Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Lence

(Eva, 28. 5. 2009 20:37)

s knížkou je to tak,že nestíhám já, počítám jídelníčky a lítám do práce a musím to dodělat o prázdninách, časivý pres.E

Lenka Z 36 let

(Lenka Z , 28. 5. 2009 19:29)

Dobrý den paní Evo,

nějak to uteklo a dietu držím už těch 12 týdnů.
Takže 9.3. jsem začla s 85kg a dnes 28.5 mám 73kg. Strašně moc Vám děkuju,
moc jsem tomu nevěřila, ale jde to a je výborné, že jste to udělala opravdu
z obyčejných potravin, které můžem denně koupit.
Měřím 160cm / a 73kg/, pořád tam nadváha je a proto bych chtěla ještě pokračovat.


S pozdravem Lenka

ahoj všem)

(Lenička, 28. 5. 2009 19:13)

čau holky, zdá se mi to nebo je tu nějak málo příspěvků? poslední dny možná hodně lidí čte ale málokdo píše) tak se víc podporujme holky)))mám v plánu jednu věc, napřed to dám dohromady, pak to proberu s Evičkou a pokud to půjde bude nás víc než dost)tedy tady kolem Brna aspon)nemám ted moc času ale promyslím detaily a budu informovat) jo Evi, jak to vypadá s knížkou, jsou nějaké novinky?

Ovocný den

(Eva, 28. 5. 2009 11:39)

Ovocný den nesedne každému, musí se vyzkoušet, když nesedne, tak ho prostě nedávat.
Mezijídla je možno použít.
Když se použije mezijídlo, může se hlavní porce posunout i o hodinu.

Eva H2 35 let

(Eva H2 , 28. 5. 2009 11:10)

Dobrý den,
zase to nějakou dobu trrvalo než jsem se dostala k internetu, tak tedy míry: pas - 105, prsa 117, pas 121,5 a váha 93 no je to úžasné /5.11. - 118,3 začátek/ , ale ještě jsem se opravdu nefotila, já nemám moc fotek - opravdu se strašně nerada fotím (i když jsem měla 70kg).
Já se cítím skvěle, je mi nádherně kupuji si menší oblečení a mohu si vybírat, ještě ne tolik, ale daleko více než dříve a to je super, nejsem tak unavená, ráda chodím cvičit i jsem přemýšlela, že bych si ještě nějaké hodiny cvičení v týdnu přidala.
S přání krásného dne EvaH2.

Dotaz na ovocný den

(Pavča 37let, 28. 5. 2009 10:35)

Ahoj Evičko, mám dotaz dala jsem po prvním týdnu hubnutí ovocný den a druhý den ráno jsem měla o půl kila více, docela mě to překvypilo. Ale Další dny šla váha zase pomaloučku dolů. Chci se zeptat, zda se při ovocném dnu můžou jíst mezijídla složená ze zeleniny a chleba nebo se jí ovoce. Musím říci, že jsem měla docela ten den hlad. Ještě mám jeden dotaz jestli když si dám mezijídlo můžu si posunout předepsané jídlo třeba o půl hodiny déle. Někdy prostě nestihnu vrátit se domu včas,ale kousek něčeho mám vždy sebou. děkuji Páček

Iveta P 45 let

(Iveta P, 27. 5. 2009 20:24)

Dobrý den Evičko tak se konečně dostávám se opět ozvat.moc pravidelně se sem nedostanu.Dodržování jídelníčku zvládám docela dobře,už sem překonala i jeden den kdy mě šíleně honila mlsná na sladký.Co se týká váhy tak od počátečního stavu 97kg 11.5 na 94kg 17.5 no a 92kg 25.5.Hlad nepocituju,ted mám nocní i to je bez problému.Tak snad to pude takhle dál.Zatím se mějte a snad se tu zase brzy dostanu zdravím Iveta

Lída M

(Lída M, 27. 5. 2009 12:45)

Já už to vyházela a nejpěknější kousky dala mamce a sestře.Byl to nádherný pocit to vyhodit ze skříní.
25.2. 85
27.5. - 74,9

Ještě menší Macek - pod sto

(Macek, 27. 5. 2009 12:40)

Mám doma kůpy nepoužitelných hadrů, zítra to nesu na charitu a do popelnic, už nechci nikdy zpět, v pase mám, Evi o 26 cm méně. Cvičím ty cviky , co jsi mi řekla na pas.
Jen pro ilustraci:
29.11. - 110 pas - 109
27.5. - HURÁ 86 pas 83

Jupíííí!

(Petra, 27. 5. 2009 11:41)

Zdravím všechny! Tak i mě se podřilo s Evou a její dietkou zhubnout. Z ošklivých 101,9 na aktuálních 88,1. Je to vážně krása.
Moc Ti děkuji za pomoc při hubnutí a hlavně za nápad takhle nám všem ženám pomáhat!!!
Když zvedám svojí 15 kg dceru, tak si vždycky uvědomím že podobný váhy jsem se zbavila a jsem Ti za to moc věděčná:-)
Díky Petra

ahoj

(Lenička, 27. 5. 2009 10:32)

všem co to tu čtou a jsou třeba z brna a okolí- včera jsem byla s kočárkem, a dcerou samozřejmě) na výletě) prubla jsem cyklostezku po Brně, naskočila jsem na ni od zastávky Poříčí u nemocnice milosrdných bratří a odtud až k anthroposu, kousek jsemse tam motala po okolí, malá spala tak jsem zkoumala okolí)rychlou chůzí pěkně svižně proti tukům)pak do Nového lískovce, cesta dobrá, jen pár cyklistů jeli jak šílenci, ale s kočárkem jsem se pěkně protáhla a kolem řeky bylo fajn)celkem jsem tam natapala asi kolem 8 km ale chtělo se mi na přehradu, to by bylo dál, jenže cesta byla zrovna zatarasená, kácely stromy tak kvůli bezpečnosti asi..pěkná procházka, jen se na mě lidi dívali jak na blázna, já s kočárkem jela rychlostí no větší než normálně, měla jsem chut jít rychle ale ostatní maminky na mě koukaly jako co se děje a kam spěchám)popíjela jsem doma udělaný čajík ja huábnutí od janči, moc dobrý)myslím chutově, jestli pomáhá nevím, prostě mám ráda bylinkový čaje)a je fakt že co jsem zkoušela čaje a tak , pan Janča je u mě odborník číslo jedna)spíš si udělat směs doma z bylin ale i koupený pytlíkový čaje od něj jsou ok)zkuste taky)krásný den)a hodně nejen jarních kilometrů) musím najít krokoměr)

Olince

(Eva, 27. 5. 2009 10:08)

Oli, některá děvčata střídají třeba dva dny podle sebe a dva moje , nebo dají týden svůj , když nemají čas , tak zese další ode mne, záleží na Tobě.

Leničce

(Eva, 27. 5. 2009 10:06)

Tak to není teda špatný nápad, já mám děvčata taky mnoho pěkných věcí, které nemohu nosit - velikosti 48
až 52, kdyby někdo měl zájem taky mohu něco nafotit.
leni stejně je obdivuhodné , kolik toho zvládáš, jsi teda dobrá.

Hubnutí zdar:-)

(Olinka 25 a mamka 46, 27. 5. 2009 9:18)

Ahoj holky,předem díky Evičce za novou fotogalerii, no je to teda veliký rozdíl ve fotkách před a po, nemůžu se na sebe ani podívat, jaké jsem byla prasátko.
Dnes váha ještě trošku poskočila dolů na 88,6! Mamce chybí deset deka a je -20kg!O víkendu jí musím nafotit, abyste viděli, jaká je z ní kočka.
Moc ráda bych jela na to cvičení, ale od nás je to moc daleko a vlastní auto nemám, škoda, snad někdy příště. Tak já se jdu učit, blží se to.

Evi, brzy budeme u konce 1.měsíce, můžeme pak jet druhý měsíc nebo mám zkusit sestavit jídelníček sama?I když ani teď se striktně jídelníčku nedržíme a děláme vhodné výměny.

ahoj všem)

(Lenička, 27. 5. 2009 8:50)

čau všechny) mě se daří hubnout také, jsem ted na 72,3 kg, z původních 80,2 kdysi na konci ledna je to paráda)včera jsem byla na předposlední návštěvě v mé bývalé práci, v pátek rozlučka úplná...končí se.je to trochu nostalgie ale koupila jsem tam věcí za pár korun, některé i pro sebe, samozřejmě v menší velikosti, aby byla motivace) kalhoty co jsem tam kupovala nedávno již nosím tak je to fajn pocit)manžel taky dodržuje slovo a neprovokuje a ono to jde nějak skoro samo, když je lepší motivace a podpora)jen jsou problémy u manžela v práci ,takže pokud se to nezlepší,nehrozí mi ani výlet na podzim( jsou ted pátky zadarmo doma( krize je holt všude( ale ono to nějak bude a zas se dá něco prodat, mám tu oblečení jak pro sekáč, myslím větší)zkusím to prodat někde přes inzerát nebo tak...mám spoustu věcí kterých jsem se chtěla před stěhováním zbavit a ono se na to nějak zapomělo tak to holt potom přestěhujem a zbavím se jich až pak...včera jsem dokonce koupila psací stůl pro dítě za celých 5,-kč)nakonec šéfová řekla at si tu pětikačku strčím... a hlavně at ten stůl je už pryč a tak stojí na chodbě)malá bude mít za chvíli u čeho malovat)holky kdyby jste chtěly nějaké oblečko napište mailík, pošlu foto, nechci za to nic moc, pár korun, spíš se toho zbavit, čím mín věcí doma tím líp)taky bezva knihy o výživě a atk...jak to budu mít nafocený bude to lepší)dnes jak půjde malá před polednem spát se na to vrhnu)mějte se krásně všechny a držme se ,léto bude úúúúžasné)štíhlé a zdravé)

Krista K 52 let , hurá dávno pod 100

(Kristýna K z fotogalerie, 26. 5. 2009 23:55)

Ahoj Evi,je už sice pozdě,ale hlasím návrat z lázni.Musím se s tebou podělit o mou radost,po měsici v láznich nejen že jsem nepřibrala,ale zhodila 1,7kg!!!!!A překročila tak magickou hranici 80kg na 79,5kg
19.1. - 103,2 kg
27.4. - 81,2 kg
Lázně
26.5. - 79,5 kg
Mám velikou radost a brzy budu pokračovat od 1.měsice.Chtela bych ještě alespon na 70kg.Doufam,že se mi to povede.Krásnou dobrou noc Krista

Jana D

(Jana D, 26. 5. 2009 23:44)

Dobrý den,moc se omlouvám,že jsem tak dlouho nepsala.Zhubla jsem 10kg,vaše metoda je úžasná,ale dávám pauzu. Časem bych to chtěla zkusit znovu.
Zdraví Jana D

Věrce

(Eva, 26. 5. 2009 17:12)

Tak mne tam neopusťte, já se moc těším, hůlky beru.E

Kristýnce

(Věra, 26. 5. 2009 16:56)

Hlavně se nebraň ježdění. Měli jsme s manželem před 2 roky havárku a já se začala bát. Došlo to tak daleko, že jsem téměř přestala řídit. Před tím jsem jezdila moc ráda. Teď začínám pomale znova.

Bystré

(Věra, 26. 5. 2009 16:48)

Evi, od nás nakonec jedeme 4, 2 kamarádky od mé známé, které taky vůbec neznám. Myslím, že můžeme být všichni pohromadě anebo se rozejdeme podle druhu cvičení, co se bude komu hodit.A někde noc přebydeme. Taky plánuji malý výšlap na hrad Svojanov, takže hůlky sebou. Ale dnes mi volala ta paní co to pořádá a podle řeči, plánuji něco i oni. Kamarádka je škoda, že nejede, čím nás bude víc, tím bude větší legrace. S podzimem jsem moc nepočítala, protože 1. týden v září jedu na Roháče a 2. druhý jsem si říkala, že nemůžu do Bystrého. Dnes jsem zjistila, že by to byl až třetí týden, tak mi poskočilo srdíčko. A to ještě nevím, co mne čeká. Ale jsem vždy nadšená pro všechno.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »