Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční návštěvní kniha 11

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Byla založena:

Novoroční návštěvní kniha 12

 

Komentáře

Přehled komentářů

Také mám

(Martina C, 25. 12. 2009 16:17)

Dobrý den paní Evo,

zásilka mi přišla v pořádku. Moc Vám děkuji. Nečekala jsem ji tak brzy. Je to krásný dárek pod stromek. Už jsem si přečetla pozorně přiložený dopis a všemu zatím dobře rozumím a už se těším, až začnu vše dodržovat a na první výsledky.
Začít po Silvestru mi připadá rozumnější.

Děkuji již předem a budu Vás o mém hubnutí i popř. problémech informovat.

Přeji příjemné prožití svátků vánočních a hodně zdraví, štěstí a lásky v novém roce.

Martina

Máme to také doma

(Marcela J + manžel, 25. 12. 2009 16:15)

Dobrý den,
velice se Vám omlouvám, že jsem nenapsala hned v úterý, kdy přišly
podklady k dietnímu režimu. Nějak mi to vypadlo z hlavy. Až když nad
tím sedíme a "studujeme ho", tak jsem si uvědomila, že vám musím dát
vědět.
Vše došlo v pořádku, CD je čitelné. My si to nastudujeme a od ledna
začneme s vaším režimem.

Krásný štědrý den i večer, báječné svátky a Šťastný celý nový rok 2010
přejí Marcela J + manžel

Mirka H 36 let

(Mirka H z fotogalerie, 25. 12. 2009 16:07)

Krásné prožití vánočních svátků,bohatou nadílku,a šťastný a veselý Nový rok 2010.Přejí Mirka,Martin,Saša a Martínek H.

Pórkový salát s kuskusem

(Eva, 25. 12. 2009 12:30)

1/2 pórku, zelená paprika, červená paprika, půl salátové okurky, půl sáčku ochuceného kuskusu, 200g strouhaného eidamu 30%
Všechno nakrájíme a sýr nastrouháme nahrubo, kuskus zalijeme vroucí vodou a necháme 4 minuty odstát a vychladnout. Vše smícháme a dochutíme podle vašich představ.

Pečený kapr s kostkami šunky

(Eva, 25. 12. 2009 12:14)

Porce kapra rozložíme na plech, posolíme a pokořeníme, potřeme rozdrceným česnekem, kolem rozložíme velké kostky šunky, zakryje,e alobalem a pečeme půl hodiny, pak 20.minut odkryté.Podléváme světlým pivem nebo vodou.

Nakonec jiná příloha

(Eva, 25. 12. 2009 11:28)

Nakonec dělám krájené papriky, okurku a pórek, strouhaný sýr a ochucený kuskus a do salátu dám dresing nízkotučný malý sáček a k tomuhle salátu pečený kapr.E

Využijte slev na exotické ovoce

(Eva, 25. 12. 2009 11:12)

Sama jsem tak koupila avokádo a malý melounek, nyní jsem je nakrájela a překvapilo mne to fakt výbornou chutí a šťavnatostí, odpoledne to klukům namíchám na svačinu s mandarinkami a bude na světě něco sice sladkého, ale zdravějšího než je cukroví.

Dietní plán

(Eva, 25. 12. 2009 8:53)

Včera jsme byli v noci ještě na vycházce a shodli jsme se na tom, že dnes bude asi vařený brambor a zelenina k tomu kaprovi, nikdo nemá moc chutí na těžká jídla. Salát dojí manžel. Syn včera cvičil celé dopoledne a já se dnes taky chystám, ale váha ráno ukazovala stejně jako včera, tak žádná hrůza, ale svalečky se musí pěstovat, aby člověk i v klidu víc spaloval a mohl více papat na své papametry.

Zdravím Zdenku , Markétku i Alenku

(Eva, 25. 12. 2009 8:50)

Děkuji za přání a vám přeji totéž, pto mne je vždy k nezplacení zdraví, klid v duši a čistá hlava. Uvědomuji si každé Vánoce při vzpomínce na svého zemřelého tatínka konečnost života a malichernost všech sporů a drobných závistí, tak vám přeji čistou hlavu a zdravíčko. Ke všem problémům se stavějte jako ke kamínkům na cestě, nakonec se mi vždy ukázalo, že všechno zlé je na něco dobré, že to člověka postrčí duševně dál, udělá odolnějším a dá na svět nové pohledy, nejhorší je úzkoprsost, malichernost a takové ty klapky na očích, jednostranný pohled na věc.

Přáníčko

(Markéta Z., 25. 12. 2009 7:55)

Milá Evičko a všechny ostatní kočky,
přeju Vám všechno nejlepší, krásné pohodové Vánoce a bezvadný nový rok 2010 - ať je plný zdraví a radosti.
Za vše děkuji, nikdy Vám nepřestanu být vděčná!

Zdenka S.

(Zdenka S., 24. 12. 2009 16:26)

Přeji Vám Evi i celé vaší rodině příjemné strávení vánoc a svátků. Hlavně klid a pohodu s nejbližšími.Zdenka

Alena M 43 let

(Alena M, 24. 12. 2009 16:03)

Až vzduchem zakrouží pár vloček sněhu,
nastavte tvář - ten dotek má něhu.
Můžem mít tisíce přání, tužeb a snů,
ale jen zdraví, láska a přátelství dává našim dnům smysl,
význam a poselství,
nebot smysl životu dáváme my sami....

Vám všem přeje sťastné a veselé vánoce, nový rok 2010 plný krásných
dnů a úsměvů.
Alena M s celou rodinou

Pěkná ostuda

(Eva, 24. 12. 2009 15:01)

Náš Honza chtěl, aby ho děvčata litovala, tak řekl, že máma nepeče a vyhlásil soutěž o nejdobřejší cukroví, to je šílenec, co? Má přitom doma cukroví od babičky, je děsnej.

Jarmila N 35 let

(Jarmila N, 24. 12. 2009 13:57)


Dobrý den Evi, přeji Vám kouzelné Vánoce a šťastný úspěšný
nový rok 2010, plný pohody a radosti.
otevřete každou stránku zvlášť a klikněte na každou postavičku
# Zvuk je
nutný. Krásné svátky. S pozdravem Jarmila :-)).

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16959_rs.swf

http://www.icq.com/img/friendship/static/card_18991_rs.swf

Holky, zdraví,

(Eva, 24. 12. 2009 13:41)

Děkuji všem za přání, taky přeji vše pěkné, právě jsem dobalila dárky, ale popravdě víc mne to bavilo, když byli klici malí, po těch 22 letech, co chystám Vánoce, jsem nějaká jetá a už mne to tak nebaví. Třeba zase přijde nová vlna , až budu mít vnoučata za pár let.
Mladší syn to stále moc prožívá, dárky zabalil už včera a dal pod stromeček, má zabalený i dárek pro přítelkyni, chce, aby letos na dárcích nebyly jmenovky, bude se nadělovat podle toho , kdo si co přál, to bude zmatek. Také mám pár vtipných dárků pro ty tři moje mužské výkvěty.

Přáníčko...

(Olinka a mamka, 24. 12. 2009 13:41)

Milá Evičko, přejeme Ti moc krásné Vánoce, a ještě jednou děkujeme za pomoc při shazování těch našich kil navíc. Poprvé si letos nebudeme dávat předsevzetí, že zhubneme. Mamka má dole cca 20kg, já 23kg a tak chceme aby to dále zůstalo a já abych do svatby nepřibrala (už jen 4 měsíce ). Cukroví mne neláká, udělala jsem pár marokánek, salát bude s jogurtem a je to. K obědu jsem měla králíka načerno, malou porcičku, ale byl luxusní :-).Měj se krásně!papa

Krásné svátky

(Vendula I, 24. 12. 2009 13:30)

Přidávám se k oststním a přeju všem krásné Vánoce a moc děkuju Evičce, že si to ,,tajemství" hubutí nenechala pro sebe a díky tomu je hodně lidí teď spokojenějších a zdravějších. A taky mám jeden moc radostný problém, nemám co na sebe, všechno mi padá, takové to lepší oblečení moc často nenosím, spíš sportovnější, a tak jsem dneska koukala, když jsem taky tajně zkoušela, co si obleču. No něco vymyslím, ale radost mám velkou.
K večeři budeme mít odlehčený bramborový salát s jogurtem a troškou light majonézy, to dělávám už dlouho, jen se zeleninou a bez salámu a bez vajec a nikdo si u nás nestěžuje a kapra pečeného na pivu a manželovi ho asi osmažím.
Tak hezké vánoce všem a hodně zdravíčka.

Přání

(Angelika Š, 24. 12. 2009 11:36)

Přeji Vám taky hodně zdraví, pohody, radosti z rodiny, i Vaší práce i hodně té Vaší laskavosti k lidem, která je pro nás všechny tak důležitá. Děkuji děvčatům za všechny milé pozdravy a hlavně za to, že v dnešní přematerializované době spíše špatných lidských vztahů jsem našla člověka, který má rád lidi, dává jim přátelství a obětavě jim pomáhá. To je to nejcennější a je to dnes opravdu vzácné.
Zdraví Angelika Š

dnes bude

(Zdeňka 52 let z fotogalerie už 53 let, 24. 12. 2009 11:34)

pangasis smažený a pangasis,který už mám naložený v těstíčku,polívka hrachová,saláty dva - odlehčený a pravý to by bylo k večeři a teď k tobě Evi vše nej k dnešnímu svátečku,trklo mě to ,když si psala o kytce,pozdě,ale přece,pa

Mám to u sebe

(Lucie D, 24. 12. 2009 10:23)

Dobrý den paní Evo,

zásilka mi přišla před dvěma dny v pořádku. Děkuji. A chtěla bych Vám popřát vše nejlepší k dnešnímu svátku a šťastné a veselé Vánoce, plné pohody a klidu.

Lucie D


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »