Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Odpověď na dotaz

(Eva, 24. 5. 2009 16:58)

Bydlím nedaleko a zdála jste se mi celkem spokojená i před zhubnutím, proč jste to vše vlastně dělala?
Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily. Také jsem chtěla dát zdravější návyky svým synům, aby jejich život byl aktivnější, to se ještě uvidí, zda se mi to podařilo.

Nový oddíl na pokračování

(Eva, 24. 5. 2009 13:55)

Cvičební plán - začínáme cvičit zlehka
- bude to po týdnech na pomalé vylepšení kondice, s nadváhou se musí cvičit opatrně a úplně se nezničit hne d na začátku, pomalu rozhýbáme zbytky svalů
Oddíl najdete v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed.

vikend

(Renča v., 24. 5. 2009 10:44)

Ten cvičební víkend je super napad,mně by vyhovoval až zařiový termin,ted toho mam moc budu rekonstruovat kuchyn,a pak budu potřebovat nejaky relax ten vikend bude super.Přida se někdo? jsem z F-M.

Proč se po dělené stravě zase nabírá?

(Eva Odpověď na dotaz, 24. 5. 2009 9:01)

Vylučování hormonů a fungování metabolismu se do normálu rozhodně dělenou stravou nedává. Tělo bojuje jeden den s nadbytkem bílkovin - viz minulý dotaz- a další den zase s nadbytkem sacharidů a nadměřným uvolňováním inzulinu.
Nekonzumujeme dohromady tuky a sacharidy, takže tělo také neukládá tolik tukové zásoby, o to s větší chutí začne ukládat po ukončení dělení, protože neznám nikoho, kdo by dělil do konce života.
Metabolismus a střeva se ale tímto způsobem nevhodně přetěžují výkyvy a může se to z dlouhodobého hlediska projevit skoro stejně jako obyčejné přejídání, cukrovkou - opotřebováním pankreatu nebo rakovinou tlustého střeva od hnití nadbytečných bílkovin v něm.

Dotaz

(Eva, 23. 5. 2009 22:41)

Po cvičení mívám velikou chuť na bílkoviny , až nezvladatelnou, mohu jich sníst neomezené množství?
Po sportu mají bílkoviny tyto funkce:
* výživa a růst svalů, šlach, kůže a kostí
* podpora novotvorby svalové hmoty
* ochrana svalové hmoty před poškozením u namáhavého tělesného tréninku
* ochrana svalové hmoty před devastací v průběhu snižování nadváhy
* zkrácení doby regenerace
* spalování tuku a redukci nadváhy
Po cvičení si dejte maximálně 300g bílkovin, ne víc, následky nadměrné konzumace vypisuji níže, všeho moc škodí a u těla to platí také:
následky nadměrná konzumace bílkovin

* přetížení, případně až poškození jater – a to přebytkem amoniaku a zaplavením ektogenními kyselinami
* přetěžování až poškození ledvin – tzv. pseudodouremický syndrom (sledovat hodnoty močoviny)
* arterioskleróza vyvolaná zvýšenou hladinou cholesterolu v krvi – v případě, že se dlouhodobě konzumují převážně bílkoviny živočišného původu (sledovat lipidové spektrum, celkový cholesterol)
* zažívací potíže – nadýmání, alergie, zhoršení pleti, akné
* ztráta energie – únava, způsobená produkty přeměny bílkovin a jejich nestrávenými zbytky a také energetickými nároky na zpracování bílkovin, které tvoří až 30% celkového obsahu energie přijatých bílkovin
* zvýšená tvorba produktů hnití bílkovin ve střevě se zvýšeným rizikem nádorů tlustého střeva
* zvýšená tvorba tuku podkožního i útrobního
* osteoporóza vyvolaná ztrátami vápníku – u žen bez pohybu
* dna (pakostnice) – zanícení kloubů v důsledku přebytku kyseliny močové
Překlad do češtiny - V jídle platí všeho trochu a člověk je zdravější.

Hádanka na dobrou noc

(Eva, 23. 5. 2009 22:16)

Dneska jsme se s mužem stavovali u tchýně, jsme spolu deset let, hádejte jestli mi popřála k narozeninám?

Pavle

(Eva, 23. 5. 2009 21:50)

Pavli, to nejsi sama , kdo začal později, klidně volej každý den k večeru.E

Asi pokaždé

(Eva, 23. 5. 2009 21:48)

Já tady přemýšlím, že pojedu asi i v září, mohly bychom to obsadit a udělat z toho náš minisraz, na organizaci setkání nemám popravdě, když chodím do práce čas, jinak oslava je u konce, hosté mají nemocného pejska, tak musí domů. No od šesti jsme si řekli všechno, co jsme chtěli a masíško bylo dobré, chlapci měli vepřové a my dámy zase ražniči ze zeleniny a ryby, bylo taky dobré. Mám to za sebou a číslo už mne nezajímá, cítím se lépe než před dvěma roky asi o sto let, tak co z toho čísla, přeji všem pohádkovou, jarní, májovou noc a zítra nastupuji hned ráno od devíti.

Pavča

(Martina, 23. 5. 2009 21:38)

Tak koukám, že jsme začaly hubnout ve stejný den, jsme stejně mladé, na skoro stejné váze a skoro stejně zhubly. Zítra bude převážení, tak to sem večer hodím.

Opožděný začátek

(Pavča 37 let, 23. 5. 2009 21:23)

Dobrý večer, zasílám výsledky po prvním týdnu, vložila jsem je do oddílu Co je nového 2. Mám jen problém, zda nevadí, že jste mi jídelníčky zasílala již v únoru, ale já jsem bohužel kvůli osobním problémům nemohla začít. Nyní je již vše v pořádku a já se do toho konečně pustila. Ještě bych se ráda zeptala zda vás mohu konkaktovat i telefonicky v případě, že se váha zastaví. Nemám přes týden přístup k internetu. Děkuji předem za odpověď a všem ženám a jak koukám i mužům přeji hodně úspěchů a radost z každého zhubnutého deka. Protože je velmi důležité si uvědomit Vaši připomínku, že jsme svá kila nenabyli za týden a tudíž to chce čas a trpělivopst sami se sebou. Páček

taky nemůžu

(Jiřka 54let, 23. 5. 2009 19:59)

Ahoj všem.
Taky bych moc ráda jela a seznámila se s ostatními,ale na 13.6.máme naplánovaný turistický výlet do Sedmihorek pro děvčata s dětmi z Oriflame.Tak snad to vyjde jindy.
Ještě se chci zeptat,jestli mezi hubnulkami není také někdo z Liberce a okolí,že bychom se podporovaly.Já mám všude kolem sebe,jak v práci,tak v rodině i mezi přáteli samé hubené lidi.

velká škoda

(Andrea N. , 23. 5. 2009 19:27)

Teda když jsem si přečetla o cvičení byla jsem tak natěšená, že jsem hned začala přemlouvat kamarádku k přihlášení,ovšem jen do tý doby, než mi moje sestra připoměla, že 13.6 jdeme na koncert. :-(((( velká škoda, ale na něj se fakt taky moc těším. Já bych taky jela třeba v tom září. Bylo by moc fajn kdyby jsme se tam holky sešly a poznaly se i osobně. Myslím, že by to byla super akce :-)))

ahoj

(Lenička, 23. 5. 2009 18:17)

holky já bych jela ale až max v tom září, nabídka je to ale skvělá, cena bobma a prostředí tam je nádherné)a mám to blízko) v červnu se stěhujem takže nepřipadá v úvahu(pa holky

sladké mě neláká

(Martina, 23. 5. 2009 16:19)

18.5. jsem začala a opravdu nemám chuť na sladké. Hladina cukru se ustálila a na sušenku si ani nevzpomenu. Zatím je dole něco přes kilčo, ale přesně to budu vědět v neděli až se zvážím u kamarádky na digi váze.

TADY JSOU PODROBNOSTI

(Eva, 23. 5. 2009 10:44)

www.aerobicstudio.cz
Červen
12.6.-14.6.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré***
Předběžný sportovní program:
na každého čeká 5 cvičebních lekcí: aqua aerobic, body styling, pilates, cvičení s over bally, power stretch. Změny v programu vyhrazeny. Přesný program bude zaslán e-mailem všem účastníkům cca týden před akcí.
Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000kČ

Jeďte , holky také,

(Eva, 23. 5. 2009 10:35)

tak já jsem se přihlásila a lákám další oběť s sebou, pojeďte, je to va Vysočině, krásné prostředí a v půlce republiky, je to jedinečná možnost, jak se vidět. Aničko Č a daklší děvčata , co vy na to?

Věře

(Eva, 23. 5. 2009 10:08)

No voda se spoustou cukru.

meloun

(Věra, 23. 5. 2009 10:03)

Myslela jsem, že mi napíšeš, že meloun je voda a mohu ho velké množství. Mám ho moc ráda!!! Tak kus za kus!!

Fit víkend

(Věra, 23. 5. 2009 10:02)

Evi, přihlásily jsme se s kamarádkou přes přihlášku, kterou mají u nabídky a hned nám přišla odpověď, že do týdne nám příjde vše podrobně. Tak myslím, že mají volno. To by bylo fain, aspoň bychom mohly spolu prodiskutovat své představy a něco společně podnikat.

Jen tak..

(Olinka 25 a mamka 46, 23. 5. 2009 9:34)

Ahoj holky, máme za sebou 5 rybích dní, váha šla dolů, ale hraje si s náma, mamka má veliké výkyvy na váze, ale asi je to dobře. Už je jako hubeňour. Já taky OK, šla jsem pomalu dolů, ale dnes najednou plus 40dkg, nechápu proč, asi vláknina ve střevech, ale i jsem byla včera v Praze, hodně pila a poznala, jak tělo zadržuje vodu (nechodila jsem vůbec na wc).Dnes mám zel.den a večer jdeme do restaurace na večeři, tak uvidíme.Zítra máme v plánu ovocný den, ovoce nám za celý týden chybí, tak jsem včera koupila jahody ve slevě a už se těším!Jinak vše v pohodě..klesá už to pomaleji než v únoru, ale to se dalo očekávat. Důležité je, že už se tak nepotíme a nefuníme:-).
Krásný víkend všem.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »