Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 5

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Komentáře

Přehled komentářů

hubnulkám

(Andrea N., 13. 8. 2009 8:14)

Ahojky holky nějak nic nestíhám, ale k tý podpoře, určitě je to dost důležitý, já jsem naštěstí u manži tu podporu měla už od začátku a moc mi to pomáhalo, někdy byli se synem horší jak ta bachařka :-)))) a jak píše Evča už to dávno není o dietě jde o nový životní styl, taky se vždycky hned rozčiluju když se mě někdo zeptá jestli stále držím dietu. Hned oponuju, že to žádná dieta není. Přiznávám, že taky občas zhřeším, ale to asi každej, pak mi ale bývá těžko, ale dušička má zase na chvilku pokoj. Jo a Evi moc děkuju za pochvalu, kdybych nenarazila na tvoje stránky tak jsem furt ta prdelatá mamima :-)))

Tak díky, už se těším

(Eva, 12. 8. 2009 23:38)

Jdu za manžou nebo mne roztrhne jako hada, že jsem i na dovče s vámi , holky jedny.

Evičce

(e.vina, 12. 8. 2009 23:30)

Evi, tak to je fajn, všude kam se chystáš je moc pěkně, taky jsem tam byla. :o) Do Konopiště chodíme v zimě na procházky okolo rybníka, dcera tam prováděla na zámku, je tam krásně. Škoda že v neděli jsme na chalupě na Vysočině, mohla jsem se s tebou v Konopišti třeba potkat. :o) Tak přeji sluníčko a užijte si to!

Ještě jsem chvíli dělala

(Eva, 12. 8. 2009 23:22)

Také jsem mimo jiné udělala fotogalerii Andrejce N, , velká změna, je z ní kočka jako pes, jen já sama sebe v duchu fackuji, že jsem nezhubla dřív také. Andreo, pěkné!!!!

Ahoj od Příbrami

(Eva, 12. 8. 2009 22:09)

Jsem u Marušky K2, je to tu moc pěkné, penzionek vyloženě domácí a čiťounký, všechno vzdušné a světlé. Zítra razíme na Orlík, Zvíkov a Dobříž, pak Praha - matka měst, v sobotu letiště Příbram a Plzeň a v neděli domů cestou Konopiště a babička. Večery při počítání. Zdravím všechny, já doma podporu měla ze strany synů, tlustá mamka se jim nelíbila, no a muž časem začal podporovat, když viděl, že to jde dolů a jsem neústupná a zarytá. No a dnes je rád, myslím , že se mu to nové tělo docela zamlouvá.
Ta dieta vlastně není už dieta, jen hlídám hlavní zásadu a nepřejídat se, nejím smažené a sladké, dnes jsem ale jedním koláčkem od Matušky zhřešila a byl mňam. Cítila jsem ho jako dost sladký, nejsem na to už zvyklá, však hoši je dojedli.
Pro případné nezvané hosty našeho domu, píši, že tam je starší syn s přítelkyní, takže doma někdo je.
Držte se hubnulky a já jdu chvilku cvičit na břicho.E

zdravíčko

(KRISTÝNA , 12. 8. 2009 21:07)

dobrý večer, musím napsat, zítra jedu trasu do práce a z práce na kole a mám z toho strach je to dost makačka , ale dyštak to dojdu pěšky-ne to nemůžu , to musím dát...
můj muž se hlídá, vždycky byl hodně při těla , pak to dal dolů a teď se hlídá, ale myslí si , že ho nevidím v noci když jí bůček a margotky... , ale podporuje mě , ale jedna věc je fakt nesparavedlivá, můj chlap se dva dny omezí-jí jak by asi měl a houpnou mu 2 kilča jak nic dolů... já to mám vydřenýýýý , ale snad mi to vydržííí... jo a evi , krásnej dovču....
zdravím všechny i nové i vás staré haha... a děkuji za každý den co jsme tu zcuknutýýý

nové hubnulky

(Oldřiška, 12. 8. 2009 20:49)

Děvčata, nezoufejte!Když budete číst naše stížnosti na to, co jsme nevydržely, tak uvidíte, že my-všechny hubnulky,které máme nějaké to kilčo dole-jsme jenom smrtelnice,které se snaží.A, že nám to jde s pomocí Evičky, je víc než jasné.Vím, že se Vám nebude chtít číst zpětně návštěvní knihy, ale tam je obsaženo veškeré naše snažení.Přiznáváme tam naše hříšky.Takže, držím palce, nezoufejte a pokud budete chtít, ptejte se nás.

Pro Ivu

(Marcela, 12. 8. 2009 19:36)

To mě povídej můj muž nemá rád když mu říkáš Honzo,ale on je ten typicky Honza s buchtama dokáže jich spolknout celý pekáč a je celých 40 let co jsme spolu stejný.Ale on nevydrží v klidu já říkám,že má v zadku špendlík.Jsem zvědavá zítra na váhu dnes mám ještě jeden mimořádný den a zítra to zkusím od jedničky.Já vám napišu.Moje tělíčko už je asi zdivočilé z mých neustálých pokusů tak mě to nejde asi jako vám. No uvidíme,napíšu !M

Marci

(IvaSm, 12. 8. 2009 19:23)

Marci, mně to tedy taky nejde tak raketově dolů, jako tu píšou některé hubnulky, ale zas si říkám, že i když to jde pomalu, dostanu se časem tam, kam bych chtěla...a vysledovala jsem, že pohyb váhy bývá každý druhý den. Tak tě zítra čeká radostný pohled na váhu.
Těch štíhlých od přírody je asi málo, ale potvory, nedovedou si to vážit a uznat, že ne každý má takové štěstí jako oni!

Podpora

(Marcela, 12. 8. 2009 17:58)

Ahoj,Tak to já podporu nemám,manžel mi sice celý život vyčíta ,že mám břicho,ale on je štíhlý od přírody tak,že se mi láduje večer u televize sušenkami, brambůrky a tak podobněa ještě zvláštně mlaská inteligent.A nepřibere! Musím kolikrat odejít mam plnou pusu slin jak ten vlčák od Pavlova.A syn ten přijede domů ze zahrady ,když je tma hladový tak mu to jídlo ještě připravuji.Ivo po mimořádném dni 10dkg ,ale zaplať pámbu jde to dolu.Ty kroužky neřež máme tam všechny občas nějaký překlep . Ani mě nenapadlo,že máte jinou klávesnici.

podpora rodiny

(IvaSm, 12. 8. 2009 17:32)

Přiznávám, že mě nenapadlo rodinu do "své akce" zasvěcovat, informovat atp., ale pomoc i bez požádání mám. U nás moc velký výběr celozrnného pečiva není, tak to mi občas manžel vozí ze Žiliny, kde pracuje a kde jsou přece jen jiné možnosti, zásobuje mě nízkotučnými jogurty a ovocem. Snaží se přede mnou nejíst a už vubec ne sladkosti. Zato děťátka - zlatíčka najednou přišla na chuť mému sýru, Bebe, Hermelínu a jiným věcem, tak mi občas mizí nečekaně z ledničky. Kupodivu - tvaružky zustávají. (Omlouvám se, počítač si žije vlastním životem a momentálně se odmítá přepnout na českou klávesnici a u s kroužkem jinak prostě neudělám.)

tak tak

(MartinaK., 12. 8. 2009 13:39)

Co říká Eva je dobrá věc, ještě než mi dorazily jídelníky, vzala jsem rodinku na kobereček a vysvětlila jim, jak to cítím a co prožívám jako valibuk. Požádala jsem je o podporu a pomoc. Musím říct, že všichni to vzali na vědomí. Dokonce jsou občas jak policajti, když se chystám strčit do papoly něco, co bych neměla, tak hned varovně napomínají. Na druhou stranu zase ale manžel hlídá jestli jsem jedla a už i plánuje program tak,abych s jídlem neměla starost. Takže mám od rodiny maximální podporu.


Jinak všem novým: Vítám vás a držím palec!!!

Milena P začátek

(Milena P, 12. 8. 2009 10:42)

Dobrý den,moc zdravím !!! jde to dobře a mě je moooc dobře !!! Obrovská pohoda a radost. Žádné připomínky ani změny.

Díky Milena P.

Pro nová děvčata

(Eva, 12. 8. 2009 10:38)

Sedněte si s rodinou, pokud máte nadváhu a chcete být zase zdravá a svěží, vyvětlete jim, že Vám jde o zdraví, že chcete žít spokojeněji, je to celé vážná věc, bylo by dobré, aby rodina pochopila a podpořila Vás, jestli Vás mají rádi, musí na to přistoupit.

Evi díky

(e.vina, 12. 8. 2009 10:05)

moc, už je vše OK, musím to prostudovat a vyzkouším. Teď jsem šla s váhou malinko nahoru a to se mi moc nelíbí, tak snad tohle zabere. :o) Už nám tu svítí sluníčko, tak přeju šťastnou cestu na dovču a hodně krásných zážitků. Eva K.

Gratulace

(Eva, 12. 8. 2009 9:37)

Oběma držím palečky a všechny mějte na mysli, že ujet může každý, ale sladké rozhodí zpět uklidněnou tvorbu inzulinu a sladké a smažené má vliv nejen na váhu, ale také na velikost břicha a objem pasu, pěkné dny.E

Jana M2 40 let

(Jana M2, 12. 8. 2009 9:19)

Dobrý den Evo, hlásím Vám, že Vaše dieta zatím funguje velice dobře.Dnes mám 10 tý den diety, váhu mám 94,2 kg z původních 97,5 kg.Začínám mít větší chuť do práce. Jsem moc ráda za Vaši pomoc.Pozitivní je i má kolegyně z práce, paní K, která asi za 2 měsíce zhubla o 10 kg.Vzájemně se povzbuzujem. Pěkný den Vám přeje Jana

Telefon

(Eva, 12. 8. 2009 9:05)

Kdyby měl někdo velký problém, telefon znáte.E

Dík a posláno

(Eva, 12. 8. 2009 9:04)

Tak, Andreo , dík za přání, Evi, poslala jsem to znova, jinak dopisy nesu na poštu a v pondělí ahojky.E

Evičce

(Andrea N., 12. 8. 2009 8:15)

Evi užij si krásně minidovolenou :-))) já si to na těch kolech taky ty čtyři dny krásně užila, tak ať ti přeje počasíčko a užiješ si spoustu legrandy :-)))a k tý platbě koukni na kód banky některý banky si ho měnily


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

následující »