Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha 10

Návštěvní knihy s nižšími čísly jsou jen na čtení a vždy debatujeme v té s nejvyšším číslem. Najdete je v dlouhém sloupci na levé straně stránky asi v jedné třetině, chce to v klidu projít odkazy.

 

Náhledy fotografií ze složky Janča před a po zhubnutí

Komentáře

Přehled komentářů

Zvěřina

(Zdeňka N 4 50 let, 12. 11. 2009 10:10)

Evo, je možno občas zaměnit třeba krůtí maso z jídelníčku za zvěřinu (srnčí nebo divočák)?

Lehy , sedy

(Eva, 11. 11. 2009 21:13)

Ležím na zádech, ruce za hlavou , lehce, netahat hlavu, nohy pokrčené a mírně od sebe a někdo drží nohy. Zvedám se až nahoru. Nemělo by to tak být kvůli zádům, ale ten test tak probíhá.

test břišní svaly

(Hana Š. 50 let, 11. 11. 2009 21:08)

Evi ten test spočívá v běžných sklapovačkách? Popiš nám ho, ať můžem poměřit a zveřejnit vlastním schopnosti. Tykám ti, připadá mi to srdečnější,snad se nezlobíš. Dnes mám za sebou 11 den. Váha klesá- sice pomaloučku, ale je to droga ta ranní návštěva Wc a následně vážení.

Jsme tu jak parta šílenců

(Eva, 11. 11. 2009 20:13)

K obědu plátek masa a salát něco jako šopský ale bez zálivky a s celozrnnými vrtulemi, odpoledne jogurty, pak jsem cvičila já, pak starší syn a nyní mladší, večeře zelný salát a cel.pečivo, kluci ještě volská oka bez tuku, no a pomeranče jim mačkám každý den. Prostě jsem je tedy za ten rok a půl zblbla také.

Odpověď Žofince

(Eva, 11. 11. 2009 19:52)

Je dobré sledovat nejen obsah tuku v sušině, ale i obsah sušiny v celém sýru. Např. 100g obsahuje 50% šušiny a šušina pak 30% tuku: ze 100g sýra je 50 g sušina a z ní asi 15g tuku, to není moc, ale je třeba to mít na zřeteli.
Lepší jsou sýry netavené, protože tavící soli, které je udržují v mazlavém stavu, zabraňují vstřebávání vápníku do těla.
Krabí tyčky - obsahují docela velké množství bílkovin a mají málo tuku, na druhé straně jsou tam nějaká éčka a barviva, ale kde nejsou, já tedy také ráda jím.
Množství Energie Bílkoviny Tuky
100g 527kJ 16,70g 3,60g
Nízkotučný jogurt a obsah vápníku - tučnost jogurtu a množství vápníku spolu nesouvisí, jogurt méně tučný, který není doplněný škrobem má kolem 120mg vápníku ve 100g, s vyšším tukem potom klesá obsah vápníku, maminčina představa je špatná.

Břišní svaly

(Eva, 11. 11. 2009 19:33)

Tak dmneskka zase test na břišní svaly, mám je zpevňovat, to mi doporučuje doktor, tak to dělám, syn udělá za minutu 51 a já 33, vyzkoušejte si to také a napište výsledek, ať nemám takovou depku, že jsem o tolik hporší.

Hřešení moc nedoporučuji

(Eva, 11. 11. 2009 19:18)

Hlavně ne sladkým, tím se zase rozhodí ta tvorba inzulinu a tvoří se ho víc než je třeba. Raději jednu Bebe nebo cel. pečiva.

Nehřeším sama

(Kristýna M, 11. 11. 2009 19:07)

Jak tak koukám, tak nehřeším sama. Já se musím taky přiznat, že občas zhřeším. Zrovna minulý týden jsem si se sestřenicí udělala dámskou jízdu a po večeři jsem si dala zákusek Tiramisový pohár, holky ten byl výbornej, s takovou chutí jsem ho s prominutím sežrala a výčitky jsem hodila za hlavu. Druhý den jsem si dal MD a bylo to v naprostý pohodě. Říkám si, že hřešit je lidský a když je to rozumně tak se není za co stydět:-) Ty Luhačovice Vám těm co jedete závidím, taky bych vyrazila, ale bohužel :-( Užijte si to tam K.

Milé " hubnulky"

(Zdenka N 4 50 let, 11. 11. 2009 10:43)

konečně jsem se dokopala k příhlášení se mezi vás. Jídelníčky mám od 21.10. a dnes mám dole 2,9 kg, jsou to 3 týdny. Sklání se před Evou hluboce, protože ač jsem se sama snažila, nešlo to. Tak trochu jsem se smířila s myšlenkou, že prostě absence štítné žlázy a kombinace hormonální bouře způsobené přechodem, nejde dohromady s hubnutím. Dokonce mi to řekli i v Motole. Loni přišla do toho nemoc mámy, stres, nervíky, strach......pomáhalo sladké a už to šlo. Na diskusi o ŠŽ, kde vždy najdu pomoc, když jsou prblémy se objevila adresa EVY s nabídkou pomoci s hubnutím. Dlouho jsem váhala. Letos jsem oženila 2 syny, mezi svatbami byl jeden pohřeb (máma už má klid) a na svých 50-sátinách jsem si řekla dost. Četla jsem tady skoro všechno, ale stále vítězila ta zažitá myšlenka "holka, u tebe to nejde, protože .....". Ale co když Eva pomůže?????? A pomohla, díky díky díky. Držím palce všem, i těm co teprve sbírají odvahu, i těm co už hubnou, i těm co všechno shodili.....nedáme se!!!!!!! Ahoj

Dotaz na moje jídla a jeden názor

(Žofka, 11. 11. 2009 10:06)

Chtěla bych se zeptat, jak to je s tím tukem u sýrů, jestli stačí sledovat jen % tuku v sušině?
Budu moct jíst krabí tyčinky, mám je moc ráda?
Moje maminka říká , že v tučných jogurtech je víc vápníku než v nízkotučných, je to pravda?

Ještě Zdence

(Eva, 11. 11. 2009 10:00)

Taky bes mohla poslat nové foto z léta.E

Gratulace

(Eva, 11. 11. 2009 9:59)

K úbytkům gratuluji, držím palečky k dalším úspěchům a také mne těší, že nestrádáte a cítíte se dobře, to byl smysl. Ne se utrápit hlady, ale ppřežít , mít lepší výsledky rozborů a udržet získanou váhu.

Nevěrná Ti nejsem

(Eva, 11. 11. 2009 9:23)

Nehty mám udělané , spíš teda oloupané bez odborného zásahu, je to děs, nemám vůbec čas, na začátku prosince by se to mělo zlepšit a přijdu, už Ti jdu zavolat, jsem hrozná nevěrnice, já vím.E

je to rok

(zdenka, 11. 11. 2009 9:05)

zdravím všechny statečné co se rozhodly do toho jít a snad trošku navnadím ty nerozhodné,ale hlavně zdravím Evu, kterou jsem dlouho neviděla a má největší zásluhu na tom ,jak jsem se změnila. Píšu protože mám roční výročí. Výročí toho že ke mě přišla cizí paní a řekla mi jak neuvěřitelně velkou mám pr... . V první chvíli jsem si řekla že je trošku prostořeká(slušně napsané) ale pak mě naevedla na svoje stránky a svým nadšením mi ukázala cestu jak se toho závaží zbavit. Začínala jsem na neslavných 117 kg a každé kilčo dolů bylo pro mě velkou radostí. Jídelníky mi vydržely do ledna(než jsem se rozhoupala) a pak jsem si je dala ještě jednou v březnu jsem se mohla pochlubit "krásnými" 90. Já vím že by to ještě chtělo a pořád se odhodlávám a myslím že těď přes zimu kdy nejsou pořád samé výlety, grilovačky návštěvy plus dovolená se do toho pustím. Super je že jsem se naučila nakupovat a některé druhy potravin mi rok vůbec nechybí.a myslím že mojí rodině taky ne. Přiznám se že když dcera má čokoládku jednou za čas si kousíček kousnu. Proto chodím dvakrát týdně cvičit abych neměla výčitky. :) No výsledek je ten že se pořád držím někdy je to 92 někdy 89 ale oblečení, které jsem si z velkou radostí musela koupit kompletně celé nové mi stále sedí a občas jdu koupit jěště trošku menší. Myslím že z 54 na 42 je docela dobrý ne?! Takže milé dámy s chutí do toho, stojí to za to.
Ještě jednou moc zdravím Evu a přeju jí hodně úspěchů
PS. Někdy se ozvi :)

Janička 48 kamarádka Macka a Lídy T

(Janička, 11. 11. 2009 8:50)

My tady čteme stránky každý den, zhubly jsme všechny a tak nějak se stravujeme podle pravidel a váhu držíme, můžu říct, že kdybychom nepracovaly v justici, fotky bysme daly také, zatím vás všechny pozdravujeme a čteme každý den.
PS: Evi zkopíruj sem taky ty body o Vánocích, co jsi psala v minulé návštěvní knize, bylo to moc fajn.
Mezi těmi šílenostmi v jednací síni je to tady odreagování, jsem ráda , že existují i normální lidi a ne jen ti, co jim počítám hříchy. Tak jdu na to, v 9.00 mám nařízené jednání. Jana

Evi...

(Soňa, 11. 11. 2009 8:28)

Vánoční stromeček může být různej... Kdysi putoval po netu jeden vyzdobenej SMAŽENÝMA ŘÍZKAMA!! :-)) No fakt!! :-)) Normálka na něm visely řízečky - byly v trojobalu skoro půlkilový... :-)) Jenže takovej by se sem na stránečky nějak nehodil... :-)) To spíš ten pro zvířátka v lese - plnej jablíček, mrkve a jinejch patřičně zdravejch pamlsků!! :-))

Kači

(Soňa, 11. 11. 2009 8:23)

GRATULUJI!! A nebuď labuť a přidej fotečky (taky pošlu svoje, až bude moje váha začínat magickou šestkou!!) :-))

Daně L.

(Soňa, 11. 11. 2009 8:21)

Jooo! Máš pravdu!! Na spinningu je to super poceníčko... :-) Kabáty nám taky pouštěj a když ty písničky slyším v rádiu, tak mám pocit, že se mi nohy sami začali točit do rytmu... Začínám měnit rytmus dechu... :-)) No blbnu!! :-)) Tohle je asi Pavlovův reflex v praxi!! :-))

Evince i všem bojovnicím :o)

(Kači, 11. 11. 2009 8:00)

Dneska se jdu všem pochlubit :o) Dietka mi dělá společnost od 15.září..do dnešního dne mám dole 12,5Kg, v pase -14cm, hýždě -10cm. Je to paráda,cítím se fajn.. nejlepší komentář k mému úsilí měl dost upřímný kamarád který mi položil otázku.. "ty chceš ztratit kontakt s gravitací?" :o))

..všem které se ještě nerozhodly nebo těm kterým to třeba nejde tak rychle..já už si jídelníčky skládám vcelku sama, dost často obměňuji..ale stále se dívám do komunikátoru,ve kterém mám všechny dokumenty od Evičky. Je to super věc..prostě vezmu telefon a hnedle vím :o) Taky si troufám říct že mi nejspíš zdravě "přeskočilo" :o)) fakt jsem tomuhle způsobu stravování zcela propadla a už se z něho nedá vystoupit :o) Tělíčko už si tak zvyklo,že když je čas svačiny..je schopné mně i probudit když zrovna spím třeba s dítětem po obědě:o)Bříško mám jako placku, přestaly mi vypadávat vlásky,.. Držím si palce,chtěla bych se taky dostat na vytouženou váhu začínající šestkou :o)

Všem držím palečky v úsilí a přeji krásné dny.

Kači

Evičce

(Dana L, už 48 let, 11. 11. 2009 7:05)

Evi, když jsem jezdila na orbitreku, pouštěla jsem si rychlé písničky. Teď na spinningu nám pouští Kabáty, od příště nám bud promítat Tour de France a k tom zase něco rychlého. Myslela jsem si, že jen pode mnou je loužička potu. Není :-), je pod každým. Je to "blázen", který s námi maká, bez mikrofonu nás dosti hlasitě povzbuzuje a snad se ani nepotí. Je to super. Když jdeme domů, máme pocit, že se vznášíme. Hezký den všem hubnulkám a super váhu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12