Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srpnová až říjnová návštěvní kniha 2012

Pokračování je nyní v Návštěvní kniha 31

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Na došlé emaily odpovídám zpravidla do 60 hodin podle časových možností.

 1 Moje zhubnutí navždy

 

 

VZP  uzavřela se mnou již podruhé smlouvu:

Ověřovací odkaz na stránku VZP - zkopírujte do vyhledávače:

http://www.vzp.cz/klienti/vyhody/slevy-u-partneru-vzp/slevy?kraj=zlinsky&tag=&tag2=&strana=2%29

 
vzp.jpg

 

 

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ A PÍSMO SE ZVĚTŠÍ.    

 

My s Lenkou v TV - bály jsme se společně .

www.ceskatelevize.cz

 

 

 

 

 

    DOPORUČENÍ PRO NOVÁČKY:

Pročtěte si pořádně papíry u CD a tyto odkazy v menu tady na stránce, abych nemusela odpovídat na dotazy, které jsou tam zodpovězeny:
 

85 dotazů a odpovědí k dietě
86 a další dotazy a odpovědi k dietce

Co může být důvodem ke zvýšení váhy?

A)Je třeba nejdříve vyloučit , že tělo trpí nějakým neduhem, to zadržuje vodu.
B) Také se zamyslet , zda nemáte před menstruací, to vede přechodně k navýšení váhy a potom zase klesne.
C) Zácpa může být příčinou, to doporučuji čaj Reduktan a nízkotučný kefír navíc.
D) Poslední možnost je , že jste den před tím málo pila a tělo zadrželo vodu, tak dost pít a do 24 hodin to opadne.
E) Mírné kolísání je normální, nejsme stroje jsme živý organismus a mění se stále obsah vody v těle a obsah trávicího traktu.

F) Další možnost nyní na jaře a v létě je spálení kůže.

G) Také alergie způsobí v těle otoky sliznic, pozor na alergické reakce

 O víkendech a ve středu neodpovídám na emaily,děkuji za pochopení. To dělám jídelníčky. Telefonovat je lepší ve všední  dny od 10-12 hodin a odpoledne od 20 do 21 hodin.

Prostě já jsem to sem musela dát, jak to pěkně Hanka dala dohromady:

Hanka T. - heslo jídelního programu                    

1. Míň mysli a víc se snaž a buď trpělivá, to zvládneš. Nelituj se a snaž se.
2. Co nekoupím, to nesežeru.

3. Nežeru, ale jím, protože pak budu krásná.
4. Každý pohyb se počítá, i uklízím po rodině s radostí.

5. Sexem ke štíhlosti.

6. Pohyb venku v přírodě je nejzdravější.
7. Když se najíš nad plán, nezoufej, pohyb je kamarád, co Ti pomůže.

8. Stále hledej zajímavosti ze zdravé výživy a nepřestávej myslet.

 9.Léto- místo svačinky mohu dát ovocnou zmrzku, ale jen malou. Zmražený jogurt nebo poxixované mražené ococe jsou lepší než nanuky z obchodu.

Zakopané chyby , které u některých dam způsobily stagnaci nebo navýšení váhy a cm.

1. Příliš dlouhé přestávky mezi jídly - prostě nedodržení intervalu, zase to uvrhlo tělo do zmatku a zvýšeného ukládání zásob
2. Plíživé navyšování porcí - myslím si, že mám všechno v očku a pomalu zvětšuji porce a občas je dobré si porci jen pro kontrolu převážit
3. Hřích stále častěji, nejdříve si dám něco nezdravého jednou za 14 dní, potom jednou za týden a ejhle , už obden - držte se toho, že jednou za 14 dní se to dá a častěji ne
4. Vůbec nesolím, vyloučení soli zcela z jídelníčku vede k poruchám těla v hospodaření s vodou a velkými výkyvy v jejím zadržování - trocha soli nevadí, ale jen trochu
5. Mám v jídelníčku psané pečivo, ale na co bych ho jedla, nebude mi chybět- naruší se dávkování sacharidů a tělo se uvrhne ve zmatek a více ukládá na zlé časy - i když je napsaná jen troška něčeho , spapejte to
6. nebudu navyšovat podle papírů, stačí mi porce základů - chyba, jídla je málo a tělo nechce pouštět zásoby.
7. Sním vše popdle jídelníčku, ale místo více porcí si dám jen tři větší, to mne nezabije a ušetří to čas, chyba plánování příjmu po celý den je důležité.
8. Budu cvičit jako nikdy v životě - tělo se přetíží, ze svalů se nestačí vyplavovat kyselina mléčná a hromadí se splodiny, tělo přepne do režimu ohrožení, sice cvičíte a stejně nehubnete - lepší je cvičit obden a obden dát klidový režim běžného života.
9. Čím rychleji poběžím, tím více spálím - pokud překročíte daný tep, budete spalovat vlastní svaly a cukry z krve, ale ne usazené tuky.

10. Také málo nápojů třeba na výletě nebo při velké práci způsobí zadržení vody, tělo se bojí smrti žízní a váha přechodně stoupne.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Výsledky

(Petr M, 24. 9. 2012 17:49)

Dobry vecer, pani Evo,
nekdy v prubehu cervence tohoto roku jsme si u Vas s manzelkou objednali jidelnicek. Priznam se bez muceni, ze doplnujici informace, ktere jste nam poslala spolu s CD jsem si poradne precetl az ted, takze se velice omlouvam za to, ze jsem Vam sve udaje o prubehu hubnuti neposilal pravidelne, jak pisete v instrukcich apod. Nicmene, co se tyce mnozstvi jidla, to vse jsme si s manzelkou navysili, takze mohu rici, ze jsem jidelnicek dodrzoval.
No a ted to hlavni: jsem velice spokojen, dokud jsem sam nevyzkousel, nikdy bych neveril, ze clovek muze pomerne uspesne redukovat hmotnost, aniz by trpel hladem. Dale, v instrukcich pisete, ze se mam ozvat, jakmile se mi podari sundat 10 kg a 10 cm v pase.
Jidelnicek jako takovy mi vyhovuje, nemam problem se zadnou potravinou, kterou jste do nej zaradila, jen sem tam neco nahradim (jako napr. zavinace tunakem apod.), cili tady zadnou zmenu nevyzaduji.
Mozna se Vam bude zdat, ze shazuji prilis rychle (vychazi to v prumeru cca 2 kg za tyden), ale nemyslim, ze bych prichazel o svaly (obvod hrubniku, stehna a lytka mi spadl jen asi o centimetr - nejvic jsem shodil opravdu v pase), coz pricitam tomu, ze bez nejakeho pravidelneho pohybu jsem az poslednich priblizne 5 let, takze si telo mozna diky tomuto jidelnicku "vzpomnelo", ze umelo energii spalovat, a jednak tomu, ze jsem zase nejaky pravidelny pohyb zavedl .
Petr M
20.8.2012 105,9
23.9.2012 97,2

Začátek

(Jana E, 24. 9. 2012 17:45)

4.9.2012 91,2
24.9.2012 87,5

2.měsíc

(Šárka B, 24. 9. 2012 17:40)

Dobrý den,

právě jsem dokončila 2 měsíční jídelníček ,chtěla bych pokračovat dále.
12.7.2012 78,0
24.9.2012 72,1

Re: 2.měsíc

(Eva, 24. 9. 2012 17:43)

Šárko, pěkné a kolik dělá změna rozměrů?

Výsledky

(Zdeňka Z, 24. 9. 2012 17:26)

30.7.2012 82,3
23.9.2012 72,4

Pár zodpovězených otázek paní , která začíná

(Eva, 24. 9. 2012 17:24)

Mohu přidávat během diety polévky? - - já pro polévky moc nejsem , spíš vývar a posbírat tuk nebo zeleninová zahuštěná hraškou nebo nezahuštěná.

V čem je dobrá stévie?
- stévie je přírodní, není to chemie a nedráždí vůbec slinivku k produkci inzulinu

Bílý jogurt bez ochucení moc nejím, jak to nahradit?
Tak takový bílý jogurt nahraďte 2 - 3 deckami mléka.

Mohu měnit mezi sebou přílohy k masu?
Přílohy měňte, ale dodržte aspoň váhu.




Nemám odezvu na e-maily

(Karča, 24. 9. 2012 9:30)

Zdravím, minulý týden jsem Vám Evi poslala dva e-maily s mírama a dotazama k jídelníčku a nemá zatím žádnou odpověď. Došlý Vám vůbec. Hezký den Karina

Re: Nemám odezvu na e-maily

(Eva, 24. 9. 2012 17:02)

Jak k tomu dojdu, odpovím.

Dnešní večer byl příjemný a ráda jsem osobně poznala jednu z vás

(Eva, 22. 9. 2012 20:57)

Tak hlásím, že jsem pěkné, čuně, ale výborná zábava, celý den jsem stále pracovala a večer mne jedna klientka, teda spíš její manžel pozval na večeři, paní dala dolů 25 kg a nebolí ji klouby a záda, je jako nová a manžel z toho má velikou radost, prý si užili léto, jaké už dávno ne. Tak jsme s mužem vyrazili a báječně se zasmáli a všichni jsme taky papali, to je jasné, my, ženy jsme daly tatarák ze svíškové a výběrové červené víno a topinky nasucho a pánové měli volný výběr. Báječná večeře, vždycky mám faktickou radost, když někomu převrátím život naruby k lepšímu, no a já? Jsem čuně, protože jsem týden dělala očistu střev, zelenina, šťávy , burčák, mošt, cel.pečivo a stouhaná zelenina a zelí a v sobotu se nabácám tatarákem, uf, ale bylo to bezva.

Re: Dnešní večer byl příjemný a ráda jsem osobně poznala jednu z vás

(Hanka T., 24. 9. 2012 13:17)

Evi, to se krásně čte.. už jsem se bála, že nejste normální a skrz zdravou stravu neumíte "začunit" :-) tak zas je důvod očišťovat tělo, že?

Re: Re: Dnešní večer byl příjemný a ráda jsem osobně poznala jednu z vás

(Eva, 24. 9. 2012 16:59)

No tak nějak, prostě jednou za čas se to také musí.

A znovu

(Milena, 24. 9. 2012 7:18)

Zdravím dámy. Jídeníček už mám dva roky. Tenkrát jsem vydržela 4 týdny - 5 kg dole. Od té doby nic - každopádně jsem ani těch 5 zpět nepřibrala. Takže teď začínám třetí týden a mám dole 3 kg. Takže držím palce nejen sobě, ale nám všem :-)

Víkend

(Hana , 24. 9. 2012 6:09)

Zdravím všechny hubnulky, tak jsem to o víkendu trochu pokazila. Rodina si moc přála svíčkovou a smažený květák. Svíčkovou jsme dělala podle Evi bez zahuštění jen se zelenikou a knedlík ze špaldové a celozrné mouky, to by šlo, dala jsem si podle jídleníčku. No ale v neděli jsem neodolala smaženému květáku a hned mám 1,5 kg za víkend nahoře a hlavně bylo mi dost těžko. Takže je znát, že už nemůžu těžká jídla a dnešním dnem se vracím znova k jídelníčku a už se rodinou nenechám ukecat. Doufám, že to 1,5 kg rychle dám pryč a zas mi bude fajn. Takže vše co zde píše Eva je pravda, no a u mě za blbost se platí. Mějte se .

výsledky

(Monika Č., 23. 9. 2012 13:58)

Tak taky hlásím výsledky začátek 22.6 122,4 kg 23.9.107,0 kg (-15,4 kg)
míry pas 119 cm dnes 106 !!cm (-13cm)
prsa 128 cm dnes 119 cm (-9cm)
boky 129 cm dnes 120cm (-9cm)
stehno 75 cm dnes 64 cm ( -11cm)
váha už jde sice pomaleji dolů ale na cm je to dost znát dokonce mi manžel nevěřil že se vejdu do jeho bundy (cha cha )to jste měli vidět ten údiv !!!

Re: výsledky

(Eva, 23. 9. 2012 20:05)

Bezvadné, doufám, že jste si užili pohybu, já taky jen tak na chvíli vyrazila na kolo , jen 26 km, tak nějak pro radost.

Raději píšu...

(Daniela J., 21. 9. 2012 16:23)

Potřebuju radu paní Evo, psala jste, že se musí hubnout jen 1kg týdně, ale mě to teď nějak poposkočilo :)
Od 25.8.(90kg) jsem dodržovala vaše ukázky ze základů před navýšením na osoby, co jste mi předběžně poslala. 11.9. sem měla již 87kg. Potom jsem měla "své" dny a hned bylo 88kg. Začala jsem podle už "mých" jídelníčků 17.9.(88,2) a dnes mám 85,9. A to jsem již dva dny v posteli a potím se, protože jsem šíleně nastydlá(a to bych podle všeho měla mít ještě kg na víc) Vaše jídelníčky dodržuji úplně přesně, jak potraviny, tak gramáž. Vůbec mi to nedělá problémy,nemám hlad, spíš naopak :) a cítím se velice dobře. Mám ještě počkat třeba týden a potom uvidíme?

Re: Raději píšu...

(Eva, 21. 9. 2012 22:37)

Někdy se to stát může, když je opravdu slinivka podrážděná a produkuje moc inzulinu, je i oteklá a v těle se voda zadržuje, jak začnete dietu, tak otok kolem slinivky opadne a dělá to tak kg, hlavně, že nemáte hlad, jak ležíte, trochu atrofují svaly a jak se zase postavíte a zacvičíte, něco vyleze navrch, ale toho se nelekejte.
Pěkně pokračujte, uvidíte , že po nemoci se upraví vše.

Re: Re: Raději píšu...

(Daniela, 22. 9. 2012 9:59)

Děkuji moc, kdyby to takhle šlo dál byla bych spokojená :)

Chtěla bych něco vyzkoušet

(Eva, 21. 9. 2012 22:38)

Zítra se chystám k večeři vyzkoušet nový recept, rozmixuje se gervais a 2 plechovky červených fazolí v mírně slaném nálevu , bez toho nálevu, a 1/2 pol.lžíce majonézy light a zamíchat a vmíchat sekanou cibulku, chtěla bych to namazat na tmavou veku a nazdobit zeleninou. Dělali jste už někdo tuhle pomazánku? Dá se tam přidat česnek nebo by to pokazil?

znovuhubnulky

(Karin M., 21. 9. 2012 12:48)

Zdravím všechny hubnulky, gratuluji k úspěchům a přeji hodně pevné vůle v pokračování. Už dlouho jsem zde však neviděla žádný komentář od znovuhubnulek....kde jste? To jste to všechny vzdaly? Já jedu už měsíc, mám 4,5kg dolů. Co vy ostatní????
Evičko zdravím.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44

následující »