Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 5

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Rozhýbání - to jsem psala včera

(Eva, 21. 8. 2009 11:38)

Chcete si váhu zase rozhýbat ?
Tak to vyzkoušejte. Pohrajte si se sebou i se sacharidy. O jejich funkci už víte z podstaty diety, tak dál na ně. Dejte klasicky dva mimoř. dny a po nich si naplánujte den, kdy se budete víc hýbat, třeba sobotu. V tento den si dejte dlouhých sacharidů mnohem víc, třeba 300 až 400g podle vaší výšky. Proč? Bojíte se? Když by vaše tělo přivykalo stejnému příjmu, který vám sice vyhovzuje, ale je stálý, produkuje méně leptinu, to by mohlo vést ke zpomalování látkové výměny a to my nechceme. Takový den tělo donutí tvořit jej víc a spalování se také urychlí, prostě udělejme něco, aby tělo nereagovalo jako automat, jen ať je ve střehu. Když byste tomu chtěli ješte více pomoct a máte čas, rozdělte si obědy na dvě dávky a snězte je s hodinovým odstupem a pak jezte dál v daných intervalech, spalování se ještě zvýší.
Nacpi se, ale není jedno čeho. já bych u toho dne se zvýšeným příjmem sacharidů vynechala tuky, abych netloustla.
Jen upozorňuji, že na toho, kdo naši dietku nedrží, to účinkovat nebude, protože jistě nemá tak pravidelný příjem sacharidů daný na svoji váhu, jako máme my.
Tak pěkný den.E

Spalovače

(Eva, 21. 8. 2009 11:30)

není to nic proti ničemu, začínám s nimi, ale spíš na přírodní bázi, tak uvidím, rozuhodně ale nenahradí vhodnou stravu a pohyb.
Jednak je to Hořčík - snižuje rezistenci tkání proti inzulinu a tím vlastně drží tělo, aby ho nemuselo produkovat nadměrně, je ve fazolkách a čočce, ovesných vločkách a banánu, taky jde koupit v lékárně.
Druhý je Kyselina linolová - způsobuje snadnější uvolňování mastných kyselin z tukových buněk, je v mléčném a hovězím tuku, to není nejlepší, hodně jí je prý v BIO mléčných výrobcích nebo v lékárně je jako doplněk - já to ještě nezkoušela.
Třetí je záhadná kyselina docosahexaenocá, brzdí růst tukové tkáně v těle, je v losose, makrele, sledi, pstruhu. ryby jím často.
- Vitamín D - V těle se chová trochu jako hormon, předává tkáním chemickou informaci zabraňující trochu ukládání tuku.
Carnitin + chrom - taky napomáhá spalovat tuky a celkově působí kladně na merabolismus glycidů, ale hlavně při pohybu, při klidu jeho účinky nejsou patrné - já po jeho požití se při cvičení dřív potím jako .....

Kristýně

(Jana Š., 21. 8. 2009 11:04)

to tě teda dodatečně upřímně lituji,nevím jak u vás,ale u nás na severu bylo včera děsný vedro,spíš tak na bazén než na kolo a ještě pěškokolo :-)
Tos vlastně udělala pěší tůrku se zátěží:-)
Přeji cesty bez defektů a ať se ti rozhýbou kilíčka.

Ostatním hubnulkám příjemný víkend,žádné dešťové kalamity a pěkné úbytky.J.

tak dámy

(kristýna, 21. 8. 2009 10:32)

včera jsem třetinku esty domu vezla kolo a ne ono mě - malej defekt... a zjistila jsem že jízda na něm je rozhodně pohodlnějšíííí, ale dobrý, jinak ke spalovačum , mám taky , používám když si vzpomenu , kdo cvičí-kámoš tak to rozhodně doporučuje, já zatím žádnej lepší či rychlejší výsledem nevidím, ale co vím po jízdě na kole zabíračka hodinku jsem míň det, mám jakoby víc zásob... když si ho nedám jsem dřív víc vyflusláááá, jinak moc zdravím dneska mám zel. den , nějak se ta váha staví na zadní a pomyslná hranice nic moc.... pořád začarovanej kruh
asi budu muset zkusit léčbu šokem , jeden den se napráskat, až hnus a pak zase pevná vůle... aby se to probralo , co doporučuješ evi????

Marianě

(Lenka W., 21. 8. 2009 9:28)

No, s tím žlučníkem to je hodně nepříjemný. Je to taková nedobrovolná dieta, že? Újezd u Rosic znám. Jezdíme tam občas s manželem na ryby a Peťa Bende je bezvadnej, skromnej kluk a bezva muzikant. Bydlíme od sebe kousek, tak to se můžeme někdy sejít.Držím pěsti s operací.

Ještě drobnost

(Eva, 21. 8. 2009 8:03)

V Makru jsem koupila jednu šunku, jmenuje se Výněrová krůtí šunka pro děti a má obsah tuku max. 3%, je to samé maso, není tak růžová barvivy, výborné.

Posilka

(Eva, 21. 8. 2009 7:56)

No snažím se dvakrát za týden a doma jedu na sroji a na břicho taky asi tak, ve školním roce chodím dvakrát týdně na cvičení pro ženy a posilka buď jednou nebo v sobotu, je - li čas, doma cvičím , když je chvíle v zimě častěji, nějak jsem si na pohyb zvykla.
V posilce jsem měla trenéra- spíš hodného indtruktora , jak na některých nových strojích cvičit, jinak mám knížku Posilování a podle ní jsem si udělala sestavy, vždy se jen prám, jestli daný cvik cvičím dobře, abych to nekazila a mělo to význam. Soustřeďuji se nyní na odbourání tuku, mám ho 27% a chtěla bych 23%. je to tedy stále 17kg z váhy těla, je to dost, ale proti půcodním 37% je to lepší. V současné době na sobě ověřuji jídelníček jednoho kulturisty upravený na ženu mého věku - není už tak rychlá obnova tkání, abych neměla takové velké svalové přírůstky, ale odbourávala tuk. Prostě mám to jako koníček, baví mne to, třeba ten pas jsem za léto dostala dolů o 5 cm.
Na tu otázku o spalovačích odpovím během dopoledne, já bych to úplně nezatracovala při cvičení.

posilka

(Broňa 40, 21. 8. 2009 6:31)

Evi, už jste to tu asi psala...ale kolikrát týdně chodíte do posilky? A kolikrát týdně máte trenéra, nebo máte ténink sama? Ty dny co nejdete do posilky cvičíte doma ano?

Jídelníčky

(Majka, 20. 8. 2009 23:00)

Evi,díky za info, pročítala jsem diskuzi a už vím, že sestavujete jídelníčky.Dám si tu práci a budu se informacemi prokousávat dál, abych se neptala nějak blbě na něco, co už tady zaznělo. Každopádně je tady super "atmoška" jak by řekla moje pubertální neteř:-)Snad i to sádlo se časem rozpustí.))

Lence W.

(Mariana, 20. 8. 2009 22:27)

V Rosicích jsem byla včera na PÚ. Mám to tam asi 12 km. Jinak jsem z Újezdu u Rosic,jak Petr Bende.Mám delší dobu problémy se žlučníkem,ještě potřebuji vydržet do 12 září,pak půjdu na nůž.Poslední dobou mne to už chytá třikrát týdně. Až budu pak v pořádku,tak bych chtěla dát dolů ještě aspoň 10kg.Musím se pak znovu Evičce ozvat,teď se od března snažím sama nějak držet v rámci možnosti ,ale dnes mi bylo zle i po bílém jogurtu.Nic teď neplánuji,tašku do špitálu mám stále připravenou. Děkuji za ozvání,snad se někdy sejdem. M

Spalovače tuku

(Jana, 20. 8. 2009 22:19)

Evi, co si o nich myslíte a jaké látky jsou z nich nejúčinnější.

Šílený den

(Eva, 20. 8. 2009 21:09)

Tak první den v práci po dovolené, odpoledne nákup, posilka, kluk první jízda v autoškole a vaření večeře, mám pocit, že se fakt uklidním jen tady.

To já jsem ten blázen s jídelníčky.

(Eva, 20. 8. 2009 21:08)

To já jsem ten blázen s jídelníčky.

Soňa

(Majka, 20. 8. 2009 19:57)

Aha...napsat si o jídelníček?to mi tady někdo sestaví jídelníček? Tak to jsem nevěděla. Večer budu číst a číst a číst a...snad budu chytřejší.
a díky za milé přivítání.

Vítej mezi hubnulkami,Majko

(Oldřiška, 20. 8. 2009 19:21)

Neboj, s námi se neztratíš,pouze ta kilečka.

Majko - vítej!!

(Soňa, 20. 8. 2009 18:56)

Tak, jak to tady píše Evička ve sloupečku "Co ta hlava?"... Máš dobře nakročeno, nultou i první úroveň máš za sebou a teď už si jen napsat o jídelníček!!
:-) Tož HUPS!! :-)

Můj příběh

(Majka, 20. 8. 2009 18:43)

Ahoj všem,
Jmenuji se Majka, je mi 34 let, jsem vdaná, mám 2 děti+ manžela+ kocoura:-) Včera jsem objevila tyto stránky a postupně mám se prokousávám všemi příspěvky...nasávám tu atmosféru. Musím uznat, že spousta z vás se změnila k nepoznání. Je ohromné, co člověk dokáže, když OPRAVDU CHCE. Vím, jaké to jsou pocity, jsou k nezaplacení. Vím to, protože před 8 lety jsem po porodu dcery dokázala shodit 32 kg. Opravdu jsem moc chtěla a najednou to šlo. Začínala jsem na 97kg a dotala se na 65kg.S hrůzou jsem si uvědomila, že to je 6 kočičích písků!!! (kdo má kočku a kupuje kočičí písek, ví jak se jeden 5kg pytel pronese po cestě z obchodu:-) Trvalo mi to rok a půl a stal se ze mne doslova jiný člověk,koneckonců, co vám mám povídat, znáte to taky, stačí se podívat do vašich fotogalerií:-)Začala jsem pravidelně sportovat a cítila jsem se skvěle, nabitá energií... Pak jsem znovu otěhotněla...Narodila se druhá dcerka a já místo nástupu na mateřskou začala podnikat. Pracovní vytížení, nekonečný stres a starosti s dětmi jsem řešila jak jinak...než jídlem. Ani nevím jak, ale dnes jsem znovu na 79 kg a zoufale se vyhýbám pohledům do výkladních skříní. Funím do schodů a strašně mi to vadí. Vím, že je to všechno v hlavě. Vím, že člověk dokáže to, co od sebe očekává.Tak tady mně máte:-)
Tak co, myslíte, že se k vám můžu přidat? Byla bych moc ráda. Majka

LenceW

(Oldřiška, 20. 8. 2009 16:53)

To je optimální,neboj.Nechtěj najednou skok.U některých to šlo rychle dolů, protože měly opravdu nadváhu a to velikou/můj případ/.Teď už to jde pozvolna, netrojčím, protože jsem s tím počítala.Dalších 14 kg mám rozplánováno do prosince/t.r./.Fajn je, že jsme začaly buď na jaře, nebo teď,později by to bylo horší, protože tělo se připravuje na zimu a ukládá zásoby.

Oldřišce

(Soňa, 20. 8. 2009 16:41)

...ale dyk používám bujon!! :-) žádnej masox!! :-) asi se mi z horka pomotala klávesnice :-))

Marianě

(Lenka W., 20. 8. 2009 16:35)

Zdravím všechny hubňulky.Hubnu s Evičkou od 1.června a na tyto stránky se každý den dívám. Až dnes jsem se ale odvážila napsat.Hlásím se vlastně Mariance, jsem přímo z Rosic u Brna . A ty? Nebo je ještě někdo poblíž?
Jsem asi jedna z těch pomale hubnoucích, mám dole necelých deset kilo, ale jsem za ně hrozně šťastná a věřím, že dostanu dolů i dalších deset a možná i víc.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

následující »