Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční návštěvní kniha 11

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Byla založena:

Novoroční návštěvní kniha 12

 

Komentáře

Přehled komentářů

Hezkého Mikuláše :)

(Andrea K.34let, 5. 12. 2009 21:31)

Když jsem před 6ti týdny pročítala tyto stránky nemohla jsem uvěřit v -úbytkách v čase jak to ty ženský dokázaly...a světe div se i já jsem je tam dnes vložila a sama odložila již 8mé kilčo.cítím se opravdu dobře a lehčeji.Minulý týden mi váha neklesala,protože byly vánoce na nečisto-ale zase nestoupla,což je skvělé.Těším se na léto,budu mít díky Evičce váhu jako před dětmi :) Přeji krásný vánoční čas,Andrea

Zdenka D

(Zdenka D začátek, 5. 12. 2009 18:00)

Zdravím, Evi, tak hlásím od 22.11.09 - 2 kg dole.

Jdu do toho a basta

(Hanka P, 5. 12. 2009 17:14)

Dobrý den, Evičko, můžu vás tak oslovovat?Moc, moc děkuji za odpověď.Jsem pevně rozhodnutá, jestli to není praštěné, tak se na to moc těším.Jen pro Vás posílám aktuální fotky, zároveň vám tímto dávám plnou moc k jejich pozdějšímu použití na vašich stránkách.Holky, které tam mají fotky, mi dodaly odvahu a pochopila jsem , že není nutné zhubnout 30 kilo, ale i 10 je znát. Děkuji a přeji krásný den.Hanka

Odpověď na emailový dotaz

(Eva, 5. 12. 2009 17:12)

Já dnes, tzv.suchá snídaně, cel.pečivo, šunka, kousek tuňáka ve vl.šťávě a paprika, káva, svačina, asklenice kefíru a kousek cel.rohlíku, oběd čočka a vejce, svačina syrové ovoce, kiwi, mandarinky a ananas a třetina banánu, večeře budou dva až tři dietní chlebíčky, štěstí je, že i moji tři chlapi, jedí se mnou, syny jsem zblbnula tak, že nechtějí ani cukroví a cvičí a jedí pro růst svalů, mění se v pase a v objemu svalové hmoty před očima.E

Předvánoční jídelníček

(Eva, 5. 12. 2009 14:43)

Chystám celá jídelníček na dny mezi svátky, bude hotový 14.12. , pak si mohou hubnulky o něj psát.
Ráno si smícháme odtučnělý tvaroh a tuňáka ve lv.šťávě, můžeme odlwhčit troškou sekané kyselé okurky. Část sníme ráno, část večer.
Pomazánkou si namažeme cel.chléb a přidáme jeden kus zeleniny, dobkou kávu a postupně dva hrnky čaje.
Svačinky bude z ananasu, který je všude ve slevách, dvě kola a nízkotučný bílý jogurt - mňam svačinka osvěží.
oběd - buď rybička, vařený brambor a zelenina, nebo vařená čočka, vejce a k tomu zase zalenina.
Odpoledne banán.
Večer, celozrnný rohlím nakrájíme na kolečka, namažeme naší pomazánkou, ozdobíne kouskem sýra a zeleniny a jednohubky jsou horové.

Zdravím v adventní shonu

(Eva, 5. 12. 2009 14:27)

Vždy si naplánujte aspoň hodinu a půl v sobotu nebo v neděli pro sebe. Pokud chcete za 150 Kč být hezčí a mít obličejím jako vyžehlený, mám jeden nápad. Mně se to osvědčilo. Miláčky pošlete na vycházku nebo k babičce.
Sama se sebou začněte už den předem, ten předcházející den hodně pijte , abyste hydratovali ogranismus, také se vyspěte aspoň 8 hodin. V Obchodě zakupte nějakou kvalitní barvu na vlasy a od Garnier za 36 Kč pleťovou masku výživnou v takovém zalisovaném pytlíčku.
Jak všichni odejdou nachystejte si barvu , naneste na vlasy a trošku na kontury obočí, nechte působit a zatím si něco můžete dělat. Jak si hlavu umyjete a upravíte účes, očistěte obličej a všude na obliščej i kolem očí i na krk i na hřbety rukou si natřete masku. V klídku relaxujte u knížky, potom , pokud máte dost času, si ji nechte třeba i déle a už něco dělejte. Po hodině ji setřete kapesníčkem a místa jen lehce omyjte vl.vodou a otřete, pleť bude hlaďoučká, stačí jen lehké přemalování a rodinku doma uvítá usměvavá mamka, co hodně prokoukla. Foto pytlíčku od masky vložím nad komentáře.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13