Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Já vím

(Eva, 2. 7. 2009 11:01)

No tenkrát , jestli si vzpomínáte, na začátku května můj syn nějaké dopisy převzal a zašantročil, vše se vyřešilo, paním jsem to poslala o týden později a jemu vynadala a od té doby si to raději přebírám vše sama. Já jí nechci nadávat, každý je omylný a já taky něco přehlédnu, ale na to o té kriminálce mi vypadly oči z důlků.Jen jsem chtěla, aby bylo jasné, že jsem ji nechtěla poškodit nějak vědomě.E

Pro Evičku

(Irena 32 let, 2. 7. 2009 10:59)

Evi,přesně jak píše Jiřina.Vrátila bych peníze.Pokud místo dotazu hned vyhrožuje kriminálkou,tak bůhví,co by bylo příště.

Pro paní XY

(Irena 32 let, 2. 7. 2009 10:57)

Milá paní.
Pokud nerespektujete podmínky dané paní Evou,nemůžete se divit,že jste jídelníček ještě nedostala!
U nás ostatních(a je nás tu dost) žádný problém nebyl.Prohlášení jsem poslala mailem a do týdne jsem měla jídelníčky na CD doma.Chyba je na vaší straně a ne Evičky.S pozdravem,Irena Doskočilová

co to zase je?

(MartinaK., 2. 7. 2009 10:55)

Šmarjáááá, co se zase děje? Doma je napnelizmus, tady jak se mi zdá, tak taky!!!! Té paní, co chce na Tebe volat příslušníky činné v trestním řízení vzkazuji, aby si pořádně přečetla pokyny, které zasíláš. Tam je uvedeno, že dokud nepošle zpátky podepsané prohlášení, tak jídelníky nedostane!!! Je to logické a vychází to z podstaty věci. Myslím, že si takové jednání NEZASLOUŽÍŠ!!! a že když se najde ještě pár takových "milých" lidí, tak tě přejde chuť na další aktivity a my všici spláčem nad vykonaným dílem. Evi, nedej se a volej SOS. Podvodnice rozhodně nejsi, jelikož tvoje metoda funguje. Není to náhodou tah konkurence? Že by nasadila do boje jinou zbraň v podobě rádoby hubnoucí ženy?

pro Evu

(Jiřina , 2. 7. 2009 10:51)

Evo,pokud někdo nerespektuje Tvoji podmínku k zaslání diety,poslat prohlášení,tak si sám škodí a nemá vúbec důvod Tě napadat.Pokud Tě nazývá podvodnicí a chce volat kriminálku ,tak si ji zapiš červeným písmem,vrať ji peníze a víc to neřeš.Ta by ti dělala problémy i při dietě a hledala by důvod jak tě pošpinit.Problém vzniknou může,ale dá se přeci řešit v klidu.Každý si musí uvědomit ,že chodíš do práce.Tloustnou leta to nám jde všem dobře,ale hubený by jsme chěli být hned.Hlavně se nenech otrávit,nás vzorných máš snad víc než těch problémových.

Prosba

(Eva, 2. 7. 2009 10:19)

Jedna paní mi taplatila a nepřišlo od ní prohlášení - nyní siuž poštu přebítám sama,její jídelníček mi tu leží hotový 14 dní, nemohly byste se vyjádřit k tomu zda je na mne nutné volat kriminálku a jsem podvodnice?

úlet

(MartinaK., 2. 7. 2009 9:52)

já si myslím, že když se ulítne jen někdy a jen malilinko, tak to takový průšvih není. Zapoměla jsem ti Evi pochválit fotečku. To jsi hrábla do fotek za základky ne? Fakt kočanda, mladice. Jo a bleděmodrá je móóóc dobrá.

Večerní jídlo

(Eva, 2. 7. 2009 9:13)

Tak já jsem měla včera žravý večer a stejně jsem s váhou o 300g méně než včera.
V tom městě jsem si dala zeleninový salát s kukuřicí a kuřecím masem, byl dobrý a zaujalo mne na něm to, že maso nebylo restované jako normílně na pánvi, ale dušené a bylo to stejně dodré, jen to asi neobdahovalo tolik tuku. Doma mne pak honila mlsná, tak padly ještě dva Bio jogurty a k nim hrst lupínků, to by mi odborníci dali a jak to bylo po hodině jen trochu, tak se nic nestalo a mám radost.

Cvičení - necvičení

(Eva, 1. 7. 2009 21:11)

Tak jsem doma, nakonec nám řekli, že je to pro deset lidí a objednává se to předem, tak jsme objednané na další týden na středu, prošly jsme se po Km, na náměstí daly občerstvení, venku bylo 28 st, bezvětří, prošly jsme s Radkou a její dcerou celý střed Km a jsem doma a jdu počítat.
K těm zkouškám - já to přes víkend dám dohromady do dnů a potom zase sem napíši, že na požádání hubnulkám posílám, zatím jsem dala dohromady další akternativu pro hubnutí po zhubnutí deseti až jedenácti dnů.
Víte , jak jsem psala že se má pak podle průběhu hubnutí zařarovat po zhubnutí těchto kg každý třetí a u někoho každý čtvrtý mim. den, tak jsme s děvčaty testovaly, že stejně účinné, ba lepší je jíst dopoledne podle normálních dnů a odpolední svačinu a večeři jakoby podle mimořádného, podle mne nebo si je už podobně dělala děvčata sama.

Olince

(Eva, 1. 7. 2009 17:00)

Tak máš první den za sebou, už se vezeš, za chvíli měsíc jsou Vánoce.
Na fotky se těším, my dnes jedeme do Km vyzkoušet nové cvičení, tak večer podám raport.

To bude útrata

(Eva, 1. 7. 2009 16:35)

Já vím, že to zažila každý z těch zhublých děvčat, ale mítněte apetit, já si loni koupila krásné černé elastické třičtvrteční kalhoty a dnes ráno jsem si je chtěla navléct, no navlékla jsem je, ale hned ze mne spadávaly dolů. Jsou mi všude aspoň o 8 cm větší a to vážím skoro stejně jako to minulé léto, kupovala jsem je na konci srpna v nějaké slevě. Jak mám tu fotogalerii " Rychlé srovnání - můj rok", to není žádný podvod, to cvičení ubralo cm hodně a kondice je nesrovnatelná, já dneska, když už ve škole nebyly dětičky, lítala po chodbách indiánským krokem a bylo mi lehounce. Andrejko, já posledních 5 kg hubla 5 měsíců a na 68 stop, někdo říká , že ve vztahu k obličeji mi to stačí, když to stlačuji moc, zase to vyleze na 68 a sedí tam jako přikovaná, 67 - 69, tak si lítám a žiju, hlavně se snažím hýbat, asi už ve 44 letech nečekám zázraky a proti těm 94 kg je to stejně fajn, byla jsem fakt trubka, že jsem to nechala tak daleko zajít, no vrátit se to nedá, zase bych nikdy nevěděla, že je i v dnešní složité době tolik fajn žen po republice. Tak nějak to přijmi a hýbej se a měř si míry a také pošli zase fotku.
Jako ty kalhoty dopadlo dost šatů z minulého léta, že na mně visí jako na ramínku, ještě že jsem si nekupovala nic drahého.

Až to bude potřebovat

(Eva, 1. 7. 2009 16:24)

Pošlu Ti ty dny , až je biudeš potřebovat.E

Markétce

(Andrea N., 1. 7. 2009 16:00)

Napiš Evičce na mejlíka ona ti ty dny pošle. Hele já mám taky silnou kostru v hubených dobách mi nikdy nikdo nevěřil, že vážim kolik vážim :-)) No dneska jsem na tech 68-69 jako kdysi :-))) a je to fajn, jen musím víc cvičit abych se zpevnila, gravitace je pěkná mrcha. Holky tady byla teda teď bouřka jako pr... Vypadli nám i počítači a vůbec jsem se sem na vás nemohla dostat, ale už to vypadá, že odchází Oli třeba si to míří k vám

Erri

(Markéta, 1. 7. 2009 15:55)

A kolik teda máš? Já před pěti dny 86,6 a teď 85,2 (Olinko :-) máme to stejný) , měřím 170. Ale bohužel, mám supersilnou kostru a tak kolem 73 kilíček bych byla Ok..
A holčinky, pořád nevím, co přesně jsou bílé a zeleninkové dny? Tedy jen tak zběžně tuším :-).

Pro Markétu

(Erra, 1. 7. 2009 15:39)

Je to Market tak jak píšeš.Jen se neboj,ono to tak lehce zase nepůjde.Těmhle prvním kilečkům jsem vždy říkala čistící :-)) počkej za týden,za dva... To je fajn,že tu jedeme spolu stejně,ale spoň se budeme pěkně dohánět,která kterou trumfne :-))) Tak ať se ti daří...

Andrejce..

(Olinka 25, 1. 7. 2009 15:32)

Tady je hic na padnutí, v buse jsem sebou málem praštila, jak bylo dusno.Zatím tu svítí sluníčko, ale potřeboval by se vyčistit vzduch, tohle je úmorné.
Já měřím také 168cm a dnes jsem měla 85,7kg, takže ještě je co dávat dolů, ale tak od 15 let jsem měla přes 100kg, takže se musím pochválit.
Mamka je moje kočka hubená :-))

Olince

(Andrea N., 1. 7. 2009 15:26)

Oli mám z minula stejnou zkušenost po bílém hups dolů a po ZD a MD zase zpět. Ale zrovna jsem dneska řešila s Evičkou že se né a né dostat pod 68 (měřím 168 cm) a ona říkala, že co je pod 100 od výšky už prostě tolik nejde. Tak si to budu hlídat aby to hlavně nešlo vejš a ona se ta váha třeba zase umoudří a pustí mě trošku níž, ale kolečko jsem si nasadila tak uvidíme aspoň se po tom prodlouženém víkendu vyčistím :-))) Hele tady do teď krásně, ale dusno no a teď bouřka a vidím to na konec světa :-))) černočerná tma, hřmí a prší :-(((( Koukala jsem na maminčiny fotky je fakt kočka :-)) už jsem jí pochválila

Andrejce a všem

(Olinka 25, 1. 7. 2009 15:18)

Čauky!Jak se máte holky? Venku je hic na padnutí, mám za sebou první pracovní den, zaím jsme ještě nic nedělali, ale zítra to nastane.Byla jsem u vietnamců a říkám, že chci nějaké slabé kalhoty na mne a on mi dal 44, takový malinký, já mu říkám, jste se asi zbláznil ne? A oni mi jsouuuuu!!!huráááá!!!!Takové šedivé, krásné, mám v nich nějaké hubené nožky :-). Pak jsem vlezla do sekáče a sehnala nádherné šaty, dvoje za celkem 180Kč. Jedny džínové pouzdrové, nikdy bych neřekla, že do nich vlezu a pak takové červenobílé- nechám se vyfotit, ať se pobavíte :-)).
Andrej, dnes končíme kolečko, ale hele, bílý den mi vždy sníží váhu, ale zel.den nemá žádný účinek.

Markétce

(Andrea N., 1. 7. 2009 15:17)

No já bych tak nejásala, víš jak to maj všichni s těma velikostma, ale je fakt malá a to číslo tam fakt je takže jojojojojojo je to parááááda

Andrejce

(Markéta, 1. 7. 2009 15:00)

Andrejko, sukně 38 - tak to je naprostá paráda! Máš můj obrovský obdiv! Super!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »