Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srpnová až říjnová návštěvní kniha 2012

Pokračování je nyní v Návštěvní kniha 31

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

 

Komentáře

Přehled komentářů

už zase

(simona, 30. 9. 2012 16:26)

tak holky,zítra opět začínám s jídelníčkem,nejdřív si dám ovocný den a pak od 1.měsíce najedu. Podařilo se mi nabrat za pár týdnů 4kg. nemohla jsem totiž cvičit a pořád byly grilovačkya tak. To už naštěstí dneškem skončilo. Dokonce se těším,až se vrátim do svího režimu zdravějšího jídla a cvičení.

Re: už zase

(Hanka T., 1. 10. 2012 8:13)

Jo, jsem na tom podobně, za prázdniny na mě "vlezla" přes 2 kila, takže si hodím jídelníček znova. A docela se na to chystání, nakupování a vážení těším :-)

Re: Re: už zase

(simona, 1. 10. 2012 11:57)

tak si za týden napíšem,jak na tom jsme,ju? třeba nás to bude líp motivovat.(-:

Re: Re: Re: už zase

(Hanka T., 1. 10. 2012 12:39)

Fajn, kdyby se Ti chtělo, funguju na Bonnys@centrum.cz.
A rovnou dotaz pro všechny - jednou týdně by měl být na odkyselení ovocný den. A co po něm - je lepší dát ještě nějaký mimořádný? A druhý dotaz - za jak dlouho se vyčistí střevo, když si denně dávám ráno nalačno Psyllium? Díky všem

Poděkování..

(Šárka.J, 1. 10. 2012 11:02)

zdravím:)..já začínala letos v lednu... původní váha 71,5...v březnu 62..někdy 63..ale hlavně velký úbytek přes bříško a boky.Tímto chci poděkovat paní Evě a světe div se, tuto váhu si držím!Jídelníčky si plánuju sama a když si nevím rady kouknu na cd:) Držím všem hubnoucím palce ať se daří a hlavně neklesat na mysli,když se váha zastaví..ono se to zas pohne..já si zpočátku nevěřila a teď jsem fakt ráda:) říkala jsem si,že po 40 cítce se zhubnout nedá..

Vymena vecere

(Kristina H., 30. 9. 2012 21:28)

Dobry vecer, potrebuji poradit. Zitra mam mit na veceri nastrouhana jablka s mrkvi, bohuzel je mi po tomto jidle spatne. Cim to muzu nahradit?

ZAČÁTEK.....

(Jana P, 30. 9. 2012 21:24)

Ahoj holky,tak od zítřka začínám,měřím 163cm a vážím 68.5 kg.
Je tu někdo,kdo bude taky od zítra začínat

Mějte se a držme se....

Jen takové doporučení pro další týden, jde i dieta na pát dné přerušit, tělo se ještě více odkyselí.

(Eva, 30. 9. 2012 20:36)

Využijte, prosím dostatek zeleniny a ovoce na šťávy a na dušení a podívejte se na tento oddíl v menu : Chemie těla a zdraví a detoxikace
https://kgdolu.estranky.cz/clanky/chemie-tela-a-zdravi-a-detoxikace/

Výsledky a pokračování

(Lucka Ť, 30. 9. 2012 20:20)

Dobrý večer paní Evo. Jako asi spousta spokojených žen bych Vám chtěla i já mooooc poděkovat. Hlavně za ten pocit cítit se skvěle. Když jsem 1.7. začínala s Vaším jídelníčkem, vážila jsem 82 kg. Dnes mi váha ukázala 74,4. Od září Váš jídelníček držím znovu. Největší strach jsem měla z obědů ve školní jídelně a z toho maratonu, co začne po prázdninách(jsem učitelka). Vše je v pohodě. Naučila jsem se dělat si s sebou svačiny i na odpoledne, abych něco nevynechala. Dodržuji i pitný režim. Prostě jsem začala myslet více na sebe. Hmotnost jde stále dolů. A já se cítím opravdu dobře. Někdy si dám i malý kousek čokolády, úplně mi stačí 2 dílky. Ale už teď vím, že se chci stravovat tak, abych nevypadala jako před 1.7. A to je velká motivace. Mějte se moc hezky. Lucka Ť.

začátek

(jana eg., 28. 9. 2012 8:27)

zdravím ještě jednou, zapomněla jsem napsat váhu a míry
27.9. 74,9
prsa 100
pas 88
boky 101
stehno 63

začátek

(Jana, 28. 9. 2012 8:01)

kuk, holky, tak jsem se včera přidala mezi vás, jsem na sebe zvědavá, pár pokusů hubnutí za sebou, výsledky nic moc, spíš teda nic než moc, tak mi držte palce, ať to zvládnu, všechny vás obdivuju

potřebuju si postěžovat..

(Hanka T., 27. 9. 2012 10:50)

Holky, to je den! Loňskej rok jsem strávila prakticky téměř celý na ATB, až to skončilo operací nosní mandle. Prý to vyřeší moje záněty dutin - prd. Letos opět ATB v březnu, to mi ORL řekla, že když ještě jednou, tak operace přepážky, byť viditelná příčina není. V červenci, při dalším zánětu jsem ani nikam nešla, bohužel ani k praktické. Objednala jsem se na alergologii a dostala jsem vylágoš, že když nemám přznaky, tak co tam budu dělat, že praktická o mě nic neví, že budou chtít aktuální ORL vyšetření.. tak jsem tam volala a prý s příznakama by mě stejně nevzali.. tak kdo je tady blbej?

Re: potřebuju si postěžovat..

(Hanka T., 27. 9. 2012 10:51)

*dostala jsem vylágoš od praktické, na co mi jako má napsat to doporučení k alergoložce, když nemám potíže..

Re: Re: potřebuju si postěžovat..

(Eva, 27. 9. 2012 17:25)

Já myslím , Hani, že příčina bude v těch plísních, jak jsme se bavily spolu.

Re: Re: Re: potřebuju si postěžovat..

(Hanka T., 27. 9. 2012 22:32)

Jo, snad se v kanclu něco najde, už jsem přesvědčila šéfovou o nutnosti udělat testy, ale ten výraz.. jak ona, tak paní ze stát, zdravotn. ústavu se tvářily, že to dělají jen pro papír, abych nepyskovala, neboť pracovnice vešla do kanclu se slovy - A tady jako mají být plísně? Já na ně mám alergii, ale tady žádné necítím.. - tak jsem zvědavá..

A zase opětovný začátek

(Háňa, 27. 9. 2012 17:01)

Dobrý den,
v roce 2011 jsem začala s jídelníčkem od paní Evy, a podařilo se mi zhubnout (ze 119 na 111 kg). Pak přišly soukromé problémy, jídelníček šel stranou, a pak i udržování a bylo to jak na houpačce. Tak jsem po zklidnění začala znovu, opět se stejným výsledkem, ale pak přišli větší zdravotní problémy a byla jsem zase v háji. Tak začínám zase znovu, snad budu úspěšnější.

Začátek vždy najedu, ale uvidím dál. Po věčném celoživotním dietování mám tělíčko zhuntované, tak to jde pomalu, ale zatím to jde.

20.8. 114 kg
24.9. 111 kg

Všem, kterým se daří gratuluji.

Hanka

Re: A zase opětovný začátek

(Hanka T., 27. 9. 2012 22:29)

Hani, hlavně vydržet a myslet!! ;-) hodně z nás začíná víckrát, než nám dojde, že už zpátky na tu škaredou váhu nechcem.. :-) držíme pěsti!

Výsledky

(Kateřina Z, 19. 9. 2012 21:59)

10.10.2011 77,6
8.1.2012 70,4
9.7.2012 66,4
BMI 23,25

Re: Výsledky

(Katka Z, 26. 9. 2012 21:24)

Dobrý večer, paní Evo!

Posílám míry z dnešního rána: 66,3 kg (výška - 169), prsa - 101 cm, pas - 82 cm, boky - 99 cm, stehno - 58 cm. Původní míry byly: prsa - 108 cm, pas - 91 cm, boky - 114 cm, stehno - 63 cm. Děkuji za rady a přeji hezký den Katka

Re: Re: Výsledky

(Hanka T., 27. 9. 2012 10:12)

Ty jo, tak tyhle míry by se mi líbily..


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44

následující »