Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 19

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Hana S-B, 52 let

Komentáře

Přehled komentářů

2. měsíce pryč

(Eva W, 16. 4. 2010 19:21)

Dobrý večer Evi,
dvouměsíční dietní režim se nachýlil, a tak se chci zeptat, jestli mám nadále tabulku váhy posílat nebo přestat a jen občas zkorigovat výsledek. Ještě do ideální váhy něco schází, ale hýbe se to dolů stále,
což mě těší. Ale určitě máte dost dalších adeptek hubnutí a nerada bych
Vás zatěžovala.
Mějte se pěkně.
4.2.2010 86,0
15.4.2010 73,0
Zdraví Eva W

Jedu dál

(Marie G, 16. 4. 2010 18:44)

5.3.2010 100,1
16.4.2010 89,5
BMI 29,90
Dnes jsem na 2.dnu druheho mesice a jde to dobre,v pase mi ubylo asi 12cm,ale jeste me ceka dlouha cesta,snad vydrzim.Mějte se všechny hezky.

Šťávy

(Eva, 16. 4. 2010 16:33)

Nejlépe ráno a dopoledne, když jsi v práci, tak po příchodu domů, později večer už ne, přece jen jsou tam sacharidy z ovoce v dost velké koncentraci, jednou , dvakrát se nestane nic, ale pít je stabilně večer, tak přibereš.

Moje smrt z netu

(Eva, 16. 4. 2010 16:31)

Vyšlo mi toto datum:2041.09.06

testík

(Hanik, 16. 4. 2010 16:26)

Jsem C.. a dneska se to asi potvrdilo. Holky, díky za podporu, asi se tu objevím častěji. Mimochodem - pekla jsem nivová kolečka a ochutnala jen jedno, ne jako minule celej plech! A venku je krásně, jdu se proběhnout :-)

Šťávy

(Petra-vozíčkářka, 16. 4. 2010 16:21)

Docela jsem si oblíbila ovocnozeleninové šťávy. Zasytí mně. Dělám si z pomerančů+grepy+mrkev+řap.celer+červ.řepa, občas i jablko nebo ananas. Kdy je nejvhodnější je zařadit do jídelníčku a jak často?

Sushi..

(Eva, 16. 4. 2010 15:38)

Je v něm rýže, pokud je z loupané rýže, víc než dva závitky najednou jíst nedoporučuji, z nekoupané 3 kusy, já si jej dávám s kousky ryby, to jde, ale dresink si tam nedávám , jen třeba pát kapek ostrého koření nebo sójovky.

Sushi..

(Pavlína, 16. 4. 2010 15:28)

ahojte hubnulky, chtela bych se zeptat hlavne asi nejspise Evicky, zda je sushi opravdu nizkokaloricke, popripade co z nej udela kalorickou bombu a naopak.dekuji

Janě Š

(Iva H, 16. 4. 2010 14:40)

člověk je tak starý na kolik se cítí a pokud máte mladou duši, 50 let není žádná hrůza ;-D
jo vnoučátka, mamka si užívá být babičkou, říká že je to něco úplně jinýho než, když měla vlastní děti. a táta, ten je s naší terezky celej odvařenej. se mnou, když jsem byla malá, dělal ptákovinky, ale kvůli Terce je schopen si i kleknout na kolena a hrát si s ní na koberci ;-D nutno podotknout, že dědeček je terezky nejoblíbenější člověk z rodiny a jakmile se objeví doma, nikdo jinej nemá šanci ;-D
děkuji moc za přáníčko. Kdyžtak se mrkněte na Terezky blog: www.nasemiminecko.blog.cz

Já jsem B

(Eva, 16. 4. 2010 14:36)

Takže, když něco přijmu za své, těžko se toho vzdávám, ovšem k tomu přistupuje jako kladná vlastnost zarputilost při hledání východisek a řešení problémů.

Testík, jak se vám bude hubnout

(Eva, 16. 4. 2010 14:33)

je z literatury, nevymyslela jsem ho, ale odhalí vám způsob vašeho myšlení, pak se s tím dá třeba něco dělat.
1. Potkám bývalého spolužáka a on prohodí poznámku, že jsem ve škole byla jiná, štíhlejší, ale stejně mi to sluší.
A- Jeho názory mne nezajímají
B- Začervenám se a snažím se říct, že se změnili všichni.
C- Připomenu mu, že ani on není tak přitažlivý, jako býval.
D- Urazím se.

2. V obchodě si zkoušíte kalhoty a vaše číslo je vám najednou malé.
A- Začnete v duchu nadávat na výrobce oděvů.
B- Tyto kalhoty zakoupím a začnu do nich hubnout.
C- Koupím si tedy větší číslo.
D- Raději než oblečení si koupím nějakou potřebu do kuchyně

3. Nechtíc vyslechnete pošklebky na svoji postavu.
A- Nokdo není dokonalý a jdu si klidně dál.
B- Nevšímám si toho, ale v hloubi duše si uvědomím, že s tím chci něco udělat.
C- Přesně si začnu rozmýšlet jednotlivé kroky, co budu pro zlepšení postavy dělat.
D- Je mi jedno, že se mi někdo pošklebuje.

4. Partner vám nesměle občas připomene, že jste bývala pohyblivější a chce, abyste zase sportovala a trochu zhubla.
A- Nevšímám si jeho řečí, není dokonalý.
B- Okamžitě nakráčím na váhu a zkontroluji, kolik tedy mám.
C- Žádného přítele nemám.
D- Urazím se a nebudu se s ním bavit.

