Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 6

 

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Evička Z zhubla a má krásnou postavu

Komentáře

Přehled komentářů

jídelníčky

(Marcela, 26. 8. 2009 9:36)

Ahoj Evi,Prosmím o radu zatím jsem jidelníčky přesně nedržela a ted jsem si řekla po té co jsem si přečetla o hance že zhubla 7kg .že zkusím jíst přesně co píšeš,le jsou tam zavináče a tunák já ho pak dlouho cítím zpět a mám choutky ho něčím jiným zajídat dalo by se to nahradit něčím jiným pangas jen na vodě mi nevadí.

jo já

(kristýna, 26. 8. 2009 9:35)

ám váhu v dětským pokoji a taky každý kilo pořádně hlasitě hodnotím,,,, jsem teď stejná váhová jak můj manža... ale on samozřejmě vypadá líp, jak jinak , že u chlapů.... a to jsem byla vždycky 65kg , kuře s tvarama ženské, kde jsou ty časy....jo a ještě jened postřech , už se vlezeme oba do vany , to by jsme se před půl rokem zasekli a nic
a při těhle myšlenkách se fakt zasmějuuuu

Začátek...

(Erra - 43let, 26. 8. 2009 9:35)

Všechny Vás tady moooc zdravím a koukám,kolik je tady nových hubňulek.Mě se poněkud nezadařilo a začínám znova - už aby ty prázdniny skončily a ustalo to vyvařování... 3x sláva školním zařízením... :-))))))
Držím všem palečky a kilečka ať pěkně mizí... :-))))

Hlásím se mezi hubnulky

(Dana Č., 26. 8. 2009 9:32)

Míšo, radost sdílím s Tebou. Po 10 dnech mám dole 4 kg. Diskuse mi moc pomáhá. Mám radost z každého dne, cítím se príííma. Díky Evičko, že se nám tak věnujete.

zdravím a pěknej den

(kristýna, 26. 8. 2009 9:32)

ahojte dámy , jen se hlásím , dneska mě čeká běhačka po obchodech , potřebujeme věci do školky... tam dneska autem a kolo mi fakt chybí...jo a něco pro hahah včera mě předjel do kopce jinej ciklista , byl to nějakej pán, podle zjevu už dost profi a uctivě pozdravil...jo a ten zadek , za to jsem mu aji odpustila , že mě přejel... to byla motivačka haha člověk by neřek co má za myšlenky když je na konci svých sil...

Míše,Adélce a všem

(Andrea N., 26. 8. 2009 9:07)

Jo jo Míšo úplně ti rozumím, měla jsem taky takový stavy prostě radost s každým úbytkem, manža na mě vždycky koukal jako na blázna, ale myslím, že měl radost se mnou. Adélko neboj, to potkalo asi nás všechny mě teda až po pěti měsících a to zrovna teď v době grilování a dovolených taky mi to bachařka spočítala a já s hrůzou zjistila že mám +2kg, musím to tady veřejně přiznat, já vím, že si někdo řekne co jsou to dvě kg ale všechny víte jak těžko se shazujou. Ale já jsem si zase nastolila Evčin zdravej režim a dneska už to bylo jenom +1,8 kg. Jinak musím teda říct, že jsem si sice dala na co jsem měla chuť ale asi mi to za to ani nestálo, výsledkem je bolavej žaludeček. No jo chybama se člověk učí. To jen Adélko aby si věděla, že se to neděje jen tobě.

Huráá

(Míša, 26. 8. 2009 8:18)

Dobré ráno,tak dnes ráno váha ukázala po 10 dnech od začátku 2,5 kg dole.Holky já málem radostí zbourala koupelnu:)) tak ještě 23 kg a jsem u cíle:)
Strašně moc mi pomáhá číst vaše postřehy a příspěvky a hlavně úžasný přístup Evičky.Dík!!!

Adéle

(Eva, 26. 8. 2009 8:07)

Hlavní je už porom vědět, co se kombinuje a své množství znáš, tak když se Ti v jídelníčku něco nezdá a nemáš na to chuť, už víš jak to vyměnit, ne? Vždycky, když budeš mít chutě na něco nezdravého, představ si, co to tělu dá, to mne odradí vždy, tuk, cukr, zbytečné Kj a třeba i nadbytek soli, některými potravinami si člověk vědomě škodí, jen kvůli tomu, že má na jazyku malé chuťové buňky.

