Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 6

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Evička Z zhubla a má krásnou postavu

Komentáře

Přehled komentářů

Taky zdravím

(Eva, 2. 9. 2009 9:31)

Jen to nepřechvalte, dnes zase klasika, 3/4 kalhoty a košile s kr.,rukávem a normální pracovní lítačka.Čím víc práce tím si nevzpomenu mezi třemi hodinami na jídlo a jím jako automat, co jsem si nachystala. Dnes jdu měřit tlak k panu doktorovi, tak napíši výsledky.

Zdravím

(Magda V, 2. 9. 2009 9:26)

Ahojky všem, konečně mám chvilku času něco málo písnout. Mám za sebou 16 dní a dole -1,5kg, ale mnohem víc mě těší úbytek v pase -4cm. Ani jsem si nemyslela, že je to možné a to moc necvičím, jen lehy sedy a nějaké cviky z jógy, které jsem se dřív věnovala. Všem holkám co hubnou držím pěsti, ať vydrží!!! Všechny moc zdravím, zvláště Evičku..šatky jí moc sluší. Mějte se.

Monice

(Jana Š., 2. 9. 2009 9:23)

není-li tajné odkud ze severu ?

připojuji se

(Monika, 2. 9. 2009 9:03)

Zdravím všechny,
Evi v těch šatech ti to moc sluší. Kdysi jsme se švagrovou taky jezdily k vlastní švadleně - a ta byla skvělá - jen jedna zkouška a šaty nebo cokoli jiného padlo jak ulité.
Přeji všem hezký den, u nás na severu Čech je dnes zataženo a dusno snad se to do odpoledne vyčasí. M

Ivě Sm.

(Jana Š., 2. 9. 2009 8:39)

..tos mě potěšila,příští týden to půjde "skoro" samo:-))

taky zdravím

(Iva Sm, 2. 9. 2009 8:23)

Věřím, že dnešek - Jani Š. a Marci - bude lepší. Nevím, co to včera s námi bylo, ale je zvláštní, že to stejně pociťovalo víc lidí. Moc se v tom nevyznám, ale nesu si do práce lunární kalendář, kterým jsem byla obdarovaná, a z něho "věštím", že 2. týden v září nám ta deka, kila atp. půjdou dolů líp. A ještě jsem tu vyčetla, že tento pátek je ideální na polévání (rostlin) a hlavně praní.

pozdrav

(Jana Š., 2. 9. 2009 7:45)

zdravím všechny hubnulky:-)
Evi chválím šatičky,moc pěkné,taky jsem měla ještě za svobodna "osobní švadlenu" a to bylo žůžo.Byla to starší paní,ale co kus to originál:-)......ale to je dávná minulost.
Všem gratuluji k úbytkům a přeji spoustu dalších:-))))
Váha mi pomalu klesá,jsem tu šestý týden a zatím -7,6
ale mám dobrou náladu,protože ve skříni objevuji odložené svršky a některé už mi jsou:-))jupííí

......nesmutněte,léto nám za chvíli skončí,ale podzim je taky pěkný:-)))a nebude nám takové vedro na procházkách.

Dnesni den

(Jarka GR, 1. 9. 2009 21:41)

No ja nevim,ale prvni den v novem mesici nebyl moc dobry.Cetla jsem co psala p.Marcela,ja jsem dnes taky od niceho k nicemu.Nic mne nebavi,jenom polehavam,ted jsem si udelala salat,protoze mam hlad a to dnes az moc.Nekdo psal,ze od noveho mesice to pujde lepe no uvidime,protoze je zacatek.Kila mi jdou jednou dolu potom nahoru,co se deje nevim a tak se drzim.V nedeli jsem byla na svatbe a dala jsem si pouze kuratko(prsicka),a vodu.Tuto sobotu mame dalsi svatbu,takze zase to stejne.Ale vaha se nehne,ach jo je to dnes opravdu divny den no uz vecer.Jeste,ze pisete je to dobre,se tak podporovat.Saty p.Evicce slusi.

všem

(Hanina, 1. 9. 2009 20:56)

Tak jsem dostala od Evičky vše potřebný.Mám přečteno
jak z papíru tak z CD a od zítra žačínám.Jen fotit se budu až v pátek,manžel je v Tatrách a já mu dala foťák. Všechny zdravím

kamarádky

(Iva sm, 1. 9. 2009 20:47)

No vidíš a o tom to je sice na dálku ,ale navzájem se podporujeme a to mi moc pomáhá snad se někdy sejdem holky štíhlé jako proutky! aspoň trochu já jsem ráda za každé kilo které ztratím a díky vám mi to jde teď jsem se snažila i CVIČIT abych trochu odčinila ty mé dnešní hříchy. Tak se mějte vydržať a napiš! M

Marci

(Iva Sm, 1. 9. 2009 20:27)

Z dnešního dne si nic nedělej, asi bylo něco "v luftě", cítila jsem se přesně jako ty a ještě mi bylo "šoufl" (že by tlak?). Zítra bude líp, musíme se smířit s tím, že ne každý den "je posvícení", nic jsme dnes neudělaly, ale svět se nezboří.

Šaty

(Eva, 1. 9. 2009 20:15)

Mám z nich fakt radost, dlouho si člověk nic nekupoval a ni nešil, když je jak sud, tak mne to nebavilo, už se těším, že v nich za tři týdny půjdu tančit.My látku kupujeme vždy v nějakém výprodeji, jinak se to nedá, v obchodě je to moc drahé, letní kupujeme v zimě a zimní v létě.
Než se zaberu do počítání, pozdravuji vás všechny, jdu na to, E

Posila

(Marcela F, 1. 9. 2009 20:10)

ahoj Holky moje zlatý,Dnes mám den říkám mu na facku nic mě nebaví a vše mi jde na nervy tak, že ani jídelníček nic moc! Zítra snad bude líp,Tak to napravím.Evi šaty jsou moc pěkné sluší ti ! Já měla také moc šikovnou paní ,ale je jí 84 tak už tak jen něco opraví ,ale na nové věci už si moc netroufá jinak je to stále čiperka a celá léta šije bez brýlí a ty její ceny měnila mi zip synovi v riflích a chtěla i s materialem 20 Kč tak jsem jí řekla ,že za to bych to ani nepárala.Tak teď co zvládnu šiju sama.

Z posilovny

(Eva, 1. 9. 2009 19:15)

Tak jsem tady , nějak unavená, koupila jsem dětem - klackům jídlo a já budu ráda, když padnu k PC, JO, Zdeni, věk je věk, tu výdrž, co jsem mívala už nemám, Drahuška je mnohěm mladší.
Na ty nehty se těším, asi Ti večer ještě zavolám. jinak já tento týden pojímám jako ovcno rybí, jsem prostě šáhlá, ale dělá mi to dobře, takže mám velký meloun a asi tunu hroznového vína, co bylo ve slevě.
Jo Raduś je šikovná, kdo je z okolí mohu doporučit, nakonec Zdenka s ní má taky zkušenost.
Jinak budeme si palce držet vzájemně, abychom to zase do léta přežili a ještě si užili.
Už se těším do těch Luhačovic.

šatičky

(Iva Sm, 1. 9. 2009 19:09)

..ale chce to i zajímavý nápad. I materiál vypadá suprově...a ty barvičky - optimistické i trochu podzimní zároveň.
Marci, díky za držení palců a budu průběžně informovat. Áť se daří i tobě...a všem ostatním.

Evičce

(Andrea N., 1. 9. 2009 18:58)

Teda Evi ty šatičky ti fakt slušej, máš šikovnou kamarádku, ale na takovou postavičku se aši šije samo.

....

(Oldříška, 1. 9. 2009 18:01)

Milé dámy. ještě mi chybí jen do - 20. Dělám všechno proto, aby top šlo dolů.Pro ty, které jsou samy-Chci jenom říc"Milé dámuy, nevěřte tom, že jste staré!!Po shubnutí jsem si našla přítele,který si nevyžaduje jen sex!!!Ráda ho tozmazluji, tak jako on mně.Teď budete na mně nazlobené/narané/-Ale, vím, žrë žiji. Díky. evi

cvičení

(evě , 1. 9. 2009 17:08)

cvičení začíná až příští týden v úterý v 6, zatím předcvičuje Drahuška,ale mají "rozmnožovací" plány tak uvidíme jak dlouho vydrží. Snad se najde nějaká náhradnice, nechtěla bys to vzít ty?! Ale radši ne ty bys nás moc týrala:)Jinak se divím zrovna tobě, že by sis dělala něco z řečí, když jsem to vydržela já tam poskakovat se 110 kg tak ty budeš za hvězdu

poprázdninový rozjezd

(Barča N., 1. 9. 2009 14:24)

Ahoj všechny hubnulky, taky se k Vám zase připojuji po náročném létě, které bylo plné grilovaček. I já jsem dost hřešila a tak jsem to včera rozjela opět po roce :) Dnes ráno mi váha ukázala o 1,2 kg méně, tak doufám, že to pujde takhle pekně dolů až do vánoc :) Přeji všem pěkný zbytek slunečného dne :)

Evě

(Monika, 1. 9. 2009 14:12)

Taky se připojuji s přání veho nej v novém školním roce.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

následující »