Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Lucii

(Eva, 5. 6. 2009 18:34)

Tedy , Lucko, dobré, no podle výšky, ale moc nízko bych už nechodila.E

Lucie Č 33 let

(Lucie Č , 5. 6. 2009 18:13)

Začátek 14.4. - 66,8 kg.
5.6. 57,7
Ahoj Evi,

Původní oblečení na mě visí, chtěla jsem si koupit něco k narozeninám, ale nic jsem nevybrala.
Jakmile začnu jídelníčky přesně dodržovat jde váha dolů, až až.
O víkendu čekáme dvoudenní návštěvu, bude nás jedenáct, budem grilovat a popíjet víno,
tak se váha pohne asi o kousek zpět.
Přemýšlím kolik ještě chci zhubnout.
Nečekala jsem, že to půjde tak rychle a chtěla jsem se dostat pod šedesátku.
Teď si říkám, že 55 kg by k mé postavě šlo taky.

Evě

(Věra, 5. 6. 2009 18:08)

Evi, je mi líp. Začala jsem odkašlávat. Ale pojedu i kydybych tam měla ležet. Taky se moc těším.
Už abych mohla do té mladistvé módy. Myslím, že zvážím ten tvaroh a jahody. Ale mně bohužel nic neříká maso. Ale buchtu musím obcházet obloukem a čím obyčejnější, tím lepší.

všem

(Věra, 5. 6. 2009 18:01)

Holky, tak myslete na mě. Máme pouť, přijde asi 12 lidí. Takže musím utíkat pokračovat v tom pečení a vaření. Bude to náročné, ale budu se snažit. Příští týden bude asi celý mimořádný. Hezký víkend.
Ještě jsem chtěla přidat k té debatě o dětech. Myslím, že ještě pořád máte krásné starosti. Já mám asi potomky nejstarší, takže vám mohu prozradit, co bude následovat. CESTOVÁNÍ. A možnosti jsou neomezené, takže časem zjistíte, že když se potomek pohybuje v rámci Evropy, jste moc rády a skoro klidné. Tam totiž doletíte i vy. Mějte se moc hezky, já asi nebudu moc stíhat.

Kdysi

(Eva, 5. 6. 2009 17:58)

Ještě při asi 85 kg, než jsem ztloustla na těch bývalých 94, jsem jela do Prahy, tam jsem šla do obchodu s italskou módou, sšechno bylo jako na panenky a prodavačka na mne štítivě koukala, jako na obludnou ropuchu, ani dnes bych asi nic z toho neoblékla, bylo mi tenktát strašně.
Minulý týden jsem šla do jednoho obchodu, kde mají takovou mladistvou módu v menších velikostech, mám od nich dvoje kalhoty a prodavačka mne po dvou měsících uvítala slovy, Vám to sluší, nezhubla jste ještě víc? Vím , že ne, ale bylo to mnohem příjemnější než ta Praha.

Kristě

(Věra, 5. 6. 2009 17:55)

Kristo, moc Ti také gratuluji, jsi šikovná holka. Máme v Tobě krásný vzor.

Ivetě

(Věra, 5. 6. 2009 17:53)

Ivetko,znám ten pocit, když příjdeš do obchodu a chceš něco na sebe a prodavačka málem omdlí, protože jsi tlustá a chceš se obléknout. Nepochopitelné. Poslední dobou jsem proto nakupovala z Quellu (mám přímo v práci možnost si věci objednat a zase je tam vrátit, takže nic neposílám) nebo z Klingelu. Teď se mi dostala do rukou ModaPlus a zdály se mi celkem dobré ceny. Tak jsem toho objednala kopu, ale nevím jestli to nebudou hadry. Pak to vše vrátím. Pokud to bude nositelné, tak si určitě něco vyberu. To já zase utratit, moc problém nemám. Škoda, že se nás nemůže při zásilce ¨vždy sejít více a prohlednout si zboží. Dám vědět, jak to dopadlo.
Co děláte s tím, co se už nosit nedá? Začíná se mi to kupit, zatím to nejsem schopná vyhodit, ale už to nechci nikdy potřebovat.

Ještě k tvarohu s jahodami

(Eva, 5. 6. 2009 17:48)

To trochu odlehčuji zašleháním mléka, aby to klouzalo pěkně do krku a kašičku z rozmixovaných jahod si ohřívám v mic.troubě. Dětem jsem to tak dělávala, když byly malé, ještě jsem jim dávala do toho vařené těstoviny.

Věře

(Eva, 5. 6. 2009 17:46)

No hele, to je tím, že já nemám ráda sladké, o tom by moje dvě asistentky z práce mohly vykládat, že zákusky vyměním raději za pečené kurčo.

Věře

(Eva, 5. 6. 2009 17:44)

Už se na ten příští týden fakt těším, doufám, že bude i pěkné počasí. Jak Ti je?

Evě

(Věra, 5. 6. 2009 17:44)

Evi, buď kamarádka, zítra je knedlíkový den. I u nás budou knedle s jahodami. Že bych to mohla vydržet a vůbec ji nezkusit, si nedělám iluze, ale budu se krotit. Je vidět, že jsi o kus dále než my, ale snad se to taky naučíme. Ale mohly jsme po neděli soutěžit, kdo to dříve sundá. Ty jsi tak dobrá, že já s Tebou v Bystrém umřu hlady. Bude mi hanba se cpát, když budu vidět, jak jsi disciplinovaná. Vzala bych Tě ještě v létě k moři. Jedu s kamoškou, která je průsvitná a já mám s ní udržet váhu.

Jahody

(Eva, 5. 6. 2009 17:43)

Já se tedy dnes přiznávám, že se láduji jahodami jako bezedná, Honza už je nechce a Jiří odjel k babičce, tak musím ještě naládovat manžela, zítra ty knedlíky a potom je asi namixuji a zmrazím, zítra dávám nucený ovocný den a za chvíli jdu cvičit, nebo budu mít metrák jahodového špeku.

setkání

(věra, 5. 6. 2009 17:38)

Tak jsem přišla na to, kde se určitě všechny sejdeme. V Brně Černovicích na odvykací kůře. Vidím, že začínáme být závislé na internetové adrese:www.kgdolu.estranky. V kteroukoli dobu vždy přítomné. Já jsem odešla zprostřed Orgasmu, ale toho pro můj věk. Vynikající řezy. Jsem ráda, že jsme se trochu daly dohromady, když jsem začínala, byla zde prima parta, která postupně zhubla a hlásí se již jen občas. Podpora je fakt důležitá.

FOTObazárek

(Eva, 5. 6. 2009 17:14)

K tomu bazárku, já udělám teda příští týden fotogalerii oblečení, mám doma moc pěkné věci velikosti 48 - 52 samé lepší kousky a jsem v tom jak v pytlích, mohly bychom vždy k fotce dát velikost a email prodávající holky, co vy n to?
Když by se to prodalo, napsaly byste mi a já bych to vymazala.

Jen tak

(Eva, 5. 6. 2009 17:02)

Kristě gratuluji a obdivuji ji, je fakt dobrá, doufám, že časem pošle další fota.
Marušce K3 taky držím pěsti.
Ivetko, já mám 44 a neumím si představit, že bych měla tokové starosti jako Ty v mém věku, na to, že máš 42, zvládáš tedy moc věcí, tak jsi úžasná, já jsem tedy upřímně ráda, že kluci už jsou odrostlí a dětské nemoci a základku máme dávno za sebou. Byl to také rajt, ale byla jsem mladší, nyní jsem ráda, že mohu trochu pečovat i o sebe.E

Všem hubnulkám

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 16:52)

Tak se mi to zase začíná kakat.nechci být sprostá.Včera na desátou schůzka,nezadařilo se.Když jsem dorazila domů,mrňousek si stěžoval,že ho bolí v krčku.Tak znova k doktorce,ta měla ovšem dovolenou.Má v pusince aftíky.Večer si začala stěžovat holka,že jí bolí v krku,má ho celej červenej,ale ta paní doktorka nepracuje.Tak pořád balím krky,vařím bylinky na kloktání,cucají medicínky.Odp jsme si šli zalést po jedné hodině.Mrňous sice protestoval,ale měl smůlu.Já se probrala ve čtyři,zspala jsem i jídlo,taky způsob,jak nečekat na každé jídlo,Týnka chvilku po mě,a Kubík chrní ještě teď.To bude večer veselo.Natálka smrká jako o závod,Týnka má zvýšenou teplotu.A to jsme měly jet zítra se podívat na mažoretky,v ne na ténink a ta pouť u babičky.Alergie mě taky deptá,mám už druhé léky a výsledek žádnejmbio nezabralo,do toho 4 den migréna a jeden prášek denně mi nestačí a 5 den menses.No prostě,když se daří,tak se daří.A já,zázrak,zatím mě depka nezkolila.Ta asi čumí,mě není moc problém dostat.Tak se držte,dá se to zvládnout.

jo ooooo))))

(Lenička, 5. 6. 2009 16:51)

čekám jak dojede manžel a ono furt nic tak čtu a co nevidím- Kristo gratulace obrovská)))))šikulenka šikovná))) já si koupila kalhoty které jsou malé i moji neteři a doufám že se do nich časem dostanu...mají 84 přes pas asi, ted mám z původních 99 jen) 90cm tak to snad dokážu) uvidíme)jinak mi njevíc šly domlů stehna,o 5 cm)a lýtka se mi krásně vrátily do pěkného tvaru)paráda)škoda že jsem je předtím nezměřila nebo pokud jo tak jsem si nezapsala(ale už nemám hohy jak konve)cvičení má něco do sebe) holky papa a snad už manža dojede nebot jinak pojedeme do krumlova až když bude mět malá spát a to by nebylo ok( hodinku tam a pak než se tam upelešíme další...uvidím ale radost z toho nemám, říkal kolem 4 asi a je pět a nic, než vyjedem bude vážně sedm(no na chlapy je spoleh)nadarmo se neříká že pro něj je lepší říct o hodinu jinak)našla jsem krokoměr tak zkusím změřit co ujdu o víkendu po procházkách a tak)já bych tak chtěla ten eliptical, ani nevíte)

Všem

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 16:43)

No já tu melu a melu a to nedůležitější jsem nenpsala.Bachařka digoška si dala říct.Už to zase jde,jsem nadšená,sice jsem dávala dva bílkovinové a dva zeleninové,jak mi pordil Evička,ale úspěch je znatelný.Jupíííííííííííííííííííííííííííí,je tam konečně ta 2.Myslela jsem,že jí tam nedostrkám.Už jsem chtěla digošku vyměnit za obyč a vždycky ráno,než na ní stoupnu,tak si kilčo uberu a bude,ale vyhrála jsem nad ní.A budu ještě pokračovat,až tam bude 69,99999999 končím.Ještě to bude makačka,ale už věřím,že to dokážu i s mojema úletama.A když jsem to dokázala já,pesimistka,tak to dokážete všichni,tomu věřte.A nebylo to vždycky v pohodě.Začínala jsem 16.2. 84,7
16.3. 79,7
16.4. 75,1
16.5. 73,8
ten poslední měsíc,byl katastrofa.Samé MD,ZD a žádné výsledky.Z toho depka a úlety,zase MD a ZD,začarovaný kruh.No a dnes ráno 72,7 kg.No řekněte,není to nádhera?takže už je půl kila nadváha.Ale blbý je,že bude o výkendu hnusně a nebudu se moct předvést v mini.

pro Kristu

(Iveta,42 let, 5. 6. 2009 16:31)

Teda holka,klobouk dolů před tebou.Kolikrát už si měnila šatník?To jseš celej novej člověk,viď?A jak si zvládla i ty lázně,že jsi nenabrala nic?

104 už nikdy blížím se k cíli, chci 70

(Krista z fotogalerie, 5. 6. 2009 16:10)

Ahoj Evičko,
znovu se hlásím po delší době,od pondělka jsem najela znovu na jidelníčky,cítím se výborně i moje zdravotní výsledky se vylepšily ( cukr klesl skoro na normal.)Chci ještě pokračovat, zatím na 70kg!!!!!
Prozatím to jde:-) :
19.1. PRSA - 125 cm,PAS - 116 cm,BOKY - 132 cm
- 5.6. PRSA - 107 cm,PAS - 89 cm,BOKY - 106 cm
------------------ - 18 cm,------- - 27 cm,----------- - 26 cm
-------------------------------------------------------------------------------
19.1.- 104 kg
27.4.- 81,2 kg
LÁZNĚ - 28.4. - 25.5.
26.5.- 79,5 kg - návrat z lázni
27.5.- 79,8 kg
28.5.- 78,5 kg
29.5.- 79 kg
30.5.- 78,2 kg - jidelníčky podle sebe
31.5.- 79,2 kg - po oslavě narozenin(šampus i malé porušení)
- 1.6.- 79, kg - najela jsem znova na jidelníčky od Evky
- 2.6.- 78,4 kg
- 3.6.- 78,4 kg
- 4.6.- 77,5 kg
- 5.6.- 77,5 kg
Celkem - 26,5 kg jsem štˇastná,že jsem se rozhodla Evičko hubnout s tebou!!!!:-)) Funguje to na 100% a proto díííííííííííííík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)) :-) :-) :-))


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »