Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Nevím, ale zajímalo by mne , co to je

(Zlatka, 1. 6. 2009 8:52)

Teda zkoušela jsem na netu najít, co to je a nějak to nechápu, co je to za spotřebič?

Thermomix TM31

(Evina, 1. 6. 2009 8:51)

Děvčata, nemáte některá Thermomix? Pokud ano, jaké jsou vaše zkušenosti? Mně tento výrobek učaroval, ale neznám nikoho, kdo by ho měl.

Janičce

(Iveta,42 let, 1. 6. 2009 8:47)

Tak jak se cítí mladá paní?Mooooooooooc ti to slušelo.Já už to mám za sebou skoro 22 let,ale pamatuju si to,jako by to bylo včera.Každá si určitě připadá jako princezna.Hlavně aby ty další dny byly pořád tak krásné.Já jsem si vzala toho nejbáječnějšího chlapa na světě.I když bych ho občas taky vzala válečkem po hlavě,jsem moc ráda,že ho mám.Tak ti přeju hodně štěstíčka.

Ahoj všem

(Iveta,42 let, 1. 6. 2009 8:43)

Když jsem včera vlezla na váhu,šly na mě mrákoty.Když je někdo blbeček,tak ať si pak nestěžuje,že?A já taky mlčím.Dám dva md a pak podle rady Evči.Včera jsme byli s taťkou a dětma na kole,všichni to komentovali,jen já to nezvládám.Když šlapu,nemám sílu kecat.Malinko jsme zmokli,ale mrňousovi to vůbec nevadilo,zalomil to statečně.Pak jsem dala cvičení a ráno hurá o 70 dkg míň.Zachránila jsem i tu katastrofu po vystřižené žvejce z vlasů.Dneska MDD,rozdali jsme mlsotiny našemu demoličnímu komandu,tak byla spokojenost.Zítra biorezonance,tak doufám,že něco objeví,aby mi to mohla odstranit.Opět jsem se naivně svěřila do rukou alergologa,mám už druhé léky,ale úspěch žádný.Tak mi držte palce.

Po víkendu

(Lenka B., 1. 6. 2009 8:06)

Zdravím všechny šikulky po víkendu. Já víkendy prostě nezvládám. Mám o půl kila víc než v pátek. Jdu se podívat na fotky a na test. Krásný den všem šikulkám.

Pavča

(Martina, 31. 5. 2009 22:53)

Tak se taky hlásím a ubylo 4,7 kg.Měla jsem v práci docela fofr a to také přispělo k takovému úbytku. Mám co dělat, abych jídlo stačila vůbec sníst. Dnes jsem byla na 12 km procházce, sice chodím sama jako blázen, ale zato s foťákem v ruce.Domů přijdu s vyčištěnou hlavou a kupou snímků.Kalhoty mě začínají být volné a i manžílek říká, že je to už poznat jak hubnu.No prostě mám radost !!!

Soutěž

(Eva, 31. 5. 2009 22:08)

Je dnes do půlnoci, pak paní bude losovat výherce.E

jo jo

(Lenička, 31. 5. 2009 21:45)

jo a jsemm zvědavá na soutěž, co když jsem něco vyhrála)no takové štěstí nemám ale je fajn se snažit, co kdyby náhodou se štěstí usmálo....

ahoj

(Lenička, 31. 5. 2009 21:41)

tak se kukněte na ty fotky Janičce to mooooc sluší, je nádherná)musela jsem jí napsat komentář) jinak abych nezapoměla zítra bych ráda dala do kupy tu hubnoucí bandu, kdo jste od brna napište si o info na markylenka@seznam.cz , zítra něco sesmolím, aby to všichni kdo chtějí pochopili oč jde)sloh není moje silná stránka)spíš dlouhá souvětí, tak to musím nějak udělat rozumně)dobrou noc a napřed to zítra napíšu evičce, abych věděla co a jak)abych nedělala něco co se jí nelíbí)dobrou holky a držme se, já dnes dala k večeři párek, měla jsem hroznou chut na maso...jinak jedu bez orušení a držím se od sladkého dál)zabírá to) zítra uvidím váhu, dnes nebyla možnost...

Dva týdny štěstí

(Pavča 37let, 31. 5. 2009 21:20)

Ahojky lidičky, mám za sebou dva týdny papání podle Evičky a celkem je dole 3,3kg, výsledky jsem vložila do rubriky Co je nového 2. Musím přiznat, že jsem tomu až tak úplně ze začátku nevěřila, ale Vaše příběhy mě přesvědčily to zkusit. Občas si váha sice zablbne, ale pak zase poslušně desetinky ubývají. Tolik zeleniny jsem nesnědla za poslední tři měsíce , co za tyto dva týdny. Ujíždím ale na jednom kafíčku denně. Vím, že by to neměl být problém, ale já ho prostě musím mít sladké a s mlékem. Ale funguje to i sním. Možná bez cukru a mléka bych měla o pár desetinem méně, ale to nevadí. Jen by mě zajímal Váš nazor na med, můj děda dlouhá léta pije kávu z melty a sladí jí medem a je to ňamka. Přeji všem krásný týden. Martinko jak to jde, začínaly jsme spolu stejný den na stejné váze. Páček všem

infarkt

(Eva, 31. 5. 2009 18:51)

Tak venku docela hnusně, dnes domácí cvičení, 20 minut rozcvičení v tempu se schůdkem, potom 20 minut posilování na zemi, pak 17 minut na stroji a právě vypouštím duši, no doporučuji cvičení nějak takhle střídat, jinak bych určitě tak dlouho nevydržela.Jak trochu vydýchám , jdu ještě na stepper, ale jen deset minut, zítra chci taky chodit.E

Večer bude speciální galerie

(Eva, 31. 5. 2009 15:10)

- ze svatby Jany M, která se konala včera.

Jsme po obědě a srdce matky plesá

(Eva, 31. 5. 2009 12:29)

Pečené maso, kuře a králík, brokolice v parním hrnci, před koncem pokladená uzeným sýrem, zelný salát s přídavkem paprik, rajřat, salátové okurky a balkánského sýra, bramboty rozšťouchané s pol.mlékem a solí. Kluci si dali jeden kousk masa a brambory a hory toho salátu, tak jsem ráda, brokolice nezbyl ani kousek , s tím sýrem jim to chutná jako pamlsek, no a utíkali na kopanou. Přeji všem děvčatům pěkné odpoledne.

Testík kondice pro všechny

(Eva, 31. 5. 2009 10:40)

https://kgdolu.estranky.cz/admin.php?akce=c_detail&c_id=4373
To je odkaz na nový testík , najdete jej v dlouhém sloupci na levé stránce této stránky, asi uprostřed - Testík kondice pro všechny. Donutila jsem sebe i své rodiče si jej udělat.

Váhu držím v pohodě

(Blanka už zhublá, 31. 5. 2009 7:23)

Ahoj Evi. Tak se opět ozývám. Po nějaké době ,kdy jsem na začátku vážila 17.2. -70,6 kg a dnes 30.5.mám krásných 61 kg , zase musím napsat .
Není nic krásnějšího, než když se žena cítí dobře a je spokojená se svým tělem (ještě ho musím poměrně dost zpevnit). Já jsem nikdy nedosáhla takovýchto výsledků , jako dnes . Je to úžasné . Moc děkuji. Váhu si zatím docela dobře držím. Tak zatím ahoj Blanka

Odkaz na tu fritézu

(Eva, 30. 5. 2009 22:59)

http://aworld.eu/Hlavni/Malespotrebice/Kuchynskespotrebice/FritezaFZ700038TEFALActiFry(vyrobek-FZ700038)

Fri´ták

(Eva, 30. 5. 2009 22:57)

Je to od Tefalu, třeba jeden kg hranolků mražených se tam dá a já je pokapu jednou lžící ol.oleje a pokořením podle chuti a zapnu na 35 minut. Je tam takové hrablo, celé to hučí, asi tam nějak proudí teplý vzduch a to hrablo to samo míchá, já si toho nemusím všímat. Taky se tam dá dělat podobně maso a zelenina, ale řízky jako takové asi ne.E

friťák

(Jiřka 54let, 30. 5. 2009 22:50)

Evičko chtěla bych se Vás zeptat na ten "friťák"bez oleje.Co všechno se v něm dá dělat a jestli se dá používat úplně bez oleje nebo se musí trochu dát.Už několik let nejím smažené věci,protože mi ten smrad ze smažení hrozně vadí a nesnáším mastné věci.Tak bych si tento chtěla koupit.Děkuji za odpověď,snad bude zajímat i ostatní.

Všem

(Iveta,42 let, 30. 5. 2009 21:15)

Tak jsemm zase tady.Teda řeknu vám,že bez návštěvní knihy,to bylo dost náročné.Teď mám 3 den úplného vyšťavení.Nezvládám cvičit,jsem děsně unavená a hřeším.Digi bachařka stávkuje,ale ať si škubne.Neřeším to.Od pondělka zase musím začít.Zlobí i moje brzda,štítná žláza a tak nevím,jestli to ještě dám,ale v o výkendu jdeme na pouť-veřejná výkrmna a ráda bych za ten týden ještě něco dala dolů a pak se uvidí.Pokud to nepůjde,nedá se nic dělat.I těch deset kilo je úspěch.Tak se všichni mějte fajn,postupně se budu ozývat.Mám 238 emajlů.Je vás tam plno nových,tak držím palce,ale pokud jsem to dokázala já,vy určitě taky,tomu věřte.Jen to počasí,kdyby se umoudřiloi.Jo mám nové brýle a nemusím ani pít a připadám si jako na lochnesce,snad si zvyknu.

Varování tzv.Dáje

(Eva, 30. 5. 2009 20:43)

Jedna moje klientka, moc pěkná dáma, která nejen zhubla, ale taky si vytvarovala postavu, mne dnes pozvala na výlet, tak jsem jela i se synem. Budeme jí říkat Dája, hodně pracovala a dělala vše pro své podnikání a má pěknou firmu, jen na založení rodiny jaksi nezbyl čas. Pánové byli vždy, ale nic moc , takoví nespolehliví, nyní mi řekla, že má krásného mazlíčka. No a brzy jsem pochopila, proč mi nabízela, abych vzala syna s sebou. Holky, mazlíček byl krásný, svalnatý jako Bůh, stehna měl jako Rambo, hlas měl krásně hluboký a rifle vypasované, VONĚl JAKO LOUKA A OČI MĚL JAKO NEBE, DÁJO, JEN MNE PŘEKVAPILO, ŽE BYL JEN O TROŠKU STARŠÍ NEŽ MŮJ SYN. Na výlet jsme jeli zajet jeho nové autíčko, které mu Dája koupila. Řídil bravurně a svaly mu hrály, Dájo, chvílemi jsem Ti i záviděla.
Výlet se vydařil, mazlíček se bavil se synem a já s Dájou, ona je velice příjemná a vždy mne něčím poučí, v podnikání je prostě nejlepší.
Dájenko, já to vše píši, že Tě znám a nechci, abys se sebou nechala orat vláčet, ten Tvůj mazlíček vyprávěl synovi, že nejlepší je jet s Tebou na dovolenou do apartmánu, aby měl od Tebe pokoj a mohl si odpočinout po odpoledním dobrodružství s děvčaty na pláži, dej si na něj pozor, můj pocit je, že Tě chce jen využít, nezlob se, že jsem to sem napsala, stejně nikdo nezná Tvé pravé jméno a třeba budeš potom ve střehu. Mazlíček byk krásný a autíčko taky, přeji pěkný život a děkuji za výlet, zavolej mi.
Ještě jsme potkali mladého Železného, je pěkný a elegantní i mimo obrazovku.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »