Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Kristě K

(Iveta,42 let, 20. 6. 2009 14:20)

Držím palce,ať si brzy v pohodě.

pro Danu N

(Iveta,42 let, 20. 6. 2009 14:18)

Tak tě mezi námi vítáme.Přeju hodně úspěchů.

Haňuli,Kmošce,Milence.

(Iveta,42 let, 20. 6. 2009 14:16)

No Haňule má pravdu,co je s Kmoškou?A Haňuli obdivuju,pořád se jí váha ne a ne hnout a ona to nevzdává.To já přiznávám,že bych s tím šlehla.Já potřebuju výsledky.A něco vám prásknu na Milenku,ale nesmíte jí to říct,ona fňukala,že mlsala a tudíš jí to váha spočítá,no to teda jo,ale směrem dolů.Se někdo má.Každý má něco,krize se dostavují,u mě čím dál častěji,ale HOLKYYYYYYYYYY,mi se nevzdáme,co vy na to.

Nováček

(Dana N, 20. 6. 2009 14:13)

Ahoj ! Jsem mezi vámi nováček, mám za sebou první den dietky. Hrozně moc mně k tomu kroku motivovaly výsledky vás všech, protože to je neskutečné co všechno jste zvládly a jak jste se změnily do krásy. Gratuluji !! A taky bych chtěla poděkovat Evě za to, že si nenechala pro sebe své poznatky z hubnutí ale snaží se pomáhat nám stejně postiženým.

Jen tak

(Eva, 20. 6. 2009 12:27)

Co já dnes asi dělám
Psaní na počítači 2 hod 0 min 1 108,80kJ
Vaření 1 hod 30 min 1 512,00kJ
Žehlení 2 hod 0 min 1 562,40kJ

Čas Energie
Posilování na strojích 1 hod 0 min 2 091,60kJ
Uklízení 1 hod 0 min 1 411,20kJ

7 hod 30 min 7 686,00kJ

Zdravím

(Eva, 20. 6. 2009 11:47)

Já na to dala ještě nějaké bylinky a čenek.E

Všem holčinám a Evičce

(Olinka 25, 20. 6. 2009 11:19)

Ahoj holky, co píše Vlastička je úplná pravda :-). Dřív jsme nejedly s mamkou vůbec, ale skoro vůbec žádnou zeleninu, jen občas a ne často. A dneska? Jak vypadají naše nákupy? Jogurty, zelenina, ovoce a cel.pečivo :-)). Je to paráda, vyjít schody bez zafunění a být celá taková pružnější.
Evi, váha klesla, mrcha jedna, ale včera jsem u tchýně neodolala jahodám, měla takové veliké a červené, no a asi kilo jsem jich snědla, ale váha zůstala stejná :-). Díky bohu už je nemá, udělala z nich marmeládu:-). No, pořád lepší než do sebe cpát čokoládu, vid?
Dneska máme taky stejný oběd jako ty, králíka v pytlíku, zel.salát a brambůrky.papa

Můj salát

(Lída M, 20. 6. 2009 8:54)

Je oblíbený ale asi není úplně dietní, no žádná hrůza to taky není, možná vám zachutná taky.
Strouhaná mrkev nahrubo, strouhaná bílá ředkev, pol.lžíce majonézy light a dvě pol. lžíce bílého jogurtu, dochutit lze bylinkami nebo česnekem, někdy přidávám v páře dušené krabí tyčinky, vychladlé. Jím s celozrnným pečivem.

Odpověď na další dotaz

(Eva, 20. 6. 2009 8:03)

Já nevím, neumím cvičit dlouho, jsem brzy unavená, má cenu i třeba deset minut?
No sice se nedostanete ke spalování tuků, ale vydáte nergii a ta se vám neuloží, což také není zanedbatelné, také si zpevníte svaly, pokud opravdu budete cvičit každý den posilovací cviky 10 - 15 minut, vytvoří se Vám místo tuku půl kg svalové hmoty za měsíc, není to moc, zlepší se ovšem vaše kondice a svaly podporují správnou činnost metabolismu a spalování, takže do budoucna nebudete tak náchylní k obezitě. Pozor na to, že svaly něco váží, třeba vizuelně budete na cm štíhlejší a váha může klesnout jen málo nebo stát.