Žena A - Má sklon schovávat se za lhostejnost a ležérnost, je ochotná být jako sud, hlavně, že je doma uklizené a napečené. Tady musí nastat změna myšlení, potom bude hubnutí úspěšné.
Žena B - Chce zhubnout a je tomu schopná obětovat mnohé, ale má o všem své představy a to i o stravování a hubnutí, není moc ochotná přijmout nové informace a řídit se jimi.Nebřaňte se myšlenkám jiných a nechtějte být nejchytřejší, pak to půjde pěkně.
Žena C - Je se sebou nespokojená a hubnutí vyzkoušela mnohokrát, také zhubla a zase nabrala, potřebuje oporu a kolektiv těch, kteří jsou na stejné notě, pak je velmi úspěšná.
Žena D - Trochu rezignovaná tvrďačka, která si nechce pravdu přiznat a hledá náhradní řešení, je spokojená a zdravotní rizika nevnímá.

Na vůli moc nesázejte

(Eva, 16. 4. 2010 13:21)

Mnohem lepší je si přečíst tady, co obezita a některé pochpouzky dělají s tělem a než něco strčíš do pusy, představ si, co to obsahuje. Než vůli raději si vypěstuj vnitřní přesvědčení, že to , co děláš je správné, pak nějaký obrázek na lednici a na špajz, který by připomněl v poslední chvíli, jak nechceš být.
Lidé z přesvědčení dokáží úžasné věci, jet hubnutí jen vůlí, znamená přemáhání a nucení se do něčeho, hubnutí z přesvědčení je radost, rozhlédněte se zase dnes při nákupech po lidech a jejich košících, jaké humusy jedí a jak to koresponduje s jejich postavami.
Z přesvědčení některé věci ani nekoupím a některé, co chlapci chtějí , ani nestrčím do pusy.

kvetoucí čaj

(Lída P., 16. 4. 2010 13:08)

Chtěla bych vědět, jmenuje se ten čajík opravdu "Kvetoucí čaj" a kde ho dostanu. Mám také problémy. Děkuji

Haník ,MartinaK

(Jarka Z, 16. 4. 2010 12:25)

a určitě je nás tu víc co bojujou s vůlí ale holky nic není zadarmo . já dostala dneska tu správnou pecku kamarádka co jsme se neviděli asi sto let mi povídá : hele co děláš si nějaká poloviční ( to sice přehnala do toho mi chybí ještě dvacetikilový kousíček ale zase mě nakopla tím správným směrem . od 24. března se plácám na místě +-1 protivný kilo ale ani deko dolu . tak jsem to přestala řešit a počkám chvilku jen na zásadách od Evičky. teď budu mít ty svoje dny a to jsem si dala závazek nepřibrat ani deko pak na to vlítnua kila těšte se . kolegině nekňučte a buďte hlavně pozitivní nehřešte ale když už tak si to nevyčítejte . Zítra to bude lepší . tohle nejde prohrát dřív nebo později vyhrajeme od Evy máme supr válečnou taktiku a pozitivní myšlení jsou supr náboje tak do boje a neutíkat

Jarce Z

(Jana Š, 16. 4. 2010 11:59)

jestli chceš napiš si Evičce o můj e-mail,
také si ráda popovídám :-))
J.

Ivě H

(Jana Š, 16. 4. 2010 11:56)

přeji pěkné výsledky,určitě to tady se všemi děvčaty dokážeš :-))
Na ty kulatinky se sice necítím,ale čas se posunout nedá :-))
Držím palečky ať se miminko podaří(mám 3dospěláky,tak si počkám na vnoučata)
J.

MartinaK.

(Hanik, 16. 4. 2010 11:40)

Přesně moje řeč, dva dny ok, pak se vezu a stojí to šílený úsilí. Taky proto mi váha nešla dolů tak rychle, max 0,5kg za týden, někdy ani to ne, přišla oslava, týden na horách s nepravidelným a hlavně nezdravým jídlem a je vymalováno..

kvetoucí čaj

(MartinaK., 16. 4. 2010 10:51)

Asi jste se sním už setkala každá, ve středu a večtvrtek jsem ho vypila po konvici. Mám problém se vyprazdňovat, ale za tyto dva dny jsem se na záchodě takřka potkávala. Na pytlíčku ty pidi písmenka nerozluštím, co o něm píší, ale mohu vřele doporučit těm, které mají problém. Haniku, já bojuju taky jak lev. Vždycky to vydržím, 1-2 dny, ale pak pevná vůle odkráčí do neznáma já něco splivnu a zase mám výčitky. Neexistují nějaké pilule na pevnou vůli? Je fakt, že mám své dny a to týden předem jsem jak protržený pytlík.

Haniku

(Silvie, 16. 4. 2010 10:36)

Já jsem ulítávala skoro 14dní!!! Trochu mě rozhodila očista a pak byly velikonoce.!.!.!
Měla jsem ukončený první měsíc jídelníčku, ale s MD + opakování nějakého dne to je celkem 2.měsíce.
Zhodila jsem za 60.dní přesně 18kg a to samé v pase.
Před týdnem jsem najela na jídelníček OD 1.DNE!!! Musela jsem vydržet chutě asi první 2-3dny a jedu dál!!!! Teď žádné nemám, jen chuť víc cvičit, dokonce ani hlad mezi jídly a vlákninu taky neberu. Je to super.
ZA TÝDEN DOLE 2,5KG.
Najeď na to, vydrž to, STOJÍ TO ZA TO!!!!!

Už se

(Pavlína P, 16. 4. 2010 8:36)

mi váha zase rozhýbala. Dnes mám ještě mimořádný den. Po včerejším pokecu s Evičkou jsem se do toho opět obula. Ráno jsem si byla pro to sako, teď bych řekla, že je super :)) Třeba si tam nechám ušít i své první letní šaty, vždy jsem chodila ve volných trikách a kalhotech a chce to změnu :)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

následující »