Marušce

(Eva, 26. 8. 2009 8:01)

Díky za pěkná slova, takový zázrak teda určitě nejsem, ale moc se nám v Penzionku Kunc líbilo a je fakt , že jsem se tam asi smála hlasitě jako doma, to jsem si ani neuvědomila.

Taky se k vám hlásím:-)

(Adélka, 26. 8. 2009 7:52)

Ahoj děvčata, tak jsem se taky odhodlala k vám napsat, sice se snažím s Evičkou hubnout už druhý měsíc, ale až teď jsem se odhodlala. Zatím jsem zvládla nějakých sedm kilčo, ale teď mě nějak opustila pevná vůle, takže proto se připojuji:-)Doufám, že to pomůže a už se těším až to zase půjde pozvolna dolů.Jinak vás všechny obdivuji a teda zírám kolik máte všechny energie.Jen z těch vašich příspěvků sálá. Zdravím:-)

Evička byla u nás

(Marie K 2, 25. 8. 2009 22:52)

Halo,halo,děvčata,
vzácná návštěva Evičky v Čechách
dovolte,abych se s Vámi rozdělila o své krásné zážitky,které mám po setkání s Naší Evičkou.
Evička se rozhodla,že se svoji rodinou si pár dní odpočine v Čechách a pro nás to bylo velké potěšení,radost,že si vybrala právě náš penzion Kunc.
Na její návštěvu jsem se velmi těšila znala jsem ji jen s našeho dopisování,a s prohlížení její stránky.
Skutečnost předčila moje očekávání.
Přijela velmi štíhlá,upravená a příjemná dáma.Její zvonivý smích a dobrá nálada zněla po celém domě.
nemohla jsem uvěřit,že mám takové štěstí a Evička je u nás.
Přijelo sluníčko,které pomáhá tolika děvčatům v boji s nadbytečnými kily.
Měla jsem velkou trému ,ale vše ze mne spadlo při prvním podání ruky ,
přijela opravdová přítelkyně,která pomáhá nám všem.
Byla jsem velmi štastná,že Evička je u nás doma,že osobně jsem ji mohla poděkovat za její pomoc a rady,které mě dovedli konečně k vytíženému cíli a já ztratila 20 kg.Cítím se výborně,jsem velmi spokojená jenom velmi lituji,že nějaká Evička se nenašla již před 3Oroky.
Děvčata Vám všem držím palečky a nebojte se začít s Evičkou jíst zdravě a budte trpělivé a vydržte úspěch se zaručeně dostaví a věřte stojí za to.
Celé prázdniny jsem vyvařovala pekla,atd měli jsme hodně návštěv a světe div se moje váha to ustála nehubla jsem ,ale co je hlavní nepřibrala jsem i když jsem velmi hřešila.
Evičko děkuji Ti za vše co pro nás všechny děláš je to opravdu zázrak a díky tobě a Tvoji péči je spoustu děvčat opět štastných.
Díky,díky.
Rozhodli jsme se ,že pomůžeme zdravé hubnutí více dostat do podvědomí a dovolíme si kontakt na Evičku zveřejnit s jejím povolením na našich stránkách
www.penzionkunc.cz

Děvčata všechny Vás zdravím přejí mnoho krásných chvil při hubnutí a těšte se až si půjdete koupit nové oblečení.
Evičce děkuji a jsem moc ráda,že je taková ,že všem nám pomáhá a když je nejhůře a už bychom to vzdali poradí a je zase lépe.
Musím samozřejmě podotknout,že za svůj život jsem vyzkoušela úplně všechno .
Konečně s Evičkou mám naději,že bude lépe a že na konci léta s její pomocí opět začnu zdravě jíst a ještě pár kil pozvolna půjde dolů.
přeji všem hodně sil a pevné vůle vydržet.
Maruška K2

Něco zajímavého z netu

(Eva, 25. 8. 2009 22:51)

Hranolky by se podle vědců rozhodně neměly příliš přepalovat.

Vědci Technické univerzity v Mnichově poprvé prokázali přítomnost rakovinotvorného glycidamidu ve smažených hranolcích a chipsech. Látka vzniká při zahřívání produktů z brambor nad 120 stupňů Celsia.
18. 8. 2008 16:58 - BERLÍN
Před sedmi lety vědci objevili v bramborách, které se zahřívají na vysoké teploty látku acrylamid, glycidamid je prý ale mnohem nebezpečnější.
Látka se v těchto potravinách vyskytuje ve velmi malém množství. Výzkum ukázal, že v deseti vzorcích bramborových lupínků a ve třech druzích hranolků se objevil glycidamid v množství od 0,3 do 1,5 mikrogramu na kilogram.
Vědci doporučují smažit hranolky při nižších teplotách a delší dobu, v žádném případě by neměly být do černa. Další možností, jak množství látek snížit, je výběr oleje. "Nejbezpečnější" je olej palmový, naopak nejvíce škodí podle výzkumů slunečnicový.
"Naše první výsledky naznačují, že by se k fritování a smažení měly používat raději oleje s nasycenými mastnými kyselinami," doporučují vědci.

Hana E po dvou měsících jedu dál

(Hana E, 25. 8. 2009 18:15)

Dobrý den,tak po dlouhé odmlce jsem zase v blískosti internetu.Tak má rekapitulace za měsíc:váha klesla na 102,5 ze 113kg.Celkem 3x jsem večeřela co jsem neměla,ale snažila jsem se to dohnat mimořádným dnem.Jinak zatím žádný problém nemám.Míry před měsícem 123-127-123 k dnešnímu datu 118-116-119.Moc děkuji zatím za Vaši pomoc a přeji krásný zbytek prázdnin.

komentář

(Marcela, 25. 8. 2009 17:59)

Ještě jsem zapomela ,ten obrázek si vytisknu na ledničku abych věděla jak nechci vypadat to snad ani není možné! Ještě ,že jsme se našly !

ubytek

(Marcela, 25. 8. 2009 17:54)

Hanko co bys chtěla 7 kg je paráda já budu ráda za 4 kg za měsíc teď 27 .8 ho končím je to prostě dřina ale jsem ráda za každé kilo .U mě je to hořší protože jsem stále na nějakých dietách,Až ted od Evi mě sedí nejlépe.Díky je mi s vámi bájo a vydržať !

Hance

(Dana, 25. 8. 2009 14:34)

Sedm kilo za měsíc je.. pomalu?? :-)) To je mega nádhera.. :-)

jo jo

(kristýna, 25. 8. 2009 14:17)

taky jsem se seznámila s maminkou které bylo naznačeno- nekojit miminko, snaží se dopovat, aby nějaký ty kila nabrala a je to něco za něco- pomocí hormonů..., taky jsem ta dobře vypapaná, i teď to poznám na oporcích co jsem byla schopná sníst...a poďobat při vaření nebo chystání jídla pro ostatní...fujky...teď vždycky když zhřeším , tak si to na tom kole mužu vyčítat a tahyt těch 20km...za trest...

dovolená na kole

(e.vina, 25. 8. 2009 14:17)

Ahoj děvčata, minulý týden jsem měla dovolenou a jezdili jsme s manželem na kolech kolem Blatné. Nádherná krajina, pěkné silnice, denně v průměru 50km, občas jsem si dala ale i pivo, neboť bylo horko a .... mám 2kg navíc. Že by to bylo tím pivem? :o(
Všechny zdravím a užívejte krásné letní dny, o víkendu už prý má pršet.

pozdrav

(Dana, 25. 8. 2009 13:54)

Ahojky hubnulky, všechny vás zdravím. Já jsem začala včera. Pevně věřím, že to vydržím :-) Budu vděčná za každé kg. dolů ! Že to bude boj vím, už jsem to jednou absolvovala, ale teď se snažím k tomu přistupovat jinak. Uvidíme! Zdravím všechny. Dana

držim se

(hana , 25. 8. 2009 13:47)

Tak dietku držím uz mesíc a mam dole 7kg.Je mi jedno ze to jde pomalu hlavne že to jde.Od pondelka začínam cv tak to treba pujde lepe.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

následující »