Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 13

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lenka zhubla 20 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Jsem šťastnááááááááááááááááááá

(Silvie, 3. 2. 2010 9:48)

A jdu se hejbat, tedy pustila jsem si muziku pořádně nahlas a to opravdu nejde jen sedět. Pápá večer.

Nějak mi to nejde odeslat, furt se hlásí chyba.
ALE CVIČÍM
Prej mám dlouhý nadpis-to je z toho áááááááááááááááááááá

Silvii a všem

(Eva, 3. 2. 2010 9:18)

Stejně jsi borec, je to krásný úbytek, tady také chumelí, když jsem se ke Kroměříži pžed 21 a půl lety stěhovala, bývaly tady zimy se zelenou trávou na Vánoce,ale od roku 93 se vše změnilo a sněhu přibývá,už to tady je skoro jako na Vysočině, kde jsem vyrůstala. Tak je nebo není to globální oteplování?????????????

Nevyhazujte ani dřeň

(Eva, 3. 2. 2010 9:15)

Můj mladší syn si vždy dřeň po šťávách schová do uzavřené dózy do lednice, pak do ní dá šťávu z pomeranče a jí to na odpolední svačinu. Prostě jsem ho totálně nakazila.
Já vím, že dědičným faktorům se úplně vyhnout nedá, ale oddálit to určitě všechno jde.

22. den

(Silvie 36 / 175 / 120,1 ( 129,1 ), 3. 2. 2010 9:13)

Lidi zabte mě. Já zapoměla snídat!! Lítala jsem kolem dětí, nejel jim autobus - prý zapadl, tak jsem psala omluvenky atd. ... Snídaně po 2h15min. HRŮZA!!!
Teď to hezčejší:

Váha......120,1.... - 9kg
Míry:
PAS.......119.... - 12cm
Prsa......128.... - 5cm
Boky...... 35.... - 7cm

BMI z 43,5 na 39,22
a z 52,5kg váhy navíc mi zbývá zhodit 46,16kg.

Jde to, zatím to opravdu jde a jsem šťastná. Jen se bojím, až se to zpomalí, aby mě ta chuť nepřešla. Uvidíme, přeci jenom budu lehčí a bude se mi chtít víc cvičit. Však jsem se moc nehejbala a teď už jo. A jakto, že to tak mizne v tom pase? Já moc neposiluju břicho.
Asi se mi sune dolu ha ha.
Pájky Silvie

dekuju

(IvankaS 32let, 3. 2. 2010 8:43)

Evicko, dekuju...sice jsem cekal trosku vice ale asi radeji pomalu a stale nez narazove....ale podel cm je to opet o 1cm mene nez v pondeli takze jsem moc rada....

Ivance

(Eva, 3. 2. 2010 7:54)

Je to pěkné, myslím, že 1.7 kg za týden je až, až.

po prvnim tydnu

(IvankaS 32let, 3. 2. 2010 7:36)

zdravim vsehcny hubnulky :-) dnes je to tyden co jsme zacala dryet dietu od Evicky a konecne jsou aspon malinko videt vysledky....sice vaha nic moc dole ale je to lepsi nez nic....verim ze az bduu doma a budu moct jeste cvicit tak se to bude hejbat vic :-)) ale stejne je to super....puv.vaha byla 97,6kg,ale kdyz sjem zacala s dietou emla jsem 94,7kg protoze jsme predtim mela 2dny nejakou strevni chripku...

takze vzchozi vaha 94,7kg

27.1. 94,7
28.1. 94,7
29.1. 95,4
30.1. 93,9
31.1. 94,2
1.2. 93,6
2.2. 93,3
3.2. 93,0

sice mi vaha lita nahoru a dolu,ale podle cm jsem zhubla a podle vahy taky...

uz vim ze mi lita kdyz sjem ve stresu, malo piju nebo kdyz mi neni dobre a musim si vzit lek navic na astma....takze sjem rada ze se mi po vsehcn tech neuspesnych pokusech zhubnout povedlo ta kila snad rozhejbat a bude to jen a jen lepsi :-))

Vzhůru do boje proti nemocem

(Eva, 3. 2. 2010 7:14)

Všechny nemoci i malé i ty nejtěžší mají zpravidla dvě podmínky k propuknutí.O nemocech po úrazech se nebavím.
1. Vrozené dispozice z rodiny.
2. Nějaké narušení imunity ze strany našeho způsobu života.
To první si nevybíráme, ALE TO DRUHÉ MŮŽEME HOOOODNĚ OVLIVNIT.
Už víte, že doma řádím s odšťavňovačem a stroukám zeleninu a krájím zelí na saláty čistící střeva.
Dělám to několikrát za týden a hned objasním proč.
Píši o tom nyní v předjaří, protože imunita těla v tomto období slábne a je dobré ji podpořit nejen pohybem, ale i dalšími vhodnými látkami ve stravě.
Zeleninové šťávy většinou kombinuji s citrusy, aby pánské osazenstvo mělo pocit, že pije jen nějaký jiný džus.
Tak tedy základem je šťáva z pomerančů nebo grepů a do ní přidávám mrkev, řapíkatý celer, kousek normálního celeru, ředkev, kapustové listy atd. Ne všechno dohromady, ale vždy něco - 2 druhy této zeleniny. Šťávy každému dávám velkou sklenici.
Řapíkatý celer - obsahuje mnoho vitamínů, vápník, draslík, sodík, fosfor, mnoho látek podobných lidským hormonům. Podporuje čištění celého organismu, má stimulační účinky na mozek a látkovou výměnu, vyrovnává hladiny hormonů, odkyseluje organismus a uvolňuje z něj škodliviny.
Mrkev - především má v sobě karoten, ale i mnoho stopových prvků, které tělo potřebuje, látky chránící buňky před zhoubným bujením, podporuje buněčnou látkovou výměnu a pokud ji jíte strouhanou dvakrát týdně se zelím , čistí střeva od kvasících zbytků jídel.
Celkově má ve střevech silný protirakovinný účinek, v čistém střevě se i dobře vstřebávají živiny a vaše pleť je také čistá.
Podporuje ovšem i obnovu již poškozených buněk.
Celer - hlíza - Obsah cenných látek a vitamínů je velký, ovšem obsahuje i éterické oleje, tak ho dávejte vždy jen kousek, aby děti nebo manžel tuto příchuť vydrželi. Má antibakkteriální, dezinfekční a prokrvující účinky. Zabraňuje množení nevhodných bakterií a hub ve střevech, zlepšuje využívání kyslíku buňkami, vyplavuje z těla krystalky kyseliny močové, aby se neusazovaly v kloubech.
Celkově zpomaluje proces stárnutí tím, že zpevňuje pojivové tkáně a kůži.
Ředkev bílá - zase velký obsah vitamínů, působí protizánětlivě, povzbuzuje činnost jater, čistí je, rozpouští hleny v těle, odkyseluje organismus a posiluje imunitu.
Ještě lepší účinky má odšťavená čerstvá červená řepa.
Někdy do šťávy přihodím i rajče, ale jíme je dost k jídlům.
Rajčata kromě všeho kladného hlavně slouží zase k ochraně buněk před bujením a obnovují buňky již poškozené.
Tak vzhůru do boje, nemocem se dá i předcházet, pamatujte , že i pohyb povzbudí imunitu.

Velikosti

(Eva, 3. 2. 2010 6:42)

Milá děvčata, já mám nyní někdy vršek 42 , někdy 44, ale je to krása proti mojí bývalé velikosti 52, spodek mám podle číslování daných kalhot vždy jiný, ale o číslo menší než vršek, prostě i kdyby se to zmenšilo o dvě čísla , je to parááááááááda.

Olince

(Silvie, 2. 2. 2010 23:40)

Olinko !!!
V těch svatebních šatech vypadáš božsky !!!
Kéž bych se k takovému tělu taky brzo dopracovala !
Velikost 44 nejspíš taky u mě bude minimum, ale to až za delší čas - takových minimálně 40kg.
Zdraví Silvie

Takze je lepsi

(Jarka GR, 2. 2. 2010 23:36)

cerstve ovoce,ktereho tu mame dost.Tech svestek pisou nejvice 5kousku 385kj.a jsou opravdu sladke,ale i dobre.Divala jsem se na ty detske boticky,jsou krasne.Dcera ceka dvojcata,takze mam odkud kupovat, uz se moc vsichni tesime az budou na svete.Vasemu synovi drzim palce na maturitu.

Doporučila bych velice hlídat množství

(Eva, 2. 2. 2010 23:08)

V sušeném ovoci je 5 - 7 krát koncentrovaný cukr a Kj než v čerstvém, moc se toho naráz sníst nedá.

Dekuji

(Jarka GR, 2. 2. 2010 23:05)

uz mi prisla odpoved.Jeste jsem se chtela zeptat,jak je to se susenyma svestkama.Tady to moc doporucuji proti chutim na sladke atd. Muzete o tom neco napsat.Muze se to treba dat do jogurtu?Dekuji jste rychlik.

Katce a Soně

(Eva, 2. 2. 2010 21:50)

Soňo, to je skoro naroveň, já jdu teda ješte na deset minut, abych měla navrch.
Katko, klidně to prokládej.

Stepper

(Soňa, 2. 2. 2010 21:38)

Právě jsem seskočila (teda spíš upadla) ze stepperu a letěla jsem se sem mrknout, kolik že to Evička při tom dnešním kardiu spálila "jednotek"... Pamatovala jsem si, že když jsem to četla, že to bylo nějak přes tisíc... Docela jsem pěnila, když ten můj stroj napsal jen 346... JENŽE!!! Já to mám kcal a Evi, Ty - Ty jedeš na kJ... Takže jsme si jakž-takž rovny, ne?!?? :-) Teda, v tom spalování...
Jdu do sprchy...

Všem

(Katka B2, 2. 2. 2010 21:36)

Ahoj všem, mám hroznou radost jak to všechno krásně de.Mě i vám, je úžasný to sledovat a vidět jak to funguje.Doufám že do léta budu krásná a nebudu se muset stydět někde v koutě v plavkách.
Jinak když nemám čas na ten spalovací plán, mám dietu prokládat nějakým dnem z toho plánu? Pomůže to něčemu, nebo spíš až pak nějak za sebou až bude čas na to cvičení?
A tím salátovým si můžu také nějaké dny proložit? Děkuju moooooc.

Evi

(Jarka GR, 2. 2. 2010 21:17)

uz jsem napsala na email rozum.Tak dekuji.

Děvčatům

(Eva, 2. 2. 2010 21:03)

Hubnulkám k úbytkům gratuluji a zítra udělám novou fotogalerii Lenky M , jsem z toho celá hyn, z takové starší paní je kočka jak hrom, dám si s tím zítra prácičku, aby to bylo hezké pokoukáníčko, ani nevíte, jakou mám radost, když někdo změní nejen kg, ale i celý vzhled a možná i obohatí svůj život, přeji, milé, kočky, pěkný večer a zítra se těšte.E

Začátek

(Laďka V, 2. 2. 2010 20:54)

Dobrý večer paní Evo,trochu to trvalo než jsem schopna se pochlubit prvními výsledky,ale tedˇpopořádku.S Vaším novým stravovacím postupem jsem začala 25.1. a s váhou 111,3 kg. Po týdnu tedy 1.2.2010 byla váha 109,9kg.Během celého týdne jsem se cítila dobře,skladba jednotlivých porcí mi vyhovuje a skvělá je také snadná dostupnost všech potravin.Vím,že jste psala o tom,že se mám vážit denně,ale ráda bych vás požádala,jestli by to bylo možné 1x za 3 dny.Digitální váhu totiž zatím nemám a vážím se proto podle možností v práci.Prozatím tedy skončím a moc vás zdravím. Ladˇka

26 dní diety pri náročnom zamestnaní

(Lu´bka B, 2. 2. 2010 20:51)

Milá Evka,ozývam sa opať neskoršie,ale o to radšej.S chudnutím sa mi darí,pokračujem presne podľa plánu jedálničkov.Dokonca,som na seba pyšná lebo sme boli na oslave 50 tých narodenín a ja som mala svoje kelímky,nič som neporušila.Ku dnešnému dňu sa mi podarilo schudnúť 7,9 kg dnešný deň je 26,čo držím Vašu skvelú diétu.Som úplne nadšená,začala som aj pravidelne cvičiť a cítim sa oveľa lepšie.Každý pondelok som si zaradila ovocný deň,dúfam,že robím dobre,ale kilá idú dolu to je hlavné.Nepíšem často,lebo Vaše jedálničky sú perfektne urobené,každý deň si pripravujem jedlo a to chodím domov až večer ,toho som sa bála najviac,že to časovo nebudem stíhať,ale je to nenáročné na prípravu a ak to stíham ja,tak to nemože robiť problém ani druhým .Ak by som niečo nevedela ozvem sa.Moc Vás zdravím Ľubka


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

následující »