Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Napsala jsem jí

(DRAHUŠE, 14. 7. 2009 13:28)

Snad večer odpoví, je hezky, asi bude někde venku nebo v práci.

Drahuši

(MartinaK., 14. 7. 2009 13:27)

Plně souhlasím s Danou! Funguje to. Já, chronická dietářka, mohla bych pomalu své zkušenosti s marnými pokusy jak zhubnout, přednášet na VŠ. S Evou to není žádný podvod. Věř tomu.

Drahuše

(Dana, 14. 7. 2009 13:23)

Si myslím, že tady je nad světlo jasné, že nejde o podvod.. je tu spousta holek, galerií, to, co paní Eva říká má hlavu a patu, člověk jí musí dát jen za pravdu :-))

Ale je mi jasné jak to myslíš.. takových stránek o hubnutí je.. no ale ted jsi narazila na tu pravou co ti změní život, pokud budeš sama chtít ;-)

Nedivte se

(DRAHUŠE, 14. 7. 2009 13:20)

Ptám se, abych nenaletěla na nějakou pitomost.

Děkuji

(DRAHUŠE, 14. 7. 2009 13:08)

Napíšu jí a uvidím.

Drahuše

(Dana, 14. 7. 2009 13:07)

Hubnutí, zdravě jen běžnými potravinami.. to je název stránek a tak to také je, nic neobvyklého se v jídelníčku neobjevuje :-) I díky tomu jsem se do toho dala.. Ted jsem si opravdu jistá, že to s paní Evou a holkama tady dokážu a že to bude trvalé :-))

Je lépe zkontaktovat paní Evu a pustit se do toho s ní ;-)

Drahuši

(MartinaK., 14. 7. 2009 13:06)

No právě o tom to je. S Evinými jídelníčky jíš úplně normální jídla a používáš potraviny, které běžně seženeš v obchodech, nebo supermarketech. Eva ti ho ušije na míru.

Haňulce

(Irena 32 let, 14. 7. 2009 13:00)

Hani,já jsem taky hříšník.Ani by mě to nebavilo jím nebýt.O víkendu jsem např.oba večery večeřela buřta na ohni.Ale jenom jednoho.Dřív bych snědla klidně 3.
Já jsem začala hodně sportovat.Každý den si dám nějak do těla a začalo mě to hodně bavit.

Ještě otázka na jídlo

(DRAHUŠE, 14. 7. 2009 13:00)

Měla jsem jednou sestavený jídelníček od experta a buď tam byly věci zvláštní nebo zase moc drahé, je tam taky normální jídlo?

Evičce

(Irena 32 let, 14. 7. 2009 12:56)

Děkuji za vložení fotek a holkám za komentáře:)))

Drahuše

(Dana, 14. 7. 2009 12:52)

Já bych to popsala velmi zjednodušeně takhle.. jsou potraviny, které dokáží dát člověka docela slušně do kupy, vnitřně ho srovnat a tím se člověk cítí o hodně líp, zmizí unava atd. atd.

No a v jídelníčku od paní Evy je spousta takových potravin a přitom člověk nestrádá, alespon já nemám zatím pocit strádání.. naopak jsem přišla i na nové fajn chutě :-)

Jak tomu mám rozumět?

(DRAHUŠE, 14. 7. 2009 12:35)

Četla jsem tu všechny návštěvní knihy, všechny si tu notujete, jak se cítíte fajn, že bych se "normální stravou" tolik lišila? Potom mně napadá, co je normální? Taky bych potřebovala zhhubnout tak 15 kg, že bych se tak přežírala nebo proč mi to nejde a vám jo?

Evičce

(Dana, 14. 7. 2009 12:27)

Aha.. tak to abych začala něco dělat :-))

No krémy ty já nikdy moc nepoužívala, ale asi na tom něco je, budu se řídit radama :-))

Kůže

(Eva, 14. 7. 2009 12:25)

Ruce - cvičila jsem s malými činkami na sodní stranu a stáhlo se pělně,
Nohy, vnitřní strana stehen - není to hrůza, ale na výstavu taky né, holt mám přes 40, také jsem vydatně cvičila cviky, co máš na CD se zátěžovými pásy
Břicho- výstava to není, ale kupodivu se po cvičení stáhlo a žádné pytle kůře nevisí, je jen trochu volnější, ale na operaci zdaleka ne
Zadek a stehna - zase cvičení s pásy, stepper - stáhlo se vše bez následků
Krk - zcela bez následků, neměla jsem lalok moc velký - mažu pravidelně celý život
celou dobu jsem se natírala mléky na celulitidu a hydratačními, fakt poctivě každý den, ruce a nohy i dvakrát za den.

Přebytečná kůže..

(Dana, 14. 7. 2009 12:18)

Ahojky holky.. chtěla jsem se zeptat hlavně těch, co zhubly víc jak dvacet kilo.. co vytahaná kůže? Zůstala nebo jak to pak s ní je? Když koukám na fotečky, vypadáte všechny skvěle ;-)

A jinak, dneska mi zase hupsla váha dolů.. 16 den a 5 kilo dole.. hurááá :-)

Hezký den všem :-)

Hanulce

(MartinaK., 14. 7. 2009 11:22)

No,no, dyť není zase tak zle.Ale je pravda, že já hubnu ze 112 kg, a to říká Evička, že těm nad 100 to jde rychleji. je taky pravda, že jsem (ZATÍM) nemusela použít ani MD ani bílý den. Prostě jedu podle Evičky. Není to takový úprk jako ze začátku, ale pomalilinku to jde dolů. Po té dovče v Bulharsku jsem se těžce vracela k jídelníčkům. Teď jsem se srovnala, ale v práci je to samý svátek a narozky a oni furt nosí dortíčky a chlebíčky. Já jsem na sladké i když po úpravě stravování na sladké DOOPRAVDY nemám chutě, tak jak vidím sladkou laskominku, tak to je moje. Obávám se ale, že jak zhubnu ještě víc, tak váha začne stávkovat jako ostatním a začne asi tvrdý boj. Buť já a nebo ona. Hani a na jaké váze si začínala ty? Jinak nos už klidně odřený mít můžeš, protože už jenom to, že ses na to dala a začala pro svoje tílko něco dělat, je důvod k tomu být na sebe pyšná!!!!

Krmošce

(Hanule, 14. 7. 2009 10:59)

Ty, Martinko, Krmoško jedna...! Až já zhubnu 14 kg, tak se taky nebudu hroutit z jednoho zhřešení! To budu mít nosík odřený od mraků...:-).Ale zatím stojím, a když nedám nějaký bílý nebo mimořadný den, tak stojím(třeba týden). Pak pracně zhodím nějaký deko, no a pak to o víkendu pokaka... To víš, že se taky snažím zase znova a znova. Když jsem se dala do boje a k tomu mám tak skvělé spolubojovnice a velitelku, fakt mě to baví, ale přesto to někdy naštve...

radost

(MartinaK., 14. 7. 2009 9:26)

Tak včera jsem běžela po nákupech v blízkém městě, na sobě rozevlátou halenku, kterou jsem si kdysi dááávno koupila a až nyní se do ní vešla, a zdravím holčinu, která se mnou chodila na orientální tance. A ta nejřív pozdravila ale tak jako nejistě, a pak fakt zahulákala:" jééé to jsi ty?? Normálně jsem tě nepoznala, ty jsi nějaká zhublá!!!" Holky, to vám tak hřeje u srdíčka!! Už se mi začíná tak nějak stávat, že lidé si všímají. Teda taky se mi stalo, že mi kdosi řekl, nesmíš taky každýmu věřit!! No to mě málem šlehlo, protože 14kg dole, obleču věci, které nenosím 8 let a prej to není tak horký. Ale jinak je mi moc hezky. A vy hříšnice, nic si z toho nedělejte. Já taky občas uletím, ale nehroutím se z toho. Tak se začnu zase chovat vzorně a ono to zase vklouzne do svých kolejí.

Dája C. 46 let

(Dája C. pozdrav po delší době, 14. 7. 2009 9:07)

Milá paní Evo,
ozývám se po čtvrt roce.Po celou dobu ( od prosince 2008) si udržuji váhu, které se mi podařilo s Vaší pomocí dosáhnout.Cítím se rozhodně lépe než před rokem.Dokonce jsem i všechny naše školní akce absolvovala s radostí a v plné síle. Ono se to jinak chodí a běhá, když člověka nebolí nohy.Často jsem na Vás myslela, když si kolegyně po výletech naříkaly, jak jsou unavené a já jsem se cítila jak za mlada. Je to hrozně fajn. Teď si užívám prázdniny a přemýšlím o tom, že bych se mohla pokusit ještě nějaké to kilečko zhubnout. Jinak se stravuji tak, jak jsem se to s Vámi naučila. Je pravda, že občas zhřeším, ale opravdu jen občas a ještě si to užívám jako nikdy předtím.V dubnu jsem začala chodit na obědy do školní jídelny,ale nevydržela jsem to ani ten měsíc.Jedla jsem sice malé porce, ale byla jsem po jídle unavená a řekla bych i taková "nenajedená",pořád jsem měla pocit ,že bych se měla ještě najíst. Ani váha z toho neměla radost, tak jsem si zase začala radši připravovat jídlo sama.
Ještě Vám musím pochválit www.stránky, úžasně se rozrůstají, chodím se na ně dívat skoro každý den.
Moc Vám děkuji a přeji krásné léto. Dája C.

Barva

(Eva, 13. 7. 2009 23:35)

Budu vás lekat barvami všechny každé pondělí!!!!!!!!!!
Já jdu spát , dopis zabalený a já jsem mrtvá, cvičila jsem a celé odpoledne žehlila na dvoře.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »