Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 9

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Janička V ze 78 má nyní 64,3

Komentáře

Přehled komentářů

Janě

(Eva, 9. 11. 2009 21:55)

Jano , přehoď si to snídaně, oběd, svačina, svačina, večeře.

Zdravím všechny věrnice i nevěrnice

(Eva, 9. 11. 2009 21:54)

Kristi, tak ale od zdravé výživy ani po zhubnutí neustupuj, no a Ty , Soni, přijedeš za námi na ten den do luhačovic?

Kristýně M.

(Soňa, 9. 11. 2009 21:28)

Kristi, Ty jsi ta, která tady popisovala, jak nádherně vrtíváš prdelkou při jízdě na kole a motoristé Tě údivem ani nepředjíždějí?? :-)
Prozradíš, prosím, za jak dlouho se Ti podařilo dojít k cíli a v jaké váze jsi startovala?? :-) A co fotečky?? Budou???

pekny vecer

(Jana, 9. 11. 2009 21:07)

chtela jsem se zeptat,rano vstavam opravdu pozde.Snidam tak kolem pul jedenacte,ale obed mame kolem 14-15.oo,mam vynechat svacinku.Protoze od snidane je brzo jist po 3hodinach obed.Dekuji.

Hezký večer

(Kristýna M, 9. 11. 2009 20:41)

Hlásím kontrolní váhu - 73 kg. Ještě bych chtěla 3 kg dolů a splním si svůj cíl. No nebudu lhát, kdyby to šlo i pod 70 kg tak bych se nezlobila. Ale na druhou stranu doktor už na mě hudruje a domlouvá se na mě s maminkou jak mě brzdit, budu asi muset poslechnout a nějaký čas dát pokoj. I když na druhou stranu pan údržbář (doktor) mamce vykládat, že má ze mě hroznou radost, že tomu moc nevěřil, že to dokážu a že jsem mu docela vytřela zrak. A dokonce mi řekl do očímže se ze mě stává pořádná šťabajzna až jsem se začervenala. Ale musím se přiznat, že mi to docela dost zalichotilo.:)Za týden bych měla jít na kontrolní testy tak jsem zvědavá jak to dopadne, pak dám určitě vědět. Všem Vám přeju plno úspěchů v tom našem válčení s těma tukovýma polštářema a hezký večer. Kristýna

Dana V

(Dana V po 2.týdnu, 9. 11. 2009 18:56)

Dobrý den Evo,
hlásím, že po 14ti dnech hubnoucích pokusů mám přesně 2 kg dole.
Jde to pomalu, ale jde to... Děkuji za pomoc. Dana V.

Monika přemluvila jsem maminku

(Monika D 38let, 9. 11. 2009 18:55)


Ahoj Evi,
tak mamka má za sebou měsíc.
K 6.11.2009 má váhu 80 kg a míry: pas 94, boky 110, prsa 102.
Celkem má dole 7 kg a v pase 9 cm, přes boky 6 cm a přes prsa 8 cm.

Měj se hezky
Monika

Dana Č po třech měsících

(Dana Č 56 let, 9. 11. 2009 18:51)

Evi ta myšlenka - motivace - se mi moc líbí. Myslím si, že to jde z nás všech hubnulek, které motivujete.
Nejde o to jestli zhubnu za 2 měsíce nebo 2 roky - vždyť jsem ty kg sbírala 35 let. 17.11. to budou 3 měsíce co jsem se k Vám přidala. Cítím se mnohem lépe, váha pomalu, ale jistě ubývá (dnes 9 kg mínus) a mou motivací je hlavně zdraví.
Změnila jsem jídelníček, nejsem tzv. plná, pravidelně navštěvuji stránky, které mě motivují a "postrkují" dál.
Teď jsem týden stála, dnes jsem dala MD, zítra ho zopakuji a pokud se to nehne ozvu se. Z vše dík, pěkný den a spoustu spokojených hubnulek. Dana

Vánoce a hubnutí?

(Eva, 9. 11. 2009 12:09)

Snad abych to očíslovala a také se podívejte do oddílu v menu v tom dlouhém sloupci na levé stránce stránky na oddíl " VAŘÍME ZDRAVĚ A JÍME S ROZUMEM 2 Recepty hubnoucí ženy 2 a Dietní Vánoce"
1. Trvají jen pár dní, tak i kdyby se něco nabralo, mezi svátky a Silvestrem je pár dní, kdy se dá odlehčit trávení a po 1.1. pokračovat dál ve zdravé vyvážené stravě a do týdne, deseti dnů je to zase všechno pryč.
2. Zaměřte se víc než na vychystávání drahých sladkostí na to, že ušetřené peníze za másla a polevy investujete do nákupu ovoce, třeba i netradičního, Vánoce jsou jednou za rok.
3. Realizujte každý den nějakou akci s rodinou, vycházku, sáňkování, vycházku se psem, pěší návštěvu příbuzných. Když se vracíte domů z návštěvy nebo nákupu, nechte se vasadit na okraji vesnice nebo města , kde bydlíte, dojděte domů pěšky.
4. Domluvte se dopředu s babičkami a příbuznými, že nechcete zvykat děti na sladkosti, ať je k vám nenosí ve velkém množství, ať raději donesou ovoce.
5. Pokud se to doma nakupí, rozdejte to nebo tajně vyhoďte.
6. Ne stromečku vůbec nemusí viset sladkosti!!!
7. Behem svátků dějejte dětem jogurtové poháry s ovocem.
8. Dnbejte i ve dnech volna na pravidelnost jídla.
9. přečtěte si oddíl :"Závislost na sladkém nebo chemie těla?" a nebudete mít tendenci ničit dětem tělo a imunitu sladkostmi. Máte je přece ráda, ne?

Co Vánoce?

(Rajka, 9. 11. 2009 10:05)

Jde je nějak přežít a nepřibrat zase na kouli?

Motivace

(Eva, 9. 11. 2009 9:11)

Už to, že si to tady čtete, znamená, že nějaký zájem nebo motivaci o tyto otázky máte.
Motivace, bych řekla podle mne, že je nestabilní - vnější a stabilní - vnitřní. Dokud u mne byla ta vnější, šaty, srovnávání s odtatními ženami, bylo to málo a nikdy jsem ve spěchu života neuspěla. Teprve, když jsem nad tím začala opravdu přemýšlet a povýšila zájem o zdravou výživu a pohyb na úroveň jednoho z koníčků, bylo to už dobré, ale ne úplně dostačující. Byl to první krok, pak se objevily vnitřní problémy a podezření na nemoci a to byl u mne ten správný popud fakt se do toho pustit. Pak se z toho zájmu stal koníček vášnivý a pro moji osobu zajímavý, nepletu, nešiji, jen zašívám, zahrada se u nás z větší části jen seká, pěstuji jen to, co opravdu zužitkuji a co se pěstovat vyplatí, neřeším zbytečnosti a malichernosti, nepomlouvám a věnuji se jen tomu, co má pro mne smysl. Tím mi zbývá čas i na cvičení a tvorbu těchto stránek.
Shrnu to, základní motivací bylo u mne zdraví.
Člověk si musí uvědomit, že všechny svetry, buchty, hádky, závist a záhony jsou pomíjivé, ale zdraví má jen jedno a pokud si ho zničí nevratně, nemůže nic dělat a bude ho to mrzet.
Hodně velkou motivací je také zlepšení kvality života, hlavně u mladších klientek, mají po zhubnutí více zájmů, přátel a více je baví aktivní způsob života a děti si s nimi užijí více radosti.
Společně si tu dáváme výsledky a fotky a podporujeme se, protože není možné zanedbávat psychiku, aby nikdo neměl pocit, že dělá něco bez smyslu a dělá to sám. Sounáležitost je hodně důležitá.
Dobré je si číst knížky s takovými tématy, vést si záznamy o váze a být realista, nečekat že zhubnu 10 kg za 14 dní.
Kupte si kalhoty menší o velikost, levné, ale s pevným pasem a radujte se, jak se do nich dostanete.
Veďte si i přehled cvičení, třeba 20 minut každý den, klidně cvičte v legraci s dětmi nebo při hudbě, kterou máte ráda a vyberte si celkově takový pohyb, co je Vám příjemný. Úspěšné je jen to, co má pro nás smysl, baví nás a je vlastně naším koníčkem.
Myslím, že péče o vlastní zdraví je tím nejsmysluplnějším zájmem ze všech, ale psala jsem jen své názory, třeba ostatní děvčata napíší něco jiného.

Měla bych dotaz na motivaci

(Jitka Z, 9. 11. 2009 5:36)

Už 14 dní tady kroužím a čtu, všechno je celkem srozumutelné, jen obdivuji všechny ženy, kde vzaly tu motivaci a výdrž? Myslím nejen k úpravě složení jídla ale i k cvičení, napište mi o svách pohnutkách a pocitech, mám strach, že já nevydržím, kdybych se do toho dala. Děkuji za odpovědi a doufám, že odpoví i iniciátorka stránek, pro tu mám vzkaz: Je to lepší čtení, než časopisy na stánku.Ostatním přeji další úspěchy. Jitka

Jsem tu s Váma

(Míla K. 51 let, 8. 11. 2009 23:57)

Tak děvčata jsem tu taky a zítra začínám, tak doufám,že mi to půjde jako Vám. Jste ohromný co jste dokázaly.

Výzva - odpověď

(Jarka Š 60 let, 8. 11. 2009 20:19)

Na odběry půjdu začátkem prosince, ale cukr se mě upravil na 4,3 měla jsem i 10, což je vynikající. Dr mě pochválil.
J.

Jsem zapsaná

(Žofka, 8. 11. 2009 19:33)

Tak já jsem taky mezi vámi, zítra co zaplatím a od příštího pondělka jedu jako fretka, chci 15 kg pryč, abych nebyla chodící kulička, ale zase šmrncovní ženská, mám ve vás , dámy, velkou inspiraci.

Renata H 45 let

(Renata H , 8. 11. 2009 19:19)



Tak Evi, zítra bude měsíc, co jsem začala s novou myšlenkou na nové „tělo“ a musím konstatovat, že úspěšně a s velmi dobrým pocitem.Váha -4kg, objem pasu 6cm a boky 2cm.Cítím se výborně, zdravotně je vše v pořádku a budu nadále pokračovat ještě další měsíc.

Děkuji Vám za myšlenku, kterou jste výborně zrealizovala nejen na sobě,ale ještě i dále pomáháte nám všem , kdo potřebují a chtějí.Sleduji stále Vaše stránky a věřím, že budeme v kontaktu i nadále.

Srdečně zdraví Renáta

Odpověď

(Eva, 8. 11. 2009 19:09)

Pokud je přirozeně s vlákninou v ovoci, vláknina její vstřebávání tlumí a zpomaluje, pokud do buchty dáš cel.mouku, je to stále lepší než bílý cukr a bílá mouka, ale nijak ideální tady také není. Všeobecně marmeláda, ať je slazená čímkoli, je nadbytečné jídlo s nadbytečnými Kj. Já vím, že to zní blbě, ale nebudu lhát, když jí sníš občas namazaný cel.chleba, tak jo, ale ne často.

Fruktoza-pro Evu

(Dáša L., 8. 11. 2009 19:00)

Evi chtěla jsem se zeptat jak je to s tou fruktózou.Někde jsem četla že má hodně nízký GI index. Já ji hodně používala když jsem pekla nějaké zdravější pečivo s celozrnou moukou a tak teď jsem docela zmatená - používat nebo sladit medem nebo hnědým cukrem nebo dokonce DIA práškovým sladidlem.Chtěla bych znát váš názor.A co marmeláda slazená fruktózou?
Děkuji Dáša

lékařka

(Oldřiška, 8. 11. 2009 17:57)

Chci jen říct-odešla jsem od paní docentky,kterou nechci jmenovat.Ta na mně zkoušela různéléky,které u mně vyvolaly alergiina potraviny.Na dopotučení jednémé klientky jsem přešla doordinace paní dr. ,která je vstřícná, u nemáte dojem,že jste kus, který musí nějakým odbavit.Poslouchá,poradí.Má narváno,ale nedává to najevo.

Ukončený třetí měsíc

(Jarka Š 60 let, 8. 11. 2009 17:57)

Za třetí měsíc se to nechtělo pohnout dolů, ovšem pohnuly se míry a to je na tom to nejlepší.
původní váha 100,5
současná váha 91,5

původní míry
prsa 121
boky 116
pas 108

současné míry
prsa 108
boky 103
pas 94
Já už jsem si zvykla a pojedu podobně i dál.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »