Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 2

Návštěvní kniha 2

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.


 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

Tak začínala jsem na 94kg - ty černé kalhoty a nynější 68 ty modré, když to vidím, tak si teprve uvědomím, jak moc se mi změnila poslava.

Obrazek

Ještě dvě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

 

Obrazek

  Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

 

Obrazek

 

Obrazek

  Podrobnodti plánovaným víkendům, já je nevedu, ale můžete se tam se mnou potkat.E:

www.aerobicstudio.cz

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí na 2noci/dny, 5 cvičebních lekcí, DPH. = 2000Kć

Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré

Říjen
16.10.-18.10.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Listopad
20.11.-22.11.2009 - Hrotovice, okres Třebíč - Sport V hotel

Nemusíte chodit pomalu  s vystrčeným břichem a těžkým zadkem a dřít stehny o sebe, není to mutné, když se nad tím zamyslíte a budete chtít něco změnit. Až půjdete někdy do nějakého velkého obchodu, zaměřte se na to a počítejte poměr žen s nadváhou a štíhlých, je poslední dobou dost vyrovnaný skoro jedna ku jedné.

Zde mi můžete zanechat vzkaz.

Vítejte!

Nejsem z žádné poradny pro hubnutí a nepropaguji žádné preparáty.

Nebudu vám tady lhát, že něco spolknete nebo vypijete a zhubnete, já pracuji s normálními potravinami a vybírám je tak, abyste mohli jíst věci z obchodu, maso i sacharidy, nedávali si do těla zbytečně nějakou chemii,no a na závěr věděli, jak si získanou váhu udržet.

Hodně lidí si myslí, že to dělám zbytečně a oni jsou spokojení, jak jsou. Ale já nechci být jednou ta stará babka s velikým zadkem a břichem, co se kolíbe při chůzi jako kachna, protože má klouby opotřebené nadváhou a zanešené kyselinou močovou a svádí to na věk. Podívejte se okolo sebe a dáte mi zapravdu, že také chcete , aby váš život byl dlouho aktivní a bolesti kloubů vás netrápily.

Tento program nemá vést pouze k jednorázovému zhubnutí, ale k celkovému získání znalostí o metabolismu a o ovládnutí jeho fungování. Vede k radosti ze života do pozdního věku a možná své lepší návyky dáte do vínku i svým dětem, aby byly jednou také zdravější.

Všechny oddíly jsou pod sebou seřazeny na levé straně stránky ve sloupci, tam je najdete a tam, když na ně kliknete, otevřou se vám a najdete tam příslušný obsah!!!!!

Upozornění -

Jenom bych chtěla říct, že je mi stále nevybíravým způsobem vyhrožováno jak SMS , tak emaily, konkurenci a různým prodejcům asi nedám spát, tak pokud tu bude příspěvek, který mne napadá hrubým způsobem a nadává i děvčatům, tak víte odkud vítr foká. 

Milí anonymové, neunavujte se, já vás lituji, tohle dělají jen lidi, co jsou sami nezralí, hloupí a závistiví. Snažte se svůj život naplnit nějak smysliplně a uleví se vám.

V ODDÍLE DESET POKUSŮ.......ZAČALA MOJE REPORTÁŽ: JAK JSEM ZKOUŠELA POUČIT SE U DALŠÍCH STRÁNEK A NABÍDEK A O CO JSEM TÍM PŘIŠLA A CO JSEM ZÍSKALA.

Důležitá zpráva pro všechny hubnoucí:

Spolu s Lídou T, Mackem a Janičkou jsme testovali zajímavou věc - jak bude  mít na hubnutí vliv , když si budou vždy opakovat dva stejné dny po sobě, aby si obědy mohli dělat na dva dny. Takže měli první a zase první den, druhý a zase druhý den, šlo to také velice dobře, jde to. Usnadníte si tak přípravy jídel.

Problém:

Debatujeme už v Návštěvní knize 4

Návštěvní knihy 1 + 2 + 3  už jen čtěte.

Najdete ji asi uprostřed toho dlouhého sloupce na levé straně stránky.

 

Také jsem založila Coje nového 3? na ukládání úbytků váhy v čase.

 

 

Tady jsou kontakty na mne:

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Skoro letní sobota

(Eva, 23. 5. 2009 7:55)

Snídaně - celozrn pečivo, plátek šunky a plátek sýra, jedno rajče a půlka papriky.
Nejaký pohyb, stačí 20 - 30 minut, kolo nebo domácí cvičení třeba i dětmi.
Svačina - nízkotučný bílý jogurt a nějaké ovoce
Domácí práce zase v pohybu
Oběd - zapečená zelenina s bramborami, s vajíčkem a sýrem, zeleninový salát.
Nákup nebo vycházka s dětmi.
Svašina - zbytek zeleninového salátu s cel.pečivem
Příprava grilování
Grilování - krájená zelenina, kuřecí a rybí špíz, cel.pečivo, bílé víno a pohyb nesedět celou dobu, večerní procházka s mazlíčky zvířecího i lidského druhu.

Ovocný den

(Eva, 23. 5. 2009 7:47)

Do tohoto dne jde jako v celé dietě měnit ovoce za ovoce, ovoce obsahuje cukr, tak množství zachovat a nevyměnit všechny porce za banány.
Mrkni se , zda mají volno na toho 12.6., jela bych taky.E

letní ovoce

(Věra, 23. 5. 2009 6:38)

Evi, ještě chci poprosit, jestli je možné sestavit ovocný den hlavně z melounu a jahod? Kolik a co je třeba ještě více? Děkuji

cvičení

(Věra, 23. 5. 2009 6:34)

Evi, nahlásila jsem se na ten červen, 12.6.-14.6. Zkusím se podívat, jestli někde není něco na červenec, ale takhle narychlo v dovolených nemám moc šanci, mám naplánovanou dovolenou a jindy ji nedostanu. Tak snad nanejvýš pátek. Hezký den

Funkce inzulinu - rozveďte to

(Eva Odpověď na dotaz, 23. 5. 2009 0:33)

Inzulin je hormon vylučovaný slinivkou břišní, který reguluje hladinu cukru v krvi. Po konzumaci uhlovodanů se nám do krve dostává cukr. Inzulin stimuluje inzulínové receptory svalových buněk k čerpání cukru z krevního řečiště, aby se hladina cukru vrátila k normálu.
U člověka s poruchou metabolismua vylučování inzulinu neprobíhá stimulace receptorů svalových buněk dostatečně efektivně. Slinivka pak produkuje více inzulinu, protože je třeba snížit hladinu cukru v krvi.To se stává po dlouhodobém nesprávném stravování a přejídání se.
A důsledek na metabolismus tuku ? Jelikož krev je plná energie ve formě cukru, nemá tělo potřebu spalovat tuk jako alternativní zdroj energie. U člověka s inzulinovou rezistencí se proto proces spalování tuku po snědení uhlovodanu s vysokým glykemickým indexem na nějakou dobu zastaví. To je také důvod proč byste měli jíst tučné sladkosti, viz. dorty, čokolády,s nadsázkou řečeno - jenom pod výhružkou zabití.
Pokud má vaše tělo sklony k ukládání tuku, tak postupně stále více tloustnete. Tím se dostáváte do bludného kruhu: čím více tělesného tuku máte, tím větší je tvorba inzulinu, a čím víc ho tělo vyprodukuje, tím jste obéznější.
proti tomu se dá postupovat jen řízenou stravou aspoň na dva měsíce a potom dodržením nějaké obecné zásady, která zabrání jojo efektu.

Dotaz Co je to ten rychlý metabolismus?

(Eva, 23. 5. 2009 0:24)

Rychlost metabolismu. Schopnost buněk (hlavně svalových) nakládat s energií a využívat ji, je u každého člověka různá.
Notoricky štíhlý lidé mohou jíst od rána do večera a neztloustnou, protože mají rychlý metabolismus, svaly a tkáně spálí hodně energie a hlavně rychle.

Nový oddíl

(Eva, 22. 5. 2009 23:11)

"Dotazy a odpovědi k dietě" - vytáhla jsem tam všechny otázky, na které jste se ptaly v návštěvních knihách
Oddíl najdete v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi uprostřed.

díky za novou rubriku

(Monika D 43let, 22. 5. 2009 23:11)

Evi ,díky za novou rubriku ...Dotazy a odpovědi k dietě.Sama jsem si začala tvé odpovědi uschovávat a ty jsi to vymyslela ještě lépe ,ted vím kam máme nakouknout ,když bude nějaký problém .-)Monika

V červenci to nejde

(Eva, 22. 5. 2009 21:51)

Červen
12.6.-14.6.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré***
Září
11.9.-13.9.2009 - Bystré u Poličky - Hotel Bystré***
25.9.-27.9.2009 - Luhačovice - Hotel Adamantino*
Kdy byste měly čas?
Já bych jela hned v červnu.Na kdy sesnahlásila , Věro?

Adresa

(Eva, 22. 5. 2009 21:41)

www.aerobicstudio.cz

Věře

(Eva , 22. 5. 2009 21:40)

Číst se chce, víš, tady jsme spolu, když máme čas, to je ta výhoda, když mám čas, tak nemohu letět za kamarádnou přes celou vesnici, ale tady se začtu a je to hned, podělíme se o radosti i starosti okamžitě a za deset minut už zase můžeme něco dělat.
Taky bych jěla , mohly bychom se domluvit v červenci, dokud chodím do práce a po večerech dělám ty diety, tak lítám jako šus, vařím a co je doma potřeba, tak nemohu a ve čtvrtek a pátek jedu na dva dn na poradu ředitelů a to je zase čas navíc, když se tam spí.
To je výzva i pro ostatní děvčata, podívejte se na ty stránky, co psala věrka a vyjeďme společně v červenci, kdo už nemá malé dti a neodkladné závazky.E

ahoj

(Lenička, 22. 5. 2009 21:28)

na věku mi nesejde)mám kamarádku které je 23, stejně jako mám další 65 letou, starší jak moje máma)je to o něčem jiném)aspon se radí když se neví)pokud bys tedy něco chtěla vyzkoušet není problém někam zajít, dám si scuka a pokeckat jen tak jestli najdem společnou notu či ne)se uvidí) záleží na tobě)teda mail je níž v příspěvku ode mne, jinak pošlu klidně přes mailík tel číslo, ale sem ho psát z pochopitelných důvodů nemůžu ani nechci)tak se kdyžtak ozvi)mrzí mě že se Ivča nějak na dlouho ztratila, jestli ji furt zlobí net?...papa

ahoj

(Lenička, 22. 5. 2009 21:17)

pěkný Věrko)jsem zvědavá na ten pobyt...taky bych si dala říct ale fakt nemám finance(sponzor žádnej...no jo no) ale dělám ted taky výšlapy...dnes jsme byly venku dlouho, od 13 do půl paté, malá už byla protivná, tak jsem utíkala domů)asi si říká že se máma zbláznila, takový výlety dělat skoro každej den) jenže bez ní bych se dostala jen v noci a to nevím kam bych asi tak došla)))já strašpytel)váha si jde dolů, cítím se mnohem líp den ode dne) asi i změnou v mozkovně)Věry když děláš v brně co tak na sebe natrefit někde?jen dotaz, nemusíš reagovat...)pa všechny a mějte se a držme se holky)

pro Leničku

(Věra, 22. 5. 2009 21:14)

Leni, já nejsem sice z Brna, ale v Brně pracuji, takže jsem tam každý den. Jen nevím, jestli se Ti nebudu zdát moc v pokročilém věku. Myslím, že bych mohla být Tvojí mámou. Ale můžeme se klidně podporovat a případně organizovat ůtoky na své kilogramy. Např. neustále hledám spojenkyni na cvičení, což by ale spíše připadalo až po dovolených. Myslím, že nyní bude všechno pomalu končit. Mne moc láká aqua aerobic. Hezký večer Věra

pro všechny zájemce

(Věra, 22. 5. 2009 21:05)

Tak celý týden jsem si dávala za úkol, že dnes už musím napsat něco o sobě. Chystám se na to v podstatě 2 měsíce. Když jsem úplnou náhodou, při hledání receptů na vaření v pomalém hrnci, narazila na tyto stránky, okamžitě jsem byla nadšená. Vyzkoušela jsem snad vše, kde jen padlo slovo zhubnout. Rozepisovat to nebudu, protože jak čtu příspěvky, všechny to moc dobře známe. Jedině se mi podařilo zhodit pod vedením instruktorek Stobu. Je to už pár let. Tehdy jsem se dostala na váhu, která jsem si myslela, že se mne nemůže týkat. Měla jsem pocit, že se člověk dostane na určitá kila a potom se váha sama zastaví. Není tomu ale tak, kila stále přibývají a když jsem se přehoupla přes 100 kg, řekla jsem si dost. Tehdy jsem zhubla 25 kg, 10 kg jsem asi za 5 let nabrala zpátky. Omluvy o Vánocích a různých oslavách, že to potom zase shodím, ale jak jde věk, jde to hůře a hůře. Teď jsem se 2 roky chystala s tím něco udělat a oslovilo mě okamžitě to, že dostanu jídelníčky.Protože hlídat si sama KJ je zrádné, to se vždy něco přidá a začíná se další den. Také se mi moc líbilo, jak byly holky v živém kontaktu v návštěvní knize. Věnovala jsem čtení 2 dlouhé večery.A hned si psala o informace.
Takže jsem začala před 2 měsíci na váze 92.4 kg a dnes mám 83.6 kg. Prvních 14 dní v květnu jsem lajdala a hned se mi váha zastavila. Pokud dodržuji jídelníček, jde mi váha opravdu po troškách dolů. Samozřejmě, že jsem také měla dny, kdy jsem hledala rady u Evičky, ale ona to opravdu vždy vyřeší.A to jsem zatím moc necvičila. Pouze vycházky, které mám ovšem moc ráda a říkám jim výšlapy. Tento týden jsem od pondělí začala od 1.dne 1.měsíce a snažím se přidávat cvičení. Také jsem se přihlásila na ten 2 denní pobyt, tak potom podám informace. Myslím, že podpora, rada a zjištění, že všechny máme stejné problémy, kterou zde člověk najde, je moc důležitá. Vizitkou je to, že jsme pořád onlline. To nevím, komu se bude chtít číst, nějak jsem se rozepsala. Přeji všem krásný víkend a pokud zhřešíme, tak to musíme spálit.

Dotaz - jídlo a cvičení

(Eva, 22. 5. 2009 19:16)

Před různými sporty se jedí různé potraviny, třeba před jízdou na kole sacharidy ve větším množství, názory se liší u různých trenérů, já mám zkušenost, že každý mi říkal jiné věci, tak jsem si to musela nastudovat sama. Nakonec jsem si to přečetla v Pulsu a jedné učebnici Fakulty tělesné kultury a sportu, sacharidy se jedí před cvičením taky omezeně - dle druhu sportu a předpokládané doby výkonu, ale bílkoviny asi hodinu a půl před cvičením, déle se tráví a pokud budete hodinu a půl cvičit , tak akorát v té době přejdou do těla a do stavby svalů, když je sníš po výkonu, pak je trávíš několik dalších hodin a tělo je už využije jen omezeně, po výkonu se jí až za hodinu, pokud člověk nechce hubnout může dát i víc sacharidů a zase bílkoviny , pokud chce hubnout, tak sacharidů jen trošku a bílkoviny asi 200g nízkotučných. No a doplňovat tekutiny.Když člověk hubne, není dobré k sacharidům po cvičení dávat bílkoviny v kombinaci se zvýšeným obsahem tuku, tělo by je zvýšeně ukládalo.

Evě

(Lída T, 22. 5. 2009 18:30)

To máš pravdu, za jměním jdou lidé přes mrtvoly a to teda doslova, jak jsi mi psala na email, že sis nejdřív četla o metodách vykrmování zvířat a hlavně prasat mne pobavilo, fakt ale je , že jejich tělo a naše je podobné a někteří lidé se tak cpou, tak se nezlob že jsem to sem napsala.Dobře, že sis to četla, já jsem ráda, že jsem zhubla a nevadí mi, jak jsi k tomu všemu došla.

první nadšení

(Petra D., 22. 5. 2009 18:15)

Ahoj všem,
na jídelníček zatím čekám, ale vyzkoušela jsem dva dny, které mi Evička poslala jako ukázku a i když mi připadalo, že jím docela hodně, půl kila šlo dolů. Doufám, že to takhle bude pokračovat. Zatím jsem opravdu nadšená a těším se až s tím začnu naplno!!

Janě D

(Eva, 22. 5. 2009 17:24)

Hele, kdybys nebyla sama šikovná, tak já bych mohla jít se svými radami víš kam.

Lídě T

(Eva, 22. 5. 2009 17:23)

Lído a co by lidem vnucovali za blbosti, kdyby se řídili zdravým rozumem a zákonitostmi těla, víš kolik továren by zkrachovalo, jak by klesly tržby lékáren a co by dělali lékaři, to je hra ne o zdraví, ale o naše peníze.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55

následující »