Netloustneme ani pod pochmurným nebem

(Eva, 20. 6. 2009 6:42)

Snídaně jogurt, ovoce, celozrnné lupínky, cvičení na stroji 15min a rychlý úklid po spaní a snídani
Svačina - ovoce - příprava oběda
Oběd - pečené králičí nohy - sleva na Hypernově- vařené brambory nebo kuskus, zeleninový salát, 15 minut stroj nebo procházka nebo hry s dětmi
Svačinka - BIO jogutr a cel.lupínky + žehlení a dodělávky
Večeře - sleďové ilety v rajčtové omáčce, kousek cel.pečiva a hodně zeleniny
15 - 35 minut stroj

Jen tak

(Eva, 19. 6. 2009 23:12)

Vlastička C mi poslala po měsíci diety toto vyjádření:
"Dobrý večer,
posílám výsledky:
21.5. - 90 Kg
19.6. - 82,6 Kg
Přestala mě pálit žáhá, nejsem unavená, cítím se dobře. Tak díky Vám se s radostí vrhnu do druhého měsíce hubnutí.
Přeji hezký večer
Vlasta C"
Já jsem nikdy moc nevěřila na to, že jídlo může ovlivnit i vzhled a výraz člověka, ale může. Když vás nic netrápí z fyzických obtíží, nejste tak těžká, lépe se vám pohybuje a nepotíte se tolik, máte přece přirozeně lepší náladu.
No a já soukromě mohu říct, že když jím víc zeleniny, ovoce, celozrnných věcí, mléčných výrobků s měnším množstvím tuku a ryb, daří se mi také lépe, také nejsem tolik unavená a pozitivněji myslím, no a baví mne plánovat si jídlo i po tom roce a půl, je to zábava. Dobrý pocit mám i z toho kolik ovoce a zeleniny jsem za ten rok vpravila do synů,využívám vždy slev v marketech a snažím se jim kupovat vždy něco jiného, bránili se, někdy i dnes, ale ten starší miluje zeleninové a zelné saláty a to loni tak nebylo. Je to mravenčí práce, ale i manžel už bez reptání k obědu sní i misku salátu. Prostě já jim dám, budou zdraví i kdyby je to stálo život, dobrou a veselou noc.

"Všem hubnulkám"

(Milena(41let,z fotog.), 19. 6. 2009 20:46)

Zdravím děvčata,konečně mám zprovozněný kompjútr a tak se můžu zapojit do diskuze!Já už jsem na své váze-teď i míň!Má vysněná váha je 60kg a dnes ráno digi kolegyně ukázala 59,1.....je v tom ovšem moje týdenní dřina se sušením sena...hrůza,kdyby jste viděli,jaký toho máme kus!!!Manža vždy poseká a já se s tím pak pachtím a leze mi to šíleně krkem!Včera jsme to konečně uklidili do stodoly...hurá....až do druhého sekání!!!Dnes jsem ale velmi hřešila..přiznávám....studený dortík a 2 celozrnné rohlíčky s ořechy...ach jo,moje tělo to asi potřebovalo!!!Hanulko,moc Tě zdravím a nezoufej,vždyť ta potvora váha se zase určitě pohne směrem dolů....to mě zítra určitě směrem nahoru!!!!Tak se holky všechny držme,léto je za dveřmi...papa!

Bílý den

(Petra D., 19. 6. 2009 20:14)

Čauky všem, dneska jsem taky vyzkoušela bílý den, protože se mi váha nějak zastavila a i když ještě nevím jestli se váha pohne, tak pocit mám dobrý. Nízk.tvaroh i jogurty mám ráda a hlad jsem opravdu celý den neměla, zítra mě čeká den zeleninový, tak snad to zabere. Petra

Evičce

(Krista K.52let, 19. 6. 2009 18:59)

Evičko děkují,snažím se to vyležet papa Krista

Kristě

(Eva, 19. 6. 2009 16:58)

Přeji brzké uzdravení.

Co ten víkend? Mně se osvědčilo:

(Eva, 19. 6. 2009 16:57)

1. O víkendu se pravidelně zvažte. Každý den se zvažte - Když vidíte, že jde váha nahoru jedná se o signál, že je třeba zvýšit fyzickou aktivitu nebo snížit příjem . Jedná se zpíše o psychologický moment, že si i během víkendu budete uvědomovat zkutečný příjem a případně se snadněji přinutíte k jedné procházce či vyjíždce na kole navíc.

2. Soustřeďte se na zdravou výživu . O víkendech máte pravděpodobně o něco více času, věnujte je svým koníčkům ne vaření složitých pokrmů. Při vaření používejte čerstvější, pojměte to ne jako příležitost přejíst se, ale jako příležitost udělat něco pro své zdraví. Sousřeďte se na luštěniny, ovoce, zeleninu, libové maso či ryby a udělejte si nový a pro vás zajímavý recept.

3. Plánujte dopředu. Máte-li namířeno na
grilování nebo na večeři, jezte přes den méně než si Vaše tělo žádá. Chystáte-li se na delší výlet , zabalte si svačinky s sebou a plánujete-li oběd v restauraci dejte si k němu bílé maso, jen hrst přílohy a zeleninu. Nedávejte si nic s omáčkou nebo zapečenými sýry, ideální je maso na roštu nebo pečené. Zasytí Vás na dlouhou dobu a budete lépe ovládat svůj hlad.

4. Buďte fyzicky aktivní. Namísto trávení dobrého oběda na pohovce,kdy se vám začínají přebytky ukládat do těla, využijte tuto zažívací hodinku na malou procházku či projížďku na kole, hrejjte si s dětmi, vyvenčete pejska nebo manžela. Dokonce i nákupy v obchoďáku můžeme hodnotit jako výkon.

5. Jezte všeho jen půl.
6. Začněte den zdravou snídaní. Kdy jindy byste si měli udělat krásnou a zdravou snídani než o víkendu. Dejte do ní i ovoce a zeleninu. Zkuste udělat snídani tak, aby byla barevně co nejbohatší. Zdravá snídaně Vás správně nastartuje do celého dne.

7. Myslete na svou váhu. Soustřeďte se na své cíle, úbytek na váze mějte v paměti také o víkendech. Je přeci škoda veškerou tvrdou práci během pracovního týdne o víkendu promarnit.

8. Pozor na kalorie v nápojích. Kalorie z alkoholu, limonádádch, ovocných šťávách umí rychle přidat našemu tělu několik stovek calorií navíc. Alkohol také většinou snižuje naši ostražitost jíst s rozumem. Kalorie přijaté z nápojů by měly tvořit komparz v celkovém množství přijaté energie, myslete na to. Dva vinné střiky jsou lepší než dvě sklenky vína, jedna sklenka je lepší než dvě. Malé pivo je lepší než velké atd.

9.Nepojímejte návštěvy jako svátky obžerství, spíš návštěvu po kávě vezměte podívat se na nějaké pěkné místo v okolí, než abyste jim vnucovali další kousek dortu.

10. Pokud je hezký večer, vyrazte na vycházku nebo si zatančit a nepovalujte se u televize. Když už u ní jste, mějte nakrájený nízkotučný sýr a zeleninu, nebude vás to tahat k brambůrkům.

Pro Hanuli

(Krista K.52let, 19. 6. 2009 16:45)

Z toho si nic nedělej,já jsem se také sekla tento týden na 28kilech a tak se motám dokola jednou něco dolu dneska 70dkg nahoru a k tomu ještě ležím s horečkou,jak mi bude líp tak si taký naordinuju kolečko.Holka vydrž ta váha nas nesmí zdolat.Přeju všem atˇjim to krásně sype dolů ahojky Krista

Odpověď na dotaz

(Eva, 19. 6. 2009 14:27)

Psala jste o naprodukci inzulinu v těle a nadměrném ukládání zásob do buněk, je ještě něco dalšího, co může kromě toho jídelníčku, co upravuje produkování inzulinu, co by tomuto všemu ještě napomáhalo? Chtěla bych, aby bylo vše ještě účinnější.

Ještě existují další hormony, které mohou působit proti účinku inzulinu / proti hromadění zásob v těle/:
- hormony pohybu: adrenalin a noradrenalin
- růstový hormon, aktivní pouze v noci.
Je to všechno opravdu jednoduché.
Všechna jídla je potřeba sestavovat tak, aby nevyvolávala zvýšenou inzulinovou reakci a hladina krevního cukru se držela celý den vyrovnaná.
Pomáhá také vzdát se svačin a kaloricky vydatných nápojů, které způsobují výkyvy hladiny cukru, sem patří i alkohol, hlavně tvrdý.
Hormony pohybu, schopné otevírat tukové buňky, je potřeba k činnosti podněcovat mírným pohybem, nevysedávejte dlouho, hýbejte se u domácích prací se produkují.
Dost spěte - růstový hormon potřebuje k podpoře své činnosti dostatek spánku.
No a když přidáte k vyváženému jídelníčku pohyb formou sportu nebo procházek, máte vyhráno, stačí se podívat do fotogalerií, jak to pěkně účinkuje.

Lence

(Eva, 19. 6. 2009 13:39)

Ozvi se na emil.

Jiřko, Krmoško, Milenko, Ivetko,..

(Hanule (Hana S 47), 19. 6. 2009 13:33)

..a další, holky kde jste? S.O.S. Mám za sebou kolečko třikrá (zeleninová den, mimořádný a dietní) a nic. Já už několik moc dnů trčím na prokletých 68 kg. Už mám strach, jestli se mi nepokazila váha, nebo není na mně naštvaná, že ji každý den otravuju. Ráno 68, 68, 68, 68 ani deko nahoru, ale ani deko dolu. Chystám se na ten bílý den a zeleninový a mimořádný, ale musím se přemluvit. Snad už to zabere. Evka tvrdí, že to rozhýbe i slona, tak mi držte palce, ať tu váhu nerozbiju (je nová). Mějte se všechny moc pěkně. Pa H


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »