Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční návštěvní kniha 11

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Byla založena:

Novoroční návštěvní kniha 12

 

Komentáře

Přehled komentářů

Prosím poradte :)

(Pavlína, 11. 12. 2009 7:47)

Mam takovy problem, pred menst.mam žravou, uskodi kysane zeli? melo by mit cca 20kcal na 100g a jestli vaha klesne po menstruaci kdyz se drzi porad stejne :( dekuji

Začínám

(Elena F., 10. 12. 2009 17:50)

Tak vás všechny zdravím a jsem mezi vámi.Dnes jsem dostala jídelníček, zítra nakoupím co je potřeba a v sobotu začínám. Věřím, že to dokážu jako vy. Až budou výsledky, napíšu.

Vzkaz od nás a od Evičky

(Zlatka, 10. 12. 2009 8:31)

Poslala mi ráno vyhodnocení určitého zkoušení dnů.
Pokud dojde k nárůstu váhy asi o jeden kg po nějaké oslavě nebo před menstr., dá se jídlo z celého dne rozkouskovat a jíst ho co hodinu a půl, do dvou dnů váha klesne zpět. Sama jsem patřila k těm, co to zkoušeli, nepoužili jsme mimořádné dny, ale tuto metodu a jídelníček z normálních dnů a fakt to pěkně slezlo zpět. O Vánocích by se to mohlo mezi svátky hodit všem hubnulkám.
Druhé zkoušení se týkalo zadržení vody v těle, když některý den má člověk moc práce a dopoledne nestíhá pít. Váha se dotazovaným děvčatům vyhoupla o kg až kg a půl nahoru, to si tělo dělalo při pití po žízni zásoby, při dalším pravidelném pití váha spadla až obden a to plně.
Každou věc zkoušelo 35 lidí v různém věku a odchylky v průběhu byly nepartné.
Evka Vás pozdravuje , je v práci.

Děvčatům

(Eva, 9. 12. 2009 21:31)

Omlouvám se, že třeba odpovím na některé emaily později, já jedu v pátek a v sobotu na pohřeb, nevím, zda se dostanu na net , možná jen nakouknout, ale rozdělané jídelníčky si beru sebou a ještě zítra posílám 2 obálky. V neděli už bude vše v normálu.

Zdence

(Eva , 9. 12. 2009 21:30)

To jsem ráda, že je to vidět i celkově , že se cítíš dobře, ta krev mne taky zajímá, drž se, však už víš, jak na to.

Kontrola

(Zdeňka od Plzně, 9. 12. 2009 20:55)

Tak jsem dnes byla na endokrinologii na kontrole a paní doktorka valila oči jaký mám tlak, 120/80 to prý mají mladice. Je mi 50 let a měla jsem vyšší, prý kvůli vysoké dávce hormonů, nemám štítnou žlázu, taky jsem se docela dost potila. Hodně jsem omezila solení a hlavně jsem díky Evě od 21.10. shodila skoro 8 kg.
Tak jsem si hned udělala radost a koupila jsem si nové kalhoty a halenku. Obojí o 2 čísla menší. Evo, děkuji moc, je mi fain. Ať se daří zvládnout ten předvánoční čas všem, zhublým i hubnoucím, hodně sil do dalších kil, fakt to stojí za trochu té námahy a trošku přemýšlení.
Příští týden budu mít i výsledky cholesterolu, ozvu se. Mějte se....

Lucii

(Eva, 9. 12. 2009 20:25)

Pozdravuj babičku a napiš , jak se má. No a Tobě držím palečky, jsi šikulka, sebevědomí stoupá s ubývajícími kg, to se Ti také potvrdilo, jen pomalu, nespěchej.E

Dáše M a všem

(Eva, 9. 12. 2009 20:24)

Dášo, držení váhy jde fakt jen přijetí těch zásad, třeba člověk samozřejmě jí větší porce, ale zásady i při porušení vrátí váhu vždy zpět, jste dobrá, jak takhle nad vším přemýšlíte , takhle určitě už nepřiberete.
Za přání děkuji, ale zároveň zvu všechny současné i bývalé hubnulky, aby se sem nakoukly o svátcích a popřály jsme si vzájemně, ať je vidět, co už nás je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E

Jani neboj

(Eva, 9. 12. 2009 20:20)

Jak se uzdravíš, bude Tě to vše více bavit, E

Lucie

(Lucka a babička, 9. 12. 2009 19:27)

Dobrý večer paní Evo,
nejprve bych se vám chtěla moc a moc omluvit, že jsem tak dlouho nenapsala, ale byla jsem v nemocnici..mám bolavá záda, protoze mi na tělocviku něco ruplo v zádech, musela sem tam být na pozorování.. mezitím jsem byla nemocná, a šlo to ráz na ráz.
2.9. - Váha - 95 kg
5.10. - Váha- 91.00 kg
Hubnutí.. nyní začínáme od znova ..druhý týden myslím, má váha je 85.6kg něco jsem přibrala a pak sem to dala zase dolů.
Strašně vám děkuju, ve škole je to mnohem lepší.. ani nejde vyjádřit slovy, jak moc jsem ráda, že sme na vás narazili.. takže protože se blíží Vánoce.. vše nej a nej na Vánoce a potom už jenom ŠŤastný nový rok .

Lucka

pomalu ale přece

(Dáša M, 9. 12. 2009 16:34)

Dobrý den Evě i všem hubnulkám. Už dlouho jsem sem nic nenapsala, ale Vaše úspěchy sleduji pravidelně. Já jsem "skončila" s hubnutím podle Evy už v dubnu, s úbytkem skoro 8 kg, doteď jsem zhubla další 4 kg a to už jím automaticky podle zažitých zásad. Sice občas ulítnu, ale díky Evě vím, že se nic neděje a že se dokážu beze problémů zase hned vrátit zpátky. Díky tomu nemám ani výčitky svědomí.
Je to fakt bezva pocit, když si koupím tričko velikosti M a pak se moc divím, že je mi akorát - takový mrňavý .Stejně tak i u kalhot. Je pravda, že mnoho lidí, kteří si všimli, že jsem zhubla( a to se nedá přehlédnout) , čekají, že se dostaví JO-JO efekt a zase ztloustnu. UŽ NIKDY!!!
Evičko, Vám přeji spokojené svátky a v příštím roce ještě moc nadšených hubnulek, hubnulkám přeji stejně spokojeníé svátky a hlavně vydržet!! Výsledek opravdu stojí zato

TUk

(Eva, 9. 12. 2009 15:04)

Myslím, ž e, co Ti našla Danuška je fakt vyčerpávající, jen to neber ůplně na 100%. každá je přece trochu jiný, věkem se procenta tuku zvyšují i v tabulkách.

další odkaz

(Dana L., už 49 let, 9. 12. 2009 13:19)

ještě jsem našla super prezentaci
wellnesshypoxi.eu/wp-content/uploads/2009/05/lidske_telo.ppt

tuky v těle

(Dana L., už 49 let, 9. 12. 2009 13:16)

Ahojky Zito, posílám ti odkaz na hodnoty tuku a vody v těle, aktivní hmota je individuální, podle toho, jak člověk sportuje. http://www.kuchynske-vahy.com/telesny_tuk.php

Dotaz, tuk v těle mladší ženy

(Zita, 9. 12. 2009 8:35)

Existuje nějaké paušální doporučení, jaký by měl být u člověka poměr tělesného tuku a aktivní hmoty?

ahoj

(janina cajda, 8. 12. 2009 23:19)

Zdravím všechny hubnulky,
už 14dní mám doma jídelníček a ještě sem nezačla.sem nemocná,beru antibiotika a mám ještě počkat:-( bojím se že mě opustí odhodlání,ale Evička ví co dělá, počkám. holky ste úžasné, fandím Vám. taky to dokážu, určitě....

kgdolu@seznam.cz

(Eva, 8. 12. 2009 23:02)

kgdolu@seznam.cz

chtěla bych znovu začít :-)

(Anna, 8. 12. 2009 22:59)

tak to tu pročítám, a inspiruje mě to že bych se chtěla odhodlat k dalšímu pokusu :-) na který mail si můžu napsat o jídelníček?

Pozdrav

(Eva, 8. 12. 2009 22:51)

Tak jsem zabalila tři obálky a koukám sem, děkuji všem za zprávy i pěkná slova a Simonce také přeji vše dobré, hlavně aby bylo zdraví, to ostatní přijde s ním.

Přání pro Evu

(Simona, 8. 12. 2009 22:38)

Tak se hlásím zase po delším čase, je to rok co jsem na sobě pracovala s pomocí paní Evičky a musím se stále opakovat, že jsem spokojená a nadšená. Snažím se dodržovat zásady, sice občas zhřeším, ale musím říct, že recept Evičky je jediné co zabere a to napořád - pokud se člověk alespoň trochu snaží - JDE TO !!! Není dne, abych se sem na stránky nemrkla a nekoukla na fotky úspěšných žen, je to bomba - mě to moc pomáhá a všem moc fandím. Je to obdivuhodné jak to jde a bez pomocí nějakých chemických, drahých preparátů,které jsme všechny za ty roky boje s obééézitou vyzkoušely.
Prostě Eva je úžasná ženská, že nemyslela jen na sebe a podělila se s náma o své poznatky,ani neví jak pomáhá a šíří spokojennost a pohodu do mnoha domácností. Protože ženská, která je spokojená sama se sebou je pro rodinu výhra.
Tak tedy přeji do nového roku všem hubnulkám hodně úspěchů v hubnutí, hodně zdraví, spotovních aktivit, trpělivosti a pohody.
Vám Evi ještě jednou děkuji a přeji veselé vánoce do dalšího roku hodně zdraví, ať je úspěšný, pohodový a sportovní, synové s manželem ať Vám dělají jen radost - prostě ať se Vám daří. Mějte se hezky.
Simona


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »