Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Cítím se báječně.

(Dáša, 29. 5. 2009 21:42)

Ahoj holky , nevím jestli jste to měli také tak , ale po čtyřech dnech hubnutí se cítím uplně báječně. Nejsem vůbec ospalá a jsem prostě akční jak nikdy!! I můj manžel si toho všimnul a má z toho radost. Pouhé čtyři dny a jak to se mnou zamávalo , super.Jinak bych vám chtěla popřát hezký víkend a nenechte si ho zkazit tím šíleným počasím.Berte to pozitivně.

ahoj

(Lenička, 29. 5. 2009 21:25)

všem děkuji za příspěvky ohledně bandy)jak to nazvala Eva) gratuluji k životnímu kroku Janičce, manželství je taky o tom, toho druhého umět překvapit, příjemně samozřejmě, nezevšednět si a být si oporou)prostě táhnout za jeden dlouhý provaz)hodně štěstí a počasí neřeš)já se tedy vdávala před 9 měsíci a bylo krásně ale to byl srpen, že) stejně ti to bude jedno)já měla hlavu uplně jinde než normálně)tolik emocí jsem ještě nezažila dodnes na to velmi ráda vzpomínám,připomínám si ten den)co když si za dvacet let nevzpomenu)) a taky gratuluju Olince, dopadne to celé dobře)holky držte se a budte optimismus sám) pa asi až po víkendu, jedu k mamči, není net( možná přes telefon...krásný víkend všem)

Jen tak..

(Olinka25, 29. 5. 2009 20:50)

Ahoj holky, děkuji Evičce za pdoporu při dnešních státnicích, ještě nemám celý titul, jen 1/2. Komplet vystudovaná budu až 10.6.Snad vše dobře dopadne!
Pršelo mi taky celý den štěstí a vše dobře dopadlo..papa

Janičce

(lucka s., 29. 5. 2009 20:26)

Janičko, vůbec nezoufejte, pokud nevyjde počasí. A pokud bude pršet, tak Vám přece bude pršet štěstí :o) My jsme měli veselku před pěti lety, tehdy taky bylo zima a pršelo, ale rozhodně to byl den, na který nikdy nezapomenu a užila jsem si ho opravdu naplno. A to počasí, to až tak důležité není. Do manželství Vám přeji podobně jako Evička hodně tolerance a pevné nervy, jinak hlavně zdravíčko a ať Vám to "klape" a máte zdravé děti. Co víc si člověk může přát.... :o) Jinak jsem se dívala na Vaši fotogalerii a opravdu Vám to teď moc sluší. Obdivuji Vás, že jste tak krásně zhubla. Já jsem po úrazu něco přibrala zpět, ale jde to pomalu zase dolů. Jsem stejný typ postavy jako Vy, ale tak úžasného výsledku nikdy nedosáhnu. :o(
Jinak všem hubňulkám v ostatních fotogaleriích vzdávám také obdiv. Jste opravdu šikulky!!!! :o) Přeji krásný večer!

Janičce

(Eva, 29. 5. 2009 19:48)

Janičko, mnoho štěstí a mnoho krásných životních chvilek v nové rodině,pamatuj, že nikdo není dokonalý a tolerance je hodně důležitá, já jsem při životě s těmi třemi chlapci tolerance sama, jinak bych to tady řezala na jednu hromadu každý den. Jo s chlapy je to někdy těžké a bez nich ještě těžší. Děvčata se na veselku ptají a těší se na fotky, hlavně se pěkně vyspi a ať se to vše vydaří.
Jinak informuji ještě o jedné šťastné události - Olinka z fotogalerie dnes udělala šťastně státnice a získala titul, také jí gratuluji. Je také šťastně čerstvě zasnoubená, v její fotogalerii uvidíte i prstýnek, je šťastná a to jí tedy ze strdce přeji.

Zítra je můj den!!!!!

(Jana M., 29. 5. 2009 19:22)

Tak děvčata zítra je budu vdávat a počasí je jako na podzim!!! Tak snad nám vyjde aspoň vše ostatní. Fotky vložím co nejdříve, slibuji :o)))

Banda hubnoucích podle Lenky

(Eva, 29. 5. 2009 15:01)

Šlo by to, ale každý jídelníček zabere čas a nebyly by všechny naráz, muselo by to být postupně, nyní je čekací doba asi týden až deset dní, ale je fajn si s někým promluvit, to bych za Vámi taky přijela, já s tím chozením do práce kmitám jako čamrda, ale snažím se, však víte, že jsem všem jídelníčky dodala, třeba chvilku děvčata čekala, ale dodala, pomáhal počítat i syn, když byl z kolejí doma.Musím se pochlubit, už má tenhle semest udělané tři zkoušky, ještě dvě a bude rok hotový.

Zdenka P

(Zdenka P, 29. 5. 2009 14:06)


Zdravím paní Evo,
dnešní váha je 29.5. - 85,1 kg z původních 27.5.2009 - 85,7 kg, což mně i před deštivým, chladným víkendem moc povzbudilo.
Je to super, hlad nemám, nové je pro mně pravidelně jíst, ale myslím si, že je to to pravé ořechové.
Mějte se pěkně a těším se na utíkající kila.
Zdravím Zdenka

sportovní víkendy

(Lenka B., 29. 5. 2009 14:00)

Všem hezký víkend. Do Brna to mám také daleko. Škoda. Jezdíme s CK Lenka. Má také cvičící víkendové pobyty na príma místech, dokonce i u moře a s příjemnými cvičitelkami. Na internetu jsou pod www.cklenka.cz
Tak se držte. Pro mě je vždy víkend nejhorší - vařím pro rodinu, samé mužské.

jen tak

(Andrea N., 29. 5. 2009 11:59)

Tak vám teda povím, že mě to počásko malinko deprimuje. Včera u nás padaly kroupy jako pětikoruna :-(((( manžel se mi smál, jelikož jsem se strašně strachovala o kytky, ale na to, že mám venku auto jsem si ani nezpoměla :-))) ještě, že se mu nic nestalo. Aspoň, že ta váha nestávkuje a dělá mi teda "skoro" každej den radost :-))). Pryč jsou doby, kdy byla můj úhlavní nepřítel a rači jsem jí vždycky zakopla pod skíň :-)))) Leni já myslím, že to není vůbec špatnej nápad s tím srocováním, klábosením a děláním si dobře škoda, že bydlím od Brna asi tak 300 km :-)))), ale podpora je důležitá, ještě že si můžeme poklábosit aspoň tady. Tak se všichni držte a nenechte se otrávit pohledem z okna :-)))

Leničce

(Kmoška, 29. 5. 2009 11:23)

Docela mne mrzí, že nebydlím blíko Brna. V mém okolí jsem se nesetkala s moc velkou podporou. Manžel mi pomáhá moc, hlídá, jestli mám něco s sebou, když někam jedeme. Vybírá se mnou zeleninu a sýry atd. To je fajn. Ženy, se kterými cvičíme a chodíme na brigády sportovního klubu, jsou víceméně skeptické. Hlavně slovo dieta je pro ně úplně nepřístupné. Prý kdyby měly držet dietu, tak umřou. koukají na mne jako bych byla z jiného světa, když chroupu na brigádě kedlubnu a celozrnný rohlík. Pro ně je smažený řízek to nej. Né, že bych něměla řízky ráda, ale docela mně zaráží, že mi tak jako nefandí. No ono možná až to na mně bude vidět markantněji, tak jim třeba svitne, že to má co do sebe. Taky je pravda, že holky nejsou žádné kuličky ale Twigi taky ne. Důležité pro mne je, že je dole 9kg po 5ti týdnech, že se cítím dobře, nejsem ufuněná a zapocená, vydržím déle běhat na orbitreku, cítím se celkově dobře. Vejdu se do věcí, které jsem neměla 4 roky na sobě(já blbka jich spoustu vyhodila.) Okolí si ještě asi nevšimlo, nebo možná jo ale je mu trapné se ptát. Já bych ráda, aby se ptalo a já se mohla pochlubit úspěchem. Je pravda, že když mě vidí každý den, tak jim to tak nepřijde.
Fandím tvému nápadu. Já bych se srocovala hned. Pá.

ahoj

(Lenička, 29. 5. 2009 9:18)

s Evičkou jsem to ještě neprobrala,jelikož moc není co, nemám to sesumírované abych jí to mohla předložit k posouzení, jestli by do toho šla, ale v podstatě by se jednalo jen o jídelníčky a rady , což dělá i ted) nechci jí zatěžovat víc než normálně)má toho i tak dost a můj obdiv za to)jak to zvládá, je to zázrak)prostě bysme se scházely a keckaly a pokud by byl problém, měly bysme se podržet a podnikaly spolu věci do kterých se třeba jednotlivec nehrne sám)známe to)jinak já mám ted chvíli klid, jelikož malá si oblíbila miniškoličku se šárkou na cs filmu a terd zas koukám má míšu a zpívání se cvičením)co u toho dělá)))já mám i s kouzelnou školkou hodinku klidu na vyřizování věcí a pak se věnuju když chce , jenže ona moc nechce, stačí jí knížky a hračky a je schopna se zabavit beze mě, občas mě to až mrzí, jak je už samostatná, znáte to?)tak jdu něco dělat) papa a nebojte dám to dohromady ale akce by začla až nejdřív koncem června, od půli června se stěhujem, tak než se to dá do klidu)ale moc se těším, jak to bude)jinak náměty , kdyby vás něco napadlo pište bud sem nebo na mailík markylenka@seznam.cz děkuju)a Evička doufám se nějak předběžně vyjádří, jestli by jí to nevadilo, že se budem takhle organizovat)))co Evi?at vám všem páteční den rychle uteče, a víkend před námi)))

leničce

(kristýna, 29. 5. 2009 9:06)

jéééééééééééé, tak to smekám a poprve jsem ráda , že jsem z okolí Brna , to by bylo úplně super , podporovat se , pokecat a probrat problémy i pozitíva, jinak mám kámošky který když vidí , že to jde by chtěly taky , ale chybí jim poslední krůček, všichni to známe - tak si myslím , že by do toho šly taky a pokud je to pod doh. Evči , tak super a někdy by jsme i mohli zlákat aji my , ne???? Leni, kdybys potřebovala v něčem help , piš...
tanto vzkaz píšu už po druhý , moje malá mi vždy vipne počítač.... zdravím kristýna od Blanska

ahoj

(Lenička, 29. 5. 2009 8:15)

krásný den všem)tak i mě se daří, dnes jdem s manželem dohodnout podmínky ohledně nového bytečku tak uvidíme)jinak s tou fotkou-Evi nemusíš to brát hned tak vážně) já jen že na téhle fotce co tu vídám už dýl jsi prostě jiná než tě znám z fotek tvé galerie)tam jsi ještě hezčí a tak)holky mi snad dají za pravdu)co?jinak všechny fotky lidiček v galerii jsou úžasný a moc velkou inspirací, vždy když je krize koukám do ní)mám ted třetí den stejnou váhu ale mění se poměr svalů a tuku tak jsem klidná)prostě si musím zvyknout že svaly jsou těžší) jak se člověk hýbe je to znát) ani záda už tolik necítím)je mi jen líto že nikdo z rodiny nechce chápat jak je to snadné, podporu tam fakt hjledat nemůžu( ale manžel je super)prý se mu líbí sledovat tabulku)je hodný a neprovokuje jak dřív)řekla bych že se náš vztah zas o kousek posunul, jestli chápete)vždycky jsem si mylsela že je mu šumafuk jestli jsem štíhlá nebo ne, jestli si stěžuju že něco bolí a tak a ono to je jinak)člověk se učí celý život)největší motivací ale stejně je to, že pro svou dceru budu aktivní mámou a ne tou co sedí u tv a pojídá brambůrky)jak to máte vy ostatní?jak řešíte motivaci? máte nějaký seznam a koukáte na něj nebo tak?...chtěla bych dát dohromady skupinu lidí, co chtějí zhubnout tady v brně a okolí,Evička by jim udělala jídelníčky a prostě bysme se podporovaly všichni,třeba společný výlety, cvičení,půlden pro ženský-jako udělám manikúru, obarvím vlásky, vytrhám obočí,nalíčím,vyložím karty nebo tak...nic drahýho, placenýho, jen tak prostě dělat něco pro sebe všechny dohromady.Chápete mě někdo?))mám to prostě jen v hlavě, jakmile se přestěhujem, bude prostor a bylo by kde se scházet a tak...něco jako stob ale ne tak odborně,jen podpora, každý takhle hubneme sami a zkoumáme jestli problémy mají i ostatní)je toho moc v hlavě ale není čas dát to ted dohromady)snad o víkendu když bude hlídání, chvilku)co na to říkáte?je to blbost?

Martině

(Eva, 28. 5. 2009 23:20)

Už jsem Vám odepsala a email smazala.E

chtěla bych zhubnout

(Martina, 28. 5. 2009 23:19)

Krásný večer přeji,prosila bych o zaslání jídelníčku.Potřebuji se sebou začít něco dělat..Na tyto stránky jsem narazila zcela náhodou a řekla jsem si,že to s vámi zkusím.

Ahoj všem bojovnicím :-)

(Jana Be, 28. 5. 2009 22:26)

Hezký večer,jsem tu asi po 14 dnech a nestačím se divit.Spoustu nových fotek a změny jsou úžasný,moooc vám všem gratuluji.Já zatím udržuji jídelníček jak jsem se to naučila,občas lehce zahřeším,ale opravdu lehce.Ale kilča ubývají,sice už hoodně pomalu,teď se nedá ani jezdit na kole,ale nejvíc super je ,že jsem úplně v pohodě.Takže se opět budu opakovat,ale paní EVĚ MOC DĚKUJI !!!Jsem plná elánu,pohody.Držím všem palce a zdravím.Jana Be

Lence

(Eva, 28. 5. 2009 22:03)

Dneska jsem se nechala od známého vyfotit, tak časem tu úvodní fotku snad změním, jak jsi doporučovala.

Jsem na noc doma

(Eva, 28. 5. 2009 22:02)

Myslela jsem, že budu na tom hotelu na služebce spát, ale byla tam taková zima, že jsem sedla do auta a jela na noc domů a ráno jedu zpět, přece nenastydnu, jen abyste si nemsleli, že jsem kecala, že někam jedu.

už teda vím, co bylo s těmi dopisy

(Eva, 28. 5. 2009 20:41)

Převlékala jsem synátorovi postel a měl je zapadlé za postelí u stěny, no až přijede, tak mu vyčiním, velice se omlouvám všem, kterým jsem kvůli tomu způsobila zpoždění, zakážu mu dopisy přebírat. Syn je dospělý a do jeho pokuje chodím jen při velkém úklidu, má rád soukromí, asi jsem ho řezala málo.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »