Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 14

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Paní Hanička zhubla o 18 kg

Komentáře

Přehled komentářů

Zdeňka od Plzně

(paní Janě, 27. 2. 2010 11:19)

Eva určitě nepřehání. Je to vyzkoušené. Dobře se najíst je určitě základ a odbourat pro tělo zátěž nadbytečných kg je taky hodně znát. Mít se ráda, udělat si na sebe trochu čas, někdy to tak úplně nejde (taky jsem měla 3 děti), ale vždycky se alespoň chvilka našla. A pohyb je sůl nad zlato. Vím o čem mluvím. 2 roky jsem prožila mezi domovem a nemocnicí v Motole. Byla jsem jako troska. Bez pohybu a bez elánu. Zachránilo mě kolo, vycházky se psy, naučila jsem se tenis a letos jsem i do obchodu jezdila na běžkách. Je mi 50 a je mi úplně putna, že si někteří ťukají na čelo. Jsem si jistá, že bych leckterou mladici strčila ve fyzičce do kapsy. Nabrala jsem 15 kg díky nemoci a zhubla jsem jen díky Evě a jejímu jídelníčku. Dnes je mi jasné, že jsem jedla špatně, ne nezdravě, ale špatně. A hlavně všechny hubnulky tady jsou, včetně fotek existují, nejsou to žádné fotomontáže. Myslím, že tady všechny píšou upřímně a pravdivě. Zkuste to a uvidíte, to bude ten hlavní důkaz. Všechny zdravím a držte se.

Janě O ještě o naší dietě

(Eva, 27. 2. 2010 10:11)

Jani, to je tak, dieta obsahuje hodně potravin, které napomáhají detoxikaci těla , vyrovnáním hladiny krevního cukru odpadají stále se opakující se pocity naprostého vyčerpání a únavy, omezuje se konzumace jednoduchých cukrů, to sice neokrádá mozek o sacharidy, ty dodáváme spíše dlouhé, ale tím se minimalizuje příznivé prostředí v těle pro množení "škodlivých bakterií", nepodporujeme kvašení ve střevech než je nezbytně nutná doba, klesá podíl nasycených tuků v potravě a nezatěžuje se tak zbytečně trávicí ústrojí a játra. To vše trochu zmenšuje celkovou zátěž těla toxiny, není to detoxikace hladovkou, ale je to průběžná detoxikace vhodným jídlem, proto i některé krevní výsledky jsou u klientek lepší po několika měsících diety než před tím.
V podstatě veškeré ovoce a zelenina pomáhají odbourávat tělu toxiny, fytochemické látky, které obsahují, na sebe mají schopnost navázat toxiny a odvádět je z těla, když k tomu přidám potraviny, které podporují činnost střev a ledvin, vznikne takový "jídelní odsavač" škodlivých látek z těla bez hladu.Není to akce na týden, ale po měsíci už jsou patrné výsledky. Jak jsem tu psala o šťávách, tak zrovna červená řepa je jednou z takových účinných potravin, ale ne zavařená, čerstvá.
Dále k nim patří kiwi, řeřicha, brukvovitá zelenina, luštěniny - červené fazole třeba, mrkev a banány, které brzdí vstřebávání těžkých kovů do těla a podporují jejich vyloučení. Je toho moc , co bych ještě mohla na toto téma napsat.

Dětičky a kašel

(Eva, 27. 2. 2010 9:53)

Na kašel jsem kromě léků dávala dětem, když byly malé, do sklenice krájenou cibuli a polila jsem to medem, za pár hodin tam byla sladká šťávička, co pomáhala uvolnit hleny, také šťáva z černé ředkve odhleňuje, ale jen trošku do pomerančové šťávy, je štiplavá.
To je tedy asi všude stejné, když jsou děťátka malá, jsou nemocná, když jsou velká zase honí holky nebo kluky, tak nevím, co je horší. Na ty moje radosti života už ředkev nstačí, jen velká dávka tolerance a naděje, že to jednou přejde.

nevyspani

(Ivanka S., 27. 2. 2010 9:39)

Presne tak Evi,
deti jsou enmocne - oba maji desnou rymu, kaslou a maji teplotu, Jenicek v noci cestuje a ma prevraceny rezim - v noci ho rusi a budi kasel a divoke sny se strasidly tak si hcce povidat a ve dne po obidku spi...u Zuzanky nevim zda je teplota od virozy neo od zoubku ale je....take si to uzvame vsichni...ja uz z toho envyspani amm opar v nose boli jak cert ale doufam ze to bude brzo v poradku...

Nepřeháníte?

(Jana Onderková, 27. 2. 2010 9:21)

Pročetla jsem si pečlivě všechny návštěvní knihy, celkově se mi zdá trochu přehnané, jak píšete všichni, že se cítíte lépe, je to vůbec možné? Přece na tělo působí mnohem víc faktorů než jen jídlo a pohyb. Taky už dlouho přemýšlím, co se sebou udělat před létem, abych měla více elánu, můžete mi nějak popsat kromě toho, co jsem se už dočetla, proč se u všech zdá, že se cítí líp a plni energie?

Chutě

(Eva, 27. 2. 2010 9:16)

DEjte si limit, deset rozinek a deset mandlí za den, během dne, pokud trápí chuť na sladké, dejte jednu bebe a skleničku nízkotučného mléka nebo kefíru, také dobtř funguje dát si co půl hodiny kousanec banánu. Tyhle chutě mizí u většiny po týdnu , tady výkyvy nadprodukce inzuklinu a krevního cukru nebyly ještě tak vžité pro organismus.
Pokud ovšem přertvají, byla porucha již více rozvinutá a tyhle fíglíky budou pomáhat nějak ustálit chenmii v těle. někdy to trvá, ale kdo vydrží, celý se ozdraví, vždyť víte, co všechno cukr v těle dělá.
Ještě se chci zeptat Ivanky.
Ivanko, to nevyspání je čím? Máš nemocné děti? S dietou by to nemělo souviset. Ovšem výsledek je moc pěkný.

po mesici

(Ivanka S, 27. 2. 2010 7:21)

Dobre ranko Evicko a hubnulky,

aninevim jak a mesic hubnuti je za mnou..sice je vaha jak na houpacce porad bojuji s casem chutemi a nespanim ale jsem rada ze jde vaha dolu...

27.1. 97.8kg
27.2. 90,4kg

miry
prsa -9cm
pas -11cm
boky -6cm
stehna -5cm

budu se snazit mit dneska cas vyfotit se a poslat foto Evicce

hezky vikend vsem :-))))

Ivca

sladké

(Zlatka, 27. 2. 2010 7:05)

ahojky, já začínám už druhý měsíc, ale pořád bojuju se sladkým, je to děsný, ale ty chutě mě nepřešly :-) do toho jsem nemocná váha stojí už skoro 10 dní jsme KO

váha

(Hana S-B, 52 let, 27. 2. 2010 5:37)

Poslala jsem své shrnutí váhy na ,,Co je nového", byly ty dva týdny ohromná houpačka. Pokud se podívám, kde jsou příčiny , pak to je kromě křivě stojící váhy také pomalé vyprazdňování , no a ono i trochu více pohybu by neuškodilo.

Evě - stres

(Hana S-B, 52 let, 27. 2. 2010 4:35)

Díky za článek, velmi mi po včerejšku sednul.Můj stres včera zavinila jedna nevhodně se chovající zdravotní sestra a hospitalizovaná matka daleko v Čechách.
Přeji hezký a snad i slunečný víkend.

Stres a klidný víkend

(Eva, 26. 2. 2010 21:40)

Nějaký podnět, který u nás stres vyvolá, spustí v těle chemické reakce.
Tělo se naježí a chce bojovat, jenže v moderním světě nebojujeme a všechny chenmické látky, co se v těle vyloučí se obrací proti nám.
Zrychlí se nám tep, pokud se ale s nikým nepopereme, nevykřičíme nebo nenasekáme hromadu dřeva, zvýší se nám jen krevní tlak a ohrozí nás mozková mrtvice nebo infarkt.
Svalový tonus se zvýší, pokud se fyzicky nevyřádíme, přenese see napětí do oblasti krčních úponů a páteře, přichází bolesti zad a migrény.
Vyloučí se větší množství bílých krvinek, tělo čeká, že bude i zraněno, ale není. Tyto krvinky putují tělem a způsobují autoimunitní onemocnění, záchvaty astmatu a mohou přinést i zhoubná onemocnění a domělé alergie.
Také nadledvinky vyloučí více hormónů a jsou unavené, ta únava se přenese na celý organismus, nastává ospalost a apatie.
Buďte v životě trošku splachovací. Neryjte se ve zbytečných problémech, které se stejně nedají hned vyřešit, nestresujte se, mějte stále na paměti, že jste strůjcem svého života, jaký si ho uděláte, takový bude, omezující jsou pro nás závazky k dětem, ale mějte na paměti, že žádný muž není hoden, abyste s ním zůstávala, když vám nesedne. Mužů je všude jako roští a zdraví máte jenom jedno.Nakonec vlastně nic na světě nestojí za rozčilování, člověk by se neměl vzrušovat, když nejde o život, jde o .....
Pro poklidný víkend si udělejte plán, takový aby Vám vyhovoval a slaďte jej s těmi členy rodiny, kteří se ho budou chtít účastnit.
Neplánujte si nic v přílišném časovém presu a plánujte práci i zábavu.
Ráno začněte příjemnou hudbou a vůní kávy s mlékem, k ní dejte jogurtek s cel.lupínky, deseti rozinkami a deseti oříšky a sklenici pomerančové šťávy, na stůl pro ostatnéí nachystete šunku, sýr a zeleninu a cel.pečivo, nezapomeňte přivítet každého člena rodiny u snídaně úsměvem. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Taková chvíle s rodinou u snídaně, je občas velice příjemná.
Trošku si před společnou snídaní protáhněte záda, třeba nějakým cvikem z jógy. I o víkendu se pěkně upravte a začněte s tím, co jste si naplánovali.
Ke svačince si dejte ovoce nebo šťácičky, popřejte je i rodině.
Podívejte se na svoji práci, taková vyleštěná koupelna, či pěkně uklizený pokoj, musí potěšit srdce každého. Tak chvilku pauza, zavolejte kamarádce a domluvte si s ní další setkání nebo akci.
No a je tu oběd, nějaké dobré dietní masíčko, dost zeleniny a trocha sacharidů proti stresu.
Po dobré kávičce se vydejte na procházku nebo zaplavat, také posilovna je OK, no a co se pak nasvačit banánku nebo jogurtu a dopřát si solárium nebo masáž?
Jsme zase doma, nějaká práce a lehká večeře cel.pečivo, zelenina , nízkotučná bílkovina pro všechny a dál se bavíme, venku nebo doma? Je to jedno, hlavní je být s někým milým a zasmát se od srdce.
Po večerní sprše si vezměte k lůžku dobrý čajíček a něco na chvilku čtení, také si zapalte aroma lempičku s jasmínovým olejíčkem, ptom už zábava dle možností a chuti a dobrou noc.
Neříkejte, že taková sobota nezbaví člověka stresu.

Stáně

(Eva, 26. 2. 2010 21:09)

Zdravím a doufám, že nadšení vydrží.E

Po 3 dnech

(Stáňa H, 26. 2. 2010 20:15)

Dobrý večer,Evo!
Zdravím Vás!Mám za sebou úspěšné tři dny dietky a citím se dobře a myslím,že vše zvládám bez problémů a dodržuji vše jak je dáno.

Jsem doma

(Eva, 26. 2. 2010 20:10)

Dělala jsem kromě nákupu jídla také jeden test, test prdelatosti.
Našla jsem v obchodě kalhoty stejné jako jsem nosila před hubnutím a tenkrát jsem měla číslo 52.
No a představte si, že nyní mi byly akorát číslo 40, je to už nemoderní model a kalhoty nepotřebuji, tak jem je nekupovala, ale měla jsem stejně radost, tak zadek mám svalnatý, ale naštěstí není větší, huráááá.
Jinak za chvíli napíši, co jsem slíbila.

Všechny pozdravuji

(Eva, 26. 2. 2010 14:24)

Večer bych chtěla vložit něco o sresu a detoxikaci, no a přidám antistresovou sobotu, no a nyní letím na nákup, už doma není do čeho hryznout.

Ještě k té vůli.

(Zdena M., 26. 2. 2010 12:56)

Milá Dášo, ani nevíš, jak mě Tvoje slova povzbudila, děkuji a držím nám všem palce.Je hezké vědět, že ačkoli se neznáme, vzájemně se všechny podporujeme!Když nedostanu "odměnu" v podobě shozených pár deka, juknu sem a bude mi líp...
Evi děkuji za tyto stránky...
Jedu na pár dní na lyže, tak za týden se zas těším! Ahoj všem.

Silvi

(Dáša , 26. 2. 2010 12:44)

Dík za pochvalu,možná to bylo trošku kostrbatě psáno,ale z dušičky a vlastní zkušenosti.Navíc jsem tu už psala,že stránky navštěvuji i několikrát denně,protože mě diskuse a zkušenosti ostatních i Evičky drží nad vodou.Byla jsem taky během těch prvních 14 dnů tak nějak divně rozpoložená z toho co to bude dělat s váhou,ale teď už jsem si to tak nějak zažila a hlavně nepouštím ty opratě z ruky pokud se trošku vysmeknou.A konkrétně Silvii moc děkuji za nás sportovní laiky za krásné příspěvky.Mějte se tu fajn a i když sluníčko hraje na schovku,mějme krásný víkend a pěkně si ho užijte.

Od Dáši

(Silvie, 26. 2. 2010 12:13)

To co jsi napsala je vystižený opravdu super!!!!!
Možná by stálo za to, to někde "vlevo" na stránkách nechat uložený. Co ty na to Evi?

2.týden

(Eva V, 26. 2. 2010 11:50)

Dobrý den,
hlásím dnešní váhu - 78 kg, původně 81 kg
Eva V

Zatím se daří

(Pavel J, 26. 2. 2010 11:47)

Přeji krásný dobrý den,

opozdil jsem se o jeden den, dnes ráno jsem měl 116 kg, 4kg dole. V sobotu
jdeme na ples a bylo mě řečeno,že nebudu sedět. Počítám i stím,že
teď už to nepůjde tak rychle, ale stačilo by mě v pohodě 1kg za týden. Stravovací
program je na jedničku a jsem moc spokojen. Je to jen o vůli - splnit si svůj
cíl.

S pozdravem Pavel J


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

následující »