Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Odpověď na dotaz

(Eva, 8. 6. 2009 8:08)

Proč se mne stále ptáte na změny mír?
protože u tohoto jídelníčku jde hlavně o odstranění tuku v dutinách těla. Ten dělá v těle nejvíc paseky.
Následkem velkého množství tohoto tuku dochází ke vzniku usazenin na vnitřních stěnách žil, zužuje se jejich průtok a zhoršuje se zásobování orgánů výživnými látkami a kyslíkem. Pokud se v užší části žíly vytvoří krevní sraženina nebo pokud se uvolní krevní usazenina, dojde k ucpání cévy. Zásobování je přerušeno, následkem čehož orgán odumírá. V srdci nastává infarkt, v mozku mrtvice. S rostoucím tukem v oblasti břicha tedy roste riziko civilizačních chorob. Jsou to fráze, ale tuk obaluje vnitřní orgány a znemožňuje jejich plné fungování, je to také jeden z důvodů, proč se také po zhubnutí děvčata cítí svěžejší.

No někteří lidé jsou nepřejícní

(Eva, 7. 6. 2009 23:13)

Hele, já mám taky mini, ukecala mne ta moje švadlena a kamarádka, Radka a měla pravdu, je to fajn, do práce to nenosím, ale ven, když bylo teplo, jsem to už měla, až pošleš, nechám se od syny taky vyfotit a vložím to, ať v tom nejsi sama.
Já jsem zjistila, že když nikomu nic nezávidím, jsem mnohem klidnější a spokojenější, nejlepší je fakt soustředit se na svou rodinu, aby vše důležité fungovalo a zasmát se s lidmi, co jsou milí a zbytek hodit za hlavu, kdo se užírá drobnými nenávistmi a závistí, kazí si vlastní život.

Všem hubnulkám

(Iveta,42 let, 7. 6. 2009 22:16)

Tak jsem dnes vyrazila v té mini,mám pár fotek,až vyjde čas,pošlu Evičce.Ale pochvala žádná nebyla,tak nevím,jestli to bylo tak děsné nebo závist.Ale cítila jsem se dobře.Mějte se hezky a držte se

Kmošce

(Iveta,42 let, 7. 6. 2009 22:14)

Neboj,to zvládneš.Já jsem taky na to sladké.jednou za měsíc mě přepadne žravá a i kdybych se postavila na hlavu,musím si tím projít.Zřejmě to má spojitost s menses,bývá to ve stejnou dobu.Tak se tomu nebráním a moc si to nevyčítám.Pak to musím napravit Md a jedu zase dál.

Kmošce a ostatním.

(Iveta,42 let, 7. 6. 2009 22:10)

No to jsem tomu zase dala na prdel.Já taky ujíždím na sladkém a dnes byla ta pouť a co vám mám povídat.Věnečky,řezíky,dortíky,vdolečky a štrůdlíky.A nebudu zapírat,těšila jsem se na to měsíc.Zjistila jsem,že když si to ujíždění dovolím,zvládám to lépe.Jenže jinde než u tchýně,navíc mi došla zelenina a tak jsem mlsala dost.Ale nevyčítám si to,ale zítra při vážení si budu určitě.Doufám,že mi to digibachařka moc nespočítá.A když,dám MD.Horší je,že mám plnou lednici výslužky.Tak se držte.

Maminkám

(Eva, 7. 6. 2009 21:24)

Když byli naši kluci malí a já hubla po druhém porodu, dokonce se mnou starší i cvičil, ležel mi na nohou a já je skrčovala a zvedala, on byl spokojený, že se houpe a je s maminkou, a já cvičila na břicho.
Pak jsem ho zvedala a houpala jako makou činku a deělala s ním v náručí pomalu podřepy, prostě jsem ho, chudáčka, využila.

Ahojky holky a Martinko zvláště

(Pavča 37 let, 7. 6. 2009 21:16)

Tři týdny s Vámi jsou za mnou a já jsem lehčí o 4.4.kg. Máme rok a půl kloučka, který jak se lidově říká nemá prdelku a je stále v pohybu a já samozřejmě s ním, ale není to ono. Od vánoc mám běhací stroj, který se jen tak tak vešel do našeho 2kk, ale cvičit na něm mohu jen když malý spinká, jinak to nejde, protože je mi mrňous neustále v patách. V poledne spí hoďku a to mám tak akorát na uvaření a pověšení prádla. Takže běhám večer tak od půl deváté do devíti. Ne že bych víc nedala, ale jsem po tom tak rozpumpovaná, že ještě v jedenáct nemůžu usnout a dalo by se na mě vařit kafe! Mějte se moc pěkně a vy kteří váháte to zkusit, tak to prostě udělejte! Páček všem a Martince zvlášť, ať ti to jde pěkně dolu, ahoj

Zdravím a bazárek založen

(Eva, 7. 6. 2009 20:47)

Bazárek založen, najdete zase v tom dlouhém sloupci na levé straně stránky a můžete posílat fota, jinak kvůli prodeji pište přímo prodávajícím na emaily u věcí.
Oli, já stres zase zvládala díky vymýšlení jídelníčků, měla jsem pociz, že něco dělám dobře a to mne uklidňovalo a dodávalo mi to energii.

gratulace

(Petra, 7. 6. 2009 20:04)

Ahojda všichni. TAk jaký jste měli víkend!!!!Mirko moc ti gratuluji ¨jsi šikulka a všichni co jste novější ve fotogalerii!!!!Díky Evičce budem všichni krásnější:o)))No a jaký jste měli všichni víkend???Myslím si že s tím oblečením je to super nápad:o)Já bych taky potřebovala skoro všechno nové, ale říkala, sem si že ještě nějaké to kilíčko musí dolů a pak až si to nakoupím. Musím postupně, protože jinak bych potřebovala taky nějakého sponzora a nebo že bych udělala nějaou banku - nejdete do toho někdo se mnou:o))Ne to byl samozrejmě žert - ale asi by se nám to hodilo všem že jo holky.O)

Varování a omluva

(Olča M. 34 let, 7. 6. 2009 19:37)

Zdravím všechny hubnulky a především paní Evu. Dlouho jsem se neozvala a tak se omlouvám. Bohužel se nemám čím chlubit. Nějak na mně dopadly stresy a nemoci a já jsem skoro vše, co jsem úspěšně za dva měsíce dala dolů, nabrala zase zpět. Takže holky, fakt vytrvejte a neopouštějte nově naučené návyky. A hlavně žádnej stres! Jdu do toho znovu, poučená a pokornější ke svému tělu. Fakt se tam v hlavě musí přehodit nějaká výhybka, jinak to nejde a tělo nevěří a nespolupracuje. Tak mi držte palce a buďte statečné. Olča

Fuj

(Eva, 7. 6. 2009 18:36)

Balím manžela do Prahy a syna na veslařský výlet , jednoho na deset dní a druhého na týden, tak si umíte představit, jak to u nás je.E

Fuj

(Zdeňka, 7. 6. 2009 18:02)

proč Evi,prdla sis:-)(nic ve zlém),je to lepší,jak tisíc doktorů,a nebo máš toho prádla moc,já ti pomůžu,jdu sbírat a taky žehlit,pa Z.

super procházka

(Martina M., 7. 6. 2009 17:59)

tak jsem to riskla a šla v tom bláznivém počasí na procházku.Slejváček mě neminul, ale schovala jsem se pod strom a ten krásný vduch potom no prostě nádhera. Pohyb řeším právě těma procházkama 2-3x týdně 10 km. Máme malý byt, doma je pořád někdo a na cvičení bych neměla klid.Pavča jak pokračuješ ? já jdu zítra převážit tělo a podám výsledky. Taky mě už snad dorazí digi váha a nebudu muset chodit ke kámošce.

Fuj

(Eva, 7. 6. 2009 17:51)

Fuj, tak jdu zase žehlit.E

Zdence

(Eva, 7. 6. 2009 17:42)

Moc zdravím a jsem ráda, že jsem Tě tenkrát nakazila tím blbnutím a přesvědčila, abys to vyzkoušela, no když se k tomu přidala Tvoje snaha a výdrž, máš pro sebe ještě mnoho pěkných aktivních let.

To ne

(Zdeňka, 7. 6. 2009 17:40)

ale určitě jsi ráda,že jsi mě k tomu dokopala,protože už jsem opravdu dlouho nepsala a tak jsem to aspoň dokázala,díky ti za vše pa

Zdeňce

(Eva, 7. 6. 2009 17:31)

To ne, ale jsou i jiní experti.

bodnutí přímo do srdce

(Zdeňka, 7. 6. 2009 17:11)

Evičko,doufám,že to není narážka na mě,víš dobře od začátku,nerada píší,ani ne tak nerada,ale nedám nic dohromady,zapomenout na tebe nejde,myslím na tebe u jídla,když se oblékám,přijde nato,že jsem vlastně stále s tebou,ty jsi ze mě udělala člověka,který se naučil zdravě žít,aby se lépe dýchalo,jsem prostě v kondici,to se můžu i pochlubit tím co mi řekla snacha,když jsme byli v Českém ráji,chodili po přírodě,po skalách,a když jsme se vraceli večer zpátky tak řekla,to by moje mamka nedokázala a to je o pět let mladší,než jsem já,ale to by musela poznat Evičku jako já,jsi pro mě vše a neboj nezapoměla jsem,to by ani nešlo,tak se nezlob,snad to bude na omluvu stačit,jinak jsem tady na stránkách 3x denně a pročítám si vás,hezký zbytek neděle Evi,vše v pohodě :-) pa,pa Z.

Evě Z

(Eva, 7. 6. 2009 15:00)

Já dopředu děkuji za fotky i za to, že jste se ozvala, někdo zhubne a vybodne se na mne, což mne vždy mrzí.E

Eva Z 40 let

(Eva Z, 7. 6. 2009 14:44)

3.4.2009 71,0 počátek
7.6.2009 64,9
Moje rozměry na počátku:
prsa 94 cm
pas 82 cm
boky 103 cm
Mám všechno volné a nyní za odměnu jsem si koupila nové rifle. Nechám se vyfotit a v týdnu Vám pošlu i fotku, jak jsem vypadala na začátku a jak vypadám nyní.
a nyní po 2 měsících
prsa 88 cm
pas 76 cm
boky 98 cm


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »