Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předvánoční návštěvní kniha 11

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

Byla založena:

Novoroční návštěvní kniha 12

 

Komentáře

Přehled komentářů

vše, alergikům

(Oldříška, 13. 12. 2009 19:08)

Tak, děvenky, vzhledem k tomu, že má potravinovou alergii, se kterou si ve fak. nemocnici u nás nevěděli rady, tak jsem přešla na alternatiuvní léčbu.Odbourala jsem, jako první, kouření, a nyní jedu podle doporučení a co bylo zjištěno.Hrůza, nesmím pšeničnou mouku.Další se dozvím zítra při kontrole. Dám vědět.

Marie L začátek

(Marie L, 13. 12. 2009 15:16)

Začátek 2.12-80.2
Dnes mám 77.3kg .měla jste pravdu zpomalilo se to.Cítím se svěže,taková lehká .

Katce - brambory

(Eva , 13. 12. 2009 10:54)

V obsahu tuku rozdíl není, ale ve změnách, které probíhají v jídle během tepelné úpravy, během pečení se zvýší GI brambor až třikrát.

ještě doplněk k receptu

(Eva, 13. 12. 2009 10:51)

Když má rád někdo pikantní chutě, tak je dobré pod šunku a sýr na každý kousek masa rozetřít kávovou lžičku exotické omáčky od Heinzu má ve 100g 595 kj, celá flaštička je 250g , tak lžička nikoho nezabije , ale jídlo ozvláštní.
Na tomto odkaze ji máte vyfocenou:
https://kgdolu.estranky.cz/fotoalbum/dietni-napady/salat-s-minimem-energie-v-ochucovadle/18305

Dotázek

(Katka, 13. 12. 2009 10:32)

Evi, je nějaký rozdíl, když brambory upeču nebo uvařím, obojí je přece bez tuku.

Odpověď na emaily, co vařím

(Eva, 13. 12. 2009 10:28)

Dnes libovou vepřovou kýtu chlapcům a sobě to dělám z krůtích prsou, rozklepaný plátek masa, postříknutý sójovou omáčkou, kdo chce i posolí, já jen přidávám drcený česnek. Peču pod alobalem, pak dvacet minut před dokončením na každý kousek masa položím dva plátky krůtí šunky a plátek 20% eidamu a dopeču.
K tomu budou brambory a zeleninový salát, tak jak ho má rád starší syn. Tyto šťavnaté plátky masa jdou i pěkně dát do chleba, když mu dávám jídlo s sebou na kolej.

Krista K

(Eva, 13. 12. 2009 10:02)

Právě jsme spolu mluvily po telefonu, má stále pochroumaný v optavě počítač,váhu drží hezky, rozhodla se, že před Vánocemi najede na deset dnů na jídelníek a dá kg dolu, aby jí to tak nevadilo, kdyby to kilčo o Vánocích zase nabrakla.
Ona má děti už velké, svoje si s nimi také užila v dospívání, ale utěšovala mne, že ten, kdo takhle bouří v mládí, bývá potom spolehlivý a klidný v dospělosti. Tak budu doufat, že má pravdu.
Jinak všechny hubnulky pozdravuje a zvlášť Zdeničku a Věrku.

Tak počítám a vařím

(Eva, 13. 12. 2009 9:33)

a také přemýšlím, jak přežiji dospívání mladšího syna. Ten starší je klidný , domácí človíček, rád čte a vrací se stále ke mně, zato ten mladší, učí se dobře, nekouří, nepije, ale má pocit, že musí poznat všechno na světě, kina, má stále turnaje v šachách, dívky a kamarádi jsou stále v akci, třeba na dnešek v noci jeli do Zlína na noční promítání horroru, nyní je na šachovém turnaji a oznámil nám doma , že bude chodit potřetí do pokračovacích tanečních zase s jinou dívkou. Jestli to děcko přežije mládí ve zdraví, bude to zázrak. Sportuje a jí zdravě, ale je aktivní, že se to nedá vydržet.
Tohle jsem se starším chlapcem nezažívala.
Nechci mu zakazovat, 18 mu už bylo, také nchci , aby něco dělal za mými zády, tak ho jen omezuji, když to už není k vydržení.
Měli jste to někdo s dítětem také tak, že by bylo tolik aktivní?

Zlatce

(Eva, 12. 12. 2009 22:49)

Bylo mi s vámi pěkně, taky nejste žádné protivy, ale milé holky.

Jitce a Karlovi

(Eva, 12. 12. 2009 22:48)

Já také děkuji za pěkná slova, víte, že nakonec to člověka opravdu moc potěší , že to lidé smysluplně využili, já děkuji Vám.Eva

Jitka P a manžel

(Karel P, 12. 12. 2009 22:36)

Paní Evo,tady Karel P- zdravím Vás a rovněž všechny hubnulky.Chci Vám ještě jednou mnohokrát poděkovat za"Evino hubnutí ",protože včera jsem byl na interní roční kontrole a bylo mi naváženo 79 kg - 1.6.2009 jsem měl 114kg.Rovněž ze 36 různých vyšetření v laboratoři byl o něco zvýšený pouze cukr.Ač jsem byl dříve veden jako odstrašující případ, nyní jsem dostal velkou pochvalu a na tom máte zásluhu i Vy.Pokud bude číst tyto řádky někdo kdo ještě váhá zda začít, doporučuji mu ať začne hned ,protože to opravdu funguje.Ještě jednou mnoho díků a krásné prožití svátků vánočních a všechno nejlepší v novém roce 2010 přejí Jitka + Karel P

Marie S2

(Marie S2 začátek, 12. 12. 2009 19:35)

Dobry den paní Evo a děvčata,tak se vám musím ozvat a podělit se s vámi o to jak se peru s vaším stravovacím plánem a radami.Celkem se mi daří dodržovat max. pauzy,ikdyž to musím hlídat, nebyla jsem na to zvyklá.Ani hlad nepocituji,jen v noci když se díváme déle na telku,tak se napiji trochu mléka tak 1dc,jinak porce dodržuji přesně a stačí mi, to mezijídlo taky neberu.Dnes mam 4den a zdá se mi,že jsou ty porce větší než první 2dny, začínala jsem ve středu na 80,2kg,čtvr.79,7.pa 78,3 a dnes ráno77,6,ale beru i ten multivitamín centrum a cítím se skvěle mam dost energie i na to předvánoční gruntování.Tak snad žádné chyby nedělám a podaří se mi něco víc shodit. s pozdravem Marie

Setkání s Evkou

(Zlatka - máma Lídy T , 12. 12. 2009 15:19)

Já jsem se sem dřív nedostala, byly jsme s Janičkou 48 a Mackem nakupovat dárky, nakonec si Macek, ta mrška, koupila kalhoty 42 a šílela blahem, že je dopnula a dárky nějak stagnovaly, něco ale máme.
Daly jsme si v Evkou včera kávičku a já nachystala takové vánoční menu, měly jsme pečenou rybku a bramborový salát, jak jsme si ho společně vymysleli, trošku brambor, vařené čočky, dušená zeleninka, cibulka, trocha šunky a pol.lžíce majonézy a 2 pol.lžíce bílého jogurtu a dochuceno malinko solí, pepřem a hořticí, mňam.
Tak co váha ráno, Evi? My s Lídou dobré, stále stejně.
Také jsme se zasmály, nevím jak ostatní děvčata, co se někde s Evkou setkaly, ale my se s ní vždy cítíme, jakoby by byla naše setra nebo někdo z rodiny. My jsme jí všechny vděčné za dost kg dole a jsme rády, když se někdy zastaví, třeba jen na chvíli.

Pěkný den.

(Eva, 12. 12. 2009 13:59)

Střídavě uklízím a dělám jídelníčky, prostě takový normální den.E

Jsem doma z pohřbu

(Eva, 11. 12. 2009 22:41)

Byla jsem až v Domažlicích, spali jsme u známých v Humpolci a zpět jsem se stavovala u Zlatušky, tak jsem si stiskla truce s některými děvčaty z Jihlavy a okolí, však ony se ozvou, na všechny emaily odpovím brzy, ale musím se vyspat a trochu odpočinout a zítra už zase pracuji.
Kysané zelí při žravé nevadí, klidně papej Pavlínko.
Silvie, pokud jsi napsala během zítřka dostaneš odpověď.
Jinak děkuji za hezké pochvaly,ideál nejsem, ale snažím se, aby nikdo nebyl sám a každý, kdo má snahu vydržel,taková pochvala povzbudí a hned mne to víc baví. Dobrou noc , zdravím všechny a jdu chrupkat.Eva

Silvie, bereme tě mezi nás

(Pavlína, 11. 12. 2009 15:18)

Milá Silvie, já jsem měla nejvyšší váhu 110kg, sice to bylo před porodem, ale při těho jsem přibrala asi 8kg. Teď mám 80kg a pořád ještě hubnu :)) Když půjdeš mezi nás, tak musíš počítat s úbytkem asi 4kg/měsíc. Není to mnoho, ale hlavní je, že se váha i při nějakých prohřešcích nevrací zpět. Evička je super ženská a určitě ti pomůže. Podívej se do fotogalerie, kolik nás již zhublo a to bych řekla, že to není ani polovina. Všichni foto nedávají. Přeji ti hodně zhubnutých kil a vítek mezi nás

Silvii

(Dana L, už 49 let, 11. 12. 2009 15:15)

Silvie, určitě Evě napiš. Pomůže stejně tobě, jako její jídelníček pomohl všem nám. Teorii jsme měly všechny zmáklou, ale praxe je úplně jiná. Hodně pomáhá diskuze, fotky zhublých,.....V soukromí si i píšeme, navzájem se podporujeme, hecujeme. Určitě se do toho vrhni a nenechávej to "AŽ" po Vánocích.

Silvie jdi do toho

(Maruška K2, 11. 12. 2009 14:39)

Gratuluji a jdi Silvie do toho,neboj se s jídelníčkem od Evičky zhubneš budeš mít stále možnost konsultace,čteš si v knize a hlavně nemáš hlad,chut na sladké jdi do toho .neboj se já jsem celý život se snažila zhubnout.moje zdravé stravování začalo dle Evičky před rokem.Zhubla jsem 25kg cítím se skvěle stravuji se dál zdravě podle sebe občas hřeším,ale stále sleduji váhu a mám vše pod kontrolou.Nejdůležitější je nemáš hlad chutě na sladké a dokážeš to zvládnout neboj se a pojd do toho je nás u Evičky hodně a všem pomohla.oto jsou jasný důkaz její pomoci je opravdu skvělá a poradí když je ti nejhůř a nevíš co dál.Nejsi nikdy sama,podporu máš mezi námi děvčaty.Vzkazujeme ti pojd mezi nás a pomoc máš na dosah

Poprvé tady

(Silvie, 11. 12. 2009 14:19)

Prohlédla jsem si tyto stránky a je tu hodně zajímavých rad. Já osobně už jsem vyzkoušela hodně věcí a přečetla víc než dost, abych věděla co nemám dělat. Poslední 7 let jsem se svojí váhou lítala mezi 115 - 133kg a to několikrát. Dokonce jsem se začala zdravě stravovat, ale jsou i dny kdy to nezvládám. Trochu jsem i zhubla.
Potřebovala bych zhodit 50kg !!!!!!
Myslím, že kdybych se přihlásila do pořadu "Jste to co jíte" tak by mě určitě pomohli. Tam ale opravdu nehci. Myslím, že potřebuji pravidelný dohled, konzultace, nějakou podporu, jídelníček - kolik čeho...atd. Myslíte, že mi tady pomohou?
Přeji hezký den.

Jsme to, co jíme

(Boubelka, 11. 12. 2009 8:22)

Zdravím všechny hubnulky. Tak včera to byl ukázkový nářez.Smekám klobouk před paní, která to dokázala.Jak pěkně omládla. A dělala přesně to , co nám radí Evička. Tak milé hubnulky svátky, nesvátky, my to také dokážeme.Stále říkám: tloustnout, znamená stárnout!Přeji pěkný den.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

následující »