Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 3


Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Ještě fotky, které mne úpně šokovaly, přeji vám, abyste v zrcadle nikdy na nic takového nenarazili!!!!!!!!!!

Obrazek

Porovnejte!!!!!!!!!!!!!!!!Není bok jako bok.

Obrazek

Obrazek

Zakládám Návštěvní knihu 5, najdete ji zase v tom sloupci na levé straně stránky asi uprostřed. tady už jen čtěte!!!!!!

 

Tady jsou kontakty na mne:

kgdolu@seznam.cz

rozum100@seznam.cz

rozumkg@seznam.cz

rozum1@seznam.cz

perla1001@seznam.cz

 

Komentáře

Přehled komentářů

Evičce a všem

(Andra N., 5. 7. 2009 19:09)

Taky jsem ze záčátkem pořadu jste to co jíte naskočila na cross stepr, mám tam nastavenej prográmek na 27 min a pak jsem ještě zaposilovala na nožky na to moje pandírko. Jsem zlitá až po ponožky, dneska je i pěkný dusno, ale to neva opět mám skvělej pocit. Teda Evi ty jsi teda nezmar, ale pro to ti to taky tak sluší :-)))) no hlavně že vám vyšlo to počasí. Tak já jdu dožehlit to prádlo, jsem po tom cvičení taková plná elánu tak to půjde samo od ruky teda aspoň doufám :-)))

Ještě žiju, nohy celý....

(Eva, 5. 7. 2009 18:55)

Tak do půl čtvrté ten slavný výšlap. Začátek Krátká, Samotín, Malinská skála, Milovy, blatiny a zase krátká, nejméně třetina do kopce a tempem, snad se tedy vsákly i návštěvy občerstvovavích restaurací, odpoledne vycházka s babičkou a synem a nyní jsem tedy , Andrejko, dala 1300Kj za půl hodiny na rotopedu a jsem docela ztahaná, ale ne zase tak moc, abych odpočívala, jdu , milé hubnulky , počítat, abych mohla v úterý posílat, pěkný večer.E

BD-složení

(oldřiška, 5. 7. 2009 13:52)

Hubnulky,prosím Vás napište mi některá Vás BD.Několikrát jsem ho použila, ale nula od nuly pojde.Aniťuk dolů. Zřejmě dělám nějakou chybu ve složení.Pište, prosím na lu.s.ka@seznam.cz.Díky!Jinak má dole necelých 14 kg a to po necelých 2 měsích.Ovšem přiznám se, necvičím, dodržuji jen to, co mi Evička poslala.Konečně po více jak 20 letech se cítím jako ž e n a !Ten pocit mi již nikdo nevezme.

Olince

(Andrea N., 5. 7. 2009 10:43)

Hele ty ses Oli stala na těch schodech nějaká závislá :-)) v práci na půdu, ale já běhám doma taky dvě patra a to doslova, teda pokud něco netáhnu ( nákup, psa aj.) tak po těch schodech fakt běhám, jo jo snažím se dělat jídelníčky sama občas kouknu pro inspiraci do jídelníčků od Evči, ale jinak se snažím sama :-))

Andrejce a všem

(Olinka 25, 5. 7. 2009 10:21)

Ahojky, já po večeři v restauraci nahoře 10 deka, ale mě to nevadí :-)). Venku je jako ve skleníku, ani dýchat se tu nedá. My pereme, já lítám věšet prádlo na půdu. Ten prodloužený víkend se teda povedl. Andrej, Ty už si děláš jídelníčky sama?

váhá

(Andrea N., 5. 7. 2009 10:06)

Huráááá tak jsem si včera Evi pěkně postěžovala a dnes ráno váha -70dkg a to jsem nebyla dva dny víte kde.... U nás dneska pod mrakem tak si to Evi užijte hlavně ať neprší. Ohlídla jsem zahradu sekat se nedá je to strašně mokrý asi se ztratíme v trávě :-))) tak se pustím do žehlení :-((( přeju všem krásnou neděli

Jen tak

(Krista K.52 let, 5. 7. 2009 9:41)

Ahojky všechny,vidím že jste si včera pěkně popovídaly já na Vás neměla čas,ale všechno
jsem si ještě včera v noci přečetla.Holky mám
velkou radost po včerejší oslavě - 30dkg :-)))))
Zdeničko i Ty ses pěkně rozepsala,dobře se mi četlo.
Ivetko to v těch láznich jsi měla pěknou zabíračku.
Děvčatka obdivují Vás co máte více dětí,já měla jen dvě.Ale jak hlídam někdy 4 vnoučátka(4,6,10,11)to je Opava!!!!Ale jsou to moje ZLATÍČKA!!!Všem krásnou neděli a hodně pohybu. Pa pa :-)))))))

Až budete mít někdy čas

(Eva, 5. 7. 2009 8:17)

- udělejte si zase den pro své tělo. K snídani dejte cel.pupínky a bílý jogurt a malé ovoce, na svačinky si udělejte do lednice zelný salát s mrkví nebo selátek paní účetní ze zelí a pomerančů z našich receptů a k obědu dejte pečeného pangasia s rajčaty a cibulí, dochuceného oblíbeným kořením a před koncem posypejte nízkotučným eidamem, no a večeři , možná zbylo všeho trochu, kousek ryby, miska zeleniny a nezapomeňte na kousek cel pečiva a hajdy na večerní vycházku nebo projížďku na kole.

Zdravím , Zdeni

(Eva, 5. 7. 2009 8:12)

Je tady pod mtakem, ale to nic, to se šlape lépe, jen losuju délku kalhot, to se ještě uvidí.

hezké

(Zdeňka, 5. 7. 2009 7:44)

sluníčkové ráno Evi,tak vám vyšlo počasíčko na tu turu,vidím,že už si zas svěží o kg lehčí,pohyb je určitě důležitý,jsem o tom přesvědčena,mám lidí kolem sebe,co jídlu moc nedají ani pohybu,a váha jim jde nahoru,všechno chce své,tělo když je v kondici,daleko víc vydrží,nezradí,více vydrží,není tolik unavené,je to vidět i u tebe,vyšlapeš kdejaký kopec a večer ještě sedneš na stroj,a o tom to je cítít se dobře,ovšem bez tebe by to nešlo,tak ať ti to sluníčko vydrží po celý den

Ahoj v neděli

(Eva, 5. 7. 2009 7:04)

Tak asi to večerní cvičení je nejúčinnější, když jsem se donutila ještě navíc po dni plném pohybu, tak mám fakt dole kg, to jsem ještě po cvičení zbodla Sýr Cottage celé balení, no nic.Prostě správná kombinace jídla a pohyb a nemůže zůstat při těle nikdo.

no no no

(Andrea N., 4. 7. 2009 22:50)

No Ivet co to bylo? :-))) Neboj to já jen, že mám u sebe notebok tak se dneska snažím :-))) jo a taky jsem uklízela a šlapala a ty nikde !!!! Já bych taky chtěla vidět mažoretky,od sestřenky holčina chodí taky ale ještě jsem nic neviděla, když tam jsme tak nemaj vystoupení a ona nám nic nechce ukázat je to stydlín ale s ďáblikem v těle. Hlavně že vám přálo počasí tady dopoledne krásně a pak zase bouřka už se to začíná nějak moc opakovat a je to otrava.Teda Evi jak to děláš já kg i cm stejný připadá mi to dóóóst nespravedlivý :-(((( ale po těch pár cvičeních asi nemám čekat zázraky že :-))) no tak se holt budu snažit víc. Tak teď jsem vylezla z vany a leje ze mě zase je tady pěkný dusno

dívám se,

(Zdeňka, 4. 7. 2009 22:39)

Eva ještě taky nespí,po tak náročném dni,tak to už věřím,že i zítra ještě ten rotoped babičce rozšlape i po té tůře pa a dobrou

tak to se neboj

(Ivetce, 4. 7. 2009 22:31)

Ivet,že nás Andrejka nenechá,ta teď nemá zájem,beztak ještě zápasí se strojem,ještě málo jsme to zavařili,dostala ses,je tu místa dost pro všechny,my seděli u požítače za to tys viděla pěknou věc a ještě ti navíc přálo počasí,tak to jsi měla super den a na Milenku se nezob,jak není dobře je člověk bez nálady,jen ať je v klidu a za chvílí jí tu máme,to chce vyležet,měj se pěkně a hezkou,dobrou nocku

Změřím se doma

(Eva, 4. 7. 2009 22:27)

Změřím se doma, zdá se mi že mám zase menší břicho a stehna.

Andrejce

(Eva, 4. 7. 2009 22:26)

Taky jsem nyní šlapala 30minut jako o život a lilo ze mně tedy pěkně, ale zbytek Titaniku je o to sladší. Mamka říká, že bych ji dohnala k infarktu, jak jsme dnes šly, no je už starší, já si zase myslela , že lezu jako slimák.

Andrejce a Zdeničce.

(Iveta,42 let, 4. 7. 2009 22:12)

Hele,hubnulky,ste si z toho udělaly vlastní stránky,ne?4lověk tu chvíli není a málem se sem nedostane,jak je zavačeno.My dorazili z mažoretek až po 9.Bylo to pškný.Víš,Andrej,někdy mi připadá,že se tu nic neděje,píšu,žádná odezva,jindy je prima pokec.Asi není každý den svátek,někdy není čas a chuť.Tak se mějte prima a ty Zdeni piš.Teda jestli nás Andrejka nechá.Hahahahaha.Jo a Milenka má počítač už sice funkční,ale zase je mimo provoz ona,má anfínu a teplotu a odmítá komunikovat i se mnou a to už je na pováženou.Tak se mějte fajn.Počasí je hnusný,ale tam co měli vystoupení nepršelo dnes vůbec.

všem hubnulkám

(Andrea N., 4. 7. 2009 21:06)

Tak jsem slezla ze stroje a zaposilovala :-))), leje za mě jako z ..... ale ten úžo pocit. No stíháme toho Evi hodně díky tobě :-))) ty ztracený kg jsou sakra znát, dřív jsem se tady kulila a nestíhala nic a teď jsem jak peříčko no skoro jak peříčko :-)))) a tak trošku jak na pružinkách :-)).A podívej se na Olinku ta si v práci lítá po schodech :-)))) Ale ty taky nejsi zrovna posedavej typ, tůry, práce, doma, zahrada, kluci a my. Zítra se taky připojuju bubu šlapat jak o život i za minulej týden, protože to jsem nebyla doma tak to musím dohnat. Zdeni pozdravy jsem vyřídila a máš se na nás zase přijet podívat. Tak já jdu ještě uvařit na zíra ať můžu na zahradu teda jestli nebude zase lejt.

Pro hubnulky, co mají svůj jídelníček

(Eva, 4. 7. 2009 21:02)

Pokud zhubnete víc než jedenáct kg, aby to šlo i dál dobře, můžete si zkombinovat dle potřeby dopoledne z normálních dnů a odpolední svačinu a večeři z mim. dnů.E

Kdo bude zítra mít chuť

(Eva, 4. 7. 2009 20:48)

Bude "Jste to, co jíte", tak velím při tom, kdo bude chtít: Na stroje!!!!!!!!!!! Já babičce rozšlapu rotoped, pokud po tůře budu ještě moci.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30

následující »