Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 21

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky  - menu - asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

POKUD SE VÁM ZDAJÍ PÍSMENKA MALÁ, ZMÁČKNĚTE CTRL A DRŽTE A TOČTE KOLEČKEM NA MYŠI K SOBĚ, PÍSMENKA SE ZVĚTŠÍ A LÉPE SE ČTE. 

 

Náhledy fotografií ze složky Jarmilka zhubla 20kg


 

Komentáře

Přehled komentářů

Na emaily jdu nyní

(Eva, 8. 7. 2010 19:37)

Tak za chvíli odpovím.Eva

Jídelníčky došly

(LenkaV, 8. 7. 2010 13:53)

Dobrý den, Evi, tak hlásím, že CD dnes dorazilo. Vyhlížela jsem pošťačku jako mlsný pes :-))). Všecko si to prostuduju a zítra začínám... Takže ráno nahlásím váhu a míry a vrhnu se na to. Na první den mám dokonce všechno doma, takže nakupovat pojedu až zítra. Mám asi tři otázky, ale ty Vám napíšu na Mejla v úterý až budu v práci. Taky už budu vědět jak "to " funguje... tak dám vědět. Děkuji a jsem s váma. LenkaV

1.týden

(Petra N, 8. 7. 2010 12:52)

Dobrý den, moc Vás zdravím a hlásím, že po prvním týdnu nezávazného držení vašeho jídelníčku mám dole 4kg. Takovou váhu jsem neměla dobrých 5 let. Na konci sezony, kdy makám téměř denně mívám vždy 93kg. Zato ted mám 91,5kg jupíííííííííííí. Tak jsem moc ráda, budu se držet i teď.Sice jsem byla na oslavě a tam se strašně přejedla zakázaných věcí.Myslela jsem, že budu mít nahoru 2kg, ale přibrala jsem jen 600dkg, tak to bylo portěšující. Hlad nemívám, vždycky něco slupnu, jak jste radila. Budu se ted snažit i na té dovči, ale jak přijedu, tak budu přesně dodržovat jídelníček, protože to opravdu funguje a já jsem vám za to moc vděčná...tak se mějte moc hezky..jak se vrátím, tak se ozvu..Petra N.

ahojky

(Ivča H, 8. 7. 2010 7:32)

TAK MS DORAZILA KOLEM 3 V NOCI ;-D ANI NEVÍTE, JAK JSEM RÁDA!!!! možnáto bylo i tm že jsem se tka nějak uklidnila, neměla nerva a spala klidně ;-D

Re: ahojky

(Pavlína P, 8. 7. 2010 7:54)

takže vše dobře dopadlo. Taky se někdy děsím stejné věci, ale někdy to musí přijít, jenže pořád není vhodná doba, ale kdy bude že? Včera jsme měli doma na toto téma taky rozhovor a manžel říkal, že ještě 9 měsíců počká, než se to narodí. Jsem ho skoro zrušila, tak jsem mu vysvětlila, že není vhodná doba, ale kdy bude, to opravdu nevím ...

Re: Re: ahojky

(Ivča H, 8. 7. 2010 8:15)

manža je vtipnej co? ;-D no miminko sice něco stojí, ale všechno se dá pořídit z druhé ruky anebo levněji. já tenkrát byla blbá a kupovala všechno oblečení nové, nejdražší pleny a umělou výživu. teď vím že je to nesmysl. takže kupuju jen v bazarech,levnější pleny a sunar kterej je o 100 kč levnější než nutrilon.
nedávno jsem si na bazaru objednala krabici s věcma od 12-18 měs. a jsou tam i větší věci a máme toho 40 ks oblečení a za 200 kč no neberte to. na doma, na ven na lítačku to stačí. a nové věci kupují zásadně příbuzní.
horší je to pak když máte něco splácet, ale vždycky to jde nějak udělat. když budete odkládat dítě na dobu až bude vhodná příležitost, taky se nemusíte nikdy dočkat. zkuste promyslet kdy by to bylo nejlepší (roční období) a můžete se snažit. jestli můžu poradit lepší aby se narodilo v létě. já měla jarní mimi (březen)a byla otrava s tak malým prckem tahat kočár ve sněhu. a navíc než tak malý dítě oblíkneš do několika vrstev oblečení jste zpocení oba.

Re: Re: Re: ahojky

(Pavlína P, 8. 7. 2010 8:24)

Tomík má 4 roky a narodil se v červnu. Taky to nebyla výhra, když se narodil, tak bylo 35st. ve stínu. Nemohla jsem s ním ani ven, aby se neuvařil a v zimě je u nás vždy sněhu až po prdel. Takže kočárek by nehrozil. Říkám mojemu, že druhý bude až budu vážit 70kg, to máš vidět, jak mě teď hlídám, co jím, abych nepřibrala :) U prvního těho jsem vážila při otěhotnění 102 a dr. mě strašili že budu celý těho v nemocnici, měla jsem vysoký tlak. Nějak to dopadne, ale nejlepší by bylo tak za rok, musím vozit Toma do školky a do školy půjde u nás, tak by to bylo nejjednodušší, až půjde do školy ...

Re: Re: Re: Re: ahojky

(Ivča H, 8. 7. 2010 8:40)

to je fakt když je zas moc vedro, je to taky blbý ;-D
já jsem na konci těhu s Terkou vážila 105 kg ;-D taky jsem měla vysokej tlak, tak jsem chvíli ležela ve špitále :-/

mě manža nehlídá, co jím. ví že se chci dostat na tu 60-ku. ale říkal že asi začne jíst se mnou. že by tak 5 kg dolů ještě potřeboval sundat. zhubnul když jsme začli s dělěnou stravou v listopadu 5 kg, ale zas něco nabral zpět, když jí normálně.
před týdnem jsme se dohodli že se začnem snažit o durhé mimi až Terce budou 2 roky. jelikož chceme v létě jet na dovolenou s novým autíčkem do itálie,tak abych nebyla moc těhotná na tu dlouhou cestu.

"VHODNÁ DOBA"

(Petra, 8. 7. 2010 12:44)

...s tímhle pozor! Z vlastní zkušenosti vím, že čekat na vhodnou dobu se nemusí vyplatit. Pak se to totiž může třeba obrátit a budete čekat a čekat, s tím, že už vhodná doba je, ale ouha....ona ta vhodná doba byla asi spíš před tím.... :o( A to už jedno títě máme a stará taky nijak nejsem, ale....prostě už vím jaké to je, když že se ta úleva, kterou jsem v minulosti cítila (když jsem TO dostala), v současnosti proměnila v řeky slz, pocit beznaděje a smutku.

Re: "VHODNÁ DOBA"

(Eva, 8. 7. 2010 12:51)

Kdybych to brala rozumem, asi bych neměla dodnes ani jednoho klučinu, je to někdy pto radost, někdy pro vztek, ale já jsem dneska studentovi nesla snídani do poslete, byl doma o tom prodlouženém víkendu sám a musel si vše dělat sám, měli jste vidět ty vděčné oči, dokonce i dospělý chlap, který se nikdy nemazlí, se tvářil jako mimino a ptal se s čím má dneska pomoct. Prostě tihle okupitelé našich srdcí, postav a peněženek patří k životu a bude mi po nich smutno, až půjdou životem úplně beze mne.

Takže krásný den!!

(Eva, 8. 7. 2010 7:45)

Zdravím , Ivčo.

Nové vyzkoušené dny pro vitalitu

(Eva, 8. 7. 2010 6:50)

Všechny zúčastněné dámy si to pochvalovaly.
Něco z nich opadlo, ale hlavně zcela vymizel pocit únavy ráno, kdy se z těla nestačí vylučovat toxiny, cítily se všechny fajn.
Porce pečiva dělejte podle svého jídelníčku.
1. a 2. den
Ráno: sklenice dvou decek ovocnozeleninové šťávy, pomeranč, mrkev, řapíkatý celer, jablko nebo nějaké další ovoce, když snese kousek červené řepy, je také zdravá + plátek celozrnného chleba se semínky
Svačina: Když je čas, sklenice ovocno zeleninové šťávy ucucávaná půl hodiny, postupně, aby nezvedla moc naráz krevní cukr.
Oběd: Rybka v jakékoli podobě , jen ne smažená, velký kus a plátek celozrnného semínkového chleba, ze zeleniny jen ledový salát, třeba celou hlávku.
Svačina: zase ucucáváme naši šťávu a pokud sportujeme, tak se dá dát zase ten plátek cel.pečiva nebo dodáme melounek 200G.
Večeře: Activia FIT nápoj 1 - 2 kusy podle hladu
ucucáváme tak hodinku.
Také při vedru je možné nápoj přelít do misky a dát zmrazit a papat jej jako zmrzlinku.
Třetí den se dá bílý, potom zase opakujeme 1. a 2. den.
Popíjení vychladlého zeleného čaje s kostkami ledu a citronem je vítáno dopoledne, odpoledne dejte raději čaj ovocný, aby se vám večer pěkně usínalo.
Prostě letní pohoda a přidejte pohyb dle zdravotního stavu a možností a pamatujte na to, že na světě je krááááááááásně, život je přece krásný, hledejte štěstí ve všem. Drobné radosti, naše nálada a náš přístup k životu z toho se skládá to celkové štěstí, žádné veliké ohromující štěstí k většině normálních lidí nepřichází, princové na bílých koních se někde flákají a ve sportce vyhrá vždy někdo jiný, záleží jen na nás, zda budeme celý život naštvaní nebo bude dost i šťastných chvilek.

Dneska první cesta na váhu po dlouhéééééééém víkendu

(Eva, 8. 7. 2010 6:31)

No hříchů sice malých ale několik bylo, byl i pohyb a nebylo moc pití, při cestách se snažím, ale nikdy to není tak jako doma. Takže půl kg na sobě, ale pohyb dělá svoje ,cítím se báječně.
Dneska dám něco specielního. Mám pár klientek, které žijí samy a takové dny volna tráví péčí o sebe a své tělo a vycházkami a výlety s kamarádkami. I takový způsob života může být přece krásný.
Domluvila jsem se s nimi, že mi vyzkoušely takové dny , které měly vést nejen k úbytku váhy, ale vedly i k vitalitě a větší chti do všech činnoustí.
Všechny zúčastněné dámy si to pochvalovaly.

Holky,

(Eva, 7. 7. 2010 21:30)

Olinka je na facebooku.

Taky jsem se přepočítala

(Eva, 7. 7. 2010 19:29)

Kdysi a pak byl Honzík, no ale je to takové živější sluníčko, nikdy nemá žádný problém, všechno vyřídí, samá legrácka, je to protiklad ke staršímu vážnému bráškovi, už si ani neumím představit, že bychom ho doma neměli, tak se těš, však zdravá strava jde za každé situace, jen se to navýší, jedna kočka, co se mnou hubnula - Olinka a má tu i fota z veselky, mi poslala foto v požehnaném stavu a kromě bříška zůstala štíhlá.

Re: Taky jsem se přepočítala

(Pavlína P, 7. 7. 2010 19:47)

tak zrovna Olinku bych chtěla vidět, Evi prosím dej nám sem její fotečku. Moc jí to přeji, je takový pozitivní sluníčko :)

Re: Re: Taky jsem se přepočítala

(Ivča H, 7. 7. 2010 20:18)

jé to bych taky chtěla vidět fotečku ;-D

stejně je zvláštní, že každé dítě je úplně jiné co? jojo příroda je mocná čarodějka. jj zdravá strava těhu je fakt důležitá ;-D a ted bych do sebe ani nemusela cpát ty chemický vitaminy, když jím tolik zeleniny a ovoce.

děvčata díky, bez vás bych měla pocit, že se mi svět zhroztil. druhé dítko jsme stejně plánovali na příští rok, tak co? ;-D

Re: Re: Taky jsem se přepočítala

(Eva, 7. 7. 2010 20:18)

Napsala, že to bylo jen pro mne, ale přísahám , že je fakt kočka i nyní.

Re: Re: Re: Taky jsem se přepočítala

(Ivča H, 7. 7. 2010 20:30)

to je škoda. tak jí prosím napište, že jí gratuluju a přeju, aby vše bylo OK, ;-D

Re: Re: Re: Re: Taky jsem se přepočítala

(Lenka V. , 7. 7. 2010 21:27)

Holky, jestli mluvite o Olince z fotogalerie, tak s tou bych taky rada pokecala, nebot kdyz jsem doma ukazala jeji svatebni fotky, tak mi syn neveril, ze to nejsem ja, a manzel me podeziral z dvojiho zivota. A pravda je, ze i ja musim uznat, ze mi je velmi podobna. Evi, kdyby to slo nejak nas propojit... Ja jsem Lenka Vildomcova, co mi snad uz zitra prijde tvuj (presla jsem na tykani, jestli to nevadi) jidelnicek. Vsechny vas zdravim a snad se k vam uz brzy pripojim.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51

následující »