Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 5

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Evi, prosím...

(Soňa, 18. 8. 2009 14:03)

čtla jsem od Jany Š., že cvičí nějaké Tvoje cviky... ??? Mám už z těchto stránek a z Tvého CD toho vytištěno tolik, že ani nevím, jestli nějaké cvičení jsi posílala???
Prosím, bylo by možno mi něco zaslat?? Přiznám se: dnes ráno jsem se chtěla protáhnout a vlastně jsem nevěděla jak a co cvičit, aby to bylo rychlé i účinné současně.
A ještě mám jednu otázku: měla bych na Tebe pár dotazů a nevím, jestli je psát sem do návštěvní knihy nebo přímo Tobě na mail??
Děkuji

Netradiční oběd

(Eva, 18. 8. 2009 14:02)

Dnes jsem se vydováděla, dusila jsem malé kousky krůtích prsíček na rajčatech a paprikách, když vody bylo už jen maličko, přidala jsem tam jednoho drceného tuňáka ve vl. šťávě a špetku "Grilovacího koření special bez soli", sůl jsem nedávala do toho vůbec.
Jako přílohu jsem trochu se strachem uvařila čočku ve varných sáčcích, to jsem malinko osolila.
Tedy chlapci to zbodli jako malinu a nikdo nechtěl brambory, myslím že tahle luštěninová příloha bude u nás častěji.E

Janě P.

(Soňa, 18. 8. 2009 13:58)

Vždycky je jednou něco poprvé... :-)) Takže prosím, piš... piš...
Nebýt toho, že jsem si nejprve četla vzkazíky děvčat, tak bych se asi do tohoto hubnutí nepustila! Je to určitě inspirace, povzbuzení a především motivace pro každou!!

Jani děkuj hlavně své vytrvalosti

(Eva, 18. 8. 2009 13:57)

Gratuluji, Jani .

Dík

(Jana P., 18. 8. 2009 13:48)

Ahoj děvčata!
Přestože s Evičkou hubnu už od konce května a na tyto stránky chodím pravidelně, ještě jsem se této diskuze nezúčastnila. Do dnešního dne se mi podařilo shodit 10 kg bez jakýchkoliv problémů. Naopak - cítím se úžasně, jak už dlouho ne. Chtěla bych dát dolů ještě 5 kg, ale teď si dám měsíční pauzu a pak začnu znova. Je to bezvadná metoda a stoprocentně funguje! Touto cestou bych chtěla Evičce moc a moc poděkovat, že se nám hubnoucím tak věnuje. Určitě je to pro ni velice časově náročné. Proto jí patří veliký dík!

Oldřiško, Andreo N

(Soňa, 18. 8. 2009 13:48)

Mám pocit, že jedna chcete měnit oblečení a druhá hlavu?? :-)) To první je proveditelné (že bychom založily bazárek odložených "šato-kilogramů"???), s druhým je potřeba se asi jen srovnat (včera jsem s jídelníčky začala a docela se na ten zmatek v šišulince těším!!) :-))

Evičce

(Andrea N., 18. 8. 2009 13:45)

Evi moc chválím tu tvojí novou fotečku, spokojená ,usměvavá, optimistická prostě strašně pozitivní :-)))

Oldřišce

(Andrea N., 18. 8. 2009 13:29)

Teda Oldřiško to je super nápad, jen nevím s kým bych měnila,když ten pocit máme všechny :-))) ale jak říkám cm,kg, oblečení a pochvaly nelžou :-)))

Kristě

(Oldřiška, 18. 8. 2009 13:05)

Hubnulko naše, tento pocit mám i já. Psala jsem o tom již jednou,že se nemůžu podívat na sebe do zrcadla, protože mám pocit, že jsem silnější, než dříve a to mám dole již 18 kg od 11.5.t.r.Okolí si toho úbytku všímá,je to poznat setsakramensky na oblečení,ale zřejmě to bude opravdu tou hlavou.Budeme si je muset s někým vyměnit-chichichi.

Kristě

(Andrea N., 18. 8. 2009 12:27)

Jo jo Kristi ten krásnej pocit na váze taky znám, manža už si občas klepal na čelo při radostným pískotu :-))) a to že si připadáš tlustější než si bude taky asi normální zrovna jsem to řešila s Milenkou, že mi tak nějak vůbec nepřipadá, že bych až tak zhubla ve stehnech, a to mě každej chválí a lidi mě nepoznávaj. Je to asi tím, že jak hubneš souměrně tak ti ta postava připadá furt stejná, ale věř váze, pochvalám a hlavně centimetrům !!!! Ty nelžou :-)))Jo jo Ivetka copak naše Ivetka, ale ona se určitě pochlubí, začala chodit na brigošku tak nestíhá a hlavně jela tento týden s celou rodinkou na dovču, tak jí přeju ať si to krásně užije :-)))

Kristě

(Jana Š., 18. 8. 2009 11:40)

jseš prostě borec:-)určitě zdoláváš i nějaký šílený kopec?Když jsem za volantem,tak cyklisty moc nemusím,oni někdy dělají na silnici zmatky,hlavně když nejsou vidět,všem bych nacpala výstražnou vestu:-)
ale když sednu na kolo,tak hájím cyklisty a vestu nenosím.Moc ti Kristo fandím,teď už tě to kolo určitě začalo i bavit:-)
Pěkné počasí a vydržaj:-)))

superr

(Irča, 18. 8. 2009 11:09)

Milá paní Evi,včera jsem začala,a jsem moc nadšená,vůbec nemám hlad.váha mi dnes ukázala o půl kg míŇ,tak se těším,že to půjde pěkně pomalu dolů už je na čase..-)

váha

(Jiřka 54let, 18. 8. 2009 10:49)

Zapoměla jsem napsat svou váhu-od března jsem zhubla 16,5kg.Evičce veliký dík.

jéééééééé děkuji

(kristýna, 18. 8. 2009 10:49)

děkuji mockrát za pochvalu, zahřeje to u srdíčka, dneska to pojedu do třetice a pokud neumřu uspěch , ale tak jsem včera večer vlezla na váhu - já vím večer mi vždycky nějaký to kilečko ještě hupne nahoru, jak si to ze dne ukládá , ale aha já měla 83kg, začala jsem se těšit na ránko a jejda 81,5kg, byla jsem jak malý dítě když dostane cukrdle- blbí přirovnání , co , ale všichni známe ten pocit... to sem prostě dneska musela jet zase na kole , no řekněte, takže další omluva řidičum za prdelatku co se jim válí pod kolama, to jsem jáááá a má to i výsledy, děkuji všem co jste tady a ještě ivetka psala , kila z ní taky krásně skáčou dolů a ani se nepochlubííííí a nové holčunky moc zdravím
a ještě jednou díky andejko
jo a ještě je normální že nemám pocit že hubnu, spíš na kondičce to poznám , ale jinak si připadám víc tlustá než na 97, je ten pocit normální, ???až v kabince když si zkouším něco na sebe se divím kdo to je.... máte to taky???? nebo je to hlavou

dovolená

(Jiřka 54let, 18. 8. 2009 10:46)

Zdravím všechny.Dlouho jsem tu nebyla-moc práce a pak týden dovča v jižních Čechách.Byla to paráda,slavily se narozky,jedny 50 a jedny 40.Desítky kil všeho masa,tři sudy piva,víno,alkohol,dorty atd.Začla jsem decentně pouze s kuřecím a vodou,ale že všeho bylo na celý týden,tak jsem okusila vše,sice malé porce a malé skleničky,ale stále.Snacha už si ze mě dělala legraci-zase máš svačinu?
A ten šok,když jsem doma stoupla na váhu.Já měla půl kila dole!!!Stále to nechápu.Doma jsem samozřejmě opět najela na náš klasický jídelníček.

Míše

(Jana Š., 18. 8. 2009 10:32)

hodně mi pomohlo, že jsem věřila tomu co dělám a hlavně sobě,že to dokážu.A taky cvičíš? Teď po měsíci už to jde,ale ze začátku tělo pěkně bolelo,už si potvora líná zvyklo:-)Proháním orbitrek(spíš on mě),cvičím cviky od Evičky a jezdím na kole max.2x v týdnu.
Do fitka nemám s kým chodit,tak jsem si pohyb přizpůsobila na doma:-)
Přeji pěkné úbytky

Gratulace Janě i Zdence, povzbuzení

(Eva, 18. 8. 2009 10:20)

Gratuluji a vytrvejte, není to jen tak nějaká blbost, je to boj za krásu, boj za zdraví, boj za hezký aktivní život plný zážitků, kondice se dá pěstovat pomalu od ničeho, to vím podle sebe, držím všem pěsti.E

začátečnice

(Míša, 18. 8. 2009 10:09)

Ahoj holky ,tak já jsem teprve na začátku své cesty k vysněným kilům a postavě,dnes mám druhý den jídelníčku,ale zatím žádné chutě a ráno bylo na váze -0,9kg.Vím že to nepovalí tak rychle furt,ale s vaší podporou a hlavně Eviččinou nad sebou zvítězím:)

dobrá metoda

(Jana Š., 18. 8. 2009 9:43)

Ahojky milé hubnulky,po měsíčním úbytku (5,3 kg)mě také neškrtí knoflík u kalhot-se mi zmenšil pas jupíííííí.
Cítím se skvěle,mám radost a dobrou náladu.
Chválím tímto veřejně Evičku za to,že vymyslela tak úžasnou metodu jak se zbavit svých kil a ještě víc za to, že SI TO NENECHALA PRO SEBE :-)))
Je prostě hodná a myslí to s námi dobře a pomůže pokud sami chceme.
Všem držím palečky a přeji další kilča pryč :-)

Kde jsou kolegyňky z ústecka ?

Zdenka A 46 let

(Zdeňka Altová, 18. 8. 2009 9:42)

Ahoj Evi,

chtěla bych se moc omluvit, že jsem se tak dlouho neozvala, ale musela jsem odjet narychlo z republiky a nestačila jsem se ti ozvat. Chtěla bych ti touto cestou poděkovat. Začala jsem s tebou hubnout od 20 dubna tohoto roku a pomohla jsi mi sbavit se ve finále 16 kg. Což je úplně úžasné. Hodně mi to pomohlo a cítím se moc dobře. Nejdůležitější pro mě je ale, že jsi mě naučila kombinovat potraviny a vím už prostě jak na to abych nepřibrala. Samozřejmě, že budu pokračovat dál a budu se snažit ještě něco málo shodit, abych měla takovou malou rezervu, ale jinak si to budu jen udržovat. Pokud bude mít někdo zájem, dám mu tvoji emailovou adresu, aby tě mohl kontaktovat.

Ještě jednou děkuji za tvoji pomoc a přeji moc a moc dalších spokojených klientek.
Samozřejmě souhlasím, že tento email můžeš uvést ve své návštěvní knize klidně i s jménem , mě to nevadí, bohužel míry nemám a fotky jsem také neudělala, nerada se fotím (důvod byl zřejmý).....a na kg je to tak, že jsem začína na 20.4.....97 kg a teď mám 18.8......81,4 kg.


Ještě jednou děkuji a přeji hodně štěstí Zdenda


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

následující »