Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 5

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Komentáře

Přehled komentářů

přípravky na hubnutí

(Broňa 40, 28. 7. 2009 6:43)

to jsem četla zde:http://www.femina.cz/hubnuti-zdrava-vyziva/pripravky-na-hubnuti-sliby-versus-realita/6009
XLtoS calories control

Co nám tvrdí výrobce? Jedná se o výživový doplněk, přispívající ke snížení energetického příjmu z tuků a cukrů přijatých potravou. Účinnými látkami zde jsou chitosan a kyselina jantarová. Obsahuje FSD komplex, což je unikátní spojení aktivních složek: LipoSanu Ultra, zinku a inulinu. LipoSan Ultra je získáván z krunýřů korýšů a vychytává část tuků, které byly přijaty potravou (nedojde tak k jejich ukládání). Zinek ovlivňuje metabolismus sacharidů a inzulin získaný z kořene čekanky podporuje trávení. XLtoS calories control pomáhá napravovat výživové prohřešky. Někteří prodejci tvrdí, že s pomocí chitosanu spálíme 1 až 2 gramy tuku denně navíc.

Skutečnost: Když se nad tímto tvrzením však zamyslíme, zjistíme, že stejně tak efektivní může být, když si např. místo tučnějšího výrobku koupíme nízkotučný - což je určitě levnější způsob.

Zamyslete se nad svým životním stylem a místo do drahých preparátů na hubnutí investujte do zdravého jídla, permanentky na cvičení a příjemného odpočinku.

Kontrola kalorií

(Dana, 27. 7. 2009 23:54)

Ahoj holky.. chtěla jsem se zeptat na váš názor nebo třeba osobní zkušenost.. kamarádka mi doporučila, pokud budeme mít jednou za čas například nějakou oslavu a chci dál hubnout přípravek.. XLtoS calories control ..

Píšou o něm.. Redukuje míru vstřebávání tuků a cukrů z kaloricky bohatých pokrmů. Jedna tableta zachytí až 74g tuku z tučného pokrmu! Doplněk stravy. XLtoS calories control je určen k příležitostnému nebo krátkodobému užívání (např. po dobu jednoho týdne, oslav nebo dovolené).. atd. atd.

Nejsem žádným zastáncem podobných zázračných pilulek, ale tohle zní opravdu moc hezky a přemýšlím, jestli to nezkusit, třeba u příležitosti oslav, jakou jsme měli tento víkend apod. Rozhodně ne začít hřešit denně a myslet si, že mě tohle vytrhne.. :-)))

Jaký na to máte názor? Díky..

Kolo

(Eva, 27. 7. 2009 23:14)

No já byla hodinku dnes a fajn, jen infarkt na pochodu.Navrhuji srovnat obřím bagrem všechny kopečky na světě, nevím proč, ale bolela mne hlava.

ahojte

(KRISTÝNA , 27. 7. 2009 22:29)

tak jaká jak je , kdo už zvracel??? já dodělala resty do práce , dneska jsem měla hoňku zavíráme kam. prodejnu -takže chystání , balení zboží na odvoz... je lepší fakt vyhořet-mazec , ale zítra ještě odvozit a bude to super.... jinak váha dobrý sice stojím , ale sama vím proč... hříšnice... a taky jsem dneska stála v obchodě , držela jsem tatranku , chuť jako prase- asi to známe, že ?? a vrátila jsem ji a šla si pro bebe na sváču a to je můůůůj osobní pokrok heč... jo a musím napsat , byly jsme na kolech celá rodinka v neděli a bylo to dost super , ošlu foto--- mala projela to co mi, ty koťata jsou fakt dost dobrý a druhá ta se spokojeně vozíí taky to zvládla na jedna -...nevíte o nějakejch dovolených na kolech trasy a ubytovnání kolem??? jižní čechy nebo jižní morava??? děkuji za typy úředem a mooooc zdravím nové dámy a ty naše taky a moooooc

No haloooooooooo

(Iveta,42 let, 27. 7. 2009 21:30)

Kde ste všichni?3 hodiny žádná zpráva nebo jsem mimo příjem?Já měla dneska ráno šok.Po bílém dni +80 dkg,myslela jsek,že mě trefí,takže nálada nic moc po celý den.A večer jsem si dala zdravé rybičky,ale vůbec mi nesedly a je mi z nich šouflo ještě teď.

Odpověď na dotaz

(Eva, 27. 7. 2009 18:30)

Proč odměčujete množství masa, některé diety libového, dietního masa dovolují mnohem víc?
Porce masa odvíjím od celkového příjmu živočišných bílkovin na den, nedá se říct, že by si človk nemohl dát dietního masa víc, ale nemůže to dělat opakovaně a vepřového už vůbec ne.
Smyslem tohoto jídelníčku není vyhubnout bezmyšlenkovitě o kg, ale celkově si upravit své zdraví. živočišné bílkoviny trávené ve střevě slouží jako stavební mteriál pro naše svaly a ostatní tkáně, ale jejich nadbytky se dostávají do jater, tak se mění na zásobní tuky a tzv.puriny , které se rozkládají dále na další látky a mezi nimi je i kyselina močová. Pokud její vylučování ledviny zvládají , jsou přetěžovány a pokud je člověk starší, usazuje se mu v těle, především v kloubech a vzniká dna. Takže všeho s mírou, kromě zeleniny vlastně neexistuje potravina, které bychom mohli sníst neomezené množství a nemělo to pro nás negativní následky, člověk by neměl nic přehánět, všechny orgány jsou opotřebitelné a jejich fungování konečné. Tady také máme vysvětlení proč např.Atkinsonova dieta může při delším držení přinést dnu, arterosklerózu a ztučnění jater s jejich omezenou funkcí.
Děvčata píší, že se cítí dobře, protože mají stravu všestrannou a vyváženou.

všem...

(alice, 27. 7. 2009 17:33)

Ahoj děvčata, tak já se zatím držím, chutě nemám, ale určitě je to tím, že jsem sama dona a tudíž je lednice prázdná a pěkně se mi daří všechno dodržovat, nebot je tam je to "dovolené"! Horší to bude od zítřka, až přijedou "nájezdníci" všichni "HUBENY" a stále se nacpávají a tudíž musím doplnit zásoby. Ale musím odolat, protože z 86,7 mám "pouhých" 84,5 a to hoooodně potěší. Nevím,jak vy, ale já každý kilo mínus cítím zlepšení kondice. Moc vás zdravím a držím palce.

Pozdravuji děvčata

(Eva, 27. 7. 2009 15:49)

Pozdravuji děvčata a jste teda šikovná.
Já kontroluji vypočítané jídelníčky, abych je mohla zítra poslat, prosím, o ten program na spalování pište na tu adresu spalovani@seznam.cz - jinak je v tom binec, kdyby to někomu , co platil nepřišlo, dohlaste se , já to posílám na email.

Jana R3

(Jana R3 40 let, 27. 7. 2009 12:49)

Paní Evo,
já vím, že jsem se vlastně vůbec neozývala, ale doma mám neustálé problémy s internetem. Ale to nebrání v tom, abych vám nepoděkovala. Za ty 2 měs. co se snažím držet vašeho programu mám z 91 kg už 84 kg. Dokonce už můžu chodit do obchodu a zkoušet si věci a oni my jsou!
Opravdu vám za vše děkuji
S pozdravem vděčná Jana R.

pro Akdari

(Andrea N., 27. 7. 2009 12:32)

No teda Raduš :-((( tak doufám, že si nemyslíš, že tě to necháme porušit po třetí ? Si tě pěkně pohlídáme :-))na to můžeš vzít jed :-))) Tak pěkně s chutí do toho a do třetice je hotovo :-)))

A ještě Evičce..

(Dana, 27. 7. 2009 9:53)

.. ooooooobbbbbrrrrrrrrooooooovvvvvvvsssssssskkkkkkééééé poděkování za těch 6.5kg dole.. strašně mě to nabíjí energií a radostí :-)))

Takže Evi.. už "jen" asi 20 a máme to tam, kde to toužím mít, děkujuuuuuuu!! :-))))))

A jedeme dál.. :-))

Můj první měsíc a můj první hřích :-)

(Dana, 27. 7. 2009 9:49)

Brýýýýý den :-))

Taaaaak holky.. dneska jsem ukončila první měsíc jídelníčku.. takže malé shrnutí.. :-))

V podstatě prvních 14 dní jsem dodržela 100%.. pak už jsem si sem tam nějakou potravinu nahradila jinou.. samo, že velmi podobnou.. a to z toho důvodu, že jsem třeba nesehnala přesný typ jogurtu nebo sýra, ale i tak to zafungovalo :-)

Hlad nemám v žádném případě, to bych chtěla zdůraznit a jsem za to vážně ráda.. nejsem dobrá v překonávání pocitu hladu, když mám hlad, bývám protivná okolí i sama sobě.. takže paráda :-)

Jinak chutě.. no.. bylo pár lákadel.. ale odolala jsem.. samy od sebe chutě nepřijdou.. spíš jsem si občas musela rozumně vysvětlit, že ten zákusek, který mi je nabízen přímo pod nos opravdu není pro mě a nestojí mi za to :-)

Ale abych nevypadala jak svatá.. tak jsme tuhle sobotu měli oslavu.. ráno před oslavou jsem navážila 7kg dole.. a to mě dnes čekal konec prvního měsíce .. Vím, že je to trošku srabáctví, ale řekla jsem si, že to risknu a prostě si kousek toho pečeného selete dám.. chtěla jsem to prostě vyzkoušet sama na sobě, co to udělá. Dokonce i krásně opečenou kůži, které prostě nemůžu odolat.. a že jí nebylo nejmín.. tak asi 3 kousky.. :-) Taky jsem měla jeden medový řez a asi dva minivěnečky.. no a jednoho utopence.. ty miluju.. navrch nějakou sterilovanou okurku.. Prostě jsem to chtěla na sobě vyzkoušet.. a výsledek? No jasně.. vy ostřílené tušíte správně.. kilo nahoře.. :-) Tedy.. špatně mi nebylo.. to ne.. protože jídlo bylo rozložené do celého dne.. a navíc.. právě to vepřové jsem měla na jídelníčku napsané.. takže to takový hřích nebyl.. prokládala jsem to zeleninou a celozrnným chlebem.. no abych to ukončila.. v neděli jsem si dala MD a můj výsledek za měsíc snažení je 6,5 kilo dole. Prostě nádhera!!!

Jo holky.. vím, že není čím se chlubit, že jsem si na tý oslavě uzobla.. ale na druhou stranu chci být upřímná a myslím, že když jinak šlapu podle "pravidel" svět se nezboří no ne? :-)

Tak hubnulky.. at vám to jde krásně dolů a at máte radost ze života!!! :-) D.

Míšo a AKDARI

(Dana, 27. 7. 2009 9:38)

Tak at se vám holky daří :-))

Začátek 17.8.2009

(Míša, 27. 7. 2009 9:27)

Dobrý den všem.17.8. začínám s redukcí svých 98 kg. Můj cíl je 75 kg.No kdybych to dotáhla na 70 bylo by to ještě lepší.
17.8. proto,protože ted mám ještě nějaké služební cesty a pak dovolenou kde máme už zaplacenou polopenzi,a já chci ty první 2 měsíce držet opravdu striktně podle jídelníčku od paní Evy.Moc se těším a je fajn že se tu všechny tak podporujem.

Nový začátek

(AKDARI, 27. 7. 2009 8:38)

Přeji všem krásný den! Začínám S Evičkou již potřetí a tentokrát doufám, že to dotáhnu až do konce. První pokus byl před rokem, ale to jsem nechtěla žádné konzultace, myslela jsem si, že to zvládnu sama. Druhý pokus byl letos 25.6., pak byla dovolené u rodičů a pak jsem se nedokázala dokopat k tomu, abych znovu začala, ale ten okamžik nastal právě dnes, tak doufám, že s Vaší podporou to zvládnu. Moje počáteční váha je 122,1 kg. Radka

všem a s láskou

(Andrea N., 26. 7. 2009 23:38)

Holky moc a moc vám všem děkuju za poslanou energii, je to prima pocit když má člověk podporu, já ji až tak moc často nepotřebuju ale dneska fakt jo a tak moc díky. Evi díky, ty jí máš na rozdáváni neustále a já nechápu kde ji neustále bereš tak díky díky díky, Errí naše dítko bylo poprvé v šesti letech ale jenom díky sousedce, která tam byla jako vedoucí teď už jel po šestý na stejný místo a myslím že se těšil :-)chce to do toho přemlouvání zapojit trošku politiky, hele naše dítko je jedináček a víš co nám nakázalo než odjelo:? že chce sourozence než se vrátí :-) a Janičce: tak to máme od sebe opravdu kousek kdyby si chtěla písni Evičce o mejlíka :-)budu ráda :-)))

Andrea N.

(Erra 43 let, 26. 7. 2009 23:18)

Právě jsem četla jak se oháníš žehličkou,tedy oháněla :-))) Tak hlavně ať se tomu vašemu prckovi na táboře líbí.
Muž se také ptal toho našeho trpaslíka (5) jestli bude jezdit na tábor,ale vypadá to,že stejně jako jeho sourozenci,ani on jezdit nebude.Prý jen s tatínkem... no a tatínka také potřebuji já,to je situace. :-))))))
Tak hlavně pěkné počásko a ty si užij pár dní bez žehličky :-)

Iveta

(Erra,43 let, 26. 7. 2009 23:08)

Ahojík Ivet :-) Je pohodička pohodová.Rodinka je doma,tak si teď užívám mužíčka :-))) Do teď jsme seděli venku,ale je docela kosa,nic moooc na letní noc.Měj se faááááájn... :-)))

Eva

(Erra,43 let, 26. 7. 2009 23:05)

Díky moc za odpověď.Do těch dotazů a odpovědí se mrknu :-)) Dobrouuu

Andrea N.

(Jana M. - spíše už Jana D. :o))), 26. 7. 2009 22:43)

Pátým rokem bydlím v Jičíně, jinak pocházím z Turnova :-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

následující »