Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

ahoj

(Petra Ř., 13. 5. 2009 19:56)

TAk milé dámy - mě teď skoro dva týdny váha stávkovala a ikdyž jsem přesně dodržovala, co je v jídelníčkách napsáno - tak se mi váha nehnula vůbec dolů, naopak trochu nahoru. Tak už sem ze zoufalství napsala Evičce a ono hurá - po její radě dnes váha zase klesla - hned je to lepší motivace a mám z toho moc radost:o)Ještě že jí máme!!!Jinak sem dnes byla na školení a potkala sem bývalé kolegyně - no a pochválily mě že jsem schodila - tak sem měla hroznou radost.

Jiřko

(Renča v., 13. 5. 2009 18:10)

Díky za přaní,pevnou vuli budu potřebovat,jedu taky teprve od neděle 10.5.,a zatim to je super,když mam za 2 hodky hlad,vyřeší to kyška,je to většinou po ovoci-dopolední svačině,taky Ti držim palce i všem ostatním.Jsem moc rada za tuto diskuzi,někde je třeba se vykecat,když doma to není ono.

Kristyne

(Verka,21, 13. 5. 2009 12:44)

Diky za podporu. Lip se urcite citim, to je fakt, akorat nevim jestli hubnu na cm, protoze sem se zapomnela zmerit na zacatku, tak sem se zmerila vcera a uvidim za cas, treba se to pohne po nejake dobe. Je pravda ze kdyz jsem zacinala s dietnim programem, tak asi dva tydny predtim jsem taky zacala po rocni odmlce brat antikoncepci,tak je mozne ze to ma na to vliv take.

děkuji

(kristýna, 13. 5. 2009 9:09)

děkuji za odpověd , tak si uděláme výlet k paní doktorce... a uvidíme , nezačala se dělat nějaká antokoncepce pro muže- prášky...??? jsme dneska v práci , náladička super , včera jsem se nechala potěšit kadeřnicí , tak se hnad líp stává, že??? jo a chtěla jsem se poděli , jeden pán mi řek , že je dobrý si před cvičením dát kafé, že tělo líp a víc spaluje, co je na tom pravdy???a jak to užíváte vy??? díky evi krista

renča v.

(Jiřka, 13. 5. 2009 7:36)

Jedu druhý týden a dodržuju přesně pořadí dnů i složení stravy,nejím nic navíc a zatím jsem v pohodě.
Já mám asi i výhodu,že žiju sama,takže se nemusím na nikoho ohlížet,nikomu vařit,nikdo mi nedělá chutě.Do obchodu jdu jednou,nakoupit vždy na týden a mám přesně sepsané co na ten týden podle jídelníčku potřebuji,nic jiného nekoupím.
Přeji hodně silné vůle ať jdou kila pomalu dolů(rychle by bylo špatně). Jiřka

dotaz

(renča v., 13. 5. 2009 0:33)

Dodržujete děvčata přesně dny?myslim tim pořadí ne složení,ja teprv začla,a divam se na to,co tam daný den je,jinak mám noční ,takže snídam asi v 16h....když vyberu dané množství,řeším to slun,chlebem se zeleninou nebo danone fit,a zatím to jde.mějte se hezky.dobrou noc Renča

Odpověď na dotaz

(Eva, 12. 5. 2009 22:44)

K večeři by těch sacharidů stačilo jen trochu, však víme kvůli čemu, jinak zelenina, bílkoviny spíš v mléčných zakysaných výrobcích s nižším obsahem tuku.

Květa R 45 let

(Květa R, 12. 5. 2009 22:43)

Ahoj Evi, tak píši zase po delší době. snažím se si sestavovat jídelníčky sama a jako"berličku" používám ty osvědčené od tebe. Ráda bych se dostala ještě tak o 3 až 4 kila dolů, ale už to moc nejde. Ted mám dole tak 14 až 15 kilo, což je moc super, jsem za to moc ráda. prosím o radu, co je tak nejlepší k večeři, jestli raději bílkoviny a které nebo jen zeleninku s celozrným pečivem.

Hormonální léky

(Eva, 12. 5. 2009 22:27)

Přišlo několik dotazů, které se týkají vlivu hormonální antikoncepce a hormonálních tablet při přechodu na nárůst váhy a špatné hubnutí.

odpověď - U hormonálních tablet hodně záleží na tom, jaký druh berete.Jestliže užíváte preparát s nízkým obsahem hormonů,tak s největší pravděpodobností neovlivní Vaší váhu, může ale způsobit zadržování vody v těle, řekněte to lékaři. Některé mohou zvyšovat množství estrogenů, což má za následek tvoření tukové tkáně a zadržování vody, řešením však rozhodněnení pít méně (organismus by pak vodu ještě více zadržoval).Některé mohou zvyšovat chuť na jídlo, to bývá také častý vedlejší účinek, také se poraďte s lékařem nebo použijte přírodní vlákninu na zasycení v kombinaci s vodou. Všechny léky jsou zásah do těla a je nutné počítat s jejich dalšími účinky.
Já sama, když jsem kdysi přestala brát antikoncepci Diane , tak jsem naráz zhubla 5 kg, ale byla to asi převážně voda.

verce 21

(kristýna, 12. 5. 2009 20:07)

very , já stála taky ne uplně na začátku ale 3 týdny a teď jsem nasadila antokoncepci cca 20dní a ani kg dolů.... snad jen centimetry , a hodně pít a když nic tak si přidej pohyb a já pila čaje - zažívací. kopřivu, hobnoucí- není ani chutě ani hladu a mátu... držse a piš nezoufej pokud se cítíš líp tak to fakt začne padat a nevzdávej to , a když se mi nehýbala váha , vážila jsem se až po týdnu , protože mě to vždycky hodně rozhodilo....

Evičce

(Milena(41let,z fotog.), 12. 5. 2009 19:49)

Zdravím Evi,mejlík přišel-super,díky!Tu knížku si určitě zarezervuju-už se na ni těším.Zatím ahojky!!!!

Kniha

(Eva, 12. 5. 2009 17:37)

Dnes jsem zase mluvila s tím pánem ohledně knížky, tak snad je to na dobré cestě.Kdo to bude chtít zarazervovat dopředu, může ji zamluvit závazně na emailu kniha.eva@seznam.cz - budu vše evidovat a potom pošlu na dobírku, termín a cenu tady napíši, to ještě nevím.Osobní jídelníčky tam nebudou , ale obecné dávkování ano, recepty a rady a statistika úspěšnosti u testování, jen uvažuji , že by tam mohlo být CD s takovým obecným vodícím jídelníčkem.E

Hanule

(Eva, 12. 5. 2009 16:52)

Chystám něco nového, tak to budu testovat o velkých prázdninách nasobě, tak uvidíme , jak to půjde, zatím na to nemám moc času, takové zkoušení chce čas a klid.
Třeba to půjde na 63 a zatím si do prázdnin obličej zvykne.
Jinak dnes jsem zase mluvila s tím pánem ohledně knížky, tak snad je to na dobré cestě.Kdo to bude chtít zarazervovat dopředu, může ji zamluvit závazně na emailu kniha.eva@seznam.cz - budu vše evidovat a potom pošlu na dobírku, termín a cenu tady napíši, to ještě nevím.Osobní jídelníčky tam nebudou , ale obecné dávkování ano, recepty a rady a statistika úspěšnosti u testování.E

Redukční náhrady

(Eva, 12. 5. 2009 15:35)

Dnes jsem rozesílala email, který se jmenuje Redukční náhrady a je k výměně potravin a jejich přibližnému dávkování během dne, která z hubnoucích děvčat to dnes nedostala, napište na email, pošlu vám to večer.E

Doplněk , když čekáte na jídelníček

(Eva, 12. 5. 2009 14:10)

Doplněk tomu programu, když čekáte na jídelníček.
Pozorujte zvenčí své tělo a návyky.
1. Ještě si nechte den dva podl zajetýchkolejí a pzorujte, pište si svá jídla, své chutě, v kolik hodin máte chuť třeba na sladké, kdy jste vůbec jedla, jaká je doba od posledního jídla, kdy máte vlčí hlad, co jste jedli tak dvě hodiny před ním.
2. Kolik jste toho vypili a co, jak jste se hýbali.
3. Vyhodnoťte si bez zkreslování váš den - přijatou i vydanou emergii, pocity a všechny chtě s hodinami.
tabulky výdajů při činnostech a příjem u jídel také v tanulkách najdete tady na stránce v dlouhém sloupci na levé straně stránky.
4. Rozmyslete si , který způsob pohybu by vám vyhovoval a byl vám příjemný.
Každý takový poznatek se nám společně bude potom v průběhu diety hodit.
Každý člověk je specifický a musí postupovat v souladu s podstatou svého těla, jedině potom to vše je jako hra s dobrým koncem a radosti ze života a pěkných šatů.
Než se do všeho pustíte, zjistěte prostě o sobě a své tělesné stránce co nejvíc.

Zdravím všechny

(Zlatka, 12. 5. 2009 12:49)

Do začátku přeji děvčata vše dobré a při zastavení fakt neváhejte, já psala Evce třikrát a dál než jke druhému kroku jsme se nedostaly a už to zase šlo, nyní už dlouho dělám jídelníky od očka sama a dobré, taky zdravím Macka a Janičku, byla jsem s nimi na tom výšlapu s hůlkama a bylo to super.
Věrko a kolik vážíš a měříš, to jsi asi jediná, kdo se nehnul z místa.

Začátek

(Simona O, 12. 5. 2009 11:52)

Přeji pěkný den,
a s radostí se od zítřejšího dne s moji kolegyní k Vám přidám.Jsem krásně motivačně "nahlodaná",takže věřím,že vydržím a překonám to co jsem si po MD v kanceláři na sobě opět nashromáždila :(A že toho není málo :(Chtěla bych se zeptat,jak často hlásíte váhu a kde?Děkuji

Ahoj všichni

(Irena 32 let, 12. 5. 2009 11:51)

Tak se dneska musím pochválit))Mám za sebou půlku.21kg.Dneska mi váha ukázala 84,5kg)))(začátek 105,5)Mám ohromnou radost,že mi to jde i bez jídelníčku od Evičky.Moc jí děkuji za nastartování a podporu.Za chvilku si jdu udělat radost ke kadeřnici.Přeji hezký den.Irena

Ivetce

(Lenička, 12. 5. 2009 11:10)

ještě ti napíšu mailíka)

ahoj

(Lenička, 12. 5. 2009 11:10)

čau všem hubnulkám))) já opět začala, pokolikáté už nepočítám, ale je to závislost)v dobrém,jak říkaly ostatní)po deseti dnech bez jídelníčku, možnosti se kloudně napít(byly jsme na chatě a zjistili, že je tam nepitná voda kvůli dusičnanům, převařovala jsem si ale neměla jsem dobrý pocit, nevím zda to proti dusičn.zabralo( ) naštěstí pro dceru jsme měli z domu pár malých lahviček s vodou a čajem ale tu jsem jí pít nemohla) no prostě měla jsem včera opět 75,9 kg, a jen 30,4%vody a 45,9%tuku, po včerejší pitné kůře se zlepšilo vše) mám 74,6kg, 45,3 tuku a 31 % vody) je to i tak děs ale mě to těší)každý úspěch je paráda pro mne)no krmila jsem se tam vším možným, maminka řekla že pro všechny jídlo má , jen zapoměla že nejím ted moc sladkosti a slanosti a neměla zeleninu( o ovoci nemluvě( mělo mě to napadnout, já blbá!takže ke snídani chléb paštika,na svačinu ani nemluvím radši, oběd omáčka, těstoviny , maso, ani nemusím říkat že omáčka smetanová nějaká( no večeře špekáček, no paráda na dietu!!!bych raději byla hlady ,jenže to bych vážila ještě víc( to už znám) jím ted pravidelně a každý se tomu moc diví)klasický příklad-držíš dietu ..neměla bys tak často jíst)to že pak kousnu dvakrát do dalamánku a zakousnu to paprikou jim přijde jako úchylka)znáte to)ale to jsem nechtěla se takhle rozepsat o blbinách) chci hlavně pochválit všechny , hlavně co mají fotogalerie) jste všechny šikulky a mým příkladem)jde to jen se musí člověk ovládnout a nemyslet si že to nejde)naštěstí tyhle stránky jsou tu pro nás všechny)Evi děkuji)))držte se všechny a jdu zas na prochajdu, než začne zas pršet,no nejsem z cukru)a holky vydržme!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »