Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Výraz dítěte

(Eva, 8. 7. 2009 12:26)

To už jsem imunní, tváří se občas právě takhle, no a potom budou lítat, aby se manželce zavděčili a večer byla milá, pak se jim bude hodit vše, co je zlá matka naučila. manžel se do výchovy neplete, jen výjimečně, kluci s ním mají pěkný vztah, jsem ráda, je náhradní otec, tak ho ani do žádných sporů netlačím, však já už jsem zkušený generál. Jo na nás leží nejen výživa a zdraví rodiny, ale leží na nás i strategické velení.

Andrejce

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 12:24)

Se máš,hele nepůjčíš šéfa?Jo a když už sis ty žabky koupila,tak je nos aspoň na koupíní do vany,Hehehe.

Evi a Haňule.

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 12:22)

Cviky vyzkouším,jen abych se u toho nezmrzačila,zní to náročně.Jo a Evi nevadí,že nemám ten míč?Hahahaha.Pořídím si ho.

Hodná maminka

(Markéta, 8. 7. 2009 12:05)

Krásný den všem.
Evičko, Váš příspěvek o chlapcích a o výchově mi naprosto promluvil z duše. Momentálně mě to trápí víc, než kila navíc. Taky bych chtěla být jen hodná maminka, ale naši opičáci (5 let a dva roky, brzy šest a tři :-) ) někdy dělají takový cirkus a já musim křičet..pak ty výčitky :-(..
No jo, máloco jde v životě tak, jak by si člověk přál, tak jsem ráda, že aspoň to hubnutí jde zatím jak po másle :-). Díky vám všem :-)!

zase ty děti :-)))

(Andrea N., 8. 7. 2009 12:02)

Já si myslím, že je to všude stejný, já jsem u nás taky ta co furt něco chce, domlouvá, vyhrožuje, slibuje prostě vychovává a tatínek je ten hodnější co moc neprudí. Já bych taky chtěla bejt ta hodná, ale asi to prostě nejde, tak snad to jednou oceněj ty nevěsty a ženiši :-))Někdy si při pohledu na výraz svýho dítěte připadám jak ta nejhorší hysterka :-)))

Na bříško neboli na pupííííček mizernej

(Eva, 8. 7. 2009 11:16)

Já zmám zese nový cvik na velkém míči. Klek a předklon a ruce natáhnout dopředu na míč. Pak držet pevně pánev, ramena i ruce a jako trochu koulet s míčem vpřed a vzad, nepíná se hlavně oblast žaludku.

U nás je to také

(Eva, 8. 7. 2009 11:12)

Já mám doma dva experty, dlouho se zdálo, že ten mladší je pořádný, ale poslední dobou mám pochybnosti, to mne jednou budoucí manželky asi pomluví, ale dělám co mohu, jsou to prostě chlapi, bič a cukr, přísnost a přísun dobrot za odměnu - zdravějších, někdy mám pocit, že je člověk musí cvičit jak psy, když polevím, flákají to, prostě potřebují občas kartáč, aby nezvlčeli. A já bych šíleně chtěla být jen hodná maminka, copak to s nimi jde? Jsem spíš generál než milující matka.

Jak na břicho

(Hanule, 8. 7. 2009 11:08)

Děvčátka, jedna moje bývalá profesorka tělocviku mě kdysi dávno naučila takový cvik (původ má někde v józe), který jsem praktikovala po každém těhotenství a myslím, že opravdu účinkuje. Samozřejmě vedle klasického posilování! Dělá se několikrát denně, když si zrovna vzpomenete. Ve stoje (trochu rozkročmo) se třikrát zhluboka nadechnete nosem a vydechnete pusou. Naposledy vydechnete co to jde a zadržíte dech, zároveň se předkloníte tak, že si opřete ruce o kolena a vtáhnete břicho až se úplně vcucne! VÝDRŽ(ne do modra). Nejlépe tak třikrát opakovat. Nesmí se dělat po jídle nebo velkém napití. Někteří jogíni umí břicho vtáhnout tak, že je jim vidět páteř - já to až tak neumím :-)). Pa Vyzkoušejte..

Ivetce

(Andrea N., 8. 7. 2009 10:45)

Pro tvoje uklidnění jsem doporučila svému synátorovi aby si před odjezdem k tetičce uklidil šuplíky a co myslíš? Byl z toho plnej velkej pytel bordelu :-))) Tak si kup něco pěknýho všude jsou úžasný slevy, já si minule pořídila kožený žabky za 149,- kč paráda léto asi nebude, ale musíme bejt připravený :-)))

Jarušce

(Eva, 8. 7. 2009 10:22)

Vyzkoušej, co jsem Ti napsala na email a pak napiš.E

Olince

(Eva, 8. 7. 2009 10:21)

Já jsem , Oli, po zhubnutí 20kg měla taky občas takový týden, pak už to jde pomalu.E

všem hubnulkám

(Andrea N., 8. 7. 2009 10:19)

Jaruško tak to máš asi pravdu, to by jste se asi s pochopením nesetkali a asi by bylo i zbytečný dusno. Hele každý svého štěstí strůjce a třeba bude doba, kdy se do toho pustí taky. Důležitý je, že jsi ty i s přítelem spokojená. S tou výškou by to bylo zajímavý já mít 53 tak jsem anorektička ale důležitý jsou taky kosti já je mám dost těžký. A co ta naše mlsulka Ivetka? Hele Ivet já bych to přes ty prsa brala, tak jestli můžeš tak pošly já přes prsa -10cm :-(((. Jo a jinak velká pochvalička za těch 12 kg a neboj budou další. Jo a na bříško nic zaručenýcho neníííí teda krom plastický operace a nechat si to uříznout, kamarádka na tom byla a zas tak moc spokojená teda není, tak vydrž prťka vydrž a cvič uvidíš že se to projeví :-))). Hanulce no jo jsem to já ta krasavice ve fotogalerce :-))) mám teď ještě o kousek míň než tam, časem doplním fotečky ale ty nožky a bočíčky tam jsou, ale jestli mi Ivetka pošle kus těch prsou tak budu taková souměrnější :-) Jinak já jsem taky v práci, ale nějak se mi nedaří zapojit do pracovního procesu a to nejsem ani po dovolený :-))), ještě že mám takový hodnýho šéfa, mimochodem můj vlastní manžel.

Haňulce

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 10:15)

No vidíš,nakonec to taky půjde,já vím,jde to hodně pomalu,ale jde to.Já věřím,že to dáš.Hele kdyby to šlo rychle,tak bys neměla nás.To už by si si nosila nos nahoru a my stálé inventáře by jsme tě nezajímaly.A takhle si tu s náma.No řekni,není to tu prima.Vždyť kecalka Andrejka,stálý inventář já a Olinka s maminkou,Milenka,kde bys takové druhé našla.Hahahahahaha.Ať tě s té práce neklepne,já si užívám.Ale návrat do reality bude krutej.

Kristýnce

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 10:09)

Čauky,já tě zdravím!Tak pracuj,ne a bude ti to víc utíkat:Hahahahaha.Drzá,co?Já si užívám,včera jsem odvezla zbytek demoličního komanda k babi,takže celá noc a den je jen můj.Včera lahodička,na hodinu jsem se naložila do vany,dala masku na vlasy a obličej,oholila nohy,pustila si Koláře,no co vám budu vyprávět.Sexy košilka,no novej člověk,takovej hubenější,no taťka mě málem nepoznal a digoška mi odpustila ty knedlíky.A dneska si vyrážím koupit nové letní botičky.Teda jestli njaké léto vůbec bude.Sice další odměna měla být až při té 70,ale s mojím přístupem bych letošní léto chodila bosa.Tak jupííííííííííííí do výru velkoměsta.Ale už se to tu ,račí.Jo a včera,teda dneska jsem šla spát ve dvě ráno a v 5.15 jsem už čučela na budíka a po 7 vstávala.Už mám uklizené tři šuplíky u dětí.To zase byl chlíveček.Holky máte to doma taky?

Andrejce

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 10:02)

Vydrž Prďka,vydrž.Ty to dáš.A když ti to půjde pomalu,nám to vadit nebude,vždyť nebýt tebe,tak kdo by to tu rozhýbával.

bílej den

(kristýna, 8. 7. 2009 10:00)

ahojte dámy , když jsem držela bílej den hlídala jsem množství bílý jog. a tvarohu , ale ochuti a na salát z čerstvé zeleniny super a jak píše olinka , na véžu na hrubo zeleninu a mazat s tvarohem , hodně se najíš a poud je ještě chuť tak kefír-nízkotučný, ale to asi nemusím psát, že???a jinak jen ochucenou dušenou zeleninku a bezevšeho... jo a jinak u nás dneska příjemný ochlazeníčko, sedím v práci a nějak to neutíká, v poledne jdu na lymfu..a o víkendu pokládáme dlažbu, tak jsem zvědavá co to udělá s mojí váhou ... moc zdravím a jak se dneska máte???

výška...

(Jaruška, 8. 7. 2009 9:59)

Holky, nešla by nějak doplnit výška nás všech tady? Já mít třeba 53 kg jako Verča z nové fotog. tak jsem ztracená:-) Jinak jí to moc sluší a změna je viditelná hezky!

Všem

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 9:59)

změna postavy.No vidíte,kdyby někdo chtěl,tak mu jedno číslo do podprsenky ráda přidám.Taťka si sice nestěžuje,ale kdo se s tím má tahat.Já mám přes prsa jen o 2 cm míň.Ale co mě štve,je moje břicho.Mám ho pořád jako v 5 měsíci.Ne a ne se hnout i když poctivě cvičím už víc jak dva měsíce podle DVD od Evči.Nemáte někdo něco vyzkuošeného,co by zabralo.I cm se mě už přes dva měsíce drží.

Olince a mamince

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 9:55)

Holky,vydržte,to tělo se brání.A nebo,že by to na nás zkoušela bachařka digoška?Hele závidím vám,že máte pevnou vůli a odoláváte i při nezdarech.To já jsem na tom špaténka.Ale třeba to jednou dojde i té mojí kebuli.Ale řekněte i tak jsem šikulka,když jsem dala dolů 12 kilo.Ale nebýt Evičky,tak to nedám.I když jsem neposlušná,tak doufám,že mě bere jako svojí ovečku.Mějte se,ste šikulky.

pro Haňulku.

(Iveta,42 let, 8. 7. 2009 9:52)

No teď si tomu teda dala,já se chtěla chválit,jak jdu do sebe a ty to na mě práskneš.Hahahahaha.Ale neboj,on by mi to stejně nikdo nevěřil.Připadá mi,že rebel jsem tu jenom já.No nevadí,aspoň v něčem vynikám,ale ovládání se to není.Jenže nemůžu si pomoct.Ty knedlíky s borůvkama byly tááááááááááák dobré.A sakra,je to venku.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »