriemi.
https://kgdolu.estranky.cz/fotoalbum/fotky-z-vysociny-a-z-kromerize

Evičce

(Lenička, 3. 6. 2009 22:40)

mě jen tak někdo nezdolá, ale manža vstává před pátou a já s ním, jdu ohřát mlíko malé,protože když se vzbudí je už pozdě jít dolů a čekat na ohřev a navíc manžela musím vykkpopat z postele, neb sám nevstane... no a malá vstává mezi šestou až půl osmou, já potřebuju osm hodin spát takže nic moc) pa zítra a už fakt du, to je tzv.závislost todle)....brou )

To já

(Eva, 3. 6. 2009 22:37)

To já jsem ji tak uondala, psaly jsme si.

ahoj

(Lenička, 3. 6. 2009 22:33)

k tomu vyprazdnování- zkuste taky lžičenku oleje před snídaní, to prý taky pomáhá, jen ta energie( no ale jinak chci vědět jméno toho človíčka co pomohl od alergie, mám ji na rajčata, vlašáky a slunečnicový dýnový a lněný semínka,od puberty asi,napřed rýma a pak tohle, je fakt že je to lepší než rýma, jenže mi hrozí anafylaktický šok , což není nic příjemného, kapačky už nechci( zkuste jít do restaurace a dát si salát, jídlo, všude rajče, na zmrzlině nepsané ale jsou ořechy atd...email markylenka@seznam.cz děkuji a jdu už vážně spát, se mi zavírají oči, musím ještě dojít nahoru do ložnice)brou všem)

zkušenosti

(Oldřiška, 3. 6. 2009 22:25)

Děvčata,pokud máte potíže s vyprazdňováním, zkuste ráno nalačno 1-2 dl vlažné vody,zatáhněte několikrát břicho. Mělo by to pomáhat.
Jinak -po necelém měsíci mám dole krásných 7 kg a co víc, ztratil se mi podbradek.
Pro Olinku, která trpí alergiemi:sama jsem alergik,pomohl mi během 8mi min. od alergie na rajčata a ocet pan/nevím jsetli zde mohu uvádět jména/.Pokud budete chtít, sdělím.
Pokud se jedná o pití,vařím,piji,léčím květiny diamantovou vodou. Držím všem palečky.

Fotky

(Eva, 3. 6. 2009 22:02)

Do fotogalerie moje hubnutí jdu dát fotky z vycházky se psem a do těch fotek z Vysočiny přidám fotky z Kroměříže a zámecké zahrady.

Věrce

(Jana M., 3. 6. 2009 21:57)

Měla jsem stejný problém už léta - chodila jsem tak jednou za 14dní a někdy i déle!!! Ale teď chodím zcela pravidelně - tou dietou se mě to nějak upravilo :o)

Paráda

(Eva, 3. 6. 2009 21:34)

Nápad je to pěkný, E

Věrce

(Lenička, 3. 6. 2009 21:33)

taky ujíždím na čajích, bylinkových, jen nemám tenhle rpoblém, spíš tím řeším bolesti a nachlazení, stresy a tak)a vůbec všechno přírodní musím zkusit na sobě...taky jsem tím občas na obtíž, nebo si ze mě děljí blázna, jen do té doby dokud jim to taky nepomůže) to se pak mluví jinak...brou noc holky, nějak málo lidu komunikuje na knize ne?)

Evičce

(Lenička, 3. 6. 2009 21:29)

máš to tam...

stejný problém

(Věra, 3. 6. 2009 21:28)

Já jsem chtěla rychle umýt vanu a podařilo si mi odšroubovat celý úzávěr, místo krytu. Mám černý Domestos, kdo to používá, tak ví, jak to teď u nás protahuje nos. Abych to využila, rozetřela jsem ho po celé vaně a nechala působit. Dusíme se s manželem oba. Dnes jsem udělala objednávku z katalogu, něco málo přes 7000, ale jsou v tom i 2 bermudy pro manžela!A určitě budu něco vracet.
Čaje piji, je to můj letitý problém, myslím, že s tím vstoupím do dějin. Je na tom zaangažované celé moje široké okolí. Perlička: jedno ráno když mě kolegyně pozorovala, co do sebe láduji, chtěla si vyměnit židli, ať sedím u dveří.Ale nic z toho téměř nebylo. A dost!
Zkusím ještě ten kefír, mám ho opravdu minimálně. Upřednostňovala jesm Activii.

jo jo

(Lenička, 3. 6. 2009 21:25)

a projímací čaje jsou dobrý, ale návykový holky a to tak že dost!!!bud střídat dle jinýho složení nebo si koupit jednotlivou bylinku,pískavici třeba a tu pít třeba tři dny a pak jiný čaj, ne dýl jak 10-14 dnů, zlenivý střeva....zkušenost ze zdravé výživy od zákazníků i dr. .....taky zkusit švestkovou štávu třeba...nebo sušený švestky...

Lence

(Eva, 3. 6. 2009 21:23)

Leni, já nemůžu najít ten email s plánem , pošli mi to znovu.E

Evičce

(Lenička, 3. 6. 2009 21:21)

a kdo by tě neměl rád ?))))mě tedy manža zatím nenadává jelikož nic neví, věci co si kupuju mu unikají)zatím si nevšímá že mám něco novýho a tak)ale jak tačne tak ho pošlu na tebe, to víš že jo) na někoho se to svést musí)))neboj to je jen sranda, třeba až jednou dojedeš do brna za námi ještě ti můj manža poděkuje co jsi se mnou udělala)papa

ahoj

(Lenička, 3. 6. 2009 21:16)

tak tenhle problém jsem měla a skončilo to tak že jsem se naprala sladkostí(tedy ještě nedávno) ted už nemám tenhle problém, ale chut občas je a nálada je špatná třeba z toho, že i když zhubnu ruce budu mít pořád vytahaný, to je prý gen...a podbříšek ne a ne dolů...navíc mě ted zlobí ženskosti(mám pocit že zas dostanu svoje dny, přitom jsem to měla před myslím deseti dny...to skončení kojení je teda něco)fakt nevím, chci se objednat k dr.ale nějak se nemůžu strefit mezi ony dny, vždycky to mezitím dostanu...jsem hrozná, od dubna jsem se tam objednala 2krát a nic...dnes bolest hlavy, zad a břicha, prsa napnutý, no úžasný))navíc zítra jdu k mači donést jí nějaký věcio a už do telefonu hlásila že mají povidlový knedlíky, ty já rád...(bojím se bojím)jinak oblečení moc naštěstí řešit nemusím, mám tu věcí jak do sekáče, kupovala jsem si pořád nějaký velikosti jako že zhubnu a schovávala do skříně takže to ujde)Věry neměj špatbou náladu, to je přece fajn, ted máš víc věcí na výběr , ne?SE DRŽME VŠECHNY)dobrou noc


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »