Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Díky všem

(Jitka, 24. 6. 2009 23:10)

Mohla by mi některá zkušená hubnoucí holčina napsat, co baštit v bílém a bílkovinném dni? Díky moc.

Marcelce

(Milena(41let,z fotog.), 24. 6. 2009 22:47)

Marcelko.....opožděně,ale přece...všechno nejlepší,nejhezčí,nejkrásnější a ať se ti splní všechna tajná přání.....k narozkám přeje Mili(Milena z fotog.).Jsi taky šikulka,drž se a když budeš potřebovat,jsme tu dobrá parta a vzájemně se všechny podržíme-vždyť jsme na jedné lodi!!!!papa

diky

(Marcela, 24. 6. 2009 22:39)

Všem moc děkuji,jsem ráda ,že jsem napsala i dnes jsem to zvladla díky vám i přesto ,že mam narozeniny .Oslavy teprve budou čekam gratulanty až o vikend.Ale doufám , že s vámi i tohle zvládnu. Musím Vám přiznat do tanečních jako pokladní a pořadatel chodím přez 20 let a je mi moc líto,že jenom koukám ,byly časy podle party mladých v kurzech ,že jsem si i zatancovala ,no co bych chtěla dnes je mi 58 tak mi zbývá jen ten můj a občas když nás navštíví někdo z těch starších absoloventů .Já jsem pro každou legraci. Dobrou !

Něco jsem odpověděla

(Eva , 24. 6. 2009 21:59)

Něco jsem odpověděla a zbytek zítra po práci,jdu spát, dopisy zalepené a já mrtvá, dnes bylo tady moc škaredě, ale musela jsem jet odpoledne koupit dárek k padesátinám, na které jdeme v sobotu, tak jsem z té zimy celá ztahaná, pršelo prudce a hnusně.

3.měsíc

(Věra, 24. 6. 2009 21:56)

Ahoj všichni přítomní, tak dnes končím 3.měsíc. Ten poslední měsíc jsem ale moc jídelníček nedodržela. Byly pořád nějaké akce, takže jsem improvizovala. Mám dole s Evičkou 12.5 kg a od února 15 kg. Jsem nadšená, nedá se srovnat moje kondice před hubnutím a nynější. Cítím se snad lehčí, než doopravdy jsem. Slyším ze všech stran slova chvály, tak už proto to musím dokázat.
Dnes jsem si dala zeleninový den, ale večer ho ukončila jahodami. To jsem vůl. Ale mám takové období, chystám se zítra na bílý, snad to ustojím. Chtěla bych začít ještě jednou znovu, moc bych chtěla ještě jednou 10 kg. Ale nyní je třeba se začít i poctivě hýbat a to se mi zatím nedaří. Slibuji si, že za 14 dní mám dovolenou, tak se do toho obuji.
Je povzbuzující si přečíst, že máme stejné problémy a hned je probém menší. Přeji všem další ubytá kila, ráno ať svítí sluníčko, bude nám hned veseleji a budou nám kila lépe mizet.

Marcelce

(Iveta,42 let, 24. 6. 2009 20:52)

Neboj,to zvládneš,já mám 4 děti,takže jsem vlastně v permanentním stresu a už se blížím k cíli.S náma to zvládneš,když budeš ve stresu,ozvi se,ono to moc pomáhá.A vždycky se najde někdo,kdo na tebe bude mít čas,bude mít stejné zkušenosti a poradí.Tak se drž a ozvi se.

Andrejce

(Iveta,42 let, 24. 6. 2009 20:40)

Dík za pochvalu,dorazila jsem z města úplně vyplivlá.Sehnat bílé kalhotky a ponožky je nadlidský výkon.Připadala jsem si všude jako když chci eura za patnáct.Jseš zřejmě moje krevní skupina,mluvíš mi z duše,to víš,že bych bez některých být nemohla.A ty mezi ně patříš,hele nemohly bychom si psát na mejlík?Milenka mi to dovolila.Hahahahaha.

Marcelce

(Andrea N., 24. 6. 2009 20:29)

Ahoj Marci, jo jo je to nespravelivý, když se někdo může cpát jak zjednanej a nepřibere a nepřibere :-))
ale neboj já to štěstí taky nemám a třeba ti teď udělám i radost a ty budeš vědět, že nejsi divná dneska jsem ukončila kolečko (bílej den,ZD,MD) a vzheldem k tomu, že to mám dostat, tak už jsem večeri nevydržela a musela jsem si dát malinko něco víc. No trošku mě to mrzí, ale né moc, protože vím, že to nedělám každej den a ty určitě taky ne. Důležitý je, že jsme se rozhodli něco pro sebe udělat. Jé já taky chodím relaxovat na zahradu, někdy je to sice dřina ( za to ale něco děláme pro svoje zdraví ), ale úžasně si vyčistím hlavu. Vidíš a to říkáš, že tě manžel nepodporuje, když by mu to přeci bylo jedno tak tě nebude motivovat tanečníma. Tak se drž a a měj se krásně.

Večer odpovím všem

(Eva, 24. 6. 2009 20:11)

Přišla jsem dnes později domů a slíbila jsem pár jídelníčku, tak na nich dělám, budu se snažit po desáté odpovědět na emaily, chci to děvčatům poslat , aby mohla třeba v pondělí začít, tak se na mne nezlobte, že tak lajdám, ale přece to chce čas.E

Kristě

(Eva, 24. 6. 2009 20:09)

Napiš na email, pošlu.

bílý den

(krista57, 24. 6. 2009 19:07)

Ahoj hubnulky,napište některá jak na bílý den,co tam jíst?Nikde jsem ho nenašla.Děkuji moc Krista

kamaradky

(Marcela, 24. 6. 2009 18:50)

Andreo díky moc! máš pravdu ,že je dodře ,že se mame navzajem. od rodinky podporu čekat nemohu letos jsem vdaná 38let a ten můj zmetek jinak se to nedá říci váží pořád stejně tak nemůže pochopit moje problemy jen pořád slyším že mam břicho a to má rád vše sladké a dítě co mi zůstalo doma je svobodný má zahradnictví ted přijel z práce a hoduje tak vám radši píšu aby mě nesvedl on klidně jí i v půl jedenácté večer.Ja psa nemám mám 5 koček a ted 5 kotat a odpočinout si chodím k němu do zahradnictví.Manžel mi slibil ,když zhubnu tak se mnou půjde do tanečních pro dospělé . Tak mu to musím dokázat.Díky vam všem.

Teplo

(Jiřka 54let, 24. 6. 2009 17:16)

Ahoj děvčata.Tak teplo je snad všude na světě,jen u nás je děsná zima.Měli jsme dnes ve studiu dvě návštěvy,jednu z Egypta a druhou z Irska.Všude je teplo,Egypt 45,Irsko 25.Jak nejsem zavistivý člověk,tak to teplo jim z duše závidím.

Hanulce,Ivetce a ostatním superkočkám

(MartinaK., 24. 6. 2009 13:23)

Můžu říct, že to teplo, které jsem si dovezla v kufru domů je fuč. Klepu kosu jak ratlik, manžel se slitoval a zatopil. Šéf v práci ne, je tu 18 st. vlhko a plíseň se pomalu roztahuje po zdech. Přitopit si fukárkem nelze!! Děvenky k tomu stresu: já nemůžu polknout ani sousto a zvedá se mi žaludek jen když na jídlo pomyslím, ale když to opadne, tak jsem jak lokomotiva. To bych žrala i rezatý hřebíky. Já trpím ataky úzkosti, je to velice nepříjemné, protože ty přiběhnou, kdy se jim zachce a chrochtají si u mne jak se jim zachce. I když se držím jídelníčku a odolám, tak stejně kila letí zpátky. No každá máme své trápení. Já mám děti už velké, synovi je 21 a dceři 16. Ta mi zatápí pubertou a kluk tím, že se mu nechce moc do roboty. Nějak mu nevadí, že ho rodiče živí ještě v 21. Ale zase pomáhá doma. Užije si poslední prázdniny a pak fofrem makat. Hanulko, u moře bylo fajn, vedra teda nebyla tak kolem 25st. a moře kolem 20, ale nám to nepřišlo, máčely jsem se tam pořád. Jen kdyby to nebylo tak slaný. Já sůl nerada!! Papání taky dobré, oni moc nekoření a řekla bych, že ani nemastí. Sýry mají vynikající, hlavně ten bílý, jako balkánský. A můj dojem z Primorska? Bylo hezky, moře se nám odvděčilo parádním vlnobitím, píseček jemňoučky hladil. Lidi jsou tam milí a hlavně v obchůdcích tě nikdo neobtěžuje a nevnucuje se(pani chezky triško, akorát). Byla jsem u moře poprvé, jsem spokojená s tím, co jsem zažila, ale další dovolené chci prožít s manželem a asi jiným způsobem. Ležení a opékání na slunci není nic pro mne a manžel je neplavec a ležení je pro něho ztráta času. Ale na odfrknutí a prohřátí tělíčka ten týden je ideální doba.

Evce

(Hanule, 24. 6. 2009 12:43)

Evi, ptáš se mě jak se daří. V pondělí jsem Ti posílala emailík a dnes znovu. Kdyby nedorazily, tak se prosím ozvi. Měj se moc pěkně. Počasí už se zlepšuje.
Dnes statečně držím ten "bílý"den, ale už se těším na ten zítřejší zeleninový hlavně na pečivo.

ovocný den

(kristýna, 24. 6. 2009 12:17)

holky sama jsem si dala ovoc. den a zatím super , jdu si zacvičnou a hele včera procházka v deřti , hafan spokojen a kytice s chrpama a kopretinama vedle počítače prostě super, tak zatím kristýna a ivetko já jen jen tleskáááááámmmmm

Olince

(Andrea N., 24. 6. 2009 11:50)

Neboj za dva dny už budeš zase splasklá :-))) já mám těsně před docela jsem se divila, že mi ta váha ráno klesla, ale ona mi to určitě ještě ukáže, někdy mi připadá, že si ta malá potvora žije vlastním životem :-))), ale u MS se s tím počítá, tak se netrap

Andree

(Olinka 25, 24. 6. 2009 11:46)

No, moc jsem si nepřispala, vstávala jsem před půl 8 s hrůzou o kolik mám víc :-)), ale vím, že to zase klesne! Mám úplně nafouknutý pupek.Ovocný den super, mám třešně a k obědu masíčko, ňam ňam. Na zítra mamka koupí kuřecí sekanou, jsem zvědavá, jaká bude dobroučká :-)).

Olince

(Andrea N., 24. 6. 2009 11:18)

Ahojky Oli, zeleninovej den super, hlad nebyl, dole 30 dkg, dneska mimořádnej, kolečko se blíží ke konci :-))) a já se těším zítra na rybku s brambůrkem a zeleninkou :-)), ale bylo to super už se těším s čím novým příjde Evička. A co ty a ovocnej den? Hele to počásko je fakt děs, docela ti závidím, že si ještě doma a mohla sis ráno pěkně přispat, doufám, že si toho řádně využila :-)) já jsem se ráno nemohla vůbec probrat :-((((

Andree

(Olinka 25, 24. 6. 2009 10:40)

Ahojda, tak co s Tebou udělal zel.den?To je počasí, viď? Zalézt do peřin a spát..


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »