Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 8

Na emaily odpovídám odpoledne a večer, dopoledne jsem v práci do 15.00.

 

Náhledy fotografií ze složky 1 Moje hubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Jdu do 2.měsíce

(Simona O., 23. 10. 2009 11:45)

Všechny moc zdravím a hlásím,že mám první měsíc za sebou.
Úbytek je 4,5kg.Vím,že mohl být min.o kilo větší,ale měli jsme jednu svatbu a jednu rodinnou oslavu a také jsem občas zhřešila. Ale dala jsem si celkový úbytek až do příštího června,takže jsem spokojená.
Všem přeji krásný víkend

Evičce

(Dana L, 48 let, 23. 10. 2009 10:31)

Evi, na víkend s vámi nejedu, za šera a v noci nemůžu řídit, tak to musím nechat na léto příštího roku. Jinak chodíme 1 - 2x týdně na HEAT a 1x na spinning. Je to makačka, pode mnou loužička vody, jak ze mě lije. Máme tam takového blázna, který nás povzbuzuje a mimo jiné říká, že pod sebou vidíme vrholky zasněžených hor....Vyprskla jsem a říkala jsem, že já teda vidím něco jiného :-). Je to ale super pocit, když po hodině odcházíme. Mám pocit, že se vznáším :-)

Martina K 2

(Martina K2 začátečnice, 23. 10. 2009 10:09)

Začínala jsem tedy na 81,6 a dnes je na začátku už 7.

Upozornění

(Tomáš Jehlička, 23. 10. 2009 7:59)

Dobrý den,

mám internetové stránky o cvičení http://www.cviceni-doma.cz., zobrazují se mi na nich reklamy, nedávno mě hodně znepokojila zpráva jedné z našich uživatelek. Stěžovala si na reklamy Google, které se na našich stránkách objevují. Přes jednu z reklam si objednala jídelníček od společnosti Business Support s.r.o. známé spíše přes stránky Hubnete.cz. S jídelníčkem byla velice nespokojená, protože vůbec nerespektoval její požadavky a musela si koupit produkty firmy Herbalife. Protože se paní cítila podvedená, informovala mě o tom a jsem jí zato vděčný.

Tento podvod "funguje" již dlouhou dobu, proto je článek (viz. níže) mapující zákulisí celého podvodu z roku 2005. Tehdy se ještě společnost prezentovala pod zkratkou OBS (Online Business System). Zajímavé je, že v obou firmách figurují stejní lidé, a to jsou manželé Šebelovi.
Opravdu doporučuji všem si článek přečíst, abyste nato nedoplatili. Názor si udělejte sami.

Nehodlám tu rozkrývat machinace za tímto podvodem, a proto si raději přečtěte více ve zmiňovaném článku: OBS - kvalitní způsob práce nebo dobře provozované letadlo?. Cítil jsem svou povinnost Vás o tomto švindlu informovat, abyste se nenechali napálit. Na internetu se nachází mnoho podvodníků tohoto typu, kteří kazí jméno těm poctivým.

Můžete je znát také pod jinými jmény a doménami jako například:
www.hubnete.cz
www.azhubni.cz
www.dietcentrum.eu
www.hubneme.snadno.eu
www.hubnoutsnadno.blogspot.com
www.idealnivaha.cz
www.in-hubnuti.cz
www.jakhubnout.webnode.cz
www.zdrava-linie.cz
www.zdravehubnu.blogspot.com
a jistě mnoho dalších...

Tomáš Jehlička

Zdravím, Dani

(Eva, 23. 10. 2009 7:59)

Tak včera jsem vydržela 45 minut potom smrt, ale lepším se, nepojedeš taky na ten víkend?

Tak holky, to můj taky ne!!!

(Dana L., 48 let, 175 cm, 23. 10. 2009 5:31)

Ahojky po ránu. Vracím se k diskuzi o tom, jak partnerům dělá moc dobře, že jsme zhubly. Můj muž nikdy nezmínil, že bych měla zhubnout. Ale teď mně připadá, že si to užívá stejně jako já. Nesleduje, co sním, ale když jdeme po ulici, tak poukazuje, jak některé mladé holky by potřebovaly zhubnout, ať se na sebe podívají do zrcadla, jak vypadají, kolik jim je let.........Stejně jako Kristu nabádá manžel, aby si něco koupila, tak i mně manžel nutí, ať si něco koupím. Je to super pocit,že si můžu koupit cokoliv......No cokoliv úplně nee - sukni nad kolena to snad jediné nee. Na to se necítím věkem a prací, kterou dělám :-)
Přeji všem krásný den a po ránu super číslo na váze.

Hlad vzniká v mozku

(Eva, 22. 10. 2009 23:34)

V našem mozku, přesněji v hypotalamu máme dvě centra, která řídí přijímání potravy, a sice centrum hladu a centrum sytosti.
Centrum sytosti řídí především krátkodobé rytmy v příjmu potravy. Na jeho činnost mají vliv roztažení žaludeční stěny, peptidový hormon cholecystokinin a glukózo – senzitivní neurony mozkového kmene (zvýšená hladina glukózy má tlumivý vliv na příjem potravy).
Na dlouhodobé regulaci se podílí hlavně tukové buňky.
Další věci, které ovlivňují příjem potravy, jsou například horečka, změny teploty zevního prostředí nebo důležité rytmy v příjmu potravy. Krátkodobý akutní stres může příjem potravy také utlumit, dlouhodobý stres nebo deprese může mít efekt opačný.

Odpověď na dotaz - co čím nahradit

(Eva, 22. 10. 2009 23:26)

Čím zahustit omáčku místo tučné smetany / mouky / jíšky?
Omáčku můžeme zahustit rozmixováním různé zeleniny, která je její součástí – ať už cibule, celer, mrkev nebo rajče apod.
Čím nahradit smetanu či šlehačku?
Smetanu či šlehačku je možné nahradit jogurtem nebo sýry typu Lučina, žervé či taveným sýrem.
Majonézu můžeme také nahradit jogurtem.
Dávejte přednost celozrnnému pečivu.
Všeobecně byste měli jíst více zeleninových příloh. Kalorické těstoviny nahraďte kuskusem.
Vynechávejte smažené úpravy brambor, houskové knedlíky …
Vybírejte sýry bohaté na vápník, s co nejnižším obsahem soli a tuku v sušině.
22006

Odpověď na dotaz - úpravy jídel

(Eva, 22. 10. 2009 23:08)

MASA

Můžete jíst hovězí, telecí, zvěřinu, kuřecí, krůtí a ryby – vše více méně bez tuku. Do jídel přidáváme velké množství zeleniny, kterou dusíme přímo s masem.
dusíme, pečeme , ale zásadně nesmažíme.

ZELENINA

Podáváme ji jako samostatné jídlo – salát politý jogurtovou zálivkou, současně je to také nejvhodnější příloha k masu, nezapomeňte , že jako příloha se přidá i troška něčeho jiného.

OVOCE

Platí o něm to samé jako o zelenině. Má nízkou energetickou a vysokou biologickou hodnotu.Obsahuje cukr, ale ten není tak nevhodný jako bílý.

BRAMBORY

Podáváme jen po 70 – 150 g, hlavně vařené a posypané petrželovou natí, pažitkou nebo řeřichou kvůli vitamínu C.

RÝŽE A TĚSTOVINY

Konzumujeme méně, pamatujte že třicet gramů rýže po uvaření nabyde na gramů devadesát.

KNEDLÍKY
Pokud je to neodkladné, dejte si maximálně 2 plátky.

MOUČNÍKY

Nahrazujeme je syrovým ovocem nebo kompotem bez cukru. Můžeme si občas dát trochu tvarohu, netučného sýra nebo nízkotučný jogurt. Já si smíchávám nízkotučný tvaroh ve vaničce s jahodovým nízkotučným jogurtem, mňam.

Vložím to cvičení až zítra

(Eva, 22. 10. 2009 20:56)

- musím dodělat jednu paní, abych jí to mohla zítra poslat, spěchá na to.
Kristo zdravím a jdu makat. Dneska je Jste to , co jíte!!!

Tak holky to můj taky ne!!!

(Krista K. už 53 let, 22. 10. 2009 20:53)

Tak ten můj taky se nikdy ani slovíčkem nezminil,že bych měla zhubnout!!!A celou dobu mě podporuje,taky někdy hlída když mám chutˇněco zmlsnout :-)))).Když mě někdo chválí je vidět,že mu to lichotí........Taky mě navádí atˇsi něco pěkného na sebe koupím.Je to prima po 34létech manželství,fakt si to užívám......Kdysi jsem si neráda něco na sebe kupovala,nic mi nesedělo.Za to tedˇsi koupím co chci :-)))Kdysi XXXXL....a tedˇ L - no není to úžasné!!!!!!Mějte se krásně a hodně pohody :-)))))

Milence

(Andrea N., 22. 10. 2009 19:41)

Hele ty kecko pecko, já nevím kdo je furt uhihňanej, ale když můžu posílat sms cizím lidem tak co ty by si nemohla psát obráceně však víš o čem mluvím :-))

Tak Ivetku pozdravuj

(Milence, 22. 10. 2009 19:38)

Tedy já ani nevím, zda bych 4 děti zvládla, mně daly zabrat ty moje dvě kdysi docela dost.

EVIČCE

(Milena(42let,z fotog.), 22. 10. 2009 19:25)

To jsem blbka,jsem to napsala obráceně...viz.předchozí příspěvek...za to může Andrejka,to ona mě nakazila svoji stále dobrou náladou...a tak ji mám taky...hahahaha!!!

Milena(z fotogal.)

(Evičce, 22. 10. 2009 19:23)

Ptala jsi se,jak se má Ivetka?No bojuje,holka bojuje,ale já ji fandím,tak snad ten boj vyhraje!!!!!Má toho holka moc,teď začala chodit do práce,tak má co dělat s těma svýma čtyřma dětičkama....

Mám tedy dole 22,4 kg

(Maruška K2 po příjezdu z lázní, 22. 10. 2009 17:54)

Evičko pro potěšení, jak se šíří tvoje úžasná nálada,pomoc díky za vše.
Zítra pošlu míry nebyl ještě čas .
Mám Tě ráda a díky za vše.

Najedu na Tvůj jídelníček, Evičko, počáteční váha byla 105 kg a ted mám 82,6 kg
Díky za rady doufám,že tě moje čtení povzbudí a nabije další energií ,aby jsi mohla dál všem pomáhat, je to fakt velká obět.

Páčko Tvoje Maruška K2

prdlice?

(Andrea N., 22. 10. 2009 17:48)

tak prdlice to není děvčata to správný slovo, Eva je prostě poděs, živel, no pak ta prdlice :-)), ale děsně fajn a já se těším, že si zase za rok zopakujeme Luhačky a všem kteří tam jedou teď tiše závidím a doufám, že mi děvčata pak dáte za pravdu

A bláznivá a chechtavá

(Eva, 22. 10. 2009 17:45)

jen to řekni, že jsem prdlice, Evice. Matuška K2 se vrátila z lázní a posílá fotky, vložím je sem a do fotogalerie jejího penzionku.

a to je přesně ono

(Andrea N., 22. 10. 2009 17:41)

A to je to o čem jsem mluvila, někdo nás musel na tu správnou cestu nasměrovat a pomáhá nám se na ní udržet, to se ví, že když nechceme tak s náma nic nehne, jenomže Evča je nakažlivá :-)))

Vodítko

(Eva, 22. 10. 2009 17:35)

Jídelníček je vodítko a nájezd, potom , jak to člověk pochopí, jede sám, ale máme se tu navzájem a to je taky důležité.Hodně děvčat mi píše , že to tady třeba jen čte, ani nepíší, ale mají pocit , že nejsou samy v boji.E


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24

následující »