Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srpnová až říjnová návštěvní kniha 2012

Pokračování je nyní v Návštěvní kniha 31

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Tak začínám a hned první dotázek

(Eva H., 20. 8. 2012 20:58)

Dobrý večer, tak jsem tedy konečně také začala a hned mám první dotázek, zapomněla jsem si koupit Cottage, můžu se zeptat, čím ho mohu nahradit? Moc děkuji Eva

Re: Tak začínám a hned první dotázek

(Eva, 20. 8. 2012 21:03)

Eidam 30%

Re: Re: Tak začínám a hned první dotázek

(Eva H., 20. 8. 2012 21:16)

Moc děkuji :-)

Výsledky ve spěchu

(Lída S, 20. 8. 2012 20:57)

Dobry den,
po delsi dobe mam chvilku Vam zase napsat. Mam toho v praci orpavdu moc a kdyz uz mam chvilku tak je to vetsinou ta streda.
Takze po 5ti tydnech mam z 85,1kg momentalne 79,4kg. Na obleceni je to uz znat, v pase i pres boky, ubytky jsou asi 4-5 cm asi pred tydnem, kdyz jsem se merila.

LS

Tak přeji

(Eva, 20. 8. 2012 20:38)

všem začínajícím mnoho úspěchů!!!!!!!!!!!!!!!!

Návrat z dovolené.

(Šárka B., 20. 8. 2012 9:15)

Ahoj všichni, v sobotu jsem se vrátila po 14ti dnech z Chorvatska a samozřejmě hned vlezla na váhu. Bylo to během dne, nevyspalá po noci v autě, nafouklý břicho a totálně utahaná a bylo tam o 1,5kg víc :( Celkem mě to naštvalo, vzhledem k tomu, že jsem se nijak nepřežírala, i když spoustu ovoce a zmrzky proběhlo a sem tam nějaká ta pozdní večeře. Pohybu s 2 akčníma dětma a ještě akčnějším manželem bylo až dost :DD Nicméně dneska je tam navíc jen 0,5kg a to jsem si přivezla ještě nějakou anginu k tomu či co, bolí mě v krku a nemůžu mluvit.
Tím chci jenom říct, že i když si s náma někdy váha hraje, neházejte hned flintu do žita, opravdu je spousta věcí, které ji ovlivňují a nějaké to kilčo vůbec nic neznamená :))
Jídelníček od Evky jsem skončila loni v dubnu a stále se držím nastejno.
Všem bojujícím držím moc palce, ať dřív nebo později to dotáhnete do vysněného cíle !

Re: Návrat z dovolené.

(Hanka T., 20. 8. 2012 11:00)

Tomu říkám nakopnutí! Díky, Šári :-)
Já jsem skončila napodruhé letos v dubnu a taky se držím :-)

Re: Re: Návrat z dovolené.

(Eva, 20. 8. 2012 20:37)

Šárko, to půl kilo dělá ta angýna a otoky v krku.

Evi,začínám dneškem také!

(Petra N., 20. 8. 2012 10:48)

Dobrý den všem a Evičce.
Minulý týden jsem dostala jídelníček, do dneška jsem studovala.O víkendu jsme byla na svatbě,kde jsem ještě hřešila a dnes se do toho pouštím. Jen se chci Evi ujistit, že jsme to pochopila správně, že jídelníček na CD ,který mi přišel budu navyšovat od samotného začátku tak jak jste mi napsala krom oběda a že gramáže mas a příloh jsou až po uvaření. To znamená , je-li tam uvedeno 100g masa,tak si nandám na talíř 100g uvařeného masa.Chci jen vědět, že jsem to pochopila správně a nedělat od 1.dne jídelníčku nějakou chybu.Jinak je vše srozumitelné a jdu na to.ZVLÁDNU TO,jako spousta hubňulek přede mnou ,ty fotky jsou opravdu hnacím motorem. Děkuji za to. :-)

Re: Evi,začínám dneškem také!

(Eva, 20. 8. 2012 20:37)

Jo navýšení potravin je vždy na daného člověka v dané chvíli. Po dosažení 1.mety se mění.

Povzdech

(Simča, 19. 8. 2012 8:47)

Vzkaz pro všechny: Díky za to, že jste!!! Moc mi to pomáhá, že tady můžu číst, kdo co řeší...Já byla včera na rodinném obědě, dala jsem si maso, brambory, přiměřené množství, takže dobrý. Když jsem po obědě odmítla moučník, tak jsem se od sestry dočkala jízlivé poznámky, jak jsem vybíravá...No nic si z toho nedělám, ale u toho mne napadlo, jak moc jsem vděčná Evi, že se tu takhle všechny máme na vzájemnou podporu. Děkuju!

Re: Povzdech

(Eva, 19. 8. 2012 10:00)

Já to nechápu,největší prblém snad ani neni v chutích, ale v příbuzných, když jedu k mamce někdy dobré a z toho uvaří něco úplně nemožného.

Re: Povzdech

(Hanka T., 20. 8. 2012 9:08)

To taky znám.. Když jsem teď doma ze segedinu vybírala jen čisté maso a na talíři se mi kupily kostičky sádla z bůčku, bylo mi řečeno, že jsem rypouš a ať vařím vývar z ponožek.. Ponožky nevařím, muži chutná, jsme s novým stylem od Evy spokojení a to je pro mě zásadní ;-)

Re: Re: Povzdech

(Elena H., 20. 8. 2012 12:49)

Zdravím všechny,
já to mám lepší, moje hodné snachy vždy hlásí, když přijedeme na návštěvu, co zdravého babičce nakoupily, jídlo je vždy dobré a maximálně zdravé, už kvůli dětem. Při oslavách si kousek moučníku dám, abych neurazila, musím potupně přiznat, že mi chutná, asi je to tím, že člověk sladké dosti omezil. S váhou to moc velkou paseku neudělá, vždyť je to jen párkrát do roka a nějaký ten bílý, nebo mimořádný den to spraví. Netřeba se zbytečně stresovat, když jinak je vše O.K. a tělo na centimetry je stejné. Ale u ostatních příbuzných je to stejné, jako u vás všech, statečně odolávám a když něco nechci, ani párem volů mě nikdo nepřinutí. Tak se všechny držte, ty, co už úspěšně zhubly, ať si váhu udržují a ty, co zrovna začínají, ať si s blažeností v srdci vychutnají každé deko i centimetr, kterého se zbaví a časem dají vědět, jak se jim daří a pochlubí se svými úspěchy. Kde jinde, když ne tady, že? Mějte se hezky, zdravím všechny, především Evičku.

zítra jdu do toho!!!

(mirmar, 19. 8. 2012 19:29)

zdravím všechny při nedělním navečeru! po nabrání kil za poslední měsíc vyhlašují zítra boj svému tělu!!! je tu někdo, kdo zítra začíná taky?? změna je život, život je změna! tak zítra... nakoupeno mám, tak šup šup zítřek sem a další dny též... já se nedám!! =)))

Re: zítra jdu do toho!!!

(Milka, 19. 8. 2012 21:08)

Ja by som sa pokúsila začať tiež znova.Po dovolenke sa mi to už 2krát ,,podarilo".Začala som vždy ráno odhodlaná a do večera som skončila úplne hlúpo.Nejaká som ohlúpená a tak to skúsim znova zajtra.Dúfam ,že to nepokazím .Držte mi palce.

Re: Re: zítra jdu do toho!!!

(mirmar, 19. 8. 2012 23:03)

vydržet musíme. mám pár držáků, který mě snad pomohou v době "krize". kámoška to dokázala a pak ten pocit večer kdy ulehám a můžu si říct... super, seš dobrá, dalas to a zítra to bude lepší!!! to za to stojí, ne? =)

Re: Re: Re: zítra jdu do toho!!!

(Milka, 20. 8. 2012 0:07)

Budem šťastná ak si zajtra-teda už dnes poviem večer v posteli ,že je to dobré,dala som to.No uvidím

Re: Re: Re: Re: zítra jdu do toho!!!

(Zdenka B., 20. 8. 2012 9:14)

Taky jdu do toho znovu a věřím, že naposledy znovu.... Tentokrát se nám to podaří. Paní Milko, zítra se pochválíme.

Re: zítra jdu do toho!!!

(RadkaM, 20. 8. 2012 9:44)

Také dnes s chutí začínám:o) Doufám, že se nám to holky podaří!!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44

následující »