Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milá děvčata, zde můžete volně komunikovat mezi sebou a radit si, abyste měla ve finále více času na svou krásu a koníčky.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Čištění šperků

(Eva, 13. 9. 2008 20:26)

Do misky nalijeme vřelou vodu, , přidáme lžíci soli a lžíci octa, hodíme tam šperky a přidáme větší kuličku alobalu, do rána se všechny usazeniny přesunou na něj, šperky opláchneme otřeme plenkou nebo utěrkou a jsou jako nové.

Pečená ryba a fleky

(Lída, 13. 9. 2008 20:09)

Nejraději peču pangase na různé způsoby, ale je mnohem pikantnější, když ho před pečením pokapu citrónovou šťávou, také ji ráda používám na čištění skvrn na bílém povrchu v kuchyňských skříňkách.

Vana

(Eva, 10. 9. 2008 21:16)

Jak se Vám myje vana? Já ji nejlépe umyli nekutým pískem , k tomu šplíchanec jaru a pořádný šplíchanec octa. krásně se potom leskne a na kachlíky používám jar a ocet v rozprašovači od Clinu. Chvíli to nechám působit, potom přejedu drsnou hubkou na nádobí a spláchnu, koupelna jako nová za deset minut.

ponožky byl problém

(Jiřka, 10. 9. 2008 20:48)

Tak to já mám chlapi čtyři.Ponožky byl problém od té doby,co přestali nosit ty krásné s obrázkama.Tak teď kupuji třeba po 5 párech stejné.Samo že do práce nosí ty jeté,ale když jdou ven tak si vždy čisté najdou.Tím chci říct-žádné vyšité hvězdičky nebo kolečka a třídit.Jedna velká bedna,vyperu,spáruju a dost.Zatím to funguje.

Ponožky

(Eva, 9. 9. 2008 21:11)

Mám doma tři chlapce, tak si dovedete představit, co je to za ponožkovou válku, nikdo to nechce třídit, občas chybí druhá atd.Koupila jsem každému více párů, každý má svůj malý uzavíratelný odpadkový koš označený jménem, tam své ponožky dává, peru je na program poloviční náplně pračky, jedny uschnou, dám je tomu, komu patří, ten si je sruluje a peru další. Kupodivu žádné do páru už nemizí a já mám o trošku času víc.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6