Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Kamarádkám

(Hanule, 25. 6. 2009 11:37)

Ahoj hubnulky, posílám docela smutné zprávy z bojiště-novojíčínska. Jsem toho tak plná, že mi snad odpustíte, že Vás s tím možná trochu obtěžuji. Dnes jsem byla celé dopoledne v terénu a viděla jsem jen spoustu spoustu nešťastných lidí, tuny bahna, zatopené domy, utržené silnice, zatopená a zničená auta a úplně mě přešel veškerý humor. Už jsme to prožívali o půlnoci, kdy byly hlášeny první evakuace, ale vidět to potom reálu je ještě něco jiného. Ráno jsem se radovala, že mi klesla váha, ale během dopoledne jsem si mnohokrát říkala,že bych se měla stydět - kolikrát se stresuju kvůli pár dekám...Dnes jsem viděla důvody k opravdovému stresu. Bylo mi těch lidí velmi líto...a nemohla jsem jim nijak pomoct.

Od rána jsem se cítila strašně

(Eva, 25. 6. 2009 11:36)

To počasí účinkovalo i na mne, bylo mi všelijak, pak jsem promluvila se dvěma dobrými dušemi a oběma děkuji, že mi dodaly energii a jedna mi poradila, abych chvíli dělala vrbu, zavřela jsem dveře do kanclu a postavila se na pět minut na hlavu, celou dobu jsem trnula, aby sem někdo nepřišel. Výsledek vynikající jako deset kafí naráz, je mi skvěle, plno aktivity a jdu rychle dodělávat vše, co jsem od rána nestíhala.

Ivetce a všem

(Andrea N., 25. 6. 2009 11:29)

Tak jsem to děvčata s tím počasím trošku zakřikla tady začalo pěkně lejt a je to i s bouřkou :-((( léto ja má být. Hele Ivet my budeme asi fakt stejná krevní skupina, já taky nejdřív manželovi říkala ať si dojde k očnímu, že to ještě nemůže být vidět, ale pak mi to začalo říkat víc lidí a já zjistila, že vlastně vůbec neumím přijímat pochvaly to jsem dopadla co? Ale teď už jsem na tom trošku líp a když se mě někdo zeptá jak to dělám tak odpovídám jak už tady psalala jedna z vás " stále jím " tím zase odzbrojím já je a je to :-))) S tou nemocí jsem se ještě nesetkala, ale kamarádka, která hubne taky už jo, taky se jí prej ptali jestli není nemocná a že prý prve vypadala líp no jo ach ta ZÁVIST. Hele když se budu Milenka cukat tak ti ho písnu :-)))), ale když už to jednou dovolila .... :-)))

Marcelce

(MartinaK., 25. 6. 2009 11:22)

Vše nej, hlavně pevné zdraví a veselou mysl. Nenechat se rozhodit a jít si pomalu ale jistě za svým. S odhozenými kily rostoucí sebedůvěru. Krásné narozeniny!!!!

Andrejce

(Iveta,42 let, 25. 6. 2009 10:07)

Já jedu už 5 měsíc,za dva jsem schodila 9 kilo,takže to být vidět muselo a pochválili mě jen dva lidi.švára a kamarádka.A samozřejmě taťka a to těší nejvíc a teď mu to i věřím.Dřív jsem si říkala,že by si měl zajít k očnímu.A od rodiny to mrzí.A to to mamka,babička i ségra věděli,že do toho jdu.Ale ať si škubnou,oni závidí.A nejhorší jsou ty,co vám řeknou,teda ty vypadáš,nemáš nějaké problémy a nebo jsi snad nemocná?O tom by mohla vyprávět Milenka.Jo říkala jsem si o mejlík na tebe,trochu se cukala,prý si ho nepamatuje a pošle,ale neboj,já ho z ní dostanu.hahahahahahaha

Marcelce

(Iveta,42 let, 25. 6. 2009 10:01)

Všechno nejlepší k narozeninám a hezkou oslavu.Mě to čeká za měsíc i s Kubíčkem a dvěma svátky.K tomu pouť,tak to bude síla.To abych dala ZD týden před a týden po.Adrž se.

Olince

(Andrea N., 25. 6. 2009 9:51)

Tak to máš pravdu s těma příbuznýma, já nevím oni nás nějak ne a ne pochválit, ale co pochválit oni se ani nezmíněj nebo nezeptaj :-((( ale hlavně že chválej ty ostatní :-))) a my se cítíme fajn, takže komu se to nelíbí ať nám ........ :-))) hele manžel je taky spokojenej a tak nějak víc si mě všímá no možná i hlídá :-))) je to moje zlatíčko. Jinak tady počasí taky nic moc ráno mlha jak mlíko, ale zatím neprší, v rádii říkaj, že se to má lepšit a přestat pršet, tak snad se jim ta předpověď vyplní, protože ty záplavy jsou fakt děsný chudáci lidi si nedovedu představit, že bych každej půl rok čekala, jestli nás ta voda zaplaví nebo ne a nejhorší je, že u toho umíraj i lidi :-(((

Olince

(Iveta,42 let, 25. 6. 2009 9:50)

zdravím a chválím,jsi šikulka.já jsem taky šikovná,úbytek 60dkg i když jsem hřešila.ale to bylo tím šokem.nemohla jsem se včera dostat z podzemní garáže a pak jsem nemohla najít platební kartu,udělalo se mi úplně šouflo.naštěstí jsem ji objevila v kabelce

Ivetce

(Olinka 25, 25. 6. 2009 9:47)

Ivet, klid, my budeme začínat už šestý měsíc a stále nejsme na své normální váze, čím pomaleji to jde, tím je to pak trvalejší :-))

Věrce

(Iveta,42 let, 25. 6. 2009 9:28)

Tak už taky patříš k inventářům stejně jako já.Já už jedu 5 měsíc.Někdo holt je věčný student,já zase věčná hubnulka.To seš ještě dobrá,já ZD zakončila taky jahodama,ale ještě se zakysanou smetanou.Naštěstí digoška to nezjistila a ráno jsem měla míň.Tak se drž.

Všem

(Iveta,42 let, 25. 6. 2009 9:20)

Hubnulky,ste v pořádku,na Moravě je to špaténka,psala mi Haňule,že okolní vesnice jsou pod vodou i mrtvé.Tak si držme palce.

Andree

(Olinka 25, 25. 6. 2009 9:13)

Svět je malej!!!!!MS je mrcha, je mi už druhý den bídně, ale to se nějak přežije. Mě chválí některý lidi taky až teď, ale nejvíc mi mrzí, když někdo jen čumí, ale neřekne ani slovo (třeba příbuzný), ale je mi to fuk. Hlavně mi chválí přítel :-).
Je hrozně fajn kupovat si menší věci :-))
Počasí je teda děs, u nás u Kladna to vypadá na pěknej slejvák...

Olince a Zdeňce

(Andrea N., 25. 6. 2009 9:07)

Teda děvčata tak koukám, jak je ten svět malej. Zdeni celej Jablonec jsem pozdravovala :-)) a on tě zdraví taky, máš se zase přijet podívat, ve Mšeně mám thýni s tchánem :-))). Oli vidět už to bylo i prve, ale teď už je to sakra rozdíl no a já dnes MS a váha hups o 90 dkg hore,jsem si to včera přivolala :-))) jinak jsem na 68,4 kg ale už jsem byla i pod to bylo radosti :-))). Ale děvčata, včera jsem obíhala úřady s daněma a abych si to trošku zpříjemnila tak jsem si zaskočila koupit bundu jelikož v tý starý jsem už jak v pytli a to se teda musím pochváli, protože já, která jsem si kupovala věci vel 42-44 jsem si koupila bundu M!!!!! Sama jsem v tom krámě nechápala. Hele a dneska mi v krámě kam teda mimochodem chodím každý den řekli jak jsem krásně zhubla. No všimli si skoro po čtyřech měsících :-((( ale to neva.

Andree

(Olinka 25, 25. 6. 2009 8:40)

Ahojky!Díky za pochvalu, už ten rozdíl na těch fotkách je vážně dost vidět:-). Mamku budu fotit o víkendu, snad bude pěkně :-), ale mám to v plánu.
Jééé, Jablonec!!!!!!My jezdíme ke známým do Tanvaldu na chalupu, je to tam super :-)). Takže okolí mám zmáknutý vlétě i v zimě :-).
Po kolečku jsem s ms na 86,8kg, takže super.

Andrejce

(Zdeňka 52 let z fotogalerie, 25. 6. 2009 8:36)

Teda Andrej,co to tady čtu,ty jsi z Jablonce?Já tam bydlela 8 let,stále se tam vracíme,zůstalo nám tam spoustu známých,v květnu jsme tam byli na týden,ráda na tu dobu vzpomínám,dělala jsem domácí práci navlíkání korálků,když jsme byli bez děti,tak jsme bydleli na Liberecké a potom jsme šli do většího bytu,do Mšena,je tam všude nádherně,tak mi srdíčko poskočilo,když jsem si to přečetla,že jsi z Jablonce,tak mi to tam pozdravuj a měj se moc hezky.

Olince

(Andrea N., 25. 6. 2009 8:11)

Teda Oli, už jsem ty tvoje nový fotky pochválila ve fotogalerii, ale musím i tady, jak ty to děláš ? No jo ty máš doma vlastně ten povolenej doping že? Ono se to ve dvou lépe táhne a s maminkou jde všechno líp :-))) Hele jsem koukala na ty tvoje fotky z Josefodolský přehrady, je tam hezky že? Já jsem totiž taky z Josefodolu, teda teď už tam mám naše a ségru já se přestěhovala do Jablonce. Úplně jsem zajásala když jsem tě viděla u toho zábradlí :-))) Jo a jak si dopadla s kolečkem, já jsem včera večer malinko zhřešila, ale moc ne :-)))

Začátek nového žití

(Akdari, 38 let, 25. 6. 2009 8:10)

Dnes začínám bojovat se svojí váhou 123,6 kg a twším se na nový lepší život. Kdo chce, může napsat na mail akdari@seznam.cz, budu ráda za podporu i drahocenné rady, které budu jistě potřebovat. Krásný den! Radka

Ivetce

(Andrea N., 25. 6. 2009 7:58)

Ahoj Ivet to víš že můžem ( když to Milenka dovolila :-)))) , řekni si Milence o e-mail a já se budu moc těšit. Holky já jsem tak rááááda, že jsem na tyhle stránky narazila :-)), poznala jsem Evču a krásně s ní zhubla a ještě jsem poznala super lidičky. Prostě sámá pozitiva :-))))

Jitce

(Eva, 25. 6. 2009 6:15)

Napiš si na email, pošlu.

Marcelce

(Eva, 25. 6. 2009 6:15)

Také gratuluji a přeji mnoho zdraví a radosti do dalšího života.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »