Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 8

Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci do 15.00.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Všem

(Mirajka, 22. 9. 2009 20:48)

Taky jsem zkoušela Lipoxal , ale já neumím polykat velké tablety tak jsem akorát vyhodila peníze , od tohoto hubnutí si moc slibuji , před chvílí mi Evička napsala , že mi zítra posílá jídelníček tak po doručení a přečtení všech instrukcí HURÁ do TOHO.Marcelko myslím , že i těch 99kg je skvělých , jsi holka šikovná a určitě to bude lepší a lepší.Víš co mi píšeš DĚVČÁTKA VYDRŽAŤ ! :-))

Kristýně

(Eva, 22. 9. 2009 20:39)

No a jsme doma, já dělávala to samé a už nedělám a stehno je zase z 53 na 48, stále se také učím, chci svaly, ale přiměřené. Poznala jsem to na riflích, táhly přes stehna, měla jsem zase úplně zvířecí chuť po cvičení na jogurty, nyní už se napiji a čekám a bílkovin dám jen trochu.

pozdrav

(Marcela F, 22. 9. 2009 20:32)

Ahoj Mirajko, jistě jsi mě četla já začínala sama na 108,6 kg loni v létě dostala jsem od lékaře Meridii zhubla jsem do prosince na 98 a v lednu jsem měla opět 103 všechny ty přípravky jsou k ničemu jak přestaneš zase to přibereš.Já sladké moc nemusím jen když mám kávičku a to Eva dovoluje 1 Be Be sušenku a to mi stačí.Já mám problém spíš s uherákem a klobáskou tam ujíždím já.Teď tedy asi 14 dní jsem dobrá,ale váha mě zlobí pohybuji se od 101 teď nově 99 .Jsem zvědavá na váhu zítra ráno trapič jeden ! Tyto vzkazy navzájem opravdu moc pomáhají určitě to s námi zkus.Mě povzbudila Andrea N. Tak děvčátka vydržať !

DĚKUJI

(KRISTÝNA , 22. 9. 2009 20:31)

TAK TO MOJE KEFÍRY PO JÍZDĚ NA KOLE ČI CVIČENÍČKU SE ODE DNEŠKA NEBUDOU KONAT...DÍKY ZA RADU....A JINAK PRO TY CO STÁLE ZAČÍNAJÍ TO MI TADY ZNÁÁÁME MOC DOBŘE JE TO FURT , BOJ , ALE NAKONEC I MOOOOC PŘÍJEMNEJ , TAK SE DRŽTE,,KAŽDEJ DEN VEDU MALOU DO ŠKOLKY JE TO KILÁK POŘÁD DO KOPCE A UŽ NEJSEM RUDÁ A NEFUNÍM JAK TAJFUN A O TOM TO PROSTĚ JE, NE??? HOLKY??? KRÁSNEJ VEČER..

Viróza

(Eva, 22. 9. 2009 20:29)

Jo, jak opadnou otoky sliznic, jde to zase pěkně dolů, já si v takových chvílích dávám ovocné dny, abych měla dost vitamínů.

Zdravím.

(Eva, 22. 9. 2009 20:28)

Určitě zvládneš, Mirko, jen se trochu my\slí, co sníš a postupuješ podle návodu.
Lído , jak se máš, co Zlatka, pozdravuj ji.
No já vařím nyní hodně podle jídelníčků kulturistů, dost bílkovin i rostlinných, dlouhé sacharidy a zeleninka, někdy dám ovocné dopoledne nebo sklenici burčáku.
Je fakt, že když do dušených prsíček nebo kousků pangase přidám sójovku, bylinky, krájenou paptiku a naložené propláchnuté fazole bez sosu, je to bašta, kluci si k tomu berou housky, ale sacharidy dlouhé jsou i v luštěninách, tak by to ani nemuselo být a je to plnohodnotné jídlo i tak. Pro toho, kdo sportuje a mladý organismus,je to fakt kvalitní kmení.

Doufám

(Mirajka, 22. 9. 2009 20:21)

Jsem plně odhodlaná začít, určitě to zvládnu jako Vy všechny.

Sladkosti

(Lída T, 22. 9. 2009 20:15)

Já využívala tu radu od Evy, každou hodinu jsem si kousla navíc dvakrát tmavého rohlíku a dvě lžičky bílého jogurtu a furt dokola, měla jsem to i v práci, no a po týdnu to úplně odeznělo, jak se to příležitostně vracelo, pila jsem už jen navečer kefírové nízkotučné mlíko a bylo to, po tom nebyl ani hlad , ani chutě.Člověk nesmí hned zamířit do špajzu, ale udělat tohle a něčím se na chvíli zabavit. Celé to hubnutí je prostě v hlavě.

Lídě T

(Mirajka, 22. 9. 2009 20:09)

Děkuji Lído ,moc za podporu , ale já jsem dost neukázněná ve sladkostech , ale moc se těším až si obléknu své staré kalhoty co jsem měla na sobě cca před 8 lety.Myslím, že tato komunikace a sdělování rozměrů a zážitků jsou SUPER.No jo známe to jeden den plná elánu a druhý den se elán někam odstěhoval , ale když ženská něco chce tak toho dosáhne JAKO VŠECHNY HUBNULKY

Dotaz

(Míša S., 22. 9. 2009 20:04)

Evi,chytla jsem od syna nějkou virózu,mám teplotu a jsem jako rozlámaná.Psala jste,že při nemoci se úbytek
zastaví.Pokud ale držím jídelníček,projeví se úbytek po nemoci? Nevím jestli jsem formulovala dotaz srozumitelně,ale snad mně pochopíte.

Neboj

(Lída T, 22. 9. 2009 20:00)

Neboj se, deset dala pryč po 3 měsících skoro každá.

Ahoj holky

(Mirajka, 22. 9. 2009 19:53)

Zdravím moc všechny hubnulky , já sice ještě nezačala hubnoucí období, ale už kolik dní tu jen čtu a čtu , napsaly jste toho úctyhodně, teprve čekám až mi Evička pošle podklady, na jednu stranu se moc těším , ale na druhou stranu mám obavu , že mi to nepůjde jako Vám a vzdám to ,ale tato komunikace je super , budu číst dál a snad mi to dodá moc a moc síly.Všechny fotky jsou skvělé , jste opravdu moc šikovné a všem Vám držím palce , aby jste dosáhly svého cíle.Taky se o to pokusím, mám v plánu dát pryč 10kg.Mějte se všechny moc a moc krásně.Zdravím Vás :-)

Marcelce a všem hubnulkám

(Hanule (Hana S. 47 let), 22. 9. 2009 17:58)

Ahoj berušky, zase jsem se na čas odmlčela, protože začátek školního roku, je pro matku čtyř dětí docela záběr, ale ne zas takový, abych trochu zhubla:-)!Na váze stále stojím, ale teď jsem spíš držela zásady a cvičila, žádné zeleninové nebo bílé dny se nekonaly. Chystám se na ně! Nějak mi chybí motivace.
Za tu dobu co jsem tu nebyla, jste toho statečně popsaly, a to je moc dobře, že se podporujete! Moc Vás všechny zdravím, všechny hubnulky, Marcelky, Andrejky, Ivetky a přeji sobě i Vám hoódně odhodlání a pevné vůle. Mějte se krásně. Evičko, zdravím, stále budu obdivovat Tvoji vytrvalost, ale to se opakuju...:-).

pozdrav

(Marcela F , 22. 9. 2009 16:45)

Všechny vás zdravím jako první v knize 8! Dnes jsem zase hodná ode dneška jsem začala od prvního dne znovu na 99 kg přesně se držím jídelníčku.Je to x tý pokus už ani nevím kolikátý od června no ale měla jsem 103.8 tak dobrý každý kilo pryč ! Moc zdravím Ivanku Sm a těším se na semínka rostlinek asi to pšleš v obálce je to malinké teď už snad clo nehrozí!Také zdravím Martinu D začíname spolu a určitě napišu napsala jsem si adresu.Také zdravím Andreu N. A prostě všechny co jsme TU !


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24