Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Možná

(Eva, 4. 7. 2009 20:46)

Některé nosily dost navíc a některé ne, těžko říct, přijdu si jako exhibicionistka, ale je to fajn, holky vy toho stíháte, to je krásné, taky pěkný zítřejší den a po něm mnoho dalších.Já asi ještě půjdu chvíli po Titaniku na rotoped.

možná to byli ,

(Zdeňka, 4. 7. 2009 20:41)

ty,co budou Evičku ještě potřebovat,ani se nedivím,že už jí všude znají,protože to co dělá,málokdo by se našel a kolika pomohla,však Evi jen ty víš kolik to dělá celkem na kg,lidi si to mezi sebou řeknou a budu se opakovat,svět je malý.Ty jsi Andrej jak já,taky počítač,potom na zahradu vytáhnout cibuli,opět počítač a zas všechno pozalívat,kytičky a to co je schované,potom mě Olinka namlsala na rybičku,tak jsem si ji musela udělat k večeři a tak tu holky žijemspolu,podpora od všeho trochu.EVI TOBĚ KRÁSNOU SLUNÍČKOVOU NEDĚLI,SNAD VÁM PRŠET NEBUDE,BUDU DRŽET PALEČKY,I KDYŽ TO POČASÍ JE POSLEDNÍ DOBOU ZRÁDNÉ,všem krásný večer a ty mi Andrej pozdrav Jablonečáky,díky

že by zhubnutý ?

(Andrea N., 4. 7. 2009 19:42)

Že by to byly Evi vděčný zhubnulky? Jak psala Olinka svět je malej. Tak jsem si tady s váma děvčata krásně uklidila doma na mě koukali jak na blázna vždycky jsem něco utřela, luxla, vytřela pak jsem se vrhala na počítač a četla a psala a zase utřela atd. Teď už mám hotovo tak se hodili do klidu asi měli strach abych po nich něco nechtěla
:-)))) a teď jdu na stepřík když už jsem si teda dala ten závazek ohledně cvičení hahaha. Evičko užijte si tůru, na Vysočině je fakt krásně snad vám bude přát počásko a pozdravujte zhubnutý kolemjdoucí. :-))))

Jdeme ven

(Eva, 4. 7. 2009 19:26)

No a já jdu s jednou paní tady ze stránek zítra na výšlap za krásami Vysočiny, snad moc nezmokneme, píši to tak. protože nevím zda to chce uvést naplno, přeji všem zítra pěknou neděli, ještě zajímavost: jak jsme dnes šly s babičkou takovou minitůru, tak jsme se stavilly ve dvou kavárnách pro turisty a kolaře a zdraví mne ženy, které ani neznám, jsem teda šílenec, co?

Olince

(Andrea N., 4. 7. 2009 18:39)

Tak si nech Oli chutnat, lososka bych si dala taky, nějak jsem se naučila s Evčou jíst rybky :-))) a to je fajn. Jééé víš že já už jsem se taky přistihla, jak pozoruju ty silnější holčiny nééééé paní ale fakt holčiny a nestačím se divit. Holý vyvalený pupky z kraťasů jim lezou špeky, prdelky pěkně zaoblený a oni se nosej jak Prety Women. To nemyslím ve zlém spíš obdivuju to sebevědomí, který mi myslím stále trošku chybí ( teda v tom oblíkaní ) To je fajn, že se ti v práci líbí, ten kolektiv je dost důležitej. Hele tak si vystav na stůl dvojí fotku před a po - ty a tvoje druhý já
:-))) Tak jen pěkně dál běhej po schodech a drž se ten dobrej pocit a přítelova pochvala je určitě velký zatostiučení :-))) Já dám bílej zase asi v úterý když je v pondělí ten svátek.A pozdravuj maminku :-)))

Všem hubnulkám...

(Olinka 25, 4. 7. 2009 18:26)

Ahojky holky :-). Žijeme s mamkou dobře, váha si s námi občas pohraje, ale to nevadí, důležité je to okolo. Vyběhneme schody jako střela, nezadýcháváme se a je to prima :-). Jdu s partou na večeři, těším se na lososa a gril.zeleninku :-). Andrej, zítra máme bílý den, těším se moc! Minule mi skvěle vyčistil kefír bez chuti, takže si ho dám hned ráno k snídani.
Jinak v práci je to super, líbí se mi tam, i kolektiv je prima, dělám s holčinou ze základky, svět je vážně malý! Je nás v kanceláři hodně žen, pozoruji je, je jich hodně silných, ale nedělá jim problém jet výtahem, sníst dortíčky a párky k obědu. Kdyby holky viděly, jak jsem já vypadala před rokem, asi by tomu nevěřily. Tento pocit mě hřeje na srdci, je to prima vypadat dobře a hlavně zahřeje, když mě přítel pochválí, jak mi to sluší:-)). No nic, nějak jsem se rozepsala, mějte se krásně!!!

Zdeničce

(Andrea N., 4. 7. 2009 17:41)

Chápu chápu, tady se ani nic ošklivýho říkat nesmí víš? :-)))) Nééé tady je to prostě takový pohodový, prima lidičky a tak se sem prostě píše samo i když někdy to moc k smíchu není. Ale právě proto se tady máme. No jo Zdeni tak to už víš o čem píšeš se třema klukama :-)))) Je pravdka, že zrovna nedávno jsme si se ségrou prohlížely fotečky a byla to fakt psina, na některý věci člověk prostě nezapomene. Tak to je prima, že je máš tak pěkně pohromadě. A oni jsou určitě taky rádi že? obzvlášť jestli už máš i vnoučata :-)))). To moje zlatíčko (všímáš si jak už jsou to jenom naše zlatíčka a problémy jsou pryč ? )se taky docela rádo tulí a ještě pořád dostávám pusu na dobrou noc a dokonce i před kamarádama na rozloučenou. A to jsem teda vždycky v údivu, protože oni už jsou přeci tak dospělácký a k k tomu ještě tvrďáci :-)))) No vidíš že to s tím psaním jde a že už víš jak na to :-)))

to víš,

(Zdeňka, 4. 7. 2009 17:27)

Andrejko,že to jsou naše zlatíčka,žádná mamina,nedá na ně dopustit,i když nás uměj někdy pěkně vytočit,já už mám všechny 3 syny z domu,ale strašně ráda vzpomínám na tu dobu,jak byli malí,když napíší,že jsem s nimi žádné problémy neměla,tak jsem asi zapoměla a vzpomínám jen na ty krásné chvíle s nimi,teď je jim,33,31 a 23 a jak jsou rádi,když je maminka postiská,chytne za ruku,to ten nejstarší,když byl malý a chtěla ho vzít na klín,tak mi řekl,že se nechce mijovat a žádný z nich mi daleko neodešel,čemu jsem nevěřila,jeden si postavil u nás na zahradě,nejmladší bydlí s námi v domku a další jen o pár vesnic dál,drží se při nás a to na tom nejkrásnější,Andrej,to jsem se nějak rozepsala,to jsi na vině ty :-))jindy by mi to tak nešlo,to že jsi na vině,myslím v dobrým,chápeš?:-))

oprava

(Andrea N., 4. 7. 2009 16:58)

to mělo bejt držkatý :-)))

Zdeničce

(Andrea N., 4. 7. 2009 16:57)

Zdeni já vím, že se na holky nedá zapomenout :-))) já to ani tak nemyslela. Jo a hlavně ty naše děti nemaj rádi když se po nich něco chce :-))) ale to už máme taky s kamarádkou vysledovaný, žádný rozdíly nejsou to je furt "co zase máš, zase já" apod. Ale stejně jsou to pořád naše zlatíčka :-))) džkatý, ale naše

jejda,to ne,

(Zdeňka, 4. 7. 2009 16:51)

teď to bude vypadat,že jsem na holky zapoměla,když jsem psala jen na tvou osobu,to nééé to bych si nedovolila :-))) Evička to je jasné,ta je na prvním místě s Kristou si píšeme přes icq,takže jsme v kontaktu a zbytek holek,vůbec všechny jsou moc fajn,vždyť jsme jedna rodina,já jen co jsem vlezla na stránky,tak jsem měla štěstí na tvůj komentář,já myslím,že s tím synátorem,to nebude až tak zle,ve zlým se nic nespraví,je jedno jestli je v mladším vydání nebo starším,musí se s nimi jak s máselkem,pěkně pomaloučku,polehoučku,pěkně v klidu,nemají rádi,když se jde na ně zhurta,to pak není s nimi žádné pořízení a kdyby ti to vyšlo s tím druhým,proč ne,přejí ti to,je vidět,že už je dlouho sám

Zdeničce

(Andrea N., 4. 7. 2009 16:27)

Jééé Zdeni moc děkuju a povzbuzuju piš piš piš, mě to tady na začátku móóóc pomohlo a pomáhá do teď a když má člověk depku tak si tady počte něco písne a hned je mu líp. Vypěstovala jsem si na vás závislost a jsem tu několikrát za den.A s těma dětma? Moc hezky nazváno "generační problém" :-))) Já minule prohlásila, že si s manželem musíme konečně pořídit druhýho potomka nebo toho svýho prvního dvanáctiletýho těma svýma názorama co mu mimochodem připadají strašně stupidní asi umičím. Asi mu připadá že se na něj moc soustředím a on to někdy dost špatně nese :-(((( A na to držení jsou tu jiný expertky jako Evička, Ivetka, Milenka, Olinka, Hanulka, Krista ..... a jiné. Taky mi chvilku trvalo než jsem sem začala psát ale právě ty ostatní holčiny mě v tom povzbudily.

Andrejce

(Zdeňka, 4. 7. 2009 15:44)

Tak já už to tu dost dlouho přebírám a myslím,že ty to tu Andrej trochu držíš,máš stále co psát,naco odpovídat,taky bych psala,ale jak na to,vidět,že se vyznáš v tlačenici.Co píšeš o té toleranci je pravda,já tomu doma říkám generační problém,mladí mají jiné názory a my také,ale vše se dá vyřešit a s tebou úplně vše,podle toho jak píšeš,tak jsem to přebrala já :-)))))

matky uzurpátorky

(Andrea N., 4. 7. 2009 15:10)

Ono je to asi všude stejný, ty děti a hlavně pak my si s tím prostě musej projít, oni to pak poznaj zase na svých dětech a tak dále a tak dále. Moc dobře si pamatuju jak jsem šílela z naší mamky a to jáááá jsem byla určitě vzorná :-)))) Záleží jak se k tomu postavíme a jak důsledný budeme. Nezbejvá nám nic jiného než se obrnit trošku se snažit porozumět jejich výrazům bejt malinko tolerantní a ono to nějak půjdu a za pár let snad bude líp, i když malý děti malý starosti a velký děti velký starosti .... tak si to děvčata přeberte :-))))

Ivetce a všem

(Eva, 4. 7. 2009 13:49)

hele já pro staršího syna byla dlouho uzurpátora a věčně s něčím otravující matka, nepopustila jsem , stačilo pár týdnů na koleji a už to nějak vyšumělo do ztracena a piskování se vypařilo, je z něj nyní po dvacítce docela normální člověk, zato ten mladší je zase v tom věku, tak neví, zda se bavit nebo odmlouvat, ale nepopustím zase, třeba bude také časem normální.

Ivetce

(Andrea N, 4. 7. 2009 13:25)

Zatím nic nepotřebuju, ale člověk nikdy neví :-))) to máš za sousekdu nějakou anorektičku či co ? Prodlouženej víkend ti nemůže nic říkat, jelikož ty máš pracovní každej den a hlavně tu mateří "dovolenou" hihihihi. Jo jo to je úděl nás matek puberťáků já jsem taky strašná teroristka, ale já to mám doma jen jednou ty to máš ve více obměnách. Jen počkej na ty reakce ve fotogalerce a pak můžeš pozvat i tu sousedku :-)))

Andrejce šplhounce

(Iveta,42 let, 4. 7. 2009 12:40)

Hele dík,hezky se to čte a poslouchá,ale nepotřebuješ něco?Nevím,nevím,zda by s tebou souhlasila naše sousedka.Ale klidně můžeš přidet nějaké repete,budu to pak dávat číst ostatním.Hahahahaha.Hele a co je to ten prodlouženej víkend?Taťka dnes i v pondělí v práci.Naštěstí mám doma jen dva,ale stačí to.Puberťačka furt piskuje,to víš,matka teroristka,pořád po ní něco chci a mrňousek se nudí a já na něj nemám čas.Makám jako černoch,uklízím,peru,převlíkám peřiny,luxuju,vytírám,prostě víkendová pohodička.Ale chystzám vyložit špeky na sluiníčko.

pozdrav všem :-)))

(Andrea N., 4. 7. 2009 11:46)

Ahoj holky, Jaruško tak to máme stejný, já když jsem hubla :-((( dřív tak jsem to taky nikomu neříkala, protože poslouchat řeči,že to stejně nevydržím a že je to zbytečný jsem opravdu nechtěla. Když jsem začala s Evičkou tak jsem si to nechala taky pro sebe věděl to jen manžel a až když si začalo všímat okolí tak jsem přiznala, že jsem změnila životní styl o žádný dietě totiž nemůže být ani řeč. Někteří opět protočili oči a jiní pochválili. Ale nikomu nic nevnucuju na povídání mám tady vás :-)))) Ivetko ty si kecka holky koukněte do fotogalerky jak jí to tam sluší po čtyřech dětech super postavička a hrozně příjemnej a suprovej človíček. A tokovejch je tady víc. Já jedu čtvrtej měsíc mám dole 13-14 kg podle toho jak má váha náladu, ale jsem taky takovej spokojenej inventář. Občas zhřeším, ale pak se to snažím napravit, jednoduše jsem začala používat hlavinku i na něco jinýho než na kravinky. Tak se všichni držte je před náma prodlouženej víkend :-)))

Kristě

(Iveta,42 let, 4. 7. 2009 9:36)

Já když byla v lázních z dětma,tak jsem se nechala vykrmovat.Přibrala jsem jen kilo,ale je to tím,že tam byl člověk pořád v pohybu a děti jsem měla na starost 24 hodinn denně a to je taky makačka.Dvě sebou a v 7 měsíci těhotenství,samej kopec,3x denně do kopce,3x z kopce.Taky jedu 5 měsíc.Jenže já mám pořád nějaké mimořádné dny.No prostě ta moje mlsná huba.Tak držím palce.

Jarušce N

(Iveta,42 let, 4. 7. 2009 9:31)

je,to je prima,že ses ozvala.já čokoládu miluju,to je moje neštěstí.jenže já miluju vše sladký.a když o tom tak přemýšlím,já miluju jídlo jako takový.ale dvanáct kilo dole a to je důležitý.tak se držte,oba,příteli uděluji pochvalu.tak se zase ozvi


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »