Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 10

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Latte

(Eva, 2. 12. 2009 17:40)

Já ho piji, ale jen jedno za den a bez cukru.E

Lette

(Draha, 2. 12. 2009 17:18)

Mohu přo dietce pít latte z kávovaru, mám ho moc ráda.

Doplněk

(Bára K , 2. 12. 2009 7:51)

Lidi kolem si už začínají si už všímat. Změnila jsem i účes, tak že změna je celkově dost velká. Je to po dlouhé době dost dobrý pocit! Díky!!! Bára

Co cukr všechno dělá, proč ne cukroví

(Eva, 1. 12. 2009 23:02)

1. Poškozuje imunitu viz.článek o neenzymatických vazbách v těle /Při nižší hladině cukrů v krvi a při jejím vyrovnané hladině se v krvi cukry při chemických reakcích napojují na bílkoviny tzv.vazbou A - enzymatickou cestou a vytváří glykoproteiny, které potřebuje tělo.
Když máme cukru nadbytek a opakovaně sladkými pokrmy rozkolísáváme hladinu krevního cukru, tělo neví , co má dělat. Snaží se cukrů zbavit co nejrychleji, najednou nestačí ani nadměrné množství inzulinu, který produkuje slinivka , najednou je proces vázání cukrů k bílkovinám v krvi moc zdlouhavý, tělo si pomůže tím, že je k sobě váže cestou B - neenzimaticky. Vzniklá sloučenina ovšem není pro tělo přínosná, je to zvláštní druh bílkoviny - glykosylovaná. Najednou má jiné složení než potřebné bílkoviny a místo aby buňky obnovovala, působí na ně toxicky - jedovatě. Tělo , které nemůže pořádně obnovovat buňky, stárne rychleji, vysiluje se jeho imunitní systém, jsme unavení, rezignivaní, popudliví, nejsme to my.Dochází u nás k plíživé degeneraci těla. Najednou máme ztuhlejší klouby a vyšší obsah kyseliny močové v krvi, odvápňují se nám kosti, atrofují svaly a ukládá se více tuk. Stáří přichází nejen opotřebením věkem, ale přichází i nedostatečnou regenerací těla.
Čím je menší obranyschopnost těla a špatnější výživa těla,tím více nemocí přichází./

2. Výkyvy hladiny cukru způsobují podrážděnost a následnou malátnost.

3. Zvyšuje se hladina triglyceridů v krvi - nebezpečné tuky vznikající z cukru.

4. Cukr narušuje vstřebávání minerálních látek a vápníku do těla , nejvíc to škodí u dětí a srarších lidí.

5. Zvyšuje riziko rakoviny vznikající hromaděním kvasících zbytků ve střevě.

6. Zamezuje - li regeneraci buněk stárne rychleji i kůže a šediví více vlasy.

7. Živí plísně a kvasinkové infekce.

8. Napomáhá tvorbě žlučových a ledvinových kamenů.

9. Zvyšuje hladinu serotoninu a zapřičiňuje zúžení cév.

10. Zhoršuje dědičné předpoklady pro sklerózu.

11. Vyvolává inzulinovou rezistenci a opotřebení slinivky a spolu s tuky cukrovku 2.typu.

12. Podporuje ztučnění jater a jejich zvětšení.

13. Zvyšuje přilnavost krevních destiček a podporuje tak vznik krevních sraženin, zánětů žil a embolií.

Kolik toho budete letos péct, kvůli dětem? Chcete aby měly potom náběh ke všem těmto nemocem a přivykly sladké chuti co nejvíce, aby ho v budoucnu konzumovaly ? Máte je tedy fakt rádi?

Pozdrav

(Eva, 1. 12. 2009 22:47)

Miluši - Musíte si to přizpůsobit trochu sobě, výměny byly u CD na papírech, aby to vyhovovalo Vám, co člověka neiotravuje , to ho těší.
Zdeňka - no jo, mám celá "hnízda hubnulek", tak se pak ozvěte.Odpověď jsem poslala na email.E

tak začínám

(Miluš, 1. 12. 2009 22:06)

Dnes jsem dostala od paní Evy jídelníček, odpoledne jsem si nakoupila vše potřebné a už jsem vlastně dnes začala... když tady čtu všechny reakce hubnulek, tak si říkám, že by v tom byl čert, abych to nedokázala taky. Tak uvidíme... dám průběžně vědět :-) Jinak přeju všem hezký a klidný advent

Asi se také přidám

(Zdeňka M, 1. 12. 2009 21:39)

Dobrý den,
mockrát děkuji za vyčerpávající informace. Než jsem Vám psala, tak jsem již byla na Vašich stránkách.
Pokud jde o to, kde jsem se o Vás dověděla, tak věřte, že jste u nás velice populární a uznávaná. Moje maminka
dělá v ústavu sociální péče v D........, a tam má vyzkoušený Váš jídelníček myslím 10 ženských, některé znám osobně. Shodila každá v rozmezí od 10 do 26 kg. Už jsem byla odhodlaná to vyzkoušet taky, ale pořád jsem váhala.
V pátek jsem byla ale u kadeřnice a ta od ledna do srpna shodila 30 kilo, je to paní Dana K z Loukova, to byla poslední kapka k rozhodnutí, že to přece musím taky dokázat.

Lucie Š

(Lucie Š , 1. 12. 2009 21:00)

Dobrý večer.
Zasílám Vám kontrolní váhy. Jde to bezvadně, ještě 2 kg a jsem na své váze. Zjistila jsem, že mi tato pravidelná strava vyhovuje a vlastně mi toto množství jídla stačí. Nejsem vůbec unavená a hlavně se cítím opravdu moc dobře. Věřila jsem, že to určitě půjde, ale ne takhle rychle. Jsem moc ráda, že jsem Vás kontaktovala. Jinak vše dodržuji podle Vašeho návodu a zatím nebylo potřeba něco měnit nebo upravovat.
Datum Moje váha [kg]
13.11.2009 77,4
1.12.2009 72,2
Zase se Vám ozvu.

S pozdravem Lucie Š

Byla jsem cvičit, tak odpovídám nyní

(Eva, 1. 12. 2009 20:54)

Všem děvčatům co hubnou gratulace a povzbuzení, prostě to chce trpělivost, nebrat to jako nepřítele - dietu, ale jako spojence pro zdraví a krásu.
Bývalé hubnulky pozdravuji a jsem ráda, že váha drží a nezlobí. Díky za pozdravy.E

Radka B Žiju

(Radka B, 1. 12. 2009 19:59)

Dobrý večer, promiňte, že jsem se dlouho neozvala, ale předvánoční shon a v práci nedostatek lidí někdy se prostě nedostanu ani k počítači. Snažím se dodržovat jídelníček, sem tam prohodím potraviny a váha jde k mé radosti dolů. Nyní vážím 74,8kg , z půcodních 80, což mi vychází opradu asi 1kg za týden.Brzy naschledanou Radka

Bára K skoro 2 měsíce pryč

(Bára K, 1. 12. 2009 19:57)

Datum Moje váha [kg]
8.10.2009 77.5
1.12.2009 68.00

Milá Evo! Jde to čím dál pomaleji, ale nenechávám se odradit. I když 8.12 to budou dva měsíce od začátku diety , budu dál určitě pokračovat, až se dostanu na vysněných 64kg. Příští týden snad už pošlu i nějaké fotečky. Díky! Bára

Adventní pozdrav

(Markéta, 1. 12. 2009 18:55)

Ahoj kočky,
chci Vás všechny moc pozdravit a hlavně samozřejmě Evičku. Doufám, že se máte všichni moc fajn.
Já jsem skončila hubnutí v září a od té doby si naprosto bez problémů držím váhu, ačkoli na to vlastně nemusím ani trochu myslet. Je to perfektní a stále mě nepřestává blažit pocit z deseti ztracených kil. Ono taky téměř každý den mi někdo zhubnutí pochválí, což moc potěší :-)).
Takže já nemůžu nic jiného, než děkovat,děkovat a děkovat, přeji Vám překrásný a klidný Advent a někdy zase nakouknu.
Mějte se krásně,
M.

Zdravím

(Andrea K., 1. 12. 2009 16:40)

Zdravím všechny hubnulky a naší Evičku,za 5 týdnů 7kg dole,5cm v pase a to si i ochutnávám u kamarádek cukroví,2x týdně orbitrek-ten mně chytnul a doporučuji.zadek je hned menší a dovolila jsem si vzít i kratší bundu s nápletem v pase-cítím se hned sexy :)skočila jsem ke kadeřnici a okolí už začíná pokukávat co je to za babu,do léta budu čupr :)díky Evi,to co hladověním nikdy nešlo teď jídlem jde....Přeji krásný adventní čas.

Také to doma mám

(Klárka, 1. 12. 2009 14:07)

Evi, mám úpně stejné zákoutí, také mám ráda keramiku a loutky a dietka dobré, večer pošlu první výsledky.

chce to mít se rád a věřit si

(agáta, 1. 12. 2009 13:17)

Zdravím všechny hubnulky a všem držím palce, Já jsem začala vloni, 4.11.08, s váhou cca 78 kg. Díky Evě se
mi podařilo ,,odložit ,,12 kg , a hlavnš jsem se naučila jíst zdravě a pravidelně, Jsem msx. spokojená, život mě baví a mám neuvěřitelný dostatek energie. Díky moc a tyto stránky mě pořád motivují.
Evi, hezké vánoce a ještě jednou díky moc. Agáta

Pavle

(Lída T. nyní N, 1. 12. 2009 12:14)

To víš, když musí člověk i přemýšlet je to namáhavější, já tloustla bezmyšlenkovitě a to bylo lehké.

Nahoru to šlo líp

(Pavlínka z fotogalerie, 1. 12. 2009 9:24)

Někdy mívám docela krize z toho hubnutí. No jo nahoru to šlo asi rychleji, než teď dolů. Ale nechci nic uspěchat, aby výsledek byl trvalý :)) Jen vám chci popřát pevné nervy do dalších kil

Hanka B

(Hanka B začátek, 1. 12. 2009 8:17)

Dobrý den Evi, zasílám po týdnu tabulku, jde to pomalu dolů, snad bude pro vaše zhodnocení výsledek dobrý. Cítím se dobře, nemám ani hlad, zatím nepotřebuju ani mezijídla.

Zdraví Hanka

Karin M skoro na váze z mládí

(Karin M, 1. 12. 2009 8:07)

Dobré ráno Evo,

Včera skončila moje dvouměsíční kúra dle Tvého rozpisu, jsem ráda, že jsem to také dokázala jako ostatní , 5 kg dolů je opravdu viditelných, v pase to dělá 5 cm, v bocích dokonce 6 cm, super.Začínala jsem s váhou 63,3 kg, dnes mám 58 kg, v podstatě před 23 lety, před prvním těhotenstvím jsem vážila 57 kg.

Stále budu pokračovat v duchu rozpisu stravy.

Lenka K3

(Lenka K3 začátek, 30. 11. 2009 21:49)

Zdravím,

začala jsem v pondělí 23.11., takže je to přesně týden. Původní váha 70,6kg a dnešní váha 68,4kg. S jídelníčkem jsem spokojená, žádné problémy nemám.

S pozdravem, Lenka


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

následující »