Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Po měsíci

(Jiřka 54let, 3. 6. 2009 9:41)

Zdravím všechny správné holky.Po měsíci přesného dodržování jídelníčku mám ze 111kg "pouhých" 104,5kg.Je to nádhera.Paní Evičku nám snad seslalo samo nebe!!!!!Samozřejmě pokračuji dál.Přeji všem takovou radost.krásný den J

Zelenina

(Eva, 2. 6. 2009 23:40)

Zeleninu lze během dne navyšovat navíc podle toho papíru u CD.

Hlasuji

(Eva, 2. 6. 2009 23:29)

Hlasuji pro sukni,E

Čau hubnulky

(Iveta,42 let, 2. 6. 2009 21:56)

Tak jsem byla na bio,něco mi našla a odstranila,tak snad se mi uleví.Váha mínus dvacet deka,na to že mám menses,dobrý.Ale sílu cvičit,nemám.Zahrádku jsem si sice udělala hezkou,ale dnes si musela brát dva prášky na migrénu.Jo a koupila jsem si taky minisukni jako Evča Heeeeeeč.A pak riflový elasťáky.Jenže teď mám problém.Do sukně potřebuju ještě shodit,ale do kalhot ne.Tak co teď?No přece -vyhraje sukně a když ne,budu nosit kalhoty.To se mám,co?Obojí bude dobře,tak se už nemusím nervovat.Mějtese moc fajn

Doplněk

(Eva, 2. 6. 2009 21:29)

Také se dají zařadit jako mezijídlo.

Nízkotučné mléčné výrobky

(Eva, 2. 6. 2009 21:28)

Dají se zařadit ke svačině, navíc, ale jen jeden kus, u kefíru 3 decky maximálně, důraz klaďte na nízkotučnost.

Mléčné výrobky

(Dáša, 2. 6. 2009 21:09)

Zdravím všechny hubnulky a předem chci pogratulovat Janči ke svatbě. Moc ti to tam slušelo. A opravdu obdivuji jak si krásně zhubla . Paní Evičko chtěla jsem se zeptat jak zařadit více mléčných výrobků. Např. miluji kefír - poraďte mi prosím za co ho mohu vyměnit. Nebo prostě třeba hrnek mléka!

zelenina navíc k obědu

(Míla, 2. 6. 2009 21:00)

Všechny moc zdravím. Začala jsem s vámi a s Evičkou hubnout minulý týden. Začaly jsme dohromady s mojí švagrovou Dášou, určitě jste si jí tady už všimly. Musím Evě už dopředu poděkovat, protože je mi dobře, necítím se unavená a i když jsem zatím ubrala (v uvozovkách) jen jedno kilo, přesně tak jak jsem to měla předepsané, tak se cítím báječně a přišla jsem o nafouklé břicho, které jsem neustále vláčela sebou. Mám na Evičku dotázek, jestli můžu. Dneska jsem měla k obědu brambory a grilovaný řízek. Můžu si k tomu přidat zeleninu, nebo musím ubrat brambory, abych si k tomu mohla přidat zeleninu? Jsem zvyklá jíst obědy se zeleninou, tak pro to. Díky dopředu za odpověď.

Fotogalerie

(Eva, 2. 6. 2009 17:42)

Tak dnes večer tedy udělám tu Karinku , jaká je kočka a zítra úpně nová paní, Martinka.

ahoj všem)

(Lenička, 2. 6. 2009 17:19)

chci jen maličkost k tomu alli- je to původní xenical , co byl na předpis, jinak působí prý tak že váže tuky z potravy, tzn.pokud jíte moc tuků dobrý, jenže pokud jíte nízkotučný věcí tak si holt vezme co potřebuje a bude průjem( nic jiného to nemá za účel, prostě odvádí tuky ven z těla, než se stihnou někam uložit...je to dobrý, pokud člověk nechce moc změnit jídelníček, nebo tak ale je tsm spousta nežádoucích účinkú.jako xenical asi věděli proč byl na předpis, že?no to je tak když se povolují takovýhle věci ale aby se mohl prodávat výtažek ze stevie jako sladidlo a ne jako ústní voda to už ne) stejně to půl národa používá ke slazení a myslí si svoje tak nevím o co jde)k tomu alli jsem četla studii, je na netu, docela stejně je na tom ten výrobek, nemůžu si vzpomenout jak se ted jmenuje) , propaguje ho Eva Jeníčková, z básníků)dobrý ale vedlejší účinky to má)jako vše)jen ta naše normální zdravá strava má jen jeden-naši dobrou zdravotní i psychickou pohodu, že?pa

Alli :-(((

(Andrea N., 2. 6. 2009 14:31)

No tak já teda nevím. Taky jsem měla období, kdy jsem zkoušela různý prášky, ale krom toho, že mi po nich bylo špatně ( a možná jsem měla i ten průjem )tak se žádnej jinej výsledek nedostavil. Možná ještě skaženej žaludek ? :-((( Všimli jste si, že všude u těch prášků doporučujou zvýšenej pohyb a méně jíst ???? Tak pokud se někdo bude řídit touto radou určitě zhubne a prášky k tomu nepotřebuje a pokud bude dál jíst jak zjednanej tak nezhubne ani s práškama ani bez nich :-))) a jsem zase u tý hlavy :-)))

Evi děkuji

(Eva, 2. 6. 2009 13:43)

Evi děkuji, ale všechno je i Tvoje zásluha.E

Eva CH 50 roků

(Eva Ch., 2. 6. 2009 13:38)

Zdravím všechny příznivkyně hubnutí a paní Evičku.
20.5. jsem ukončila stravování podle zpracovaných jídelníčků a pokusím se o shrnutí.
Začala jsem 9. února s váhou 82,6 kg při výšce 155 cm. Moje míry byly prsa - 113cm, pas - 97cm, boky - 115cm.
Nyní je moje váha 65,5kg a míry mám prsa - 100cm, pas- 81cm, boky - 101cm.
Celkový úbytek: váha - 17kg
prsa - 13cm
pas - 16cm
boky - 14cm
Jsem moc šťastná, že jsem se odhodlala a paní Evičku oslovila. Trvalo mi to rozhodnutí skoro rok a teď toho nelituji. Zkoušela jsem mockrát zhubnout, ale vždycky jsem nabrala zpět a ještě pár kilo navíc.Evička je pro nás hubnoucí hotový zázrak a za její obětavost a pomoc jí patří velké poděkování.Díky Vám Evi jsem to zvládla a konečně pochopila, jak se správně stravovat a hlavně zdravě.Nikdy jsem nedoufala, že se mi podaří tolik zhubnout bez pocitu hladu a hlavně bez stresu. Tato dieta mi přišla jako hra a mohu se teď přiznat, že jsem žádnými chutěmi netrpěla.Moc mě těší reakce okolí a jejich pochvaly, hlavně od manžela,dcer a také od lékaře. Je hrozně fajn přijít do obchodu a kupovat si z velikosti 50 velikost 40 nebo 42. Přiznám se, že s tím nakupováním mám někdy problém pořád se vracím do větších velikostí.
Jsem moc ráda Evi, že jsem na Vaše stránky narazila a že jste se mě ujala. Jídelníčky už moc nedodržuji, ale vím co mám jíst a kdy mám jíst. Naučila jsem se stravovat podle Vás a funguje to.
Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně štěstí a spokojenosti.
Fotky pošlu naráz až mě manžel vyfotí a určitě se ozvu jak pokračuji Eva Ch.

Zdravím všechny

(Eva, 2. 6. 2009 10:28)

No to jsem ráda, že jsem včera nebyla sama, kdo šlapal při tom pořadu jako o život, ráno váha stejná, ale ten pocit, bezva.
Byla jsem ráno u doktora, na poradě ředitelů minulý týden jsen nastydla na močový měchýř a musím to trochu vyléčit, také jsme se bavili o té mojí váze,ptala jsem se ho, že sice poměr svalů a tuku se změnil za rok hodně, ale váha se motá kolem těch 68 a dál nic.
Říkal mi, že tak ještě kg možná , ale že v blbost chtít mít ve 44 letech přesně jako ve 20, že prostě nemám dělat nic přesmoc, že poměr k výšce se nemá překročit a to jak se kdo dostane pod něj, je individuelní stavba těla. O dovolené ještě něco vyzkouším, potom řeknu konečné rozhodnutí.
Taky mi řekl podstatu toho nového prostředku na hubnutí, co propagují v televizi - Alli - prý je to jako Xenikal , jenže slabší a způsobuje to taky ten průjem.

Díky

(Lenka B., 2. 6. 2009 10:13)

Evi díky za radu ohledně mimořádného dne aj.po nevydařeném víkendu. Mám to víkendové půlkilo dole a další k němu. Hurá. Dnešní váha 66,1

ahoj

(Lenička, 2. 6. 2009 9:36)

já jsem půvpdně musela zabojovat aby byly pondělní večery v televizi moje ale manžel pochopil že i to mně motivuje) je to síla, ten včerejší byl opravdu silné kafe)a viděla jsem hodně silných lidí)mám tu nevýhodu, že všichni okolo kromě asi třech výjimek jsou lidé obézní, tzn.proč to jako děláš, co blbneš, se najez a neblázni s dietou, necvič, stejně ti to nepomůže, je to vgenech apod.hlášky moc fakt nepomáhají) jenště že vás holky mám)jsem za to neskonale vděčná)ani nikdo nevíte)a Evička to je náš anděl strážný)ale je to fakt o přepnutí tam někde v hlavě)pak to jde skoro samo)moje váha dnes stejná ale vícero svalstva takže pokud to nesjou tuky jsem klidná)pa jdu nakupovat, došel sýr a taky se někam ztrácí zelenina, nevíte někdo čím by to mohlo být)))jo Evi, mám tu třešně, můžu si je dát jako mezijídlo nebo někam zařadit, jsem ted na sedmém dni a mám na ně děsnou chut, jenže dnes ovoce žádné na jídelníčku není...(včera jsemk jich pár zobla k telvizi, no nejsem si jistá že to bylo ok, určitě ne( jenže dostala jsem je odpolko ...

souboj váhy

(Andrea N., 2. 6. 2009 8:42)

Taky jsem se koukala večer na souboj těžké váhy. Do té doby jsem se přemlouvala ke cvičení, ale pohled na Margitu mě vyhnal na stroj a já šlapala a šlapala dokud to neskončilo, skončila jsem splavená, ale spokojená :-))))Stejně nedokážu pochopit jak to může někdo nechat dojít až takhle daleko, 160 kg je děsivá váha, ale zase opačně si moc dobře pamatuju jak mi chutnalo a kg se tiše nalepovaly a já to skoro ani nevnímala a vlastně ani moc neřešila, jen jsem se zlobila na mamču když si do mě rejpla. No dneska jsem jí musela říct, že měla pravdu. Jenomže člověk si to nejdřív musí srovnat sám v hlavě aby pochopil, že to s ním ty okolo něj myslej dobře :-))) A teď jsem moc ráda, že je Evička, která se s náma podělila o své vědomosti a že jste i vy ostatní co sem píšete a navzájem se podporujete :-)))

Nechuť snídat

(Eva, 2. 6. 2009 6:46)

Hodně se mne ptáte, jestli je nutné snídat, no pokud chcete zdravě zhubnout a ptobudit metabolismus, tak ano.
Já ale taky ráno nemám tendenci sníst nějaká kvanta, třeba dnes to do mne vyloženě nešlo, tak jsem snědla alespoň třetinu nějaké cel.bulky nebo spíš čtvrtinu , plátek šunky a plátek eidamu a čtvrtinu červené papriky a kávu a mlékem a než půjdu z domu vypiji hrnek čaje. prostě není každý den posvícení, ale něco zdravého pozřít moc poslouží vašemu úsilí žít zdravě.

Dodávám

(Eva, 1. 6. 2009 23:21)

Karin a i Blance gratuluji, Karinčiny fotky vložím zase zítra večer, moji synové ani nechtěli věřit, že je to ta stejná paní, mysleli si, že je to její dcera, tak už se těšte. Evičku H3 a Janu V také pozdravuji. Já jsem tam u vás tedy nakazila hubnutím celé hnízdo dam.

Karin 38 let

(Karin z fotogalerie, 1. 6. 2009 23:08)

Dobrý den Evi, posílám opět tabulku s váhou a pár dalších fotek, které vznikly včera večer. Mimochodem, mám vyřídit pozdravy od kolegyňky Evy H. a vzkazuje, že na Vás nezapomněla, stále se drží a určitě se ozve.
Já už mám zdárně 6. týden za sebou a kdybych si to sama nevyzkoušela, nikdy bych nevěřila, že úpravou stravy může jít váha a hlavně centimetry tak strašně rychle dolů. Patřím mezi ty, které již vykoušely různé zázračné pilulky, které sice na nějakou dobu zabraly, ale v zápětí se objevil jojo efekt a naskočil ještě výš, než byla původní váha.
Cvičením to šlo taky dolů, ale čekací doba na úbytek váhy byla delší, jojo efekt se nedostavil tak rychle a taky to chtělo hodně odříkání. Spíše to bylo o hladovce.
Dnes hlady netrpím, hubnu (a to je pro mě moc důležité), jsem šťastnější, štíhlejší a v mých očích určitě krásnější. Vlezu se do věcí o kterých jsem si myslela, že nic takového nikdy nosit nebudu. A to vše jen díky Vám Evi, neboť, kdyby jste se na sebe nenaštvala,dnes byste se tomu nevěnovala a my nešťastnice bojující s nadváhou bychom nenašly Vaše stránky...
TISÍCERÉ DÍKY...Karin


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »