Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Ivetce

(Lenička, 10. 5. 2009 21:26)

Ivi, jestli najdu zítra chvilku napíšu mailík, dnes už se mi klíží oči,jsme doma ani ne dvě hodiny( po skoro 10 dnech...díky za mailíky se zíbavou, pročtu zítra, snad)mějs e a napiš jak je)))

ahoj

(Lenička, 10. 5. 2009 21:24)

ahoj všem) taky nemám pevnou vůli a chybí mi hlavně opora doma, ale shodila jsem 8 kilo a pohoda, držím se dál, jen jsem zas porušila, nebot jsem byla celkem neplánovaně dýl pryč, než jsem čekala as tres k tomu, no uvidím co a to váha zítra ráno, ted už zas bude snad klid tak zas najedu a ono to půjde)držte se všechny)))zvládnem to pro to krásné léto)

Jitce

(Eva, 10. 5. 2009 19:20)

Napište mi na kgdolu@seznam.cz
Vysvětlím, co to je.

Ráda bych zhubla

(Jiťa, 10. 5. 2009 19:11)

Ráda bych zhubla, ale nemám dost pevnou vůli, jak na to? Koukám, že tady všichni krásně hubnete, je to paráda.

ospověď na dotaz

(Eva, 10. 5. 2009 18:56)

odpověď na dotaz
Na co si mám dát pozor ještě po zhubnutí?
Pozor na tyto kombinace.
Při hubnutí není dobré kombinovat živočišné tuky se snadno stravitelnými uhlohydráty. Například vepřová pečeně s knedlíkem, světlé těstoviny a smetanová omáčka, sýrová pizza nebo krémové dorty. Tělo totiž spálí jako první uhlohydráty, zatímco tuk se ihned přesune do zásob. Tam zůstává - a vy přibíráte. Když už něco tučného, tak raději s přírodní rýží nebo celozrnnými těstovinami. Světlé těstoviny servírujte raději se zeleninovou omáčkou.

Taková výzva

(Eva, 10. 5. 2009 17:34)

Kdo si třeba vzal jídelníček a začal a neozývá se, když mu váha stagnuje, tak se klidně ozvěte, netrapte se a rozhýbeme to, abyste zbytečně netrčeli u jedné hodnoty.

Fotky z Vysočiny

(Eva, 10. 5. 2009 15:12)

Jak je ta fotogalerie "Moje hubnutí" asi uprostřed dlouhého sloupce na levé straně stránky, tak do její části dám ty fotky z Vysočiny plné jara a sluníčka, něco nyní a něco večer, taky udělám zase novou fotogalerii jedné z vás, kočky.

Eva H3 z fotogalerie

(Eva H3, 9. 5. 2009 18:32)

Dobrý den,
jmenuji se Eva a moc ráda bych se s Vámi, kteří čtete tyto řádky, podělila o pár postřehů z posledních třech měsíců. Téměř na konci ledna jsem poznala paní Evičku a ta " může za to ", že jsem dnes o 18 kilogramů lehčí.
Povedlo se jí něco, co ještě nikdy nikomu.Dokázala z obyčejné redukční diety udělat hru a zábavu.Způsob, jakým vede celý tento projekt, musí nutně v každém, kdo opravdu touží s nadbytečnými kilogramy zatočit, probudit zdravou závislost. Závislost v tom dobrém slova smyslu, neboť to je cesta k zaručenému úspěchu.
Všichni, kteří jsme dostali tuto možnost víme, že nám paní Evička pomáhá s obrovským nadšením a podporou a že každý náš úspěch je zároveň i úspěchem jejím a vždy jej s námi prožívá.
Jen opravdový nadšenec, jako je paní Evička, tohle dokáže.
A kdo by si snad troufal jen pomyslet, že jde o peníze, pak ho nejspíš zklamu, jelikož z vlastní zkušenosti vím, že jako podnikatelka v této oblasti by, při vší úctě k ní,už dávno zkrachovala.
A že by na tom mohla trhnout balík ? Tomu bez váhání věřím, myslím, že není třeba další komentář - fotografie nelžou.
Přeji nám všem pozitivní mysl a víc takových Eviček.
Mějte se všichni moc krásně, Eva.

Hlásím se do spolku

(Radka, 9. 5. 2009 18:30)

Ahoj všem ,
také jsem začala s hubnutím u Evičky. Je to 2 týdny a mám 2 kg dole, takže přesně tak , jak Evička psala.
Je pravda, že mi to občas zakolísalo (mám i nějaké zdravotní potíže),takže to se pak vždycky bojím, aby se to nezastavilo..., ale po přečtení příspěvků vidím, že se to nestává jen mě , tak snad to půjde :-)
Začala se mnou i mamka, takže se navzájem trošku kontrolujeme , abysme v tom nebyly sami :-)
Koupila jsem si Eliptical , abych měla nějaký pohyb , protože vv kombinaci s prací stíhám docházet na cvičení do fitka jen 1x týdně. Můžu doporučit, podle mě je to daleko lepší než rotoped.
Chtěla bych dolů 10 kg , tak doufám, že to dokážu.
V červnu mám svatbu, což už je za chvilku, takže to bohužel celé nepůjde ,ale ještě kousek by dolů popolézt měl.Škoda , že jsem Evičku neobjevila dřív, mohla jsem být ve svatebních šatech zase jako proutek :-(

Tak se zatím mějte krásně a přeji všem pevné nervy a železnou vůli !

RAdka

Nová fotogalerie

(Eva, 9. 5. 2009 18:25)

Udělala jsem novou fotogalerii Petře, moc pěkně jí to jde.
Jinak já dnes asi dvanáct km v nohách, kopcovitý terén, ale příroda nádherná , jeli jsme od rodičů k té mojí kamarádce, jak dáme fota z vycházky do PC vložím večer do galerie Rychlé srovnání - můj rok, musím se s vámi o tu krásu podělit, taky napíši zítra trasu, abyste se tam mohli vypravit a taky si to třeba někdy v létě užít.E

Ahoj děvčata

(Eva, 8. 5. 2009 22:42)

Jsem u rodičů a zítra jedu ke kamarádce. Tak já dnes tůra , ale taky porušení, bílé vínko a tatarák, no zítra jdeme naštěstí ještě na delší trasu, tak snad to nebude tak zlé.

Ahoj holky

(Lída M, 8. 5. 2009 22:30)

No já se taky někdy vymlouvám a lžu v tomto případě ráda, mám radost z těch zhubnutých kg a taky obleču hodně svých bývalých pěkných věcí, jaru zdar.

výmluvy

(Petra R., 8. 5. 2009 22:14)

ahojda všichni, já se taky vymlouvám, vždycky na žlučník, to opravdu zabírá - to mě každej vždycky ještě polituje a řekne že mě chápe a že mě teda nebudou nutit:o)Taky slavím teď o víkendu narozeniny, no a tak budu dělat malou oslavu a abysme mohli posedět se známýma - takže bude grilovaný masínko a nebude chybět zeleninka:o)

Sportovní sobota

(Eva, 8. 5. 2009 9:22)

ráno dva jogurty nízkotučné bílé + 20 g lupínků, káva, čaj s vitamíny
svačinka na kole - minerálka a balíček Bebe dobré ráno s cereáliemi
oběd - restaurace - kuřecí plátek na toštu, zelný salát a tři brambory od manžela
Svačina - ovocná zmzlina, minerálka
Večeře - restaurace - šopský salát a cel.pečivo a bílé vínko

Ivete

(Katka B, 29 let, 8. 5. 2009 7:55)

Urcite Eve napis, budu rada.

Jana XY 48let

(Janička, 7. 5. 2009 23:24)

Možná bys měla přemýšlet o nějakém koníčku nebo jiném odreagování, nemá Ti kdo pohlídat děti, máš z nich asi ponorku, co děláš jako zaměstnání nebo jsi ještě na MD? Celé je to o hlavě, já byla ráda, že jídelníčky byly zpracované, měnila jsem občas, obědy mi Eva dávala množství podle naší restaurace, odnaučila jsem se mít z jídla trauma, ale řídiot se hlavou, každé jídlo už vidím v jeho složení a říkám si třeba, proč bych do sebe dávala tolik jednoduchých cukrů, potom přijde následná vlna hladu, to je zbytečné, když si představím, co do těla dá taková ostrá uzená klobása nebo vepřový řízek, nemám potřebu ho jíst.Jsi asi vynervovaná z té domácí práce a odpovědnosti, možná by ses měla poradit s psychologem, třeba by Ti pomohl, od toho jsou.
Je to o změně návyků a celého způsobu života, když nad tím tak přemýšlím, urazila jsem díky téhle partě holek a téhle stránce velký kus cesty ke spokojenosti a vyrovnanosti.

Zlatka,Kristýnka,Jana XY

(Iveta,42 let, 7. 5. 2009 21:31)

Teda ste šikulky.Já jsem taky moc ráda,že jsem schodila,ale když jsem na oslavě nebo vidím dobrůtky,tak trpím a dala bych si.Jak to děláte?Poraďte.My nikoho v příbuzenstvu špekatýho nemáme,žádný odstrašující případ.jenže,já hrozně ráda jím a řeším tím stresy.Ach jo,už zase fňukám.

Katce B

(Iveta,42 let, 7. 5. 2009 21:08)

Kačko,nemohly bychom pokecat na mejlíku?Můžu si Evče o něj napsat?Víš,mám stejné problémy jako si psala ty,jsem z toho na nervy a rozebrat to s tebou,když sis tím prošla,by mi určitě pomohlo.Jsem z toho na nervy.

Jana XY 48let

(Janička, 7. 5. 2009 16:42)

Já, holky, mám výmluvu na žaludeční problémy, taky zabírá, když vidím, Zlatuško, svou sestru, která je stále okolo 110 a o hubnutí nechce ani slyšet, připadám si jako královna ze Sáby, holky to , že má člověk trochu postavu, hovoří o jedinci, který má něco v hlavě a nežije jenom pudově, tak se držte a berte to "žrádlo" na oslavách jako vzduch, nestojí to za to, zdraví je přednější.

jééé

(kristýna, 7. 5. 2009 16:26)

tak žlučník si taky beru za svůj- bezva nápad , mám to stejně na těch oslavách u nás budou v sobotu křtiny ... a posezení u tchýně - to zase bude jídacííí mazec... , snad to ustojím , taky mám ze sebe radost , když je vidím jak se přecpávaj a já v poho držím....a vydržím - je to taká osobní výhra, že???? pěkný den kristýna


